Argonaut4 έγραψε:Οσο και αν πονάει στο πρεστίζ της ομάδας δε θέλω κανένα παίχτη του ΠΑΟΚ στη σαπίλα της εθνικής.Τέλος.
danirifle έγραψε:απλά δε μπορώ να καταλάβω, σε τί μπορεί να βοηθάει τον ΠΑΟΚ μας η καλή ή κακή απόδοση ενός παίκτη με την εθνική του.
πρέπει να μας νοιάζει τί κάνουν οι παίκτες στα παιχνίδια της ομάδας μας και όχι αλλού.
τεσπα, ο καθένας γράφει και κρίνεται.
ελπίζω κάποτε να κάνει και κανένα τόσο καλό (όσο λέτε) παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ
Παντα οι εθνικες ομαδεσ ηταν αναποσπαστο μερος του ποδοσφαιρου. Οι μεγαλες διοργανωσεις, επισης.Το να απαξιονουμε και να λεμε ελα τωρα ποια εθνικη ποιο γιουρο, ποιο μουντιαλ...ειναι απλα εκτος πραγματικοτητας.Δειχνει οτι απλα ειμαστε στον κοσμο μας και οτι δεν εχουμε ιδεα απο ποδοσφαιρο....
Το να λεμε οτι θα κουραστουν οι παιχτες μας...θα τραυματιστουν...δεν με νοιαζει πως παιζουν, να παιζουν ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ, κατα τηνγνωμη μου ειναι πολυ κοντοφθαλμο.
Να πουμε και το αλλο; ενταξει επι ρεχαγκελ το θεμα ειχε ξεφτιλιστει και η εθνιμη ηταν κλειστο κλαμπ...ΤΩΡΑ? Ειναι το ιδιο? Μην τα ισοπεδωνουμε ολα...Προσωπικα λοιπον...- για να ειμαι και ον τοπικ_ εγω χαιρομαι οταν ο σαλπι και οποισδηποτε σαλπι παιζει βασικος στην υπ αριθμον 8 παγκοσμια εθνικη ομαδα, που...τυγχανει να είναι και της χωρασ μας!