Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012
Ένας παίκτης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όμως, δεν κατάφερε να παραμείνει στο ρόστερ του "Δικεφάλου" έφτασε μια ανάσα ώστε να επιστρέψει στους "ασπρόμαυρους".
Ο λόγος για τον Πέτρο Κανακούδη, ο οποίος με δηλώσεις του την Τρίτη (8/11) στο "Libero 107.4" παραδέχθηκε σε ερώτηση που του έγινε ότι είχε έρθει σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η διοίκηση του "Δικεφάλου" επέλεξε τον Λεονάρντο.
Συγκεκριμένα, δήλωσε ο Κανακούδης για τις επαφές με τον ΠΑΟΚ:
"Έγινε μια επαφή στο τέλος του καλοκαιριού, είναι αλήθεια αυτό αλλά τελικά η ομάδα πήρε άλλον στην θέση μου, τον Λεονάρντο. Έτσι έκρινε και έτσι έπραξε, κάναμε κάποιες συζητήσεις αλλά δεν προχώρησε το θέμα μου και δεν πήγα στον ΠΑΟΚ τότε".
http://olapaok.gr/podosfairo/Synentefxs ... 79096.html
Κατι τετοια διαβαζουμε και οταν καποιοι γραφουμε οτι οσοι ασχολουνται με τον σχεδιασμο της ομαδας ειναι επικινδυνοι βαφτιζομαστε γκρινιαριδες και μιρλες.Μου αρεσει που ελπιζουμε σε κατι καλυτερο μετα την ριζικη ανανεωση στο ροστερ που προβλεπεται για την επομενη σεζον.Ποιος @#$%@% εκανε τελικα τις μεταγραφες του 2008 και που ειναι τωρα?
Ο λόγος για τον Πέτρο Κανακούδη, ο οποίος με δηλώσεις του την Τρίτη (8/11) στο "Libero 107.4" παραδέχθηκε σε ερώτηση που του έγινε ότι είχε έρθει σε επαφές με τον ΠΑΟΚ, ωστόσο η διοίκηση του "Δικεφάλου" επέλεξε τον Λεονάρντο.
"Έγινε μια επαφή στο τέλος του καλοκαιριού, είναι αλήθεια αυτό αλλά τελικά η ομάδα πήρε άλλον στην θέση μου, τον Λεονάρντο. Έτσι έκρινε και έτσι έπραξε, κάναμε κάποιες συζητήσεις αλλά δεν προχώρησε το θέμα μου και δεν πήγα στον ΠΑΟΚ τότε".
Κατι τετοια διαβαζουμε και οταν καποιοι γραφουμε οτι οσοι ασχολουνται με τον σχεδιασμο της ομαδας ειναι επικινδυνοι βαφτιζομαστε γκρινιαριδες και μιρλες.Μου αρεσει που ελπιζουμε σε κατι καλυτερο μετα την ριζικη ανανεωση στο ροστερ που προβλεπεται για την επομενη σεζον.Ποιος @#$%@% εκανε τελικα τις μεταγραφες του 2008 και που ειναι τωρα?
- sourmenetes
- Moderator
Και χασαμε τον παιχταρα ρε joshua???Με ποσα φεραμε τον λεοναρντο??Το ιδιο ειναι...???
Οχι οτι ο κανακουδης ειναι λιγος αλλα αμα δεν το δουμε μεσα στην ομαδα εγω δε λεω τιποτα...Ποσοι το καλοκαιρι λεγαμε για σανκαρεδες,αμντουνηδες,ουμπιντες κ.α και οι παιχτες αυτοι δεν μπορουν να προσφερουν στις ομαδες που πηγανε...
Ας δουμε τι θα γινει και το γεναρη και βλεπουμε..
Οχι οτι ο κανακουδης ειναι λιγος αλλα αμα δεν το δουμε μεσα στην ομαδα εγω δε λεω τιποτα...Ποσοι το καλοκαιρι λεγαμε για σανκαρεδες,αμντουνηδες,ουμπιντες κ.α και οι παιχτες αυτοι δεν μπορουν να προσφερουν στις ομαδες που πηγανε...
Ας δουμε τι θα γινει και το γεναρη και βλεπουμε..
Λες να το εγραψα γιατι πιστευω οτι χασαμε τον παικταρα?????????????????????
- sourmenetes
- Moderator
μάλλον αυτός που έπαιξε το μεγαλύτερο ρόλο στις μεταγραφές το 2008 και τώρα πλέον έχει χαθεί, είναι ο Σάντος. όσο κι αν σας χαλάει μερικούς, σορλέν, λίνο, σέρτζιο, βιερίνια (και λογικά γκαρσία) δε θα έρχονταν αν δεν ήταν ο Σάντος
τώρα με τί γνωριμίες ή με τί λευτά να φέρουμε παίκτες? εδώ 2-3 παίκτες αξίζουν από το ελληνικό πρωτάθλημα και μεις πάμε και κάνουμε κινήσεις αστείες. και πριν 3 χρόνια δώσαμε 2 μύρια για κουτσιανικούλη... έτσι γίνονται τα ανοίγματα και μετά τρέχα να τα καλύψεις
τώρα με τί γνωριμίες ή με τί λευτά να φέρουμε παίκτες? εδώ 2-3 παίκτες αξίζουν από το ελληνικό πρωτάθλημα και μεις πάμε και κάνουμε κινήσεις αστείες. και πριν 3 χρόνια δώσαμε 2 μύρια για κουτσιανικούλη... έτσι γίνονται τα ανοίγματα και μετά τρέχα να τα καλύψεις
Αν μιλας για τον Ριβέρος,ναι παιζει Παραγουαη και τωρα ειναι δανεικος στην Καϊσερισπορ απο τη Σαντερλαντgiapas έγραψε:Παίζει στην Εθνική του?
εναν μεγαλο τερματα -εξω ο χαλκιας και ο κρεσιτς αν γινεται/...
αν φυγει μονο χαλκιας δινουμε αλλου το συμβολαιο του οποτε
0
ενα καλο δ φουλ μπακ μαζι με εττο...και 3ο αποστολο εκτος αν υπολογιζεται για 20+ παιχνιδια του χρονου που δε νομιζω
500 000
Ο λινο δειχνει να αντεχει αν δεν παιζει 5ο παιχιδια και ο λεο εδειξε καλα στοιχεια οποτε αρ κανενα..
0ε
ενα σεντερ μπακ ηγετη στη θεση κονδορα αν φυγει και ενα κανονικο κλασσικο ψηλο δυνατο στοπερ στη θεση τσιριλο..
750 000ε + 100 απο τη διαφορα με μπρουνο= 850 000 ε
ενα μεγαλο αμ χαφ και ενα 6αρι στη θεση αριας...με ταυτοχρονη αποδεσμευση αριας σωτου...
800 000ε
να μεινει ο Γκαρσια που φαινεται οτι μπορει +τον λαζαρ +φωτακη αλλαγη
Μεγαλο 8-10αρι για τη θεση ιβιτς
750 000 ε
@ εξτρεμ ενα μεγαλης αξιας για τη θεση βιερι και ενα ακομα καλο...
750000 ε + 500 000 =1 250 000ε
ενα πληρες σεντερ φορ με ταυτοχρονη απομακρυνση σακη , σαλπι (με μειωση) στεφανος α΄λλαγη...
850 000 ε
συνολο 5 000 000ε χρειαζομαστε για τη νεα ομαδα/// με απομακρυνση ιβιτς αλλα -500 000
οποτε 4 500 000 αν παρουμε απο πωληση βιερι...χτιζουμε τη νεα ομαδα....
καπου τοσα χρειαζονται πιστευω....
0
ενα καλο δ φουλ μπακ μαζι με εττο...και 3ο αποστολο εκτος αν υπολογιζεται για 20+ παιχνιδια του χρονου που δε νομιζω
500 000
Ο λινο δειχνει να αντεχει αν δεν παιζει 5ο παιχιδια και ο λεο εδειξε καλα στοιχεια οποτε αρ κανενα..
0ε
ενα σεντερ μπακ ηγετη στη θεση κονδορα αν φυγει και ενα κανονικο κλασσικο ψηλο δυνατο στοπερ στη θεση τσιριλο..
ενα μεγαλο αμ χαφ και ενα 6αρι στη θεση αριας...με ταυτοχρονη αποδεσμευση αριας σωτου...
800 000ε
750 000 ε
ενα πληρες σεντερ φορ με ταυτοχρονη απομακρυνση σακη , σαλπι (με μειωση) στεφανος α΄λλαγη...
850 000 ε
συνολο 5 000 000ε χρειαζομαστε για τη νεα ομαδα/// με απομακρυνση ιβιτς αλλα -500 000
Έτσι ακριβώς όπως τα γράφεις.joshua έγραψε:Ένας παίκτης που ξεκίνησε από τις ακαδημίες του ΠΑΟΚ, όμως, δεν κατάφερε να παραμείνει στο ρόστερ του "Δικεφάλου" έφτασε μια ανάσα ώστε να επιστρέψει στους "ασπρόμαυρους".
Αλλά νομίζω πως δεν χρειαζόταν αυτό το δημοσίευμα για να επιβεβαιώσουμε ότι δεν υπάρχει σχεδιασμός.
Η ανανέωση Τσιρίλο νομίζω φτάνει.
Μαζι σου ρε μανιακε!!MANIAKOS έγραψε:εναν μεγαλο τερματα -εξω ο χαλκιας και ο κρεσιτς αν γινεται/...
0
500 000
0ε
800 000ε
750 000 ε
850 000 ε
-
dimitris1408
4,5 μυρια χωρις να εχεις υπολογισει αποδεσμευσεις + οτι θα βρεις ολουσ του παιχτες που θες ελευθερους + 43% εφορια παει γυρω στα 9 εκατομυρια καλη διασκεδαση σε σας που θελετε αλλαγη ολης της ομαδας
Σ' αυτή την περίπτωση,βάζει ο Βιεϊρίνια 3 γκολακια με την εθνική του και τον πουλάμε 10 εκ. 
dimitris1408 έγραψε:4,5 μυρια χωρις να εχεις υπολογισει αποδεσμευσεις + οτι θα βρεις ολουσ του παιχτες που θες ελευθερους + 43% εφορια παει γυρω στα 9 εκατομυρια καλη διασκεδαση σε σας που θελετε αλλαγη ολης της ομαδας
μαζι με εφοριες τα βαλα....υπαρχει και οικονομικη κριση...δεν ειναι τα συμβολαια που ηπηρχανε...
Έχω 2 βασικές αντιρήσεις Μανιακέ:
1)Με τόσο μεγάλες αλλαγές πάει και η χρονια 2012-13 γιατί όλοι αυτοι δε θα προλάβουν να κάνουν ομάδα.Αποτέλεσμα να πέσουν πολύ τα έσοδα,γιατί κρίση από τη μια όχι αποτελέσματα από την άλλη θα ξενερώσει ο κόσμος.
2)Αυτές οι μεταγραφές θα πρέπει να πιάσουν 100%,δηλαδή αν ο κόφτης βγει Αρίας ο Β΄και ο τερματάς Κοστάντζο δε θα έχουμε φράγκο να τους αλλάξουμε και θα τους φάμε στη μάπα.
1)Με τόσο μεγάλες αλλαγές πάει και η χρονια 2012-13 γιατί όλοι αυτοι δε θα προλάβουν να κάνουν ομάδα.Αποτέλεσμα να πέσουν πολύ τα έσοδα,γιατί κρίση από τη μια όχι αποτελέσματα από την άλλη θα ξενερώσει ο κόσμος.
2)Αυτές οι μεταγραφές θα πρέπει να πιάσουν 100%,δηλαδή αν ο κόφτης βγει Αρίας ο Β΄και ο τερματάς Κοστάντζο δε θα έχουμε φράγκο να τους αλλάξουμε και θα τους φάμε στη μάπα.
- abc_o_ karpouzas
και μετα θα αρχισει το τροπαρι για κακο σχεδιασμο για βιαστικες κινησεις και για τον παντελη κων/νιδη που τελικα τι ρολο βαραει
δεν πιανομαστε απο πουθενα στο καθε + αμεσως ενα -
αλλα για αυτο ειμαστε
η ασπρο η μαυρο

δεν πιανομαστε απο πουθενα στο καθε + αμεσως ενα -
αλλα για αυτο ειμαστε
η ασπρο η μαυρο