Ρε παλικαρι πλακα μας κανεις? Αν θεωρει η διοικηση οτι η συμπεριφορα του ειναι απαραδεκτη δεν του λες γυρνα οποτε θες.Απειλεις με προστιμο,αλλα πως να απειλησεις με προστιμο καποιον που δεν εχει πληρωθει τους τελευταιους και εγω δεν ξερω ποσους μηνες?eorptol έγραψε:όχι θα τον παρακαλαμε γονατιστοί απαράδεκτη συμπεριφορά του παμπλο για πολλοστή φορα φέτος.....αδικεί το εαυτό του και όλη την εικόνα που είχε αυτα τα χρονια κρίμα......joshua έγραψε:Του καναμε παντως τα μουτρα κρεας με το γυρνα οποτε θες.Ερχεται μου φαινεται η δευτερη αποδεσμευση παικτη ''κακου παιδιου''.
15. Pablo Andrés Contreras Fica
Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος joshua την Τρί 15 Νοέμ 2011, 19:16, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ναι οντως του δωσαμε και καταλαβε...μια μερα θες εσυ?? 3 σου δινουμε εμεις...αλλωστε εμεις πληρωνουμε ετσι και αλλιως(λεμε και καμια βλακεια
)...μακαρι και εμενα τα αφεντικα μου να με τιμωρουσαν ετσι...

ωραία πρόστιμο δεν μπορούμε να του βάλουμε την Παρασκευή τι να τον κάνουμε να τον έχουμε μόνο στην προπόνηση ;joshua έγραψε:Ρε παλικαρι πλακα μας κανεις? Αν θεωρει η διοικηση οτι η συμπεριφορα του ειναι απαραδεκτη δεν του λες γυρνα οποτε θες.Απειλεις με προστιμο,αλλα πως να απειλησεις με προστιμο καποιον που δεν εχει πληρωθει τους τελευταιους και εγω δεν ξερω ποσους μηνες?eorptol έγραψε:όχι θα τον παρακαλαμε γονατιστοί απαράδεκτη συμπεριφορά του παμπλο για πολλοστή φορα φέτος.....αδικεί το εαυτό του και όλη την εικόνα που είχε αυτα τα χρονια κρίμα......joshua έγραψε:Του καναμε παντως τα μουτρα κρεας με το γυρνα οποτε θες.Ερχεται μου φαινεται η δευτερη αποδεσμευση παικτη ''κακου παιδιου''.
Ας έρθει την δευτερα αφου δεν θα παίξει έτσι και αλλιώς την Κυριακή και να συζητήσουν τουλάχιστον για το υπόλοιπο του συμβολαίου του να παίξει όπως ξέρει αυτός στην ομάδα μας ....
Παιδες ο ΠΑΟΚ ειναι πανω απο τον κοντρερας κ πανω απτον ζαγορακη. Δε θελει να ρθει; Μη σωσει κ ερθει. Φτανει με τους θεους που τσεπωσαν εκ ευρω απτον ΠΑΟΚ οταν δεν τους ηθελε κανεις στην ευρωπη επειδη ηταν τραυματιες. Απληρωτος; Πηρε 3,5 εκ Σε 4 χρονια. Δε θα του λειψουν τα 100 χιλιαρικα. Μην τρελαθουμε.
Τα βαρυά συμβόλαια φεύγουν ή τους <<φευγουν>>,Βιτόλο το τρίτο σε μέγεθος συμβόλαιο έφυγε ωραία;Για ποιους ακούγεται πως φεύγουν τώρα;Κοντρέρας Νο2 σε συμβόλαιο και Σάλπι Νο1.Του χρόνου θα παίζουμε με βασικούς που θα παίρνουν 250.000 μέχρι και 400.000 όπως ο Λαζάρ και ο Σπαντάσιο και το πολύ να έχουυμε και 1 μεγάλο συμβόλαιο του Βιερίνια.
αντε και ο βιερινια σιγα σιγα γιατι παχυνε και στα μεγαλα ματς χανεται...αντε γιατι ο γεωργιαδης περιμενει σαυλωμενος απο πισω...

Αυτό που του έκαναν δεν έχει να κάνει με το καθε αυτό έλα όποτε θες...Έχει να κάνει με το καινούργιο συμβόλαιο που ΔΕΝ υπογράφει με λιγότερα απ'αυτά που παίρνει.Η διοίκηση με αυτό τον τρόπο του δείχνει πως έχει κι αλλού πορτοκαλίες Πάμπλο.Μια χαρά του ξηγήθηκε γιατί πολύ κακομαθημένος μας έγινε.

- sourmenetes
- Moderator
Μου αρεσει παντως πως οποτε θελουμε κραζουμε τους ΑΡΔ και οποτε θελουμε τους πιστευουμε 1000%...
Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και ποτε θα επιστρεψει και αν θα ειναι στην αποστολη και μετα μιλαμε...Δεν ειναι απλο το ζητημα κατ 'εμε..
Ας περιμενουμε να δουμε τι θα γινει και ποτε θα επιστρεψει και αν θα ειναι στην αποστολη και μετα μιλαμε...Δεν ειναι απλο το ζητημα κατ 'εμε..
Και εγώ τσιτωμένος είμαι αδερφέ darklord αλλά όταν τα έσοδα πέφτουν πρέπει να ρίξεις το μπάτζετ.Το έκανε ο Βάζελος,η κούλα θα το κάνεις και συ πρέπει απλά να πάμε σε ποιο φτηνά συμβόλαια δεν υπάρχει άλλη λύση εκτός και αν σκάσουν πραγματικοί επενδυτές και σπρώξουν πραγματικά λεφτά στην ομάδα.
Πες τα ρε αδερφέ.Sera4 έγραψε:αντε και ο βιερινια σιγα σιγα γιατι παχυνε και στα μεγαλα ματς χανεται...αντε γιατι ο γεωργιαδης περιμενει σαυλωμενος απο πισω...![]()
Επίσης, να διώξουμε και τον Κλάους το παλτό των Σερρών που μας το ξαναφόρτωσε ο περούκας.
Ρε τι ακούμε...
(προφανώς δεν εννοώ εσένα αδερφέ).
Πω....Τώρα έγινε και σακάτης....Taseos έγραψε: Φτανει με τους θεους που τσεπωσαν εκ ευρω απτον ΠΑΟΚ οταν δεν τους ηθελε κανεις στην ευρωπη επειδη ηταν τραυματιες
Εγω ειμαι κπ στη μεση......Προφανως εχει μεγαλες ευθυνες η διοικηση και οτι προς το παρων φαινεται μια προσπαθεια αποκαθηλωσης απο αρδ για να φυγει ευκολοτερα....ειναι τραγικο......αν γινεται σε συνεργασια....
Ο καλος κοντρερας μαζι με αλλους 2 3 μας ξεχωριζουν απο τη μεση της σουπερλιγκ......
Τωρα ο κοντρερας δεν ειναι ο μονος απληρωτος και δεν ηρθε τωρα....υποτιθεται φιλος με βρυζα ...δε μιλανε αλλο δλδ?..Και δεν το χει κανει μονο φετος αυτο με εθνικη αλλα φετος το χει παρακανει......
ΤΟ να καταντησουμε ομαδα με συμβολαια με 300 000 ταβανι ειναι οχι απλα πισωγυρισμα.....
Περιμενουμε να δουμε...ανατροπες εχουν γινει πολλες στο παρελθον..
Ο καλος κοντρερας μαζι με αλλους 2 3 μας ξεχωριζουν απο τη μεση της σουπερλιγκ......
Τωρα ο κοντρερας δεν ειναι ο μονος απληρωτος και δεν ηρθε τωρα....υποτιθεται φιλος με βρυζα ...δε μιλανε αλλο δλδ?..Και δεν το χει κανει μονο φετος αυτο με εθνικη αλλα φετος το χει παρακανει......
ΤΟ να καταντησουμε ομαδα με συμβολαια με 300 000 ταβανι ειναι οχι απλα πισωγυρισμα.....
Περιμενουμε να δουμε...ανατροπες εχουν γινει πολλες στο παρελθον..