Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ 1-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα.
Re: Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ 1-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα.
Δεν ειμαι απο αυτους που δεν στηριζουν την ομαδα παντα το εκανα και παντα θα το κανω γιατι οπως εγραψα σε ενα φιλο καποτε που εχει χαθει απο το φορουμ εγω εγινα ΠΑΟΚ απο 600 χιλιομετρα μακρια οπως και πολλοι ακομα, δεν ειχαμε τον ΠΑΟΚ διπλα μας ουτε μεγαλωσαμε σε ΠΑΟΚτσηδικες γειτονιες.
Παντα διπλα θα ειμαστε και θα στηριζουμε οπως μπορουμε και ναι ξερουμε οτι σε εναν αγωνα παιζει και ο αντιπαλος και ναι ξερουμε οτι κανενας ανθρωπος δεν ειναι μηχανη αλλα να χανεις απο μια ομαδα που ειναι χειροτερη χωρις να παλεψεις αυτο δεν χωνευεται ευκολα οπως και να το κανουμε.
Παντα διπλα θα ειμαστε και θα στηριζουμε οπως μπορουμε και ναι ξερουμε οτι σε εναν αγωνα παιζει και ο αντιπαλος και ναι ξερουμε οτι κανενας ανθρωπος δεν ειναι μηχανη αλλα να χανεις απο μια ομαδα που ειναι χειροτερη χωρις να παλεψεις αυτο δεν χωνευεται ευκολα οπως και να το κανουμε.
Οπως και να'χει η ουσια ειναι μια. Μας γ@μσατε την Κυριακη ρε
Το καλό ή κακό (του χρόνου θα δείξει) είναι ότι δεν έχουμε άμεσα εφαρμόσιμο τρόπο παιχνιδιού για να τις δύσκολες μέρες (όπως η σημερινή). Τις ημέρες δηλαδή που θα έβαζες ξεκούραστους Ίβιτς και Γκαρσία ή Κοντρέρας και Κλάους αν δεν ήταν οφ. Με τις αλλαγές μετά το 60 ο Μπόλονι έδειξε ότι έβαλε νερό στο κρασί του και προσπάθησε μέσω της γιόμας του Σπαντάτσιο να κλέψει το πονταλάκι. Αν ήταν δοκάρι και μέσα θα τα είχε καταφέρει.
Το ερώτημα παραμένει.
Αν άρχιζε η ομάδα με Παπάζογλου ψηλά και Σπαντάτσιο αντί για Φωτάκη να προσπαθεί να πετύχει το κεφάλι του θα κερδίζαμε κάτι;
Αν η ομάδα δεν δούλευε αποκλειστικά πάνω σε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο, αλλά ξοδεύαμε δεν ξέρω πόσες προπονήσεις για να μάθουμε να παίρνουμε πέναλτυ από τους Αστέρες του πρωταθλήματος θα κερδίζαμε κάτι;
Το ερώτημα παραμένει.
Αν άρχιζε η ομάδα με Παπάζογλου ψηλά και Σπαντάτσιο αντί για Φωτάκη να προσπαθεί να πετύχει το κεφάλι του θα κερδίζαμε κάτι;
Αν η ομάδα δεν δούλευε αποκλειστικά πάνω σε ένα ποδοσφαιρικό πλάνο, αλλά ξοδεύαμε δεν ξέρω πόσες προπονήσεις για να μάθουμε να παίρνουμε πέναλτυ από τους Αστέρες του πρωταθλήματος θα κερδίζαμε κάτι;
σπαντατσιο αντι αριας απο το επομενο ! η εστω μπαλαφας...
o arias δε γαινει λογω θεσης δυστυχως.,......η επομενη λυση ειναι ο σωτος ..που στην κυκλοφορια ειναι πολυ κακος και αυτος...Η καλυτερη τριαδα που εχω δει μεχρι τωρα ειναι αριας γκαρσια λαζαρ.....
Σπαντσιο θα θελα να δω περισσοτερο......τωρα εχει 2 βδομαδες να φορτσαρει ...
Σπαντσιο θα θελα να δω περισσοτερο......τωρα εχει 2 βδομαδες να φορτσαρει ...
Δύσκολα να βγάλει αρίας για σπαντάσιο..
Ο σπαντάσιο είναι επιθετικογενής παίχτης..
Ο αρίας είναι αμυντικογενής...
Πιο πιθανό τον φωτάκη να βγάλει αμα πεί να ξεκινήσει ο σπαντάσιο...
Ο σπαντάσιο είναι επιθετικογενής παίχτης..
Ο αρίας είναι αμυντικογενής...
Πιο πιθανό τον φωτάκη να βγάλει αμα πεί να ξεκινήσει ο σπαντάσιο...
Λιγο πριν φυγω για τριπολη παταω αλ τζαζιρα (ναι εχω και αυτα τα καναλιαtheoPAOK έγραψε:Κάτι για να πνίξουμε τον πόνο μας..
http://www.gazzetta.gr/article/item/238 ... -e-alkmaar
Ακόμα και ο Αγιαξ δεν μπορεί και Τσου Λου και Ολλανδία..![]()
ΠΑΟΚ είσαι, θα τα καταφέρεις στο τέλος..Πάντα τα καταφέρνεις..

Δεν πιστευα οτι σε αν οχι 5 το πολυ 8 λεπτα εφαγαν 3 γκολ.
Να μου πεις σαμπως με εμας τα εφαγαν σε λιγοτερο χρονο? ας ωψεται το χαμενο πεναλτυ του σερβου.
ο σωτος βοηθαει και καπου που χωλαινουμε: υψος!
obanebane έγραψε:Λιγο πριν φυγω για τριπολη παταω αλ τζαζιρα (ναι εχω και αυτα τα καναλιαtheoPAOK έγραψε:Κάτι για να πνίξουμε τον πόνο μας..
http://www.gazzetta.gr/article/item/238 ... -e-alkmaar
Ακόμα και ο Αγιαξ δεν μπορεί και Τσου Λου και Ολλανδία..![]()
ΠΑΟΚ είσαι, θα τα καταφέρεις στο τέλος..Πάντα τα καταφέρνεις..) στο αλ τζαζιρα 6 λοιπον εχει ζωντανα ουτρεχτη αγιαξ το σκορ εκεινη τη στιγμη ηταν 2-3 κανω ενα ζαπινγκ στα υπολοιπα αραβικα να δω τι παιζει (πανω απο 5 λεπτα δεν ηταν) και ξαναγυριζω στο ουτερεχτη αγιαξ και τι βλεπω? 5-3 εκεινη τη στιγμη εδειχνε το ριπλει της γκαφας του τερματα του αγιαξ.
Δεν πιστευα οτι σε αν οχι 5 το πολυ 8 λεπτα εφαγαν 3 γκολ.
Να μου πεις σαμπως με εμας τα εφαγαν σε λιγοτερο χρονο? ας ωψεται το χαμενο πεναλτυ του σερβου.
Όλες οι μεγάλες ομάδες έχουν μια περίοδο ντεφορμαρίσματος..
Εμάς είναι μεγαλύτερη λόγω τραυματισμών..
Αλλα όπως είπα..ΠΑΟΚ είσαι..Θα τα καταφέρεις..

- navigator11
giapas,έγραψες πως "Και ο άλλος στο πάγκο...γελωτοποιό μου θύμισες ρε φίλε σήμερα. Με τη Χουανίτα τη παρθένα έπαιζες και από την αρχή διαμαρτύρεσαι λες και παίζεις στους Κουκουβάουνες. Εσύ ρε μεγάλε δεν έχεις ευθύνη να κατεβάσεις ομάδα με καλή ψυχολογία? Δε τους βλέπεις στα αποδυτήρια ότι δε γουστάρουν? Οτι κάτι δε πάει καλά?Τι διάολο φταίει?? Ο άλλος είχε τα φρύδια και μίλησε για σαρδέλες...Και κάναμε όλοι τουμπεκί..Εσύ τι προσπαθείς να κάνεις? Ζήτησες πράγματα , δε στα έδωσαν. Αφού η διοίκηση είναι μαριονέτες και δε μιλάει κανείς , μη τους καλύπτεις άλλο. Βγες και πες ποιες είναι οι ρεαλιστικές δυνατότητες της ομάδας. Να ξέρει και ο κόσμος , να βάλει πλάτη. Έχεις ένα όνομα , προστάτεψέ το..."
προσωπικά,γιατί τον θυμάμαι να μιλάει απλά για είσοδο στα πλέι-όφφ;μιά χαρά ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας.και όλοι έχουμε καταλάβει τη γνώμη του για υπάρχον ρόστερ.κι οι διοικούντες γνωρίζουν.το τι προτίθενται να πράξουν δεν το γνωρίζω.αν και δεν πιστεύω πως μπορούν και πολλά πολλά.
όπως μετά από κάθε ήττα πρωτίστως και δευτερευόντως άσχημη εμφάνιση,έχουμε μία από τα γνωστά.λογικό σε κάποιο βαθμό.αλλιώς είμαστε μαθημένοι τα τελευταία χρόνια.το θέμα είναι πλέον με τα δεδομένα του σήμερα μπορούμε σαν ΠΑΟΚ να εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με 2 χρόνια πρίν;προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ τον τρόπο που μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει.χρειάζεται χτίσιμο απ'την αρχή και σημαντική δόση,πέραν ικανότητας,και τύχης.για να γίνει πάλι μιά ανάλογα ανταγωνιστική ομάδα,όπως 3 χρόνια πρίν.και φυσικά συμπαράσταση από όλους μας στο μέτρο του δυνατού.η ομάδα,όπως τη θυμόμαστε προ 2ετίας-3ετίας,έχει κλείσει τον κύκλο της.οι πολλοί τραυματισμοί παιχτών εντεκάδας σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή περιπέτεια για 2η συνεχή χρονιά και τα κλασικά οικονομικά προβλήματα της ομάδας,που είναι φέτος προφανώς ακόμα εντονότερα σε σχέση με πρίν,επέσπευσαν μάλλον την εξαγωγή του συμπεράσματος αυτού.όμως δυστυχώς τα πράγματα έχουν έτσι.είναι αρκετές οι παράμετροι που παρουσιάζεται η ομάδα ασταθής.κι οχι ότι όσοι περιστρέφονται γύρω απ'αυτήν είναι όλοι άχρηστοι (διοικούντες,προπονητής κοκ) ή φιλοτομαριστές (απλήρωτοι παίχτες).αυτά τα υπεραπλουστευμένα "επιχειρήματα" δε με εκφράζουν ούτε με πείθουν.τα δικαιολογώ σε κάποιο βαθμό πάντως,εφόσον δεν ξεπερνούν τα ... εσκαμμένα.
όσο για σήμερα,θεωρώ πως αδικούμαστε απ'το τελικό σκόρ.λεονάρντο και σπαντάτσιο ήταν σχετικά καλοί.δε μου άρεσε η διοχέτευση του εκνευρισμού του μπόλονι για την εικόνα της ομάδας στο διαιτητικό τίμ μέσω διαμαρτυριών.δεν κρύβω την ανησυχία και τον προβληματισμό μου εν όψει της συνέχειας.όπως ανάφερε κι ένας φίλος θεωρώ πως,δεδομένου του και του προγράμματος από δω και πέρα,η συγκομιδή στα εναπομείναντα 6 παιχνίδια λιγότερων από 16 βαθμών θα'ναι αποτυχία.
προσωπικά,γιατί τον θυμάμαι να μιλάει απλά για είσοδο στα πλέι-όφφ;μιά χαρά ξέρει τις δυνατότητες της ομάδας.και όλοι έχουμε καταλάβει τη γνώμη του για υπάρχον ρόστερ.κι οι διοικούντες γνωρίζουν.το τι προτίθενται να πράξουν δεν το γνωρίζω.αν και δεν πιστεύω πως μπορούν και πολλά πολλά.
όπως μετά από κάθε ήττα πρωτίστως και δευτερευόντως άσχημη εμφάνιση,έχουμε μία από τα γνωστά.λογικό σε κάποιο βαθμό.αλλιώς είμαστε μαθημένοι τα τελευταία χρόνια.το θέμα είναι πλέον με τα δεδομένα του σήμερα μπορούμε σαν ΠΑΟΚ να εξακολουθήσουμε να βρισκόμαστε στο ίδιο επίπεδο με 2 χρόνια πρίν;προσωπικά δεν μπορώ να φανταστώ τον τρόπο που μπορεί κάτι τέτοιο να γίνει.χρειάζεται χτίσιμο απ'την αρχή και σημαντική δόση,πέραν ικανότητας,και τύχης.για να γίνει πάλι μιά ανάλογα ανταγωνιστική ομάδα,όπως 3 χρόνια πρίν.και φυσικά συμπαράσταση από όλους μας στο μέτρο του δυνατού.η ομάδα,όπως τη θυμόμαστε προ 2ετίας-3ετίας,έχει κλείσει τον κύκλο της.οι πολλοί τραυματισμοί παιχτών εντεκάδας σε συνδυασμό με την ευρωπαϊκή περιπέτεια για 2η συνεχή χρονιά και τα κλασικά οικονομικά προβλήματα της ομάδας,που είναι φέτος προφανώς ακόμα εντονότερα σε σχέση με πρίν,επέσπευσαν μάλλον την εξαγωγή του συμπεράσματος αυτού.όμως δυστυχώς τα πράγματα έχουν έτσι.είναι αρκετές οι παράμετροι που παρουσιάζεται η ομάδα ασταθής.κι οχι ότι όσοι περιστρέφονται γύρω απ'αυτήν είναι όλοι άχρηστοι (διοικούντες,προπονητής κοκ) ή φιλοτομαριστές (απλήρωτοι παίχτες).αυτά τα υπεραπλουστευμένα "επιχειρήματα" δε με εκφράζουν ούτε με πείθουν.τα δικαιολογώ σε κάποιο βαθμό πάντως,εφόσον δεν ξεπερνούν τα ... εσκαμμένα.
όσο για σήμερα,θεωρώ πως αδικούμαστε απ'το τελικό σκόρ.λεονάρντο και σπαντάτσιο ήταν σχετικά καλοί.δε μου άρεσε η διοχέτευση του εκνευρισμού του μπόλονι για την εικόνα της ομάδας στο διαιτητικό τίμ μέσω διαμαρτυριών.δεν κρύβω την ανησυχία και τον προβληματισμό μου εν όψει της συνέχειας.όπως ανάφερε κι ένας φίλος θεωρώ πως,δεδομένου του και του προγράμματος από δω και πέρα,η συγκομιδή στα εναπομείναντα 6 παιχνίδια λιγότερων από 16 βαθμών θα'ναι αποτυχία.
Ε αυτό λέω και εγώ..
Αφού ξέρεις οτι δεν είμαστε για πολλά γιατί λαικίζεις με διαμαρτυρίες συνεχώς και γενικά ένα στυλάκι...κάπως?
Δε μου βγαζει υγεία η όλη φάση ρε πλοηγέ, τι να κάνω? Δε μου βγάζει
Μακάρι να είναι όπως τα λες και απλά να είναι μεταβατική η χρονιά. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μου δείχνει εικόνα ομάδας που κάνει ότι μπορεί, παίζει όσο μπορεί. Μου φαίνεται υπολειτουργεί.
Θα δείξει
Αφού ξέρεις οτι δεν είμαστε για πολλά γιατί λαικίζεις με διαμαρτυρίες συνεχώς και γενικά ένα στυλάκι...κάπως?
Μακάρι να είναι όπως τα λες και απλά να είναι μεταβατική η χρονιά. Αλλά ο ΠΑΟΚ δεν μου δείχνει εικόνα ομάδας που κάνει ότι μπορεί, παίζει όσο μπορεί. Μου φαίνεται υπολειτουργεί.
Θα δείξει
Πραγματικά δεν μπορω να καταλάβω γιατί μερικοί σκατε για την πορεία της ομάδας.
Τι περιμενατε δηλαδή να δείτε φετος;
Όταν το καλοκαίρι ψάχνεις για σεντερ μπακ δυο μήνες και κλεινεις Τσιριλο,
Όταν για δεύτερο φορ κλεινεις τον Γιάννου τον Οκτοβρη
Όταν για αριστερό μπακ κλεινεις Λεονάρντο τον Σεπτέμβρη που έχει να ακουμπησει μπάλα 1 χρόνο,
Όταν κανείς ακριβώς το ίδιο για επιτελικό μέσο.
Διαβάζω λέει απο κάτι δημοσιογραφισκους της πλάκας οτι ο ΠΑΟΚ έχει το ίδιο υλικο με περισυ οπότε ο Σερ Μακης είναι επιτυχημένος.
Ναι βέβαια, ο Αριας ίδιο χαφ με το Βιτολο, ο Γιάννου ίδιος και απαραλαχτος Μουσλιμοβιτς, ´Ιβιτς και Γκαρσια γίνανε νεότεροι απο περισυ το ίδιο και ο Χαλκιάς.
Επίσης να μη ξεχνάμε οτι ο Σερ Μακης παρέδωσε πραγματικά μια καμμενη ομάδα.
Όσο για κάποιο φίλο που είπε οτι ο Ζαγορακης παει να διαλύσει την ομάδα όπως το 2008 να του πω πως διαλυμένη ομάδα υπάρχει ήδη. Δεν χρειάζεται να το προσπαθησει και πολυ.
Τέλος για τους φίλους που ειρωνευοταν το καλοκαίρι όταν έγραφα οτι θελουμε τουλάχιστον 7-8 ενδεκαδατους παίχτες καθώς και οτι θα είμαστε τουλάχιστον 20 βαθμούς απο το ΠΟΚ
Τι περιμενατε δηλαδή να δείτε φετος;
Όταν το καλοκαίρι ψάχνεις για σεντερ μπακ δυο μήνες και κλεινεις Τσιριλο,
Όταν για δεύτερο φορ κλεινεις τον Γιάννου τον Οκτοβρη
Όταν για αριστερό μπακ κλεινεις Λεονάρντο τον Σεπτέμβρη που έχει να ακουμπησει μπάλα 1 χρόνο,
Όταν κανείς ακριβώς το ίδιο για επιτελικό μέσο.
Διαβάζω λέει απο κάτι δημοσιογραφισκους της πλάκας οτι ο ΠΑΟΚ έχει το ίδιο υλικο με περισυ οπότε ο Σερ Μακης είναι επιτυχημένος.
Ναι βέβαια, ο Αριας ίδιο χαφ με το Βιτολο, ο Γιάννου ίδιος και απαραλαχτος Μουσλιμοβιτς, ´Ιβιτς και Γκαρσια γίνανε νεότεροι απο περισυ το ίδιο και ο Χαλκιάς.
Επίσης να μη ξεχνάμε οτι ο Σερ Μακης παρέδωσε πραγματικά μια καμμενη ομάδα.
Όσο για κάποιο φίλο που είπε οτι ο Ζαγορακης παει να διαλύσει την ομάδα όπως το 2008 να του πω πως διαλυμένη ομάδα υπάρχει ήδη. Δεν χρειάζεται να το προσπαθησει και πολυ.
Τέλος για τους φίλους που ειρωνευοταν το καλοκαίρι όταν έγραφα οτι θελουμε τουλάχιστον 7-8 ενδεκαδατους παίχτες καθώς και οτι θα είμαστε τουλάχιστον 20 βαθμούς απο το ΠΟΚ
Για τους φίλους λοιπόν που ειρωνευοταν εύχομαι να ξεκινήσουν να απαγκιστρονονται απο τις επιτυχίες του παρελθόντος και να αρχίσουν να πατούν στη γη όσον αφορά τις δυνατότητες της ομάδας.
- navigator11
giapas έγραψε:Ε αυτό λέω και εγώ..
Θα δείξει
γιατι πιθανώς είναι σκασμένος και αδυνατεί να περιμένει ως το γενάρη για την ενίσχυση της ομάδας,που εδώ που τα λέμε φαντάζει επιτακτική,αν αυτή συντελεστεί,και ξεσπάει όπου βρεί.δε γνωρίζουμε και τι ελέχθη στις καλοκαιρινές διαπραγματεύσεις μεταξύ των 2 πλευρών.τί υποσχέσεις έλαβε;γίνεται προσπάθεια αυτές να τηρηθούν (ας το λάβω ως δεδομένο),τηρούνται όμως;η εικόνα της ομάδας αναντίρρητα τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν καταλείπει μεγάλα περιθώρια για αισιοδοξία.αλλά είναι πολλές οι παράμετροι,που επηρρεάζουν την εικόνα της στο χορτάρι.και φρονώ πως δεν ευθύνεται ο μπόλονι για πολλές εξ αυτών.όσο για το αγωνιστικό καθαρά,του αναγνωρίζω και την άγνοια περί τα ελληνικά δεδομένα.σε σχέση με το σάντος,ο οποίος ήταν πεπειραμένος ως προς τα δεδομένα γύρω απ'τα ποδοσφαιρικά αλλά και γενικότερα εν ελλάδι.κοινώς κι ο ίδιος είναι ακόμα υπό προσαρμογή.πιστεύω πως σύντομα το στυλάκι του το ... κάπως θα αρχίσει να προσαρμόζεται στις ανάγκες της ομάδας.βάλσαμο,όπως κι επί σάντος,φίλε γιάννη ΟΙ ΝΙΚΕΣ.ας πάρουμε 18 βαθμούς στα εναπομείναντα παιχνίδια και να δείς πως αναστρέφεται το κλίμα.
-
Αφου γιναμε κομπρασοι απο τις αρχες Νοεμβρη και αφου ο Μπολονι φημιζεται για την αναδειξη ταλεντων ας το κανει. Ευκαιρια να ψηθουν Γλυκος, Αποστολοπουλος, Σταφυλλιδης,Κατσικας, Παναγιωτουδης και οποιοι άλλοι ειναι.
Δεν καταλαβαινω γιατι να παιζει ο μετριος Σναουτσνερ που ληγει το συμβολαιο του στο τελος της σεζον ενω για τον 37χρονο Χαλκια οτι και να πω ειναι λιγο.
Η ομαδα τραγικη αλλα παιδια δεν εχουμε την πολυτελεια να καλυπτουμε τοσες πολλες απουσιες και τοσο σημαντικες (Γκαρσια, Κοντρερας, Λινο, Αθανασιαδη, Ετο, Ιβιτς.
Δεν καταλαβαινω γιατι να παιζει ο μετριος Σναουτσνερ που ληγει το συμβολαιο του στο τελος της σεζον ενω για τον 37χρονο Χαλκια οτι και να πω ειναι λιγο.
Η ομαδα τραγικη αλλα παιδια δεν εχουμε την πολυτελεια να καλυπτουμε τοσες πολλες απουσιες και τοσο σημαντικες (Γκαρσια, Κοντρερας, Λινο, Αθανασιαδη, Ετο, Ιβιτς.