Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ 1-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα.

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
12
5%
Σνάουτνσερ
2
1%
Λεονάρντο
84
37%
Μαλεζάς
20
9%
Τσιρίλο
4
2%
Φωτάκης
3
1%
Αρίας
2
1%
Λάζαρ
23
10%
Σπαντάσιο
28
12%
Γεωργιάδης
4
2%
Γιάννου
6
3%
Βιεϊρίνια
3
1%
Σαλπιγγίδης
10
4%
Παπάζογλου
29
13%

Σύνολο ψήφων: 230

Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Re: Αστέρας Τρίπολης- ΠΑΟΚ 1-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα.

Δημοσίευση από Argonaut4 »

spiros1989 έγραψε:Sorry αλλα εχουμε διαφορετικα φιλοσοφια σε ορισμενα θεματα δν θα μου αλλαξεις εσυ την αποψη......

Ακου αδερφέ επειδή είμαι 33 και τα 12 απο αυτά ασχολούμαι με το ΄ξύλο' σου λέω ξεκάθαρα ότι το ξύλο δεν έλυσε ποτέ τίποτα.

Α και σου θυμίζω να ξαναδιαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ ...γιατί έβρισες moderator-μέλος του φόρουμ.Για να μη με λέτε φασίστα μερικοί προοδευτικοί.....αυτο συνεπάγετε μπαν.

Το αφήνω στο Μοικάνο που αυτόν έβρισες.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Maximus έγραψε: Απλά σκεφτείτε και αναλύστε λίγο στο μυαλό σας για το που μας οδηγεί αυτη η κατάσταση... Σε 3 χρόνια, αν έχουμε καθε χρόνο τόσο θετική παρουσία στην Ευρώπη, θα συγκαταλεγομαστε στις 30 καλυτερες ομαδες! Και αυτό ξέρετε τι σημαινει φανταζομαι... Σε κληρώσεις Τσου Λου (και Γου Λου) θα παίζουμε με πιο αδύναμες ομάδες! Όπως είπε ο φίλος παραπάνω, το να χτυπήσεις πρωταθλημα στην Ελλαδα με τις υπαρχουσες συνθήκες, είναι ουτοπικό. Και χαίρομαι που η διοικηση αποφάσισε τον άλλο δρόμο. Μέσω της ευρωπαικης καταξίωσης.

ΥΓ.

Πεμπτη επαιξες ματς...Λογικά Παρασκευή έκανες προπονηση αποθεραπειας ή είχες ρεπό... Σαββατο ταξιδεψες Τρίπολη... Δεν ψαχνω δικαιολογίες, απλά παρουσιάζω την πραγματικότητα.
Καλώς τον
Χαίρομαι που ούτε καν περνάει από το μυαλό σου ότι μπορεί να μη βγεις Ευρώπη
Άλλο τόσο χαίρομαι που ούτε καν περνάει από το μυαλό σου ότι η περίφημη στρατηγική απόφαση της διοίκησης να καταξιωθεί μέσω Ευρώπης θα σε οδηγήσει του χρόνου σε 10.000 διαρκείας.

Να ζήσουμε να θυμομαστε το ρεβολουσιον

ΥΓ: O άλλος που ηταν στο γήπεδο σας μιλάει για απάθεια παικτών και εσείς μου λέτε για κούραση και Ευρωπαική καταξίωση. Κάτι χάνουμε στη μετάφραση.
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

Argonaut4 έγραψε:
spiros1989 έγραψε:Sorry αλλα εχουμε διαφορετικα φιλοσοφια σε ορισμενα θεματα δν θα μου αλλαξεις εσυ την αποψη......

Ακου αδερφέ επειδή είμαι 33 και τα 12 απο αυτά ασχολούμαι με το ΄ξύλο' σου λέω ξεκάθαρα ότι το ξύλο δεν έλυσε ποτέ τίποτα.

Α και σου θυμίζω να ξαναδιαβάσεις τους κανόνες του φόρουμ ...γιατί έβρισες moderator-μέλος του φόρουμ.Για να μη με λέτε φασίστα μερικοί προοδευτικοί.....αυτο συνεπάγετε μπαν.

δν τον εβρισα καταρχην και εσυ που εισαι moderator με ειρωνευτηκες οπως κανεις στον καθενα που εκφραζει μια αποψη διαφορετικη απο αυτην που θεωρεις απολυτα σωστη εσυ....
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Είναι μερικά μέλη που γράψανε εξαιρετικά ποστ με πολύ δυνατα επιχειρήματα που φυσικά συγκρούοντε μεταξύ τους σήμερα και ελπίζω να υπάρξουν κι άλλα ....αλλά δυστυχώς το συμπέρασμα σήμερα είναι ότι είμαστε ΠΑΛΙ σε μεταβατική περίοδο.
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

obanebane έγραψε:Αυτο που ειδα εγω μεσα στο γηπεδο φιλε μαξιμε ειναι εναν φωτακη σκασμενο που τον αφησε ολο το 90λεπτο κακως κατα τη γνωμη μου μεσα ο προπονητης, φαινοταν στο προσωπο του παιδιου οτι δεν μπορουσε απο το πρωτο ημιχρονο κιολας.
Απο ολους τους υπολοιπους με εξαιρεση τον βιερινια που εριξε και καμια ψιλη παλεψε λιγο να κανει κατι και τον θετικο λεοναρντο ολοι οι υπολοιποι ηταν αδιαφοροι εβλεπες μια απαθεια στο προσωπο τους.
Φωναζα ξυπνηστε παιξτε μπαλα (ο σναουτσνερ γυρισε και με ειδε καποια στιγμη σε ενα πλαγιο) και ειχα αλβανους πανω απο το κεφαλι μου να φωναζουν γαμω τη βουλγαρια και την κωλοομαδα σας ευτηχως με κρατησε ο κουνιαδος 1-2 φορες γιατι ακομα ξυλο θα ετρωγα.
Πολυ πικρα ρε παιδια.

Ξανακάνω μία ερώτηση που είχα κάνει πριν λιγες μερουλες: Μπορούμε εμείς οι άμπαλοι να καταλαβουμε αν η νωθρότητα που παρουσιάζουν οι παίχτες είναι έλλειψη κινήτρου-ενθουσιασμού ή αν είναι απλά θέμα σωματικής επιβαρυνσης?

Και ο Μπολονις εκανε 2 αλλαγες στο 58', ίσως για φρεσκάρισμα... Οκ, προφανώς αν ειχε 10 αλλαγές και μπορούσε να αλλάξει όλη την ομαδα, ίσως και να το έκανε. Εβγαλε Γεωργιαδη-Σαλπιγγιδη και πιο μετά τον Λαζαρ...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

spiros1989 έγραψε:
Argonaut4 έγραψε:

δν τον εβρισα καταρχην και εσυ που εισαι moderator με ειρωνευτηκες οπως κανεις στον καθενα που εκφραζει μια αποψη διαφορετικη απο αυτην που θεωρεις απολυτα σωστη εσυ....

Ε ναι αφού το τραβάει ο οργανισμός σου......σχώρα με αλλά συμπεριφορές σα τη δικιά σου για ντου και ξύλο δε μπορώ να τις αφήσω ούτε χωρίς ειρωνία.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Ο Jeffrey φταίει :!:
Jeffrey φύγε!
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Θα φύγει....αλλά κάνεις λάθος.....για όλα φταίει οοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο ΑΝΤΩΝΙΟΥ.
Άβαταρ μέλους
george aspromayros

Δημοσίευση από george aspromayros »

obanebane...
πω ρε φιλε σε καταλαβαινω...το τελευταιο το χω ζησει...αλλα ειχα το παιδι μου μαζι κ κρατηθηκα.. :evil:
spiros1989

Δημοσίευση από spiros1989 »

Και εγω τον ΠΑΟΚ δν μπορω να βλεπω να τον μικραινουν αλλο και θα αντιδραω οπως γουσταρω.....αμα δν ειχαμε διοικηση τωρα τον mr revolution και ηταν κανας αλλος θα ειχε γκρεμιστει η τουμπα αλλα τι λεω τωρα.....
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

giapas έγραψε:
Καλώς τον
Χαίρομαι που ούτε καν περνάει από το μυαλό σου ότι μπορεί να μη βγεις Ευρώπη
Άλλο τόσο χαίρομαι που ούτε καν περνάει από το μυαλό σου ότι η περίφημη στρατηγική απόφαση της διοίκησης να καταξιωθεί μέσω Ευρώπης θα σε οδηγήσει του χρόνου σε 10.000 διαρκείας.

Να ζήσουμε να θυμομαστε το ρεβολουσιον
Και πέρσι τα ιδια ακουγοντουσαν... Οτι δεν θα βγουμε ευρωπη, ότι η ομαδα δεν θα βγει πλει οφ, ότι η ομαδα παει για υποβιβασμό...

Πέρσι ο γαυρος έκανε ρεκορ συγκομιδης βαθμων (κυριως και λόγω του ότι ειχε αποκλειστει νωρις απο ευρωπη) και φετος ο βαζελος παρουσιαζεται το ίδιο δυνατός (εφοσον και αυτος δεν παιζει ευρωπη)...

Δεν υπήρχε λοιπόν περίπτωση ο ΠΑΟΚ να κανει πρωταθλητισμό με καμια Παναγία, ουτε περσι, ουτε φέτος. Από την άλλη, ενώ όλοι ασχολουνται με την σουπα λιγδ, ο ΠΑΟΚ παραλιγο να φτασει στους 16, ενώ φέτος του γου λου εχει δρόμο ακομα... Μπορει να αποκλειστουμε, μπορει και όχι...
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δυστυχώς το να κάνεις τόσα χμ και να βλέπεις αυτό το χάλι.......είναι ότι χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Δε ξερω τι φταιει πιθανοτατα ειναι απληρωτοι πολυ καιρο αλλα και ποιος δεν ειναι απληρωτος σε αυτη τη χωρα?
Ενα παιχνιδι ηταν που επρεπε να τα δωσουν ολα για να ευχαριστησουν αυτους που ταξιδεψαν για να τους ενθαρυνουν και να τους στηριξουν (οχι εμενα εγω ενα ταξιδακι 2 ωρων πηγαινε ελα εκανα) και μετα θα ειχαν μπροστα τους την διακοπη να ξεκουραστουν.
Και αντι γιαυτο οι περισσοτεροι ειχαν το μυαλο τους αλλου.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

spiros1989 έγραψε:Και εγω τον ΠΑΟΚ δν μπορω να βλεπω να τον μικραινουν αλλο και θα αντιδραω οπως γουσταρω.....αμα δν ειχαμε διοικηση τωρα τον mr revolution και ηταν κανας αλλος θα ειχε γκρεμιστει η τουμπα αλλα τι λεω τωρα.....

Σου συνιστώ ψυχραιμία.......και όλα θα πάνε καλά.Υπάρχουν χειρότερα από την ήττα της ομάδας μας.
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Παρακολούθησα και τις 11 σελίδες που έχουν γραφτεί ως τώρα,αλλά προτίμησα να μην γράψω...τελικά θα πω 1 πράγμα.

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΥ ΑΡΡΩΣΤΗΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ,ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΘΑ ΜΕ ΑΡΡΩΣΤΕΝΑΤΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ :evil:

Διπλό στο Λονδίνο....μόνο έτσι.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”