9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Dimg4

Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης

Δημοσίευση από Dimg4 »

darklord έγραψε:Οκ sorry για το ΠΑΟΚτσακι, αν κ ειναι απο τα βασικα επιχειρηματα καποιων. Παρακατω, στην ταμπακιερα, θα μου απαντησει καποιος

"Τι ειναι αυτο που δεν ξερουμε;"
Τιποτα δεν ειναι κρυφο. Το ερωτημα που πρεπει να κανεις ειναι "τι ειναι αυτο που δεν θελουμε να καταλαβουμε"?
κανε μια αναδρομη σε οσα εχει πει και οσα εχουν γραφτει εδω μεσα και θα δεις οτι απαντηθηκαν ολα μα ολα. Το θεμα ειναι οτι ΔΕΝ δεχονται καποιοι οπως κι εσυ τις απαντησεις.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

guardian4 έγραψε:Το θεμα δεν ειναι αν ειναι ΠΑΟΚτσακι, το θεμα ειναι να παιζουμε χαμηλα τη μπαλα για να τα παστελωνει, οχι να του βγαζουν σεντρες λες και υπαρχει περιπτωση να παρει κεφαλια. Στα ισια.
ainamkoap

Δημοσίευση από ainamkoap »

http://www.youtube.com/watch?v=WXsc561z ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=EGwq_2Ro97Y

Tα πανιά που βρίζαμε τον κοντό ,θα τα κρεμάσουμε ανάποδα στην 1 και θα τα κάψουμε στο επόμενο γκολ του;

Όποιος θέλει να δει βλέπει, όποιος δεν θέλει κοιτάζει αλλού , το παίζει πολιτισμένος και ΠΑΟΚ πάνω απ'όλα.

Εννοείται δεν είναι θέμα ηλιθιότητας όπως είπε ένας φίλος πιο πριν. Απλά είναι θέμα προτεραιωτήτων .

Πάμε όλα τα αδέρφια μαζί ,το συνθηματάκι το καλό που λέγαμε με τον βάζελο πριν κανα 2 χρονάκια;

ξεκίνα και ακολουθώ , ξέρεις εσύ... :)
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Ιδέα.
Ας ανοίξει το paokmania μια γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης για τύπους, σαν τον αποπάνω.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Απο τη στιγμη που βρεθηκαν ανθρωποι στο Δουβλινο να το γιουχαρουν την ωρα που γινοταν αλλαγη.............ολα τα αλλα ειναι να 'χαμε να λεγαμε.

Αυτο που πρεπει να καταλαβουμε ΟΛΟΙ μας,ειναι πως ειμαστε ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ οι μεν να ανεχομαστε τους δε.Τωρα,εαν αυτοι που τον βριζουν,θελουν να κανουν τους υπολοιπους να αρχισουν να φωναζουν το ονομα του.......να ειναι σιγουροι πως εαν συνεχισουν,θα τα καταφερουν.

Παντως εγω,που μεχρι πριν λιγο καιρο ελεγα πως δεν θα φωναξω ΠΟΤΕ το ονομα του,βλεποντας τετοιες συμπεριφορες....ειμαι ετοιμος!

Δημοκρατια θελουμε να εχουμε?......ε.....θα την εχουμε!
ainamkoap

μην ανησυχεις για μένα.

μια χαρά τα έχω με την πάρτυ μου , τα έχω βρει.

Κλειδί για να το πετύχω , ήτανε να προσπαθώ να έχω την ακεραιότητα μου , την ηθική μου , την άποψη και να μην με πάει όπου θέλει ο άνεμος και το κοντόφθαλμο συμφέρον.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Νομίζω οτι έχουμε πολύ σημαντικότερα θέματα να αντιμετωπίσουμε από το Σαλπιγγίδη.
Άβαταρ μέλους
guardian4

Δημοσίευση από guardian4 »

Το προβλημα λεμε δεν ειναι αν ειναι ΠΑΟΚτσης, αλλα να παιζει η ομαδα κατω τη μπαλα για να υπαρχουν τουλαχιστον πιθανοτητες να προσφερει , και σιγουρα ΟΧΙ απο τη θεση του εξτρεμ, νομιζω ειδαμε τι θα πει εξτρεμ με το γεωργιαδη στο δυο τελευταια παιγχινδια στα πρωτα ημιχρονα.
Ο σαλπιγγιδης μπορει να παιξει μονο σ.φ και να του βγαινουν οι μπαλες χαμηλα. Η μονη λυση .
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Πιστευω πως το θεμα Σαλπιγγιδη ειναι απο τα σημαντικοτερα της ομαδας μας.Εαν σε αυτη την περιπτωση επικρατησει η αποψη της μειοψηφιας,τοτε αλιμονο μας.......δινουμε αλλοθι σε αυτη τη μειοψηφια να κανει οτι γουσταρει και οποτε το γουσταρει....ετσι απλα.

Οσο για τα περι ηθικης........τα λογια ειναι δωρεαν!Φερτε μπροστα μου τις ζωες σας,να δουμε τι εχει κανει και πως ο καθενας και μετα μιλαμε για ηθικη.Αντε γιατι απο ηθικη,χορτασαμε!Γι'αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα.....επειδη εχουμε γεμισει απο ηθικους!
ainamkoap

και οι 300 προδότες είναι το πρόβλημα.
Άβαταρ μέλους
alex ntepo

Δημοσίευση από alex ntepo »

mpafos4 έγραψε:Οσο για τα περι ηθικης........τα λογια ειναι δωρεαν!Φερτε μπροστα μου τις ζωες σας,να δουμε τι εχει κανει και πως ο καθενας και μετα μιλαμε για ηθικη.Αντε γιατι απο ηθικη,χορτασαμε!Γι'αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα.....επειδη εχουμε γεμισει απο ηθικους!
Ακριβώς ρε φίλε! Έχω βαρεθεί να κράζει ο καθένας τον Σαλπιγγίδη, για θέμα "ηθικής τάξης", λες και όλοι μας είμαστε αμέμπτου ηθικής και μια ζωή πορευόμασταν στη ζωή μας χωρίς ούτε μια φορά να κάνουμε ένα σφάλμα! Δε με νοιάζει αν είναι ηθικός, δε με νοιάζει αν είναι ΠΑΟΚτσής, τον θεωρό ικανότατο ποδοσφαιριστή και απαιτώ απο τον ίδιο να τα δίνει όλα, και από τον προπονητή να παίρνει το 100% από αυτόν! Τόσο απλά!
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

λαθος εκανε που επεστρεψε....
λαθος που του εδωσαν τοσα λεφτα...
λαθος που εγινε γνωστο το ποσο.....
εγω παρολαυτα τον παω..!
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

alex ntepo έγραψε:
mpafos4 έγραψε:Οσο για τα περι ηθικης........τα λογια ειναι δωρεαν!Φερτε μπροστα μου τις ζωες σας,να δουμε τι εχει κανει και πως ο καθενας και μετα μιλαμε για ηθικη.Αντε γιατι απο ηθικη,χορτασαμε!Γι'αυτο παμε κατα διαολου σαν χωρα.....επειδη εχουμε γεμισει απο ηθικους!
Ακριβώς ρε φίλε! Έχω βαρεθεί να κράζει ο καθένας τον Σαλπιγγίδη, για θέμα "ηθικής τάξης", λες και όλοι μας είμαστε αμέμπτου ηθικής και μια ζωή πορευόμασταν στη ζωή μας χωρίς ούτε μια φορά να κάνουμε ένα σφάλμα! Δε με νοιάζει αν είναι ηθικός, δε με νοιάζει αν είναι ΠΑΟΚτσής, τον θεωρό ικανότατο ποδοσφαιριστή και απαιτώ απο τον ίδιο να τα δίνει όλα, και από τον προπονητή να παίρνει το 100% από αυτόν! Τόσο απλά!
+οσα θες...
Ο Σαλπι ειναι ικανωτατος ποδοσφαιριστης αλλα ειναι και παικτης ψυχολογιας.Αμα δεν του κατσει το παιχνιδι απο την αρχη σε ολο το υπολοιπο θα ειναι αφαντος.
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Σε αυτο το φορουμ μονο τα δικα μου εχουν γινει διπλασια?
niks

Δημοσίευση από niks »

μπα, και τα δικα μου εγιναν περιζητητα

χασουμε-κερδισουμε
παιξει-δεν παιξει
βρεξει-χιονισει

εδω θα βρεις παντα ολη την παρεα (οπως καποτε στα αναψυκτηρια)

τρεμω οταν κανω το κλικ σε αυτο το τοπικ
τι θα αντικρυσω παλι

μακαρι το παλλικαρι να ηταν το πρόβλημά μας
θα το ειχαμε λυσει και ολα καλα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”