Μεταγραφές 2011-2012
Re: Μεταγραφές 2011-2012
Ρε Σαντάνα που το ανακάλυψες αυτό το site??
Έχω καεί..
Επίσης ανακάλυψα και αυτό το site:
http://statsheet.com/mcb/players/player ... llen-smith
Άπειρα στατιστικά παιχτών από τα κολέγια της Αμερικής.
Έχω καεί..
Εγω να δεις τι καψιμο εφαγα!!!! αμα μπορουσα να αγορασω παικτες για την ομαδα ρε πο@στη μου...Parolos έγραψε:Ρε Σαντάνα που το ανακάλυψες αυτό το site??
Έχω καεί..

o σουλης δυσκολα παει σε κολλεγιοπαιδα οπως εχει δειξει...θελει παικτες με ευρωπαικη εμπειρια.../Δεν ξερω αν το αλλαξει τωρΑ
Μακαρι να αλλαξει τακτικη.Απλα ριχνωντας μια ματια στο προσφατο παρελθον τελευταια φορα που μας βγηκε αμερικανος πλει μεικερ ηταν ο ρουκι Νταριους Ουασινγκτον πριν τρακαρει στην κολωνα και αντικατασταθει απο τον επισης ρουκι και αξιολογοτατο Σι Τζει Ουοτσον.Οποτε προτιμησαμε τη λυση μπαρουτοκαπνισμενων βετερανων προκοπη δεν ειδαμε(Τζερομ Αλεν,Ειβερι,Γκρει,Ραιτ).Χιλιες φορες να εμπιστευτουμε καποιο διψασμενο κολλεγιοπαιδο παρα ξεζουμισεμνους παλαιμαχους,αν και αναγνωριζω το ρισκο μιας τετοιας κινησης.
Και γιατί να μην πάμε σε κοινωτικό πλει μαικερ και Αμερικάνο σέντερ θα ήταν ποιο εύκολο.
λοιπον... το ΝΒΑ δε προκειτε να αρχισει φετος,ο Maggette δε νομιζω να αλλαξε γνωμη για τον ΠΑΟΚ! Ε ΑΝΤΕ ΨΗΣΤΕ ΤΟΝ ΡΕ!!!!!!!!!!!!
ανα μπραβο οπως τα λεει ο σαντανα...μην παει τζαπα που πηγαμε και αεροδρομιο..
Νομιζω οτι υπαρχει θεμα με τον Μακ Γραθ για επιστροφη και η περιπτωση του Τζαρεντ Χομαν πρεπει να απασχολει..
Οσο για τον Πετζα δεν νομιζω οτι θα αφησει την οικογενεια στην Αμερικη για να ερθει να παιξει φετος

Οσο για τον Πετζα δεν νομιζω οτι θα αφησει την οικογενεια στην Αμερικη για να ερθει να παιξει φετος

η αλήθεια είναι οτι στους 2 τελευταίους αγώνες της Cholet δεν είχε συμμετοχή ο Donnie.
Aλλους παικτες που δεν εχουν παιξει στην Α1 δεν ψαχνουμε;Γιατι οταν ακουω τετοια ονοματα καταλαβαινω οτι
το σκαουτινγκ της ομαδας ειναι για τα πανηγυρια...
το σκαουτινγκ της ομαδας ειναι για τα πανηγυρια...
- paokmaniak
Δε ξερω τι λετε εσεις αλλα αυτο που λεω απο την αρχη της χρονιας κινδυνευοντας να γινω γκρινιαρης απο "χειροκροτητης" ειναι οτι ο σχεδιασμος για φετος ηταν τραγικος. Θελαμε απο την αρχη πλαγιο παικτη με σουτ Δεδας για μπακ απ, χαλασε αυτη η περιπτωση δε κινηθηκαμε για αλλον λες και ειμασταν πληρης. Δωσαμε τα περισσοτερα λεφτα για εναν Λιθουανο που δε ξερω αν τον ειχαν παρακολουθησει καλα νωριτερα καθως οπως ειπε κ ο Πανακας (αν και μετα Χριστον προφητες πολλοι) ισως ειναι παικτης που δεν του ταιριαζει το ελληνικο μπασκετ, πηραμε το Γκορι που ναι μεν εχεις παραστασεις απο αλλα πρωταθληματα αλλα εχει 0 σουτ και ειναι ιδιο στυλ με τους αλλους παικτες μας πχ Καλαμποκη (ο οποιος ειναι κ αυτος πεσμενος και δεν εχει σουτ). Και τελος το τραγιοκτερο ολων η επιλογη Ραιτ που για μια ακομα φορα στην πιο νευραλγικη θεση της ομαδας οπου εκει πανω πρεπει να στηνεται ολη καναμε επιλογη μεγαλου ρισκου. Για μενα απο οσες κινησεις γιναν φετος μονο 3 ηταν καλες Ντικουδης, Γκορι ανανεωση Στιγκερς κατα τα λοιπα ολες οι επιλογες ειναι λανθασμενες η τουλαχιστον λανθασμενες βαση οσων ειχαν γινει (δλδ ο Γκιντενς με Χαραλαμπιδη Δεδα να υπαρχουν ηδη στο ροστερ μπορει να ηταν καλη επιλογη, η ισως ο Λιθουανος με εναν μετρ του πικ ρολ οπως ο παλιος Μουλα να επαιζε καλυτερα κτλ κτλ)
- KalamarGiannis
o Donnie μάλλον δεν παίζει το μπάσκετ που έπαιζε μετά από τόσο καιρό απουσίας....αλλά αν είναι να τον περιμένω 1-2 μήνες και μετά να είναι όπως πέρσυ φυσικά και τον προτιμώ από τον Ράιτ. Τώρα για τον Λιθουανό δεν ήξερε δεν ρώταγε, στον ΠΑΟΚ ήρθε να παίξει πικ-εν-ρολ; ; ; χα !
Ο Χόμαν μια χαρά γομάρι είναι , γεμίζει ρακέτα και έχει σκορ, έχει σουτ. Βέβαια με τους 2 καλούς που έχουμε στο Power θα γίνουν τρεις ... ίδιοι- καλό αυτό αυτό για αλλαγές χωρίς ανατροπή ρυθμού...αρκεί ο Σέντερ δίπλα τους να αντέχει πολύ ξύλο για πολλά λεπτά...χωρίς να κάνει ανόητα φάουλ...ότι πρέπει καλέ...
ΥΓ για Γκίντενς έχω υπομονή μόνο αν αλλάξει ψηλός και άσσος.
Ο Χόμαν μια χαρά γομάρι είναι , γεμίζει ρακέτα και έχει σκορ, έχει σουτ. Βέβαια με τους 2 καλούς που έχουμε στο Power θα γίνουν τρεις ... ίδιοι- καλό αυτό αυτό για αλλαγές χωρίς ανατροπή ρυθμού...αρκεί ο Σέντερ δίπλα τους να αντέχει πολύ ξύλο για πολλά λεπτά...χωρίς να κάνει ανόητα φάουλ...ότι πρέπει καλέ...
ΥΓ για Γκίντενς έχω υπομονή μόνο αν αλλάξει ψηλός και άσσος.
Η Cholet παιρνει τον DeMarcus Nelson που εφυγε χτες απο την Donetsk και ο McGrath ηταν και παλι τραυματιας για 2 βδομαδες!Μαλλον τον αποδεσμευουν γιατι ακουστηκε και για τον Ηλυσιακο!Τον θελει ο Σουλης που προτιμαει κατι δοκιμασμενο...Αν θυμαμαι καλα πρεπει να ειχε και τον Χομαν στο Μαρουσι...
Τι λετε για Χομαν?
Υγ.Ο Κοσεογλου πρεπει να κυκλοφορει ελευθερος και θυμαμαι ειχε αρκετους φαν στο forum!
Τι λετε για Χομαν?
Υγ.Ο Κοσεογλου πρεπει να κυκλοφορει ελευθερος και θυμαμαι ειχε αρκετους φαν στο forum!