9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
- WestBlock4
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Α! ΚΑΛΑ εσυ φιλε ζεις σε αλλον κοσμο... πηγαινε κ σπιτι του κ ζητησε συγνωμη για το κοσμο που τον κραζει αδικα... ελεος τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα
Παρακαλώ όχι ειρωνίες προς οποιονδήποτε! Ο καθένας εδώ μέσα έχει το δικαίωμα της γνώμης του και δεν πρόκειται να απολογείται γι' αυτό, εκτός και αν είναι υβριστικό (που στην περιπτωση του Alex δεν είναι) - ΑποστόληςΑ
Παρακαλώ όχι ειρωνίες προς οποιονδήποτε! Ο καθένας εδώ μέσα έχει το δικαίωμα της γνώμης του και δεν πρόκειται να απολογείται γι' αυτό, εκτός και αν είναι υβριστικό (που στην περιπτωση του Alex δεν είναι) - ΑποστόληςΑ
alex ntepo έγραψε:Δημήτρη, δεν πιστεύω ότι διαβάζεις όσα γράφονται εδώ, και καλά κάνεις, αλλά αν το έκανες, θα ήθελα να σου πω τα εξής. Είσαι πολύ περισσότερο ΠΑΟΚτσής από πολλούς, από πάρα πολλούς που βγαίνουν και κράζουν και εκτονώνουν τα κόμπλεξ τους και τα προβλήματά τους βρίζοντας εσένα, και όποιον άλλον ποδοσφαιριστή μας βρουν εύκαιρο. Εκτός από μεγάλος ΠΑΟΚτσής, είσαι και παιχταράς. Λυπάμαι που ούτε εγώ προσωπικά, αλλά δυστυχώς ούτε και η πλατειά μάζα των υγιώς σκεπτόμενων ΠΑΟΚτσήδων, που είναι πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΙΚΑΙΟΙ και ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αποτρέψουμε αυτούς τους λίγους, τους μπερδεμένους να συνεχίζουν το κομπλεξικό τους παραλήρημα. Οι άνθρωποι, από αρχαιοτάτων χρόνων, αρέσκονταν να επιρρίπτουν την ευθύνη για την κακοδαιμονία τους και για ό,τι δεν τους πήγαινε κάλά, σε κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο. Στοχοποιούσαν έναν συνάνθρωπό τους, τον εξόντωναν, και πίστευαν ότι έτσι θα ξορκίσουν το κακό, πράγμα που έχει αποτυπωθεί και στην Αρχαιοελληνική Γραμματεία, αλλά και στην Παλαιά Διαθήκη και σε πλείστους όσους μύθους. Έχω λοιπόν να σου πώ, "άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι (ούτε τι λέγουσι)". Το κόμπλεξ είναι δυστυχώς αθεράπευτο. Πάμε γερά παιχταρά μου! Δεν ξεχνώ ποτέ τα όσα έχεις κάνει για την ΠΑΟΚάρα, και ελπίζω να προσφέρεις πολλά ακόμα!
To ποστ σου φιλε μου ειναι "Ράβδος εν γωνία άρα βρέχει".
Επίσης εγω παλι εχω να πω στον Δημητρη μου, Δημητρη μου, αν διαβαζει αυτο το ποστ, οτι ειναι ενας άχθος αρούρης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος darklord την Δευ 31 Οκτ 2011, 16:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ο μπαμπινιώτης είσαι?alex ntepo έγραψε:Δημήτρη, δεν πιστεύω ότι διαβάζεις όσα γράφονται εδώ, και καλά κάνεις, αλλά αν το έκανες, θα ήθελα να σου πω τα εξής. Είσαι πολύ περισσότερο ΠΑΟΚτσής από πολλούς, από πάρα πολλούς που βγαίνουν και κράζουν και εκτονώνουν τα κόμπλεξ τους και τα προβλήματά τους βρίζοντας εσένα, και όποιον άλλον ποδοσφαιριστή μας βρουν εύκαιρο. Εκτός από μεγάλος ΠΑΟΚτσής, είσαι και παιχταράς. Λυπάμαι που ούτε εγώ προσωπικά, αλλά δυστυχώς ούτε και η πλατειά μάζα των υγιώς σκεπτόμενων ΠΑΟΚτσήδων, που είναι πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΙΚΑΙΟΙ και ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αποτρέψουμε αυτούς τους λίγους, τους μπερδεμένους να συνεχίζουν το κομπλεξικό τους παραλήρημα. Οι άνθρωποι, από αρχαιοτάτων χρόνων, αρέσκονταν να επιρρίπτουν την ευθύνη για την κακοδαιμονία τους και για ό,τι δεν τους πήγαινε κάλά, σε κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο. Στοχοποιούσαν έναν συνάνθρωπό τους, τον εξόντωναν, και πίστευαν ότι έτσι θα ξορκίσουν το κακό, πράγμα που έχει αποτυπωθεί και στην Αρχαιοελληνική Γραμματεία, αλλά και στην Παλαιά Διαθήκη και σε πλείστους όσους μύθους. Έχω λοιπόν να σου πώ, "άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι (ούτε τι λέγουσι)". Το κόμπλεξ είναι δυστυχώς αθεράπευτο. Πάμε γερά παιχταρά μου! Δεν ξεχνώ ποτέ τα όσα έχεις κάνει για την ΠΑΟΚάρα, και ελπίζω να προσφέρεις πολλά ακόμα!

- alex ntepo
Άχθος, άγος, αλλά και...αρουραίοι, είναι αυτοί που όταν έρθει η ωρα θα κάνουν πάλι την κλασσική τους κυβίστηση... Προς το πάρον ο Σάλπι δεν είναι, αλλά καλείται να σηκώσει όλο το "βάρος της γης"...
ΥΓ. Είναι π..α, του Μπαμπινιώτη η μάνα...
ΥΓ. Είναι π..α, του Μπαμπινιώτη η μάνα...
Διαφονώ καθέτως, οριζοντίως, διαγονίως και ότι ιως υάρχει να ουμ.
Αν θέλετε να ζητήσετε κάτι να είναι η μείωση συμβολαίου του. Την απομάκρυνσή του γιατί? Μήπως ξεχνάμε τα φετινά ευρωπαϊκά ματς και την ανάπτυξη με σάλπι και έττο απο δεξιά ή τα ματς που η αριστερή πτέρυγα κοιμάτε, και βγάλανε τα κάστανα από την φωτιά οι προαναφερθήσαντες.
Η μήπως φταίει που χθες ο σάλπι και ο λαζαρ ήταν οι μόνοι που επειχηρούσαν να κανουν κάτι επιθετικά?
Η αχαριστία δεν ταιριάζει στον λαό του Π.Α.Ο.Κ. και αυτός είναι ο λόγος που ο σάλπι βαφτίστηκε προδότης. Μήπως λέω μήπως, να μην κάνουμε ότι δεν μας αρέσει να μας κάνουν?
Αν θέλετε να ζητήσετε κάτι να είναι η μείωση συμβολαίου του. Την απομάκρυνσή του γιατί? Μήπως ξεχνάμε τα φετινά ευρωπαϊκά ματς και την ανάπτυξη με σάλπι και έττο απο δεξιά ή τα ματς που η αριστερή πτέρυγα κοιμάτε, και βγάλανε τα κάστανα από την φωτιά οι προαναφερθήσαντες.
Η μήπως φταίει που χθες ο σάλπι και ο λαζαρ ήταν οι μόνοι που επειχηρούσαν να κανουν κάτι επιθετικά?
Η αχαριστία δεν ταιριάζει στον λαό του Π.Α.Ο.Κ. και αυτός είναι ο λόγος που ο σάλπι βαφτίστηκε προδότης. Μήπως λέω μήπως, να μην κάνουμε ότι δεν μας αρέσει να μας κάνουν?
Συμφωνω,φιλε μου.Οσο για τους προηγουμενους.............εδω εχουμε βρισει και πετροβολησει τον Παντελακη........στο Σαλπιγγιδη θα κολλησει αυτος ο "υπεροχος" λαος?................alex ntepo έγραψε:Δημήτρη, δεν πιστεύω ότι διαβάζεις όσα γράφονται εδώ, και καλά κάνεις, αλλά αν το έκανες, θα ήθελα να σου πω τα εξής. Είσαι πολύ περισσότερο ΠΑΟΚτσής από πολλούς, από πάρα πολλούς που βγαίνουν και κράζουν και εκτονώνουν τα κόμπλεξ τους και τα προβλήματά τους βρίζοντας εσένα, και όποιον άλλον ποδοσφαιριστή μας βρουν εύκαιρο. Εκτός από μεγάλος ΠΑΟΚτσής, είσαι και παιχταράς. Λυπάμαι που ούτε εγώ προσωπικά, αλλά δυστυχώς ούτε και η πλατειά μάζα των υγιώς σκεπτόμενων ΠΑΟΚτσήδων, που είναι πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΙΚΑΙΟΙ και ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αποτρέψουμε αυτούς τους λίγους, τους μπερδεμένους να συνεχίζουν το κομπλεξικό τους παραλήρημα. Οι άνθρωποι, από αρχαιοτάτων χρόνων, αρέσκονταν να επιρρίπτουν την ευθύνη για την κακοδαιμονία τους και για ό,τι δεν τους πήγαινε κάλά, σε κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο. Στοχοποιούσαν έναν συνάνθρωπό τους, τον εξόντωναν, και πίστευαν ότι έτσι θα ξορκίσουν το κακό, πράγμα που έχει αποτυπωθεί και στην Αρχαιοελληνική Γραμματεία, αλλά και στην Παλαιά Διαθήκη και σε πλείστους όσους μύθους. Έχω λοιπόν να σου πώ, "άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι (ούτε τι λέγουσι)". Το κόμπλεξ είναι δυστυχώς αθεράπευτο. Πάμε γερά παιχταρά μου! Δεν ξεχνώ ποτέ τα όσα έχεις κάνει για την ΠΑΟΚάρα, και ελπίζω να προσφέρεις πολλά ακόμα!
- DimisK
- Επικοινωνία:
+ άπειρο.....!alex ntepo έγραψε:Δημήτρη, δεν πιστεύω ότι διαβάζεις όσα γράφονται εδώ, και καλά κάνεις, αλλά αν το έκανες, θα ήθελα να σου πω τα εξής. Είσαι πολύ περισσότερο ΠΑΟΚτσής από πολλούς, από πάρα πολλούς που βγαίνουν και κράζουν και εκτονώνουν τα κόμπλεξ τους και τα προβλήματά τους βρίζοντας εσένα, και όποιον άλλον ποδοσφαιριστή μας βρουν εύκαιρο. Εκτός από μεγάλος ΠΑΟΚτσής, είσαι και παιχταράς. Λυπάμαι που ούτε εγώ προσωπικά, αλλά δυστυχώς ούτε και η πλατειά μάζα των υγιώς σκεπτόμενων ΠΑΟΚτσήδων, που είναι πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΙΚΑΙΟΙ και ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αποτρέψουμε αυτούς τους λίγους, τους μπερδεμένους να συνεχίζουν το κομπλεξικό τους παραλήρημα. Οι άνθρωποι, από αρχαιοτάτων χρόνων, αρέσκονταν να επιρρίπτουν την ευθύνη για την κακοδαιμονία τους και για ό,τι δεν τους πήγαινε κάλά, σε κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο. Στοχοποιούσαν έναν συνάνθρωπό τους, τον εξόντωναν, και πίστευαν ότι έτσι θα ξορκίσουν το κακό, πράγμα που έχει αποτυπωθεί και στην Αρχαιοελληνική Γραμματεία, αλλά και στην Παλαιά Διαθήκη και σε πλείστους όσους μύθους. Έχω λοιπόν να σου πώ, "άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι (ούτε τι λέγουσι)". Το κόμπλεξ είναι δυστυχώς αθεράπευτο. Πάμε γερά παιχταρά μου! Δεν ξεχνώ ποτέ τα όσα έχεις κάνει για την ΠΑΟΚάρα, και ελπίζω να προσφέρεις πολλά ακόμα!
"υπεροχος" ο λαος του ΠΑΟΚ λοιπον ετσι;
Και παραδειγμα για αυτον τον χαρακτηρισμο ... η αδικια που γινεται με τον Επαγγελματια;
Οι mods υπαρχουν; Ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες; Να διαγραφουν μονο οσα μελη αλληλοχαρακτηριζονται; Για τα μελη που χαρακτηριζουν τον λαο μας "υπεροχο" και κομπλεξικο δεν υπαρχει κανενα μετρο; Αυτη ειναι η πολιτικη σας;
Και παραδειγμα για αυτον τον χαρακτηρισμο ... η αδικια που γινεται με τον Επαγγελματια;
Οι mods υπαρχουν; Ποιες ειναι οι αρμοδιοτητες; Να διαγραφουν μονο οσα μελη αλληλοχαρακτηριζονται; Για τα μελη που χαρακτηριζουν τον λαο μας "υπεροχο" και κομπλεξικο δεν υπαρχει κανενα μετρο; Αυτη ειναι η πολιτικη σας;
++++alex ntepo έγραψε:Δημήτρη, δεν πιστεύω ότι διαβάζεις όσα γράφονται εδώ, και καλά κάνεις, αλλά αν το έκανες, θα ήθελα να σου πω τα εξής. Είσαι πολύ περισσότερο ΠΑΟΚτσής από πολλούς, από πάρα πολλούς που βγαίνουν και κράζουν και εκτονώνουν τα κόμπλεξ τους και τα προβλήματά τους βρίζοντας εσένα, και όποιον άλλον ποδοσφαιριστή μας βρουν εύκαιρο. Εκτός από μεγάλος ΠΑΟΚτσής, είσαι και παιχταράς. Λυπάμαι που ούτε εγώ προσωπικά, αλλά δυστυχώς ούτε και η πλατειά μάζα των υγιώς σκεπτόμενων ΠΑΟΚτσήδων, που είναι πάνω απ' όλα ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΔΙΚΑΙΟΙ και ΚΙΜΠΑΡΗΔΕΣ, δε μπορούμε να κάνουμε κάτι για να αποτρέψουμε αυτούς τους λίγους, τους μπερδεμένους να συνεχίζουν το κομπλεξικό τους παραλήρημα. Οι άνθρωποι, από αρχαιοτάτων χρόνων, αρέσκονταν να επιρρίπτουν την ευθύνη για την κακοδαιμονία τους και για ό,τι δεν τους πήγαινε κάλά, σε κάποιον αποδιοπομπαίο τράγο. Στοχοποιούσαν έναν συνάνθρωπό τους, τον εξόντωναν, και πίστευαν ότι έτσι θα ξορκίσουν το κακό, πράγμα που έχει αποτυπωθεί και στην Αρχαιοελληνική Γραμματεία, αλλά και στην Παλαιά Διαθήκη και σε πλείστους όσους μύθους. Έχω λοιπόν να σου πώ, "άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι (ούτε τι λέγουσι)". Το κόμπλεξ είναι δυστυχώς αθεράπευτο. Πάμε γερά παιχταρά μου! Δεν ξεχνώ ποτέ τα όσα έχεις κάνει για την ΠΑΟΚάρα, και ελπίζω να προσφέρεις πολλά ακόμα!
εδω και 1,5 χρονο το νταντεμα δεν βοηθησε, οπως βεβαια δεν βοηθησε και το κραξιμο.
εδω και 1,5 χρονο συζηταμε για το εαν ο κοντος ειναι κουρασμενος ή ψυχολογικα πεσμενος.
να ψαχτει μονος του, να σκυλιασει, να σκυψει το κεφαλι, να δουλεψει, να ξεκουραστει, να φρεσκαριστει, τον δει γιατρος και οτι αλλο θελει. αρκει να παιξει μπαλα.
εδω και 1,5 χρονο συζηταμε για το εαν ο κοντος ειναι κουρασμενος ή ψυχολογικα πεσμενος.
να ψαχτει μονος του, να σκυλιασει, να σκυψει το κεφαλι, να δουλεψει, να ξεκουραστει, να φρεσκαριστει, τον δει γιατρος και οτι αλλο θελει. αρκει να παιξει μπαλα.
- ΑποστόληςΑ
- DimisK
- Επικοινωνία:
Αν τον αφήσουμε ήσυχο θα παίξει....
Αλλά δεν τον αφήνουμε. Ακόμα και στις καλές εμφανίσεις τον κράζουμε...Τον αδικούμε αφόρητα. Αγαπάει τον ΠΑΟΚ, είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ πάει και τελείωσε. Κάποιοι τον απορρίπτουν για άλλους λόγους, συνδεσμιτικούς και μόνο.
Μήτσο συνέχισε, η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας είναι μαζί σου και σε στηρίζει. Δουλειά θέλουμε από εσένα, τίποτα άλλο....

Αλλά δεν τον αφήνουμε. Ακόμα και στις καλές εμφανίσεις τον κράζουμε...Τον αδικούμε αφόρητα. Αγαπάει τον ΠΑΟΚ, είναι ΠΑΟΚΤΣΗΣ πάει και τελείωσε. Κάποιοι τον απορρίπτουν για άλλους λόγους, συνδεσμιτικούς και μόνο.
Μήτσο συνέχισε, η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων μας είναι μαζί σου και σε στηρίζει. Δουλειά θέλουμε από εσένα, τίποτα άλλο....

+700 εκατομύρια.kos έγραψε:εδω και 1,5 χρονο το νταντεμα δεν βοηθησε, οπως βεβαια δεν βοηθησε και το κραξιμο.
Για μένα, δεν υπάρχει άλλη λύση απο την πώληση τον Δεκέμβρη.
Τι εννοεις σε ποιον αναφερομαι; Δεν παρακολουθεις το ποστ;
Πολλα μελη χαρακτηριζουν σαν κομπλεξικο τον λαο του ΠΑΟΚ, ο Μανιακος νομιζω ηταν πρωτος και αλλα τον υποτιμουν αναφεροντας τον "υπεροχο" οπως ο mpafos4.
Δεν υπαρχει τιμωρια για αυτους που αναφερονται ετσι απαξιωτικα στον μοναδικο λαο σε ολο τον κοσμο, τον αιμοδοτη και τον μονο επενδυτη της ομαδας;
Πολλα μελη χαρακτηριζουν σαν κομπλεξικο τον λαο του ΠΑΟΚ, ο Μανιακος νομιζω ηταν πρωτος και αλλα τον υποτιμουν αναφεροντας τον "υπεροχο" οπως ο mpafos4.
Δεν υπαρχει τιμωρια για αυτους που αναφερονται ετσι απαξιωτικα στον μοναδικο λαο σε ολο τον κοσμο, τον αιμοδοτη και τον μονο επενδυτη της ομαδας;
Για πες μου,λοιπον,εσυ darklord,πως χαρακτηριζεις αυτους που εβριζαν και ειρωνευοταν τον Σαλπιγγιδη-και οχι μονο-χθες?.......Αυτους που πετουσαν μπουκαλια στην 3?.........Σε πληροφορω πως εαν το φορουμ δεν ηταν ανοιχτο και ηταν ΜΟΝΟ για μας θα ελεγα και πολλα περισσοτερα.....γιατι,χθες,δεν χαλαστηκα τοσο με την ηττα οσο με την συμπεριφορα ορισμενων που κανουν οτι γουσταρουν γραφοντας στ'@ρχιδια τους,τους υπολοιπους!
Ε,λοιπον,εμενα καμμια συμπεριφορα δεν θα με διωξει απο την 4!Εκει θα ειμαι και θα φωναζω ΠΑΟΚ μεχρι το 90.Μετα,και θα τους αποδοκιμασω και θα τους βρισω!Ετσι εχω μαθει να λειτουργω εδω και 30 χρονια στην 4!
Α!Και καλα θα ηταν,οσοι ετοιμαζονται να ερθουν Ιρλανδια και να βριζουν το Σαλπιγγιδη,να το ξεχασουν....Γινομαστε ρεζιλι στο γηπεδο μας,ας μη γινουμε ρεζιλι και στο Δουβλινο!
Ε,λοιπον,εμενα καμμια συμπεριφορα δεν θα με διωξει απο την 4!Εκει θα ειμαι και θα φωναζω ΠΑΟΚ μεχρι το 90.Μετα,και θα τους αποδοκιμασω και θα τους βρισω!Ετσι εχω μαθει να λειτουργω εδω και 30 χρονια στην 4!
Α!Και καλα θα ηταν,οσοι ετοιμαζονται να ερθουν Ιρλανδια και να βριζουν το Σαλπιγγιδη,να το ξεχασουν....Γινομαστε ρεζιλι στο γηπεδο μας,ας μη γινουμε ρεζιλι και στο Δουβλινο!