Μεταγραφές 2011-2012
- trel@menos
- KalamarGiannis
Re: Μεταγραφές 2011-2012
κι εγώ θέλω ...
Τώρα, όσο για τον Μπόγρη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα αλλά και φήμες για άμυαλο κεφάλι, ΟΚ άσε τον έστω και τζάμπα να πάρει το ρίσκο ο Βαγγέλης...
αλλά ρε φούστη μου και γαμώ την επικοινωνιακή σας πολιτική, λέγεται αυτό "το ρόστερ έχει κλείσει;"
γιατί δεσμεύεσαι; γιατί μας απογοητεύεις; δηλαδή όσο και χάλια να είμαστε να μην περιμένουμε καμία διορθωτική κίνηση; καμία επένδυση σε νέα ταλέντα; ΟΚ φτωχοί είμαστε, δεν είναι ανάγκη να το φωνάζουμε...
στην φτωχή κι ελλειπέστατη ομάδα μας, που δεν έχει καλό άσσο αλλά και σίγουρα δεν έχει βαρύ πεντάρι, αφήνεις και τον Μπόγρη και τον Κούκουλα των 2,11
αντί να κόψεις έναν Καλαμπάκα π.χ. και να γεμίσεις την ρακέτα;
πόσο μυαλό θέλει;
Τώρα, όσο για τον Μπόγρη που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα αλλά και φήμες για άμυαλο κεφάλι, ΟΚ άσε τον έστω και τζάμπα να πάρει το ρίσκο ο Βαγγέλης...
αλλά ρε φούστη μου και γαμώ την επικοινωνιακή σας πολιτική, λέγεται αυτό "το ρόστερ έχει κλείσει;"
γιατί δεσμεύεσαι; γιατί μας απογοητεύεις; δηλαδή όσο και χάλια να είμαστε να μην περιμένουμε καμία διορθωτική κίνηση; καμία επένδυση σε νέα ταλέντα; ΟΚ φτωχοί είμαστε, δεν είναι ανάγκη να το φωνάζουμε...
στην φτωχή κι ελλειπέστατη ομάδα μας, που δεν έχει καλό άσσο αλλά και σίγουρα δεν έχει βαρύ πεντάρι, αφήνεις και τον Μπόγρη και τον Κούκουλα των 2,11
αντί να κόψεις έναν Καλαμπάκα π.χ. και να γεμίσεις την ρακέτα;
πόσο μυαλό θέλει;
- paokmaniak
- KalamarGiannis
χα χα ρε τρικ απίστευτος είσαι!!
άκου ρε ... πέθανα...
σαν να λέμε βάλε λάδι κι έλα βράδυ...
άκου ρε ... πέθανα...
σαν να λέμε βάλε λάδι κι έλα βράδυ...
-
Kalamargianni πες αλεύρι..(αν και το συγκεκριμένο σάιτ είναι τελείως αναξιόπιστο, δεν πειράζει ας χαρούμε λίγο!)
Στο… κόλπο για Τσαλδάρη ο ΠΑΟΚ
Στη λίστα των ομάδων που «βλέπουν» με ενδιαφέρον την προοπτική απόκτησης του Δημήτρη Τσαλδάρη προστέθηκε ο ΠΑΟΚ!
Οι Θεσσαλονικείς έκαναν κρούση στον 31χρονο γκαρντ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος παρότι για την απόκτησή του έχουν δείξει, επίσης, ενδιαφέρον ο Άρης, ο Πανιώνιος και ο Ηλυσιακός.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά τις μέτριες εμφανίσεις στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, κρίνει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στην περιφέρεια με έναν κλασικό σουτέρ, όπως είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Ο διοικούντες τον ΠΑΟΚ πιέζουν πλέον τον παίκτη να απαντήσει άμεσα στην πρόταση που του έχουν καταθέσει, ώστε να τον εντάξουν το δυνατόν γρηγορότερα στο δυναμικό τους.
http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn ... ari-o-PAOK
Στο… κόλπο για Τσαλδάρη ο ΠΑΟΚ

Στη λίστα των ομάδων που «βλέπουν» με ενδιαφέρον την προοπτική απόκτησης του Δημήτρη Τσαλδάρη προστέθηκε ο ΠΑΟΚ!
Οι Θεσσαλονικείς έκαναν κρούση στον 31χρονο γκαρντ, ο οποίος παραμένει ελεύθερος παρότι για την απόκτησή του έχουν δείξει, επίσης, ενδιαφέρον ο Άρης, ο Πανιώνιος και ο Ηλυσιακός.
Ο Σούλης Μαρκόπουλος, μετά τις μέτριες εμφανίσεις στο ξεκίνημα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, κρίνει ότι η ομάδα του χρειάζεται ενίσχυση στην περιφέρεια με έναν κλασικό σουτέρ, όπως είναι ο Δημήτρης Τσαλδάρης. Ο διοικούντες τον ΠΑΟΚ πιέζουν πλέον τον παίκτη να απαντήσει άμεσα στην πρόταση που του έχουν καταθέσει, ώστε να τον εντάξουν το δυνατόν γρηγορότερα στο δυναμικό τους.
http://www.onsports.gr/basket/A1-Andrwn ... ari-o-PAOK
- KalamarGiannis
χα χα και γιατί αναξιόπιστο παρακαλώ; bold"EΓΩ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!"
Ω ρε ξαφνικά μου έφτιαξε το βράδυ μου... (κι ας με παιδεύει το VAR)
ελπίδα κύριοι, αυτό χρειάζεται ο λαός ..
Ω ρε ξαφνικά μου έφτιαξε το βράδυ μου... (κι ας με παιδεύει το VAR)
ελπίδα κύριοι, αυτό χρειάζεται ο λαός ..

- paokmaniak
Μακαρι απο την αλλη θυμαμαι κα ιτη φημη πριν ανακοινωθει ο Μπογρης απο τον Αρη και κραταω μια πισινη
μετά από Gece,Τσαλδάρη σήμερα γράφει η metrosport και για Βρέττα
. όσοι ακούσατε πάντως τον Σούλη χτες στο paokwebtv ξεκαθάρισε οτι τους δόθηκε ένα μπάτζετ και δεν μπορούν να πάνε ούτε δραχμή παραπάνω (ή ευρώ τέλος πάντων για να μη με πεί και κανένας προβοκάτορα...
)
PS: η αλήθεια είναι οτι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην ομάδα αμυντικός center για άμυνα ψηλά και rebounds (όχι οτι υπήρχε τα προηγούμενα 3 χρόνια) και ένα κανονικό δίμετρο τριάρι με σουτ από τα πλάγια.

PS: η αλήθεια είναι οτι αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει στην ομάδα αμυντικός center για άμυνα ψηλά και rebounds (όχι οτι υπήρχε τα προηγούμενα 3 χρόνια) και ένα κανονικό δίμετρο τριάρι με σουτ από τα πλάγια.
- KalamarGiannis
το κακό είναι ότι γράφεται ΞΑΝΑ ότι το ρόστερ έχει κλείσει και δεν υπάρχει μία.
και μάλιστα εκτός του Τσαλδάρη αποκλείει και τον Γκετσε....
ότι και να πει κανείς για την κατάντια του μπάσκετ είναι λίγο...
δεν έχουν οι ομάδες ούτε για σπόρια...
και μάλιστα εκτός του Τσαλδάρη αποκλείει και τον Γκετσε....
ότι και να πει κανείς για την κατάντια του μπάσκετ είναι λίγο...
δεν έχουν οι ομάδες ούτε για σπόρια...
- paokmaniak
και 3αρι θελουμε και ασσο (η εστω εναν στη θεση του γκιοζη με τα ραστα) και σεντερ κανονικα αλλα δεν πιστευω οτι θα παρουμε καποιον. Μεταξυ μας εχω αρχισει και βλεπω οτι ομαδες οπως ο Νιονιος εχουν πιο πλουσιο ροστερ ελπιζω να μην αποδειχτει και στην πραξη
εγώ πάλι πιστεύω πως και δυάρι θέλουμε που να βάζει τη μπάλα στο καλάθι,
να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του όταν αυτή σκαλώνει, αλλά να βοηθάει και στο 1
τον Μονρό μόλις περιέγραψα νομίζω?
και έναν ακόμα ψηλό, αν αυτός είναι ο Γκετσέφσκυ, ακόμα καλύτερα, κ είμαστε καλά..
να παίρνει την ομάδα στις πλάτες του όταν αυτή σκαλώνει, αλλά να βοηθάει και στο 1
τον Μονρό μόλις περιέγραψα νομίζω?
και έναν ακόμα ψηλό, αν αυτός είναι ο Γκετσέφσκυ, ακόμα καλύτερα, κ είμαστε καλά..
- paokmaniak
http://www.arisbc.gr/el/%CE%9F-%CE%94%C ... E%BD%CE%B1paokmaniak έγραψε:Μακαρι απο την αλλη θυμαμαι κα ιτη φημη πριν ανακοινωθει ο Μπογρης απο τον Αρη και κραταω μια πισινη