RoMaN έγραψε:xrictoforoc έγραψε:Δεν νομίζω να το πει κανείς άχρηστο....άλλωστε όλοι ξέρουμε τι έχει προσφέρει στον ΠΑΟΚ.
Παρ'όλα αυτά,αν όντως η στάση του αυτή είναι επειδή θέλει να φύγει,δεν θα φύγει με τόσο καλούς φίλους,φίλους μεν,αλλά όχι αγαπητούς.
Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
Το θέμα είναι να μη ξεχνά και τα καλά που προσέφερε (και ελπίζω ότι θα συνεχίσει να προσφέρει) ο Pablo στον Π.Α.Ο.Κ.!! Αυτό είναι το καθήκον του λαού...
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://www.sport-fm.gr/article/513594
abg12d34 έγραψε:οι 8 μηνες απο που προκηπτουν ρε τσακαλε΄;;
λογιστης του κοντρερας εισαι;;
karabill έγραψε:Διαβαστε σας παρακαλω το ποστ μου και θυμηθειτε καποια πραγματα μαζι μου!
Απο τους μεγαλους σε ηλικια παιχτες που εχουμε (οπως Γκαρσια, Ιβιτς, Χαλκιας) ο Κοντρερας ειναι ο μικροτερος (33χρονων)! Αυτο αυτοματα σημαινει οτι μια 2ετια ακομα την εχει! Ελπιζω να την εχει μαζι μας!
Για μενα η οποια πιθανη κακη εξελιξη στο θεμα του θα χρεωθει αποκλειστικα στη διοικηση! Ευτυχως ή δυστυχως αρνουμαι να πιστεψω οτιδηποτε αναφερουν οι επιστημονες-δημοσιογραφοι-προστατες των συμφεροντων του ΠΑΟΚ! Οτι κατι δεν παει καλα, αυτο ειναι ντεφακτο.. Αλλα εχω ματια, βλεπω και κρινω μονος μου!
Τα ματια μου μου λενε οτι ο Παμπλο εχει προσφερει τα μεγιστα (καποιοι πανε αυτη τη στιγμη να αναιρεσουν ακομα και αυτο), εχει βαλει γκολ - εχει δωσει βαθμους, εχει παιξει μπακ, εχει παιξει σεντερ φορ, εχει μαθει μπαλα σε αλλους αμυντικους συμπαιχτες του, εχει μαθει μπαλα ακομα και σε μας...
Οσον αφορα τον χαρακτηρα του... τα ματια μου ειδαν και εκει κατι.. περσι που ο πατερας του πεθανε πριν τον αγωνα με το σκουλικι στο Βικελιδης, η διοικηση του ειχε δωσει τοτε την αδεια να φυγει για Χιλη την ιδια μερα, αυτος καθησε και επαιξε.. ρεπορτερ τοτε ελεγαν οτι συνεβησαν πολλα και συγκινητικα πραγματα με τον Κοντερας να κλαιει αγκαλια με τον Γκαρσια που εκλαιγε κι αυτος μεσα στο πουλμαν και την ωρα της προθερμανσης ολοι οι παιχτες του ΠΑΟΚ ηταν δακρυσμενοι και προσπαθουσαν να στηριξουν τον Παμπλο! Δηλαδη ο παιχτης επαιξε σε εναν αγωνα εχοντας μολις μαθει αυτο το τραγικο για αυτον γεγονος και τωρα ας πουμε κανει τον κινεζο για θεματα λιγοτερο σοβορα οπως ειναι το οικονομικο!
Επισης.... ειδα τον Χιλιανο μετα απο πολλα ασχημα αποτελεσματα να βγαινει μπροστα σαν αληθινος αρχηγος και να κανει δηλωσεις αυτοκριτικης, μεχρι και οτι "δεν τιμαμε τη φανελα που φοραμε, πρεπει ολοι να την ιδρωσουμε παραπανω" ειχε πει μετα απο ενα ασχημο αποτελεσμα συναισθανομενος το βαρος που θα επρεπει να εχει ενας παιχτης του ΠΑΟΚ! Τι να πει (ή καλυτερα τι να ελεγε) καποιος για αυτον τον παιχτη... εναν παχτη που ελεγες "ναι ρε ..αυτος αξιζει να φοραει τη φανελα με το δικεφαλο"! Θυμαμαι παιχνιδια που δεν πηγαιναν καλα, και ολοι οι αλλοι οι παιχτες συμβιβαζοντουσαν με την ιδεα του κακου αποτελεσματος και επαιζαν αμηχανα σκεπτομενοι μονο πως θα κανουν πασα για διωξουν την μπαλα απ`τα ποδια τους και αυτος εβγαινε μπροστα μονος του δινοντας το συνθημα της αντεπιθεσης αντιλαμβανομενος την διψα και το αγχος του κοσμου του ΠΑΟΚ που βρισκονταν στις κερκιδες!
Δεν θεοποιω κανεναν, τα γεγονοτα αναφερω απλα, γιατι με εκνευριζουν αφορητα οι μηδενιστικες αποψεις που ακουγονται αυτον τον καιρο!
Και τωρα ρωταω, αφου ξαναθυμηθηκαμε την πορεια αυτου του μεγαλου ποδοσφαιριστη στην ομαδα μας, τι φταιει? Εγω δε φταιω σιγουρα, ουτε κανεις απο εμας φανταζομαι! Δεν αποκλειω οτι μπορει να φταιει σε καποιο σημειο ο Παμπλο, αλλα σοβαρες ευθυνες βαραινουν οποσδηποτε και τη διοικηση! Μια διοικηση που και στο παρελθον πιστευω οτι δεν εχει φερθει σωστα σε αυτον τον παιχτη... καθε καλοκαιρι αφηνει να διαρευσει μεσα απο τους δηθεν δημοσιογραφους του ΠΑΟΚ οτι ο Κοντρερας ειναι για πουλημα, το 08 σεναρια οτι θα φυγει (μεχρι και οτι θα παει στον βαζελο ειχαν αρχισει να γραφουν οι απο κατω), το 09 το ιδιο, το 10 θεωρουσαν οτι δεν τους ειναι απαραιτητος, οτι μπορουσαν να ζησουν και χωρις αυτον και σε συνδιασμο με το υψηλο του συμβολαιο ηθελαν παλι να τον πουλησουν. Φυσικα μετα αρχισαν οι αγωνηστικες υποχρεωσεις και η ομαδα ειχε τα μαυρα της χαλια μετα τον αστειο προγραμματισμο του καλοκαιριου και αξιολογο αντικαταστατη δεν πηραν (που πας με Ζουελα και Σαβινι μπορει να σκεφτηκαν) ετσι ο Κοντρερας τελικα δεν πουληθηκε, επαιξε και σιγα σιγα η ομαδα εστρωσε (να θυμισω οτι ολοι μας εκεινη την περιοδο καναμε τον Σταυρο μας)! Κατι παρομοιο εγινε και φετος..
Ας τα παραβλεψω ομως ολα αυτα και ας δεχτω στο σημειο που φτασαμε τωρα οτι τον Κοντρερας καποια μυγα τον τσιμπησε........ και παλι κατι δεν κολλαει!!!!!!!!!! Εσας σας φαινεται φυσιολογικο το ολο στορι?!?!
Λειπει ενα κομματι στο παζλ, το οποιο ισως μας κανει να καταλαβουμε ...η ιστορια εχει κενα, ο παιχτης ισως κανει φτερα, με τη διοικηση τη δεδομενη χρονικη στιγμη να ειναι πιο απουσα απο ποτε!
vouts_charis έγραψε:abg12d34 έγραψε:οι 8 μηνες απο που προκηπτουν ρε τσακαλε΄;;
λογιστης του κοντρερας εισαι;;
Μίλησες για να μιλήσεις τωρα "τσάκαλε"??