Shamrock Rovers - PAOK 1-3, MVP - Σχόλια & παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του Ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ αλλά και γενική συζήτηση περί της ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας στο παρελθόν

MVP

Chalkias
4
1%
Cirillo
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Malezas
11
3%
Lino
2
0%
Snaucner
7
2%
Georgiadis
50
12%
Fotakis
1
0%
Lazar
17
4%
Arias
2
0%
Salpingidis
282
70%
Vierinha
10
2%
Balafas
5
1%
Apostolopoulos
7
2%
Papazoglou
6
1%

Σύνολο ψήφων: 404

Άβαταρ μέλους
obanebane

Re: Shamrock Rovers - PAOK 1-3, MVP - Σχόλια & παραλειπόμε

Δημοσίευση από obanebane »

Μπραβο ρε γιαπα τα ιδια λεμε απλα εσυ τα γραφεις λιγο πιο εμπεριστατωμενα. :opaokara:
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

η νίκη στην Τρίπολη τι πριμ δίνει;
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

3 ποντους για τον ΠΑΟΚ υπαρχει μεγαλυτερο πριμ?
Οι ποδοσφαιριστες το ξερουν αδερφε μην τα ισωπεδωνουμε ολα αλλωστε τα φετινα ευρωπαικα πριμ ειναι πολυ μικρα σε σχεση με τα περσινα.
Οι παιχτες θελουν στηριξη και κατεπεκταση η ομαδα,ολους μας πειραξε η εμφανιση κοντρα στο βαζελο δεν πρεπει να υπαρχει ισοπεδοση δεν οδηγει πουθενα.
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Το ότι απο τον βάζελο χάνουμε κάθε χρονιά με κατεβασμένα τα χέρια, είναι θέμα μυαλού, ψυχολογίας, κινήτρου ή παράδοσης :?:

Θα έγραφα ότι το 99% των παιχνιδίων της super league είναι "μιλημένα", αλλα θέλω να πέσω για ύπνο και θα είναι μαλακία να μην απαντήσω σε αυτούς που ίσως μου ζητήσουν εξηγήσεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag.

Δημοσίευση από Ακης_ΠΑΟΚ_Champ.Leag. »

ABOLEYTOI έγραψε:η νίκη στην Τρίπολη τι πριμ δίνει;

Αρκετά υπογλώσσια λιγότερα και

εξοικονόμιση ανακοινώσεων από ΠΑΟΚάρχες και

απαλλαγή από το κράξιμο μερικών ΚΑΛΟπροαίρετων.

;)
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ο Γιάπας aka Γιάννης πάντα γραφει ωραία....!!

Θα συμφωνήσω στο θέμα του Αστέρα και των συνεχόμενων νικών.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

GI4NNEN4 έγραψε:Το ότι απο τον βάζελο χάνουμε κάθε χρονιά με κατεβασμένα τα χέρια, είναι θέμα μυαλού, ψυχολογίας, κινήτρου ή παράδοσης :?:

Θα έγραφα ότι το 99% των παιχνιδίων της super league είναι "μιλημένα", αλλα θέλω να πέσω για ύπνο και θα είναι μαλακία να μην απαντήσω σε αυτούς που ίσως μου ζητήσουν εξηγήσεις :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ρε φίλε θα σου έλεγα ότι έχεις δίκιο και θα έβαζα 1000000000000000000 + αλλα μετά θα θελαμε ένα φόρουμ για παρτι μας μόνο απο το θέμα που θα ανοιγαμε.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

GI4NNEN4 έγραψε:Το ότι απο τον βάζελο χάνουμε κάθε χρονιά με κατεβασμένα τα χέρια, είναι θέμα μυαλού, ψυχολογίας, κινήτρου ή παράδοσης :?:

Kαι εγώ μια απο τα ίδια.
Καλυτέρα να πέσω για ύπνο όπως εσύ.

ΥΓ1: Ιασωνα άσε τα σάπια!! :lol: :lol:
ΥΓ2: Ιασωνα γιαυτο εχω ξενερώσει , ας το κλεισουμε εδώ. Εγώ κρατάω το ότι το Δικέφαλο τον φυλάει ο καθένας μέσα του. Δυστυχώς η ταυτιση με τον οποιοδήποτε παίκτη/πρόεδρο/ομάδα/προπονητη μόνο πικρα και ερωτηματικά φέρνει μακροπροθεσμα. Ο ΠΑΟΚ είμαστε εμείς, όχι αυτοί.
Άβαταρ μέλους
Caballo Viejo

Δημοσίευση από Caballo Viejo »

Ένας πολύ καλός ΠΑΟΚ νίκησε άνετα μια ομάδα επιπέδου Αστέρα.

Ελπίζω να το ξανακάνει την Κυριακή στην Τρίπολη.
thief

Δημοσίευση από thief »

Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενος με την νίκη μας και τους 3 βαθμούς στο σακούλι λίγο πριν φήγω από την παρέα που βλέπαμε το ματς άκουσα το απίστευτο που μου γύρησαν τα μυαλά ...

Τα 2 μικρά ανυψάκια ενός πολύ καλού μου φίλου (που τα έζησα και εγώ και εβαλα το χεράκι μου να είναι ΠΑΟΚ) ζήτησαν από το κολλητάρι μου να τους πάμε στην Τούμπα...και εγώ χάρηκα..!!! λέω η προσύλωση πιάνει τόπο... :x :x :x

Που να ξέρω ότι ζητάν να πάμε στην Τούμπα όχι επειδή έτσι τους ήρθε αλλά επειδή θα είναι η πρώτη και ίσως η τελευταία φορά που θα πάνε... :(

Βλέπεις μετακομίζουν στην Αυστραλία και θα φυγει η οικογένοια τους μακριά...και τη ζητήσανε...;;;...να πάνε πριν φύγουν μία επίσκεψη για πρώτη φορά στον ΝΑΟ της Τουμπας... :evil: :evil: :evil:

Eκεί μας καταντήσανε. Να φεύγουν οι Ελληνες και να μένουν οι Πακιστανοί και οι Μπαγκλαντεσιανιοί επειδή έτσι το θέλει ο ΓΑΠ, ο Τσίπρας και λοιποί άχρηστοι πολιτικοί μας...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος thief την Παρ 04 Νοέμ 2011, 06:51, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Unseen

Δημοσίευση από Unseen »

Εβγαλα δυο βιντεακια απο την κερκιδα. Καλα περασαμε!

http://www.youtube.com/watch?v=QLW8eNfXT-8
http://www.youtube.com/watch?v=3tV5ch9OMME

Παοκτσιδικους χαιρετισμους απο το paok fan club του Δουβλινου. (2 ειμαστε εγω και η γυναικα μου :opaokara: )
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μπραβο ρε αδελφε...
Ακομα και στο δουβλινο εφτασε η χαρη μας...
Ο σπικερ ειπε οτι υπαρχει και παροικια στο δουβλινο με 400 ελληνες..Ισχυει???
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Unseen έγραψε:Εβγαλα δυο βιντεακια απο την κερκιδα. Καλα περασαμε!

http://www.youtube.com/watch?v=QLW8eNfXT-8
http://www.youtube.com/watch?v=3tV5ch9OMME

Παοκτσιδικους χαιρετισμους απο το paok fan club του Δουβλινου. (2 ειμαστε εγω και η γυναικα μου :opaokara: )

EΛΑ ΜΩΡΗ ΟΜΑΔΑΡΑ.....Μπράβο ρε παιδιά σας ευχαριστούμε!!!
Άβαταρ μέλους
Unseen

Δημοσίευση από Unseen »

400 ειμασταν παλια, τωρα πολυ λιγοτεροι γιατι κι εδω πλεον δεν παιζουν πολλες δουλειες.
Μακαρι να σας ξαναδουμε!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Maximus

Δημοσίευση από Maximus »

giapas έγραψε:
Αποστόλη συγγνώμη αν σου χαλάω το παραμύθι αλλά δε μπορώ να παραμυθιαστώ περί μεγάλης εμφάνισης , μπάλας και ανάκαμψης. Ουτε με τον άλλο φίλο συμφωνω που μίλησε οτι τώρα φάνηκαν τα @ρχιδι@ της ομάδας.. Αυτά δε φάνηκαν με γαυροσκουληκοβαζελο? Οι ίδιοι παικτες δεν ηταν?

Δε μπορώ να ειμαι στο μυαλό των παικτών , ούτε γνωρίζω τη διαδικασία δημιουργίας κινήτρου στο μυαλό του καθενός... Ισως το κράξιμο που έφαγαν όλοι μετά το βαζελο, τους ταρακούνησε. Ισως ήταν απλά το ένστικτο της αυτοσυντηρησης. Το θεμα ειναι πως μια καλη εμφανιση απεναντι στη Σαμροκ δε σου επιτρεπει να μιλησεις για ανακαμψη. .. Πανε κέρδα στη Τριπολη ( που εχεις παράδοση ΚΑΚΗΣ μπάλας τα τελευταια χρονια) , παιξε και καλή μπάλα, κανε 3-4 κολλητες νικες και το ξανασυζηταμε.

Συγνώμη, αλλά υποχρεούμαι να ξαναγράψω τα ίδια πράγματα...

Η ομάδα διαλέγει παιχνίδια! Γιατί αγνοείτε και δεν σκέφτεστε και αυτό το απλό πράγμα?! Τι ψάχνεις για κίνητρα φίλε giapas και πράσινα άλογα... Ομάδα που πέρσι στο τσακ δεν μπήκε στους 16 του Europa league, δεν έχει την ποιότητα να νικήσει τους Αστερες τρίπολης και τους λεβαδειακους? Πλάκα κάνουμε? Δεν μπορεί ο ΠΑΟΚ να πηγαίνει τρένο σε Ελλάδα και Ευρώπη, πως να το κάνουμε... ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... Δεν μπορεί να παίζει 3 ματς μεσα σε 8 μέρες.

Μας το είπε ο Γκαρσία μέσα στις άκρες, μας το είπε και ο Μπόλονις, χτες μας το είπε και ο Σαλπιγγίδης. Θέλουμε να το καταλαβουμε, ή δεν θέλουμε?

Σαλπιγγίδης: "Πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, ότι εμείς οι παίκτες δεν είμαστε μηχανές, αλλά μία ομάδα που είναι λογικό να έχει καλές και κακές στιγμές. Σε κάθε παιχνίδι θέλουμε από την πλευρά μας να παίζουμε καλά, αλλά κάποιες φορές αυτό δεν γίνεται. Η ομάδα χρειάζεται στήριξη και στα δύσκολα".

Όσοι θέλετε να πιστευετε ότι η ομάδα έχει σκαμπαναβέσματα, ότι δεν έχει δέσει, ότι δεν παιζουν επειδη δεν ειναι πληρωμένοι, ότι δεν εχουν κίνητρο να παιξουν στην Ελλαδα παρα μόνο στην ευρωπη, τι να σας πω... Συνεχίστε να το πιστευετε. Αλλα να ξερετε ότι θα συνεχίσω να σας πρήζω με αυτό το απλό πράγμα. :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “UEFA Europa League”