15. Pablo Andrés Contreras Fica

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ο μπαλαδορος ειναι ο ορισμος αναξιοπιστιας.....ο καστιγιο γιατι δεν παιζει στον ΠΑΟΚ.? :twisted: :twisted: :twisted: ε μπαλαδορε????
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο Πάμπλο Κοντρέρας υποβλήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (31/10) σε μαγνητική τομογραφία η οποία έδειξε ότι οι ενοχλήσεις που είχε στο μηριαίο-και τον οδήγησαν σε αντικατάστασή του στην ανάπαυλα στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό-δεν συνιστούν θλάση.
Ωστόσο, επειδή ακόμη δεν τον έχουν εγκαταλείψει, το αν τελικά θα συμπεριληφθεί στα πλάνα του Λάσλο Μπόλονι για το ματς της Πέμπτης (3/11) με τους Σάμροκ, θα ξεκαθαρίσει στην αυριανή (1/11), πρωινή προπόνηση.

Πηγή: olapaok
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

MANIAKOS έγραψε:ο μπαλαδορος ειναι ο ορισμος αναξιοπιστιας.....ο καστιγιο γιατι δεν παιζει στον ΠΑΟΚ.? :twisted: :twisted: :twisted: ε μπαλαδορε????
εκανα αυτην την ερωτηση στον τσελσι στο φβ και να η απαντηση... -Προφανώς Ν.Ι. η μνήμη σου είναι ασθενής.Ο Καστίγιο θα ερχόταν στον Π.Α.Ο.Κ. μόνο αν έπαιρνε την ελευθέρας του και τα αποκλειστικά δικαιώματα του, κάτι βέβαια που όπως φαντάζομαι γνωρίζεις δεν έγινε ποτέ.Η Σαχτάρ έχει το 40% της μεταπώλησής του.Αν θέλεις κάποια στιγμή, μπορείς να το ξαναδιαβάσεις.Αν πάλι όχι, στείλε μου ένα μύνημα να στο επισυνάψω.Και αν πάλι δεν γουστάρεις, διάβαζε όποιον εσύ θεωρείς έγκυρο.- '

....Οπαδοι που εγιναν επαγγελματιες και βγαζουν ψωμι στο ονομα του ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

εγω γιατι παλι εμαθα οτι εγινε σε συνεννοηση με τον Γ.Κ για να ανεβει η τιμη του και να φαει φραγκα?
τι συμβολαιο εχει ο καστιγιο ας μας πουν και πωςθα το πληρωσουν τωρα?
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Είσαι παιχταράς και ψυχάρα, μη μας τα χαλάς τώρα...

Με καθαρή μαγνητική, εάν όντως πονάς, να μην παίξεις. Αλλά ξέχασε και το ταξιδάκι Χιλή και το φιλικό, γιατί εάν δεν παίξεις και Ιρλανδία (ίσως και όχι Τρίπολη) και μετά μου πας για φιλικό, σόρρυ amiguete, αλλά κάνεις φάουλ εντός περιοχής και συνήθως αυτά σηκώνουν :yellowcard:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Η κατάσταση των τραυματιών

01 Νοε 2011 13:25, Από PAOK24
Η κατάσταση των τραυματιών

Πάμπλο Κοντρέρας και Βλάνταν Ιβιτς έμειναν εκτός αποστολής για το Δουβλίνο, αλλά τουλάχιστον επέστρεψε ο Ντορβαλίνο Αλβες, για τον οποίο θα φανεί αύριο αν θα αγωνιστεί εναντίον των Σάμροκ Ρόβερς.

Οσον αφορά τους παίκτες που δεν ταξιδεύουν στην Ιρλανδία, ο Κοντρέρας και σήμερα ισχυριζόταν ότι έχει ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Η μαγνητική τομογραφία στην οποία υποβλήθηκε χθες το βράδυ, ήταν «καθαρή» και φάνηκε ότι δεν έχει θλάση, αλλά οι ενοχλήσεις δεν έχουν υποχωρήσει και ο παίκτης έμεινε εκτός αποστολής. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον Ιβιτς, ο οποίος συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στη μέση και μετά το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, χάνει και το παιχνίδι με τους Σάμροκ Ρόβερς.

H περίπτωση του Λίνο είναι διαφορετική, καθώς ο Βραζιλιάνος είχε υποστεί θλάση πρώτου βαθμού, στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Ιρλανδούς και έχει μεσολαβήσει το διάστημα 10-12 ημερών, που συνήθως χρειάζεται για να επιστρέψει. Χθες και σήμερα ανέβασε ρυθμούς, αλλά στην αυριανή προπόνηση επί ιρλανδικού εδάφους θα φανεί αν είναι έτοιμος να παίξει.

Γκαρσία και Αθανασιάδης θα συνεχίσουν εδώ το πρόγραμμα τους και αν κάποιος έχει πιθανότητα να είναι στη διάθεση του Μπόλονι, εναντίον του Αστέρα Τρίπολης, αυτός είναι ο Κλάους. Αλλά και αυτή η πιθανότητα είναι ελάχιστη...

και μια φορα με γκαρσια τον ειχε δωσει η παε νομιζω με αντιστοιχο ρημα......θα μου πειτε παιζουμε με τις λεξεις τωρα....τεσπα....μπορει και να μην υπαρχει θεμα...μακαρι..
η προσφορα του δεν αμφισβητειται...
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

thief έγραψε:Εχεις την Εθνική Χιλή μην μασάς...

με βάση αξίας από τους καλύτερους παιχτες που έχουν περάσει από τον ΠΑΟΚ...με βάση προσφοράς από τους πιο υπερεκτιμημένους...αυτή είναι η αλήθεια όχι φετος και στα 3 χρονια τα προηγουμενα. Με αναλογία 1 στα 5 ή 6 παιχνίδια να παιζεις συμφωνα με αυτά που μπορείς....

Ακόμη και την χρονιά που κυνηγούσαμε το πρωταθληματα ήσουν μετριος εώς κακός...που απλώς εβγαλες τα σπασμενα στα πλαι-οφ ως δεξί μπακ (που βγηκαμε Ch.L.).

Φετος απλώς άφαντος...
Σόρρυ θεωρώ όμως το ποστ σου απαράδεκτο... Για μένα αδέλφια το λάθος που κάνουμε είναι που θεωρούμε δεδομένο ότι οι παίκτες σκέφτονται την ομάδα όπως εμείς. Οτι θα πει π.χ. ο Λατινοαμερικάνος ή ο Σέρβος "Ναι ρε, δεν υπάρχει πρόβλημα με τις πληρωμές...Αυτά που ζω εδώ πέρα αξίζουν περισσότερα. Ετσι κι αλλιώς οικονομική άνεση έχω..." ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ!!Ποτέ δεν ήταν και ποτέ δεν θα'ναι. Το οτι κάποιος γουστάρει για χιλιους δυο λόγους να παίζει στην ομάδα μας δεν του αφαιρεί την ιδιότητα του επαγγελματία που θέλει τα συμφωνημένα χρήματα στην ώρα τους ΟΛΑ και δεν δίνει δεκάρα αν εγώ η ο καθένας δε βγαίνουμε όλη τη βδομάδα για να πάμε γήπεδο ή αν δεν πήγες διακοπές για να πάρεις διαρκείας ή το πόσο στεναχωρημένος θα είσαι μετά το τρίμπαλο με τον βάζελο...Γι'αυτον είναι απλά μια άσχημη μέρα στη δουλειά. Ο ΠΑΟΚ ΕΧΕΙ δυστυχώς πρόβλημα με τις πληρωμές. Και όσο το έχει αυτές οι συμπεριφορές των παικτών θα υπάρχουνε... Ας μην ζητάμε οπαδική λογική από επαγγελματίες ποδοσφαιριστες
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Οκ, λογική η σκέψη σου, τότε όμως και αυτοί να μην περιμένουν επαγγελματική αντιμετώπιση από οπαδούς...
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Τρεις μήνες απλήρωτος αλλά στην δουλειά πηγαίνω. :evil:
thief

Δημοσίευση από thief »

Καταρχήν monopaokre ποτέ δεν έγραψα ούτε άφησα υπονοούμενο ότι ο Κοντρέρας δεν παίζει γιατί είναι απλήρωτος.

Όσες φορές έγραψα το τελευταίο καιρό στο τόπικ αυτό το έκανα γιατι θεωρούσα ότι έβαζε την Εθνική Χιλής πάνω από τον ΠΑΟΚ σε σημείο που να έχω ξεχάσει αν είναι παίχτης της ομάδας μου ή όχι. Δεκτό το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα κάθε χώρας είναι ύψιστη τιμή κλπ αλλά δεν το θεωρώ σωστό –κατά την γνώμη μου- να έχεις λείψει πχ όλο το καλοκαίρι με την Εθνική σου και προτού καν εγληματιστείς με την ομαδα σου και το νεο σου προπονητη να τρέχεις ξανά καταπονεμένος στην Ισπανία για φιλικό αγώνα όχι προετοιμασίας αλλά προς τιμην ενός Γάλλου παίχτη. Όπως το να είσαι τραυματίας και να πηγαίνεις στην άλλη άκρη του κόσμου για 10μερες διακοπές...

Αλλά να σου πω και το άλλο...δεν νομίζω ή καλύτερα δεν θέλω να πιστεύω ότι τα κανει αυτά επειδή είναι απλήρωτος. Και ρωτάω είναι ο μόνος στην Ελλάδα που είναι απλήρωτος..;; Πειτε μου μια ομάδα στην Ελλάδα που δεν έχει προβλήματα, μία..!!..πλην ίσως γαύρου. Εδώ στο εξωτερικό στην Ισπανία κάναν απεργία και στην Ιταλία αναβλήθηκε ολοκληρο το πρωτάθλημα...πλάκα μου κάνετε..;; Δηλαδή εγώ που με κόπο μαζευω μήνα μήνα τα λεφτά για διαρκειας, μινι διαρκείας, μετοχές, εισητήρια κλπ είμαι μ@λ@κας..;; Και στο κάτω κάτω αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι το πρόβλημα έχασε κανένας λεφτά από τον ΠΑΟΚ ρε παιδιά..;;

Αλλά να σου πω και το άλλο φίλε monopaokre...νιώθω πολύ μ@λάκας μετά το χθεσινά να κάθομαι να γράφω για εκατομμυριουχος ποδοσφαιριστές...εδώ εξαιτίας αυτού του βλάκα ή μαριονέτας που έχουμε ως πρωθυπουργό δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει σε θέματα επιβίωσης και είναι αστείο συνεπώς να στεναχωριέμαι επειδή ο άλλος θα πάρει 100χιλ. ευρώ μετά από 50 ή 80 μέρες.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

cronos έγραψε:Τρεις μήνες απλήρωτος αλλά στην δουλειά πηγαίνω. :evil:

και το 1 μηνιάτικο τους ειναι ίσως ολος σου ο μισθός τον χρονο.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Η λατρεια και το παθος που δειχνουν οι λατινοαμερικανοι για τις εθνικες ομαδες των χωρων τους ειναι δεδομενη .

Απο αυτο τον κανονα δεν θα μπορουσε να λειψει και ο Κοντρερας... Τωρα αν το προβλημα του ειναι οι καθυστερησεις στα χρηματα του , σωστος αλλα δεν ειναι και ο μαναδικος στην Ελλαδα ....
Ειτε προκειται για απλους οπαδους ειτε για ποδοσφαιριστες στην κατασταση που ειμαστε , ολοι αντιμετωπιζουν οικονομικα προβληματα ...
Τα οποια ειναι κοινα και σε αλλες ομαδες. Ας μην γελιομαστε, οτι οι αλλοι πληρωνουν στην ωρα τους ... Ολοι εχουν προβληματα , το ιδιο και εμεις...

Απο εκει και περα , ενω μεχρι τωρα μας ειχε συνηθησει στην εικονα του επαγγελματια ποδοσφαιριστη , του προσηλωμενου και του σοβαρου , φετος δειχνει σαν να εχει μπουχτισει ...
Σαν να εχει βαρεθει καπως ...
Μια τετοια εικονα , μου δινει εμενα προσωπικα ...
Ειδωμεν...
monopaokre

Δημοσίευση από monopaokre »

thief έγραψε:Καταρχήν monopaokre ποτέ δεν έγραψα ούτε άφησα υπονοούμενο ότι ο Κοντρέρας δεν παίζει γιατί είναι απλήρωτος.

Όσες φορές έγραψα το τελευταίο καιρό στο τόπικ αυτό το έκανα γιατι θεωρούσα ότι έβαζε την Εθνική Χιλής πάνω από τον ΠΑΟΚ σε σημείο που να έχω ξεχάσει αν είναι παίχτης της ομάδας μου ή όχι. Δεκτό το γεγονός ότι η Εθνική ομάδα κάθε χώρας είναι ύψιστη τιμή κλπ αλλά δεν το θεωρώ σωστό –κατά την γνώμη μου- να έχεις λείψει πχ όλο το καλοκαίρι με την Εθνική σου και προτού καν εγληματιστείς με την ομαδα σου και το νεο σου προπονητη να τρέχεις ξανά καταπονεμένος στην Ισπανία για φιλικό αγώνα όχι προετοιμασίας αλλά προς τιμην ενός Γάλλου παίχτη. Όπως το να είσαι τραυματίας και να πηγαίνεις στην άλλη άκρη του κόσμου για 10μερες διακοπές...

Αλλά να σου πω και το άλλο...δεν νομίζω ή καλύτερα δεν θέλω να πιστεύω ότι τα κανει αυτά επειδή είναι απλήρωτος. Και ρωτάω είναι ο μόνος στην Ελλάδα που είναι απλήρωτος..;; Πειτε μου μια ομάδα στην Ελλάδα που δεν έχει προβλήματα, μία..!!..πλην ίσως γαύρου. Εδώ στο εξωτερικό στην Ισπανία κάναν απεργία και στην Ιταλία αναβλήθηκε ολοκληρο το πρωτάθλημα...πλάκα μου κάνετε..;; Δηλαδή εγώ που με κόπο μαζευω μήνα μήνα τα λεφτά για διαρκειας, μινι διαρκείας, μετοχές, εισητήρια κλπ είμαι μ@λ@κας..;; Και στο κάτω κάτω αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι το πρόβλημα έχασε κανένας λεφτά από τον ΠΑΟΚ ρε παιδιά..;;

Αλλά να σου πω και το άλλο φίλε monopaokre...νιώθω πολύ μ@λάκας μετά το χθεσινά να κάθομαι να γράφω για εκατομμυριουχος ποδοσφαιριστές...εδώ εξαιτίας αυτού του βλάκα ή μαριονέτας που έχουμε ως πρωθυπουργό δεν ξέρουμε τι μας ξημερώνει σε θέματα επιβίωσης και είναι αστείο συνεπώς να στεναχωριέμαι επειδή ο άλλος θα πάρει 100χιλ. ευρώ μετά από 50 ή 80 μέρες.
Απο αυτά που έγραψα μόνο η πρώτη μισή σειρά πήγαινε σε σένα λόγω του "υπερεκτιμημένος"...Εκεί είναι η διαφωνία μου. Και αν διαβάσετε προσεκτικά δεν λέω ΠΟΥΘΕΝΑ ότι καλώς λειτουργεί έτσι ο Κοντρέρας. Απλά γνώμη μου είναι ότι τον Κοντρέρας και τον κάθε κοντρέρας δεν τον αφορά Κρόνε ότι είσαι 3 μηνες απλήρωτος ούτε ότι όλο το χρόνο παίρνεις 1 δικό του μηνιάτικο ούτε ότι εγώ κάνω το σκατό μου παξιμάδι για να βρω λεφτά για εισητήριο...Δυστυχώς
thief

Δημοσίευση από thief »

Αφού ήθελες να διαφωνήσεις μαζί μου στο θέμα "υπερεκτιμημένος" γιατί δεν παρέθεσες το επόμενο ή καλύτερα το μεθεπόμενο ποστ μου που δικαιολογώ τι εννοώ με την λέξη αυτή έτσι ώστε να έχει βάση η παράθεση σου και να μου πεις που έχεις αντίθετη γνώμη.
Άβαταρ μέλους
rouxlas1926

Δημοσίευση από rouxlas1926 »

ο καμορας λεει οτι κοντρερας ζητησε απτον ζηση να φυγει ολα αυτα τα μεταφερω με καθε επιφυλαξη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”