Συγνώμη, αλλά ο Μπόλονι παίζει αυτού του είδους το παιχνίδι.
Αυτοί που τον επέλεξαν το ήξεραν, μιλούσαν 7 ώρες για να τον ψήσουν.
Λοιπον, με αυτόν θα πορευτούμε και στο τέλος θα γίνει το ταμείο για όλους.
ΠΑΟΚ- παναθηναϊκός 1-3, MVP-σχόλια & παραλειπόμενα
Re: ΠΑΟΚ- παναθηναϊκός 1-3, MVP-σχόλια & παραλειπόμενα
Ακόμα και μέχρι σήμερα, Τρίτη, δεν έχω γράψει κάτι για το παιχνίδι.
Δεν ξέρω αν φταίνε οι παίκτες -όλοι ή κάποιοι-, αν φταίει ο Μπολόνι, ή αν φταίει ο Ζαγοράκης.
Κι όσο κι αν σπάω το κεφάλι μου, δεν μπορώ να καταλάβω, ακόμα, ποιος φταίει.
Ελπίζω να μην πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Μάιο για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.
Το μόνο που μπορώ να πω;
Θεοποίηση Γκαρσία; Άφαντος ο Γκαρσία (μέχρι να τραυματιστεί, στα τελευταία παιχνίδια_
Θεοποίηση Κοντρέρας; Άφαντος ο Κοντρέρας.
Θεοποίηση Βιειρίνια; Άφαντος κι ο Πορτογάλος.
Θεοποίηση Μπολόνι; Ήρθαν κι εδώ τα χαστούκια.
"Μάλωσα" με τον ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ επειδή έχει κάνει Θεό τον Βιειρί, "μάλωσα" με τον Τίμο επειδή έχει κάνει Θεό το Σάλπι και γενικά θα "μαλώνω" με όσους θεοποιείται πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν βλέπετε ότι μόνο σε καλό δεν βγαίνει;
ΥΓ: Πάμε γερά με Σαμροκ ρε ΠΑΟΚάρα. Πολλές πίκρες τώρα τελευταία. Άντε να ανέβουμε λίγο.
Δεν ξέρω αν φταίνε οι παίκτες -όλοι ή κάποιοι-, αν φταίει ο Μπολόνι, ή αν φταίει ο Ζαγοράκης.
Κι όσο κι αν σπάω το κεφάλι μου, δεν μπορώ να καταλάβω, ακόμα, ποιος φταίει.
Ελπίζω να μην πρέπει να περιμένουμε μέχρι το Μάιο για να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας.
Το μόνο που μπορώ να πω;
Θεοποίηση Γκαρσία; Άφαντος ο Γκαρσία (μέχρι να τραυματιστεί, στα τελευταία παιχνίδια_
Θεοποίηση Κοντρέρας; Άφαντος ο Κοντρέρας.
Θεοποίηση Βιειρίνια; Άφαντος κι ο Πορτογάλος.
Θεοποίηση Μπολόνι; Ήρθαν κι εδώ τα χαστούκια.
"Μάλωσα" με τον ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ επειδή έχει κάνει Θεό τον Βιειρί, "μάλωσα" με τον Τίμο επειδή έχει κάνει Θεό το Σάλπι και γενικά θα "μαλώνω" με όσους θεοποιείται πρόσωπα και καταστάσεις. Δεν βλέπετε ότι μόνο σε καλό δεν βγαίνει;
ΥΓ: Πάμε γερά με Σαμροκ ρε ΠΑΟΚάρα. Πολλές πίκρες τώρα τελευταία. Άντε να ανέβουμε λίγο.
- navigator11
giapas έγραψε:
Νομιζω οτι το εγραψα ξεκαθαρα.
Αισθηση μου ειναι οτι ο Μπολονι παει να παιξει μπαλα , να δωσει θεαμα και να φτιαξει μια ομάδα που θα αποδίδει κυρίως επιθετικά. Αυτού το είδος το ποδόσφαιρο θα ευδοκιμούσε στις χώρες που προανέφερα. Δε νομίζω ότι θα αποδώσει ποτέ στην Ελλάδα ίδως απο τον ΠΑΟΚ ( ελλειψη χρηματων, παικτων,προστασιας διαιτητων). Γιαυτο και λεω οτι δε νομιζω να αποτελεσει απειλη για το γαυροβαζελο.. Γιατι παει να το παιξει στα ίσα , τη στιγμη που ο αλλος υπερτερει ξεκαθαρα. Γιατι δε φαινεται να σοβατιζει τις αδυναμιες του. Εδω ειμαστε να δουμε πως θα παει. Καθαρα εκτίμηση κάνω , δεν εχω καμια γυαλα να βλεπω το μελλον.
είναι αλήθεια πως ο σάντος έδειξε την τελευταία του 2ετία μεγαλύτερη διάθεση για ευελιξία και προσαρμογή στα δεδομένα της ομάδας απ'ότι ο μπόλονι.την πρώτη του χρονιά σε συνεννόηση με τη διοίκηση πήρε ένα μεγάλο ρίσκο για να καταδειχθεί προς πάσα κατεύθυνση πως ο ΠΑΟΚ χρειαζόταν χτίσιμο απ'το μηδέν.τα "υλικά" στα οποία στηρίχθηκε το νέο οικοδόμημα σίγουρα απείχαν έτη φωτός σε σχέση με εκείνα,που αντικατέστησαν,χωρίς να πιστεύω ωστόσο ακόμα και τώρα πως ήταν κι ό,τι ακριβώς επιθυμούσε ο πορτογάλος.ίσως κάτι αντίστοιχο να επιθυμεί να κάνει κι ο μπόλονι τη χρονιά τούτη γι'αυτό και δείχνει να αποφεύγει το "σοβάτισμα" (το υποστηρίζω πάντως με μεγάλη επιφύλαξη μιάς και συνήθως βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο ο ρουμάνος συνεπεία των σημαντικότατων απουσιών παιχτών εντεκάδας λόγω του "θανατηφόρου" ιού της θλάσης,οπότε οι αδυναμίες της ομάδας εμφανίζονται έστω κι αν δεν το επιδιώκει τούτο).μου δίνει την εντύπωση πως θέλει στην πράξη να καταδειχθεί προς πάσα κατεύθυνση,πρώτιστα εντός ΠΑΟΚ,πως αυτή η ομάδα είναι λίγο πριν την κατάληξη.θα μου πείτε το συμπέρασμα αυτό δεν είναι και προϊόν καμμιάς υψηλής διανόησης.στην περίπτωσή μας νομίζω όμως πως δε θέλουμε να γίνει αντιληπτό και σκοπίμως εθελοτυφλούμε.ο μπόλονι λοιπόν έχει αναλάβει να μας το δώσει στο πιάτο.βλέπω λοιπόν στο μπόλονι την ίδια εντιμότητα κ φιλαλήθεια,που είδα και στο σάντος και θεωρώ πως πρέπει,όσο τα οικονομικά το επιτρέψουν,να δουλέψει υπό τους όρους και συνθήκες,που είναι σχετικά κοντά στα θέλω του.δεν ξέρω αν η διοίκηση έχει τον τρόπο να του τα εξασφαλίσει αυτά.τη βούλησή της να το πράξει δεν την αμφισβητώ.απαιτείται χρόνος.και κρίνω πως ο προπονητής τον αξίζει.
Συμφωνώ με τον giapas. Ο Λέτο σου κάνει τακουνάκια μέσα στην Τούμπα και δεν υπάρχει ένας μάγκας στη μεσαία γραμμή να του κάνει 1-2 σκληρά φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, τα ανάλογα και στον Κουίνσι και στον Ζέκα, να ΤΟ ΝΟΙΩΣΟΥΝ τα πόδια τους. Δεν υπήρχε προχθές ούτε Γκαρσία ούτε Βιτόλο. Γατάκια ήταν οι 9 στους 10. Αυτά τα παιχνίδια όταν δεν σου βγαίνουν στην αρχή απαιτούν μαγκιά και τσαμπουκά, όχι απόπειρα υψηλής τεχνικής. Θυμηθείτε με τι τσαμπουκά μπήκε στις 16 Μαρτίου στην Τούμπα ο Μάκος της ΑΕΚ και πώς αντιμετωπίζουν με το καλημέρα Λέτο, Βιερίνια και αναλόγου βεληνεκούς αντιπάλους ο Τοροσίδης και ο Α Παπαδόπουλος.
Θυμηθείτε, ο βάζελος είναι φούσκα που σύντομα θα σκάσει, μέχρι και ο Άρης (και μην το γελάτε, δεν ξέρω αν το ματς του α΄γύρου είναι στο Χλεμπονέρα) μπορεί να του κόψει τη μαγιά με μαγκιά από Πρίττα και Παπαστεριανό!!!
ΥΓ Τι γίνεται με Κοντρέρας, πάλι τραυματίας! Πώς γίνεται να θέλει να ταξιδέψει για να παίξει με την Εθνική Χιλής, ακόμα και με πρόβλημα, και να τίθεται εκτός με ΠΑΟΚ, όταν μάλιστα οι παρακλινικές εξετάεις είναι αρνητικές! Δεν πρέπει να επιληφθούν οι διοικούντες;
Θυμηθείτε, ο βάζελος είναι φούσκα που σύντομα θα σκάσει, μέχρι και ο Άρης (και μην το γελάτε, δεν ξέρω αν το ματς του α΄γύρου είναι στο Χλεμπονέρα) μπορεί να του κόψει τη μαγιά με μαγκιά από Πρίττα και Παπαστεριανό!!!
ΥΓ Τι γίνεται με Κοντρέρας, πάλι τραυματίας! Πώς γίνεται να θέλει να ταξιδέψει για να παίξει με την Εθνική Χιλής, ακόμα και με πρόβλημα, και να τίθεται εκτός με ΠΑΟΚ, όταν μάλιστα οι παρακλινικές εξετάεις είναι αρνητικές! Δεν πρέπει να επιληφθούν οι διοικούντες;
αυτο που λετε....και με αρη και με ολυμπιακο εγινε...εχουμε φλωρεψει....μονο ο γκαρσια και ο κονδορας μεινανε που δινουν προφιλ σκληρο στην ομαδα....εφυγε ο βιτ που για μας ειναι τεραστια απωλεια....και ο μουσλι...εναν αρεβαλο ριος θελουμε να στρωσουμε...
Οχι απλα εχουμε φλωρεψει... ουτε καν φαουλ δεν κανουμε! Μονιμως εχουμε πολυ λιγοτερα απ`τον αντιπαλο, αντιθετα με τα προηγουμενα χρονια!
...Μηδεν παθος!
...Μηδεν παθος!
- Maximus
Έχουμε 3 ματς μέσα σε 8 μέρες. Το ότι η ομάδα πρέπει να διαλέξει το 1 (ή τα 2) από αυτά τα παιχνίδια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει να είναι το πρώτο... Απλά κοιτάς τους στόχους σου, κοιτάς ποιο ματς θέλεις να χτυπήσεις περισσότερο, ποιο έχεις περισσοτερες πιθανοτητες να πάρεις 3 βαθμούς (λόγω δυναμικοτητας αντιπαλου, συνθηκών αγώνα κλπ κλπ).giapas έγραψε:Κατσε λίγο ... μισό.
Συμφωνώ ότι ειναι δύσκολο να ανταπεξέλθεις. Αλλά θες λίγο να μου το αναλύσεις παραπάνω? Την εβδομαδα που μας πέρασε υπήρχε ενδιάμεσο Ευρωπαικό παιχνίδι? Η δικαιολογια αυτή, θα ταιριαζε για την εμφάνιση του Χαριλάου.. Τωρα ομως φιλε μου δεν ειχα ματς Ευρωπαικο. Ειχα μια εβδομάδα να προετοιμαστω για το ντερμπυ με το βαζελο στη Τουμπα. Και ειναι σιγουρο οτι οι παικτες δεν ειχαν το μυαλο τους στο επερχομενο Ευρωπαικο ματς με το μεγαθηριο της Σαμροκ.
Αν όπως λες δόθηκε εμφαση στην Ευρώπη γιατι ρε φιλε πηγες στο Καζαν διχως Σαλπι και Γκαρσια? ΓΙΑΤΙ?
Το επιχειρημα με τα 3 καρπουζια ειναι σωστό τις περισσότερες φορές. Αλλά δε μπορούμε να το χρησιμοποιούμε ως μπαλαντερ για ΟΛΕΣ τις περιπτώσεις.
Έτσι λοιπόν, επειδή το συγκεκριμένο ρόστερ μπορεί να λειτουργήσει σε κάποια στάνταρ φυσικής απόδοσης (αν και αυτό μπορεί να διαφέρει από παίχτη σε παίχτη) και σωματικής κώπωσης, είναι απαραίτητο να προσαρμόσεις τις προπονήσεις σου και την προετοιμασία των προηγούμενων ημερών, αλλά και των επόμενων ημερών (διατροφική, χημική κλπ), έτσι ώστε η κορύφωση της σωματικής άσκησης να είναι το παιχνίδι/α που σε ενδιαφέρει.
Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι παρατάς το άλλο παιχνίδι. Κάθε άλλο. Oταν παίζεις όμως με μία ομάδα, η οποία έχει προετοιμαστεί ειδικά για αυτόν τον αγώνα και δεν έχει άλλες υποχρεώσεις (και ίσως είναι και καλυτερη απο τη δικη σου), τότε τα πράγματα δυσκολευουν ακόμα περισσότερο.
Τι έγινε με την αποστολή του Καζάν, δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς, ούτε και να μαντέψω. Απόφαση του προπονητή. Δεν υπολόγιζε βαθμούς στο συγκεκριμένο παιχνίδι και τελικά του βγήκε? Μπορεί...
Ερώτηση γενική: Αν βλεπαμε έναν αθλητή να μην καταβάλλει προσπάθεια στα τελευταία λεπτά του αγώνα και να παρουσιάζεται νωθρός, θα μπορούσαμε να καταλαβουμε εμεις οι άμπαλοι ,αν αυτός δεν έχει μαχητικότητα και παθος ή αν απλά κάνει συντήρηση δυνάμεων ή αν είναι κουρασμένος?giapas έγραψε:
Αν φιλε Μαξιμους , θεωρεις οτι αυτη η ελλειψη εγωισμου και μαχητικότητας οφειλεται στα 3 καρπουζια που σηκώνουμε ... παω πάσο.
Δεν μιλάω απαραιτητα για προχτες, αλλα γενικά. Γιατί πχ αν πραγματικά βλέπαμε πάθος όλο το 90λεπτο, τότε το ΠΑΟΚ-αεκ θα είχε λήξει 7-0 και όχι 3-0!
MVP για άλλη μια φορά ο Μαλεζίνιο.
Τον αγώνα αρκετά τον αναλύσαμε....έχουμε μπροστά μας ευρωπαικό ματς.
Λουκέτο.
Τον αγώνα αρκετά τον αναλύσαμε....έχουμε μπροστά μας ευρωπαικό ματς.
Λουκέτο.