Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Τρόμος
Επικοινωνία:

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από Τρόμος »

Δεν έχουμε κανέναν ανάγκη ούτε τους ποκίτες ούτε τα σκουλήκια ούτε κανέναν σκοτωνόμαστε μεταξή μας και ξεμπερδέβουμε.Ρε πάτε καλά ΠΑΟΚτσάκια και πλακώνεστε για το Ζαγοράκη και τον Παντελιάδη ,ρε αυτοί τα 'χουν λυμένα τα προβλήματα τους δεν είναι σαν εμάς που μας λείπουν 95 ευρό για να κάνουμε κατοστάρικο!!!
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

απλας εισαι :lol: :lol: :lol:
εμενα με λειπουν 97.6 ευρο
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

σωστος εισαι φιλε μου αλλα ερχετε ο αλλος και ενω ειχαμε εδω εναν διαλογο με τον bakunin αυτος κλασσικα προκαλει
προσωπικα δεν μαρεσει ουτε να μαλωνω ουτε να χαλαω την καρδια μου με κανεναν
αλλα ενταξει πρεπει γινεται διαλογος και οχι αυτο που κανει ο συγκεκριμενος(και μαλλον επιτηδες)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

ronaldo έγραψε:εσυ εισαι σιγουρα καποιο τσιρακι της διοικησης του ΠΑΟΚ
κανει μπαμ
χαλαρωσε λίγο μην φοβασαι το χαρτζηληκακι σου θα το παρεις

πανε γλειψτους και λιγο και μπορει να ειναι και μεγαλυτερο το χαρτζηλικι

η διοικηση ειπε οτι ειναι 5 εκατομυρια αλλα ξαφνικα εξαφανιστηκαν τα χρεη??
και η επιτροπη αδιαφανεισς ειπε οτι δεν υπαρχει χρεος?

η απλα ειπε οτι δεν υπαρχει σοβαρη κακοδιαχειριση και δεν ανεφερε καν ποσο ειναι το χρεος??
δηλαδη συγκαληψη και απο την μερια του ερασιτεχνη

και αμολαμε τα σκυλια σαν και σενα για να μην μιλαει ο κοσμος
Ronaldo εγω θυμαμε στο αμαρτωλό φόρουμ της ΠΑΕ το θυμασε ε ; Που υπερσπιζοσουνα με μανία μπατατουδη και γουμενο και εκραζες ΤΟΝ ΖΑΓΟΡΑΚΗ που τότε μολις είχε έρθει .....
Τα θύμασε ; Η τα ξεχασες ......και μετα έκλεισε γιατι μπαινανε διάφοροι σαν εσένα και λιβανιζαν μπατατουδη γουμενο .....όταν ήρθε μάλιστα τότε ο ζαγορ που τον στήριζαν όλοι εσυ σχεδόν τον εβγαζες λαμογιο όταν έφερε και τον σαντος τον ξεσκιζες .....ΒΓΆΛΑΜΕ ΚΑΙ ΜΈΝΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΗΣ ΔΙΟΊΚΗΣΗΣ ......θα μας βγαλεις και Άγιο τον μπατατουδη πλάκα μας κάνεις ;
ΤΙ ΈΛΕΓΕΣ ΣΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ; ΚΎΡΙΕ RONALDO ?
Εσυ με κάτι τύπους σαν τον gonzo τον θυμασε ; Ήρθε και αυτός για ένα φεγγάρι εδω αλλα έφαγε μετα απο λίγο ban .... ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΒΈΒΑΙΑ ΟΙ ΕΔΩ ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΤΕ ΣΚΥΛΟΙ ΑΛΕΣΤΕ ΟΠΩΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΤΌΤΕ .....ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΜΥΝΗΜΑ ΔΕΊΧΝΕΙ ΤΟΝ RONALDO ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ ΣΤΟ ΦΌΡΟΥΜ ΤΗΣ ΠΑΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΗ ΚΑΙ ΟΠΟΊΟΣ ΣΕ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕ ΤΟΥ ΑΠΑΝΤΟΥΣΕΣ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ ......
Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΡΥΒΕΣΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΒΓΆΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΛΗΘΙΝΟ ΕΥΑΤΟ ΣΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ.....
και αν λες τον άλλο ότι είναι τσιρακι της διοικησης εγω λέω όπως στο έλεγα και στο φόρουμ της ΠΑΕ ότι αποκλειετε να είσαι ΠΑΟΚΤΣΗΣ με αυτα που έγραφες εδειχνες ότι δεν αγαπάς τον ΠΑΟΚ αυτη ήταν η αίσθηση μου ήθελες τον ΠΑΟΚ μπουρδελο δεν ξέρω για ποιο λόγο
....
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Δημοσίευση από bakunin4 »

να μην ξεφυγουμε γιατι μιλουσαμε για τα χρεη των μπατ και γου ,τωρα δεν μπορω να ασχολουμε με καθεναν που πεταγεται και βγαζει κομπλεξ.

Ρονι 38 ηταν τα χρεη το ποσα ειναι τα καθαρα και ποσα τα προστιμα που μπηκαν επειδη ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ δεν μας αφορα,το συνολο ηταν 38 και βαρυνουν τον ΠΑΟΚ.
Η διοικηση η τωρινη δεν τα ξεχρεωσε την πρωτη χρονια αλλα την δευτερη ανακοινωθηκε αυτο σε καποια ΣΤ οτι ειμαστε καθαροι απο χρεη προς τριτους.Ειτε με αποπληρωμη ειτε μα διακανονισμο.Πρεπει να ταν τον χειμωνα της δευτερης χρονιας αυτο,δεν θυμαμαι καλα.Επισης μην ξεχνας οτι την δευτερη ειχες και τις πωλησεις υψους 5εκ. Φυσικα σου λεω οτι εσοδα που θα πηγαναν στις νυν υποχρεωσεις πηγαιναν σε παλιοτερες ,αυτο δημιουργει αδυναμια πληρωμης των τρεχοντων υποχρεωσεων και κατ επεκταση ανοιγμα(χαρακτηριστικο παραδειγμα σερτζιο,μπιζερα,σορλεν εχουν ακομα λαμβανειν ;) ).Μεχρι εναν βαθμο ειναι λογικο ξαναλεω αλλα αν μιλαμε για 6-7 και βαλε εκατομυρια μιλαμε σαφως για τρελη κακοδιαχειριση,χερι στο βαζο με μελι ή κατι αλλο που σηκωνει σουτια. ΚΑι οσο εχουν γινει μουγγοι ,δεν μιλανε ,η μιλανε μεσω των παπαγαλακιων ο καθενας μπορει να υποθεσει οτι θελει.Το πορισμα μπορει να μην λεει για κλεψιμο αλλα λεει για κακοδιαχειριση,βεβαια αυτο το καναν γαρργαρα οι χειροκροτητες...
Περιμενουμε την τοποθετησει για ολου και ολα οταν διοριστουν παλι.... να δουμε .
Άβαταρ μέλους
bakunin4

Πλακωσαν τα ΚΝΑΤ :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Καλα οποίος περνει σοβαρά τον ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗ τι να πω ο άνθρωπος εχει το ακαταλογιστο
Υπέγραφε για να τα κονομανε οι μπατατουδης γουμενος .....η δεν είναι τόσο χαζος όσο πιστεύουμε ; Πάντως μόνο καλο στον ΠΑΟΚ δεν έκανε η εμπλοκή του .....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

bakunin4 έγραψε:Πλακωσαν τα ΚΝΑΤ :lol: :lol: :lol:
έπρεπε να διαβάσεις τι έγραφε εκει για τον ΠΑΟΚ για να σε δω τι θα έλεγες μετα ....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

bakunin4 έγραψε:Πλακωσαν τα ΚΝΑΤ :lol: :lol: :lol:
ΚΝΑΤ εννοείς ; Όλες οι απόψεις πρέπει να ακούγονται.....
Άβαταρ μέλους
bakunin4

oχι εννοω αυτους που περιφρορουν τον προεδρο,βουλη,πρωθυπουργο κ.ο.κ μυγιαστηκες ε ? κουβεντα καναμε και πλακωσατε με τις κλασσικες ατακες.
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

φιλε μου eorptol
τα θυμαμαι ολα μην ανυσηχεις και οπως λες θυμαμαι οτι το φορουμ το ειχαν κλεισει γιατι δεν ηθελαν να ακουγονται καποια πραγματα

οσο για τον χαρακτηρα που λες
σου εχω μιλησει ποτε ασχημα εσενα??
οτι και να μου λες μου το λες το λες ομορφα
και σου απανταω ομορφα

δες τι μου εγραψε ο αλλος και ξανασκεψου το αυτο που λες
σε μια δραση υπαρχει και η αντιδραση
εγω μαλλον ημουν η αντιδραση στην συγκεκριμενη περιπτωση

παλια ομως μου εγραφες και το εσυ που ελεγες να ερθει ο λεοναρντο το παλτο στον ΠΑΟΚ
τωρα γιατι δεν το γραφεις αυτο??
καλα κανεις παντως και μου την λες
ειναι στα πλαισια ενος διαλογου και δεν εχω προβλημα
αλλο ομως το να την λες στον αλλον και αλλο να του μιλας υβριστικα και προκλητικα
δεν το ειδες αυτο?
πες μου αν εχω λαθος εγω να το διορθωσω
Άβαταρ μέλους
ronaldo
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από ronaldo »

bakunin4 έγραψε:να μην ξεφυγουμε γιατι μιλουσαμε για τα χρεη των μπατ και γου ,τωρα δεν μπορω να ασχολουμε με καθεναν που πεταγεται και βγαζει κομπλεξ.

Ρονι 38 ηταν τα χρεη το ποσα ειναι τα καθαρα και ποσα τα προστιμα που μπηκαν επειδη ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΑΝ δεν μας αφορα,το συνολο ηταν 38 και βαρυνουν τον ΠΑΟΚ.
Η διοικηση η τωρινη δεν τα ξεχρεωσε την πρωτη χρονια αλλα την δευτερη ανακοινωθηκε αυτο σε καποια ΣΤ οτι ειμαστε καθαροι απο χρεη προς τριτους.Ειτε με αποπληρωμη ειτε μα διακανονισμο.Πρεπει να ταν τον χειμωνα της δευτερης χρονιας αυτο,δεν θυμαμαι καλα.Επισης μην ξεχνας οτι την δευτερη ειχες και τις πωλησεις υψους 5εκ. Φυσικα σου λεω οτι εσοδα που θα πηγαναν στις νυν υποχρεωσεις πηγαιναν σε παλιοτερες ,αυτο δημιουργει αδυναμια πληρωμης των τρεχοντων υποχρεωσεων και κατ επεκταση ανοιγμα(χαρακτηριστικο παραδειγμα σερτζιο,μπιζερα,σορλεν εχουν ακομα λαμβανειν ;) ).Μεχρι εναν βαθμο ειναι λογικο ξαναλεω αλλα αν μιλαμε για 6-7 και βαλε εκατομυρια μιλαμε σαφως για τρελη κακοδιαχειριση,χερι στο βαζο με μελι ή κατι αλλο που σηκωνει σουτια. ΚΑι οσο εχουν γινει μουγγοι ,δεν μιλανε ,η μιλανε μεσω των παπαγαλακιων ο καθενας μπορει να υποθεσει οτι θελει.Το πορισμα μπορει να μην λεει για κλεψιμο αλλα λεει για κακοδιαχειριση,βεβαια αυτο το καναν γαρργαρα οι χειροκροτητες...
Περιμενουμε την τοποθετησει για ολου και ολα οταν διοριστουν παλι.... να δουμε .

φιλε μου εισαι ωραιος και μιλας με στοιχεια
συμφωνω σε αυτα που λες και αυτα πιστευω και εγω απο την μεση και κατω
απλα εμαθα και κατι σε αυτα που λες απο την μεση και πανω(μαλλον τα ξαναθυμηθηκα γιατι τα ειχα ξεχασει)
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

ronaldo έγραψε:φιλε μου eorptol
τα θυμαμαι ολα μην ανυσηχεις και οπως λες θυμαμαι οτι το φορουμ το ειχαν κλεισει γιατι δεν ηθελαν να ακουγονται καποια πραγματα

οσο για τον χαρακτηρα που λες
σου εχω μιλησει ποτε ασχημα εσενα??
οτι και να μου λες μου το λες το λες ομορφα
και σου απανταω ομορφα

δες τι μου εγραψε ο αλλος και ξανασκεψου το αυτο που λες
σε μια δραση υπαρχει και η αντιδραση
εγω μαλλον ημουν η αντιδραση στην συγκεκριμενη περιπτωση

παλια ομως μου εγραφες και το εσυ που ελεγες να ερθει ο λεοναρντο το παλτο στον ΠΑΟΚ
τωρα γιατι δεν το γραφεις αυτο??
καλα κανεις παντως και μου την λες
ειναι στα πλαισια ενος διαλογου και δεν εχω προβλημα
αλλο ομως το να την λες στον αλλον και αλλο να του μιλας υβριστικα και προκλητικα
δεν το ειδες αυτο?
πες μου αν εχω λαθος εγω να το διορθωσω
εγω δεν θέλω να κάνουμε κακο στο ΠΑΟΚ ....και εκει αυτο γινόταν ο αντμιν κοιμόταν όρθιος όταν γίνετε νέο ξεκίνημα και πετάμε λάσπη προτού ακομη δούμε τι γίνετε είναι αυτο σωστο ; Μπορείς να πεις ένα πράγμα με χίλιους τρόπους αρκεί αυτο να μην κάνει κακο στον ΠΑΟΚ .....όσο για τον λεοναρντο ήθελες να τον πάρουμε με 900.000 χιλιαρικα γιατι τόσα ζητούσαν και ο λεοναρντο περσυ ηταν τελείως χαμένος Φέτος μέσα στην ανυπαρξία των άλλων και έλλειψη σκοκο μπλανκο φαίνεται .....
Τώρα μιλάς σωστα .....αλλα τα παίρνεις χαρτζηλικι σε οποιοδήποτε χωρίς στοιχεία δεν νομίζω ότι στέκει .....τέλος πάντων οφ τοπικ είμαστε αλλα καλο είναι να μην προσβαλλουμε κάνεις κανένα εγω ακόμη και τους καθαροαιμους τους συμπαθω πολυ :):) γιατι ΠΑΟΚ ειναι αγαπάνε την ομάδα με τον δικο τους τροπο που είναι αρκετες φορες διαφορετικός απο τον δικο μου....
ΓΙΑ ΜΈΝΑ Η ΟΥΣΊΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΊΝΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΔΙΟΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΣΤΗΝ ΟΜΆΔΑ.....
Άβαταρ μέλους
bob

Δημοσίευση από bob »

αλλα χαιβανη ο ζαγορακης ειναι που δεν χρεωνει την ομαδα κανα 15ρι αερα πατερα να εχετε τουλαχιστον και πραγματικο λογο να κανετε κουβεντα
τι να πω,...ρε που εφτασε ο ΠΑΟΚ μας...τους άλλους λες να βρούνε γκόμενα αλλά εσύ μελιτζάνα την έκανες!
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

bakunin4 έγραψε:oχι εννοω αυτους που περιφρορουν τον προεδρο,βουλη,πρωθυπουργο κ.ο.κ μυγιαστηκες ε ? κουβεντα καναμε και πλακωσατε με τις κλασσικες ατακες.
τώρα για το ποιοι λένε κλασικές ατάκες τι να πω καλο είναι ο καθένας να κοιτάει την καμπούρα του έτσι δεν είναι :):)
;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”