ΠΑΟΚ- παναθηναϊκός 1-3, MVP-σχόλια & παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
19
6%
Ετο
9
3%
Κοντρέρας
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Μαλεζάς
183
56%
Αρίας
3
1%
Λάζαρ
31
10%
Φωτάκης
8
2%
Σαλπιγγίδης
33
10%
Βιεϊρίνια
18
6%
Παπάζογλου
6
2%
Τσιρίλο
3
1%
Σπαντάσιο
2
1%
Γιάννου
10
3%

Σύνολο ψήφων: 325

Άβαταρ μέλους
tonygr

Re: ΠΑΟΚ- παναθηναϊκός 1-3, MVP-σχόλια & παραλειπόμενα

Δημοσίευση από tonygr »

ντροπη ..δεν θελω να πω τιποτα αλλο...απλα εχω να δω τετοιο χαλι απο αλλες εποχες πολυ μακρινες..ουτε καν με τις σαρδελες του καρπουζα!...απλα ντροπη.... οσο για τον Μπολονίνι...αν δεν ηξερα τι παει να πει συμβολαιο και οτι ο τυπος δεν ειναι δερμιτζακης να πικραθει και ναφυγει χωρις απαιτησεις ..θα ελεγα να δεχτει την προταση τις στεαοα που τοσο μας εχει πρξη με αυτες τις επικοινωνιακες του μ@λ@κιες και να μας αδειασει την γωνια,.....και μην αρχισουν τωρα τα του τυπου... επιλογη διοικησης η τιποτα αραβες και π@π*ριες....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

city_boy έγραψε:Πουθενα δεν παει.
Θελω να βγει καποιος και να παρει την ευθυνη.Μα τι ζηταω....

Να πάρει την ευθύνη που χάσαμε . ?
Φαντάσου ο Φέργκιουσον που εφαγε 6 , τι έπρεπε να κάνει...!!!

Δηλ για να καταλάβω στις ήττες κάποιος φταίει και πρέπει να το λέει, στις νίκες ολα πάνε καλα..
Pablito

Δημοσίευση από Pablito »

theoPAOK έγραψε:O Jeffrey (aka Παπανδρέου) φταίει... :lol:
Λογικα ο Συριζα φταιει.. :D

Για το ματς δε θελω να πω τιποτα γιατι θα κραξω πολυ ασχημα και δε θελω να χαλαστω παλι..

Υ.Γ Ρε Χαλκια 35 χρονων εισαι..βαζεις το τοιχος και καθεσαι στη μεση?? για ονομα του θεου
Άβαταρ μέλους
Iakovidis

Δημοσίευση από Iakovidis »

Ο ΠΑΟΚ πρέπει να οργανωθεί λίγο καλύτερα. Οι βάζελοι είναι κολόφαρδοι πάει και τελείωσε. Όπως εμείς κερδίζαμε για πλάκα στο ΣΕΦ στο μπάσκετ το γάβρο έτσι και αυτοί μας κερδίζουν στην Τούμπα. Αλλά το να σου έχουν βάλει 3 φάουλ γκολ, 3 διαφορετικοί ποδοσφαιριστές σε 2 μάτς Χαλκιά είσαι κουνέλα.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Bάλτε PAOKWEBTV και ακούστε background..
Κλαίω... :lol: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

moican4 έγραψε:Να πάρει την ευθύνη που χάσαμε . ?

Δηλ για να καταλάβω στις ήττες κάποιος φταίει και πρέπει να το λέει, στις νίκες ολα πάνε καλα..
Ρε φιλε σορρυ κι'ολας με θεωρεις τοσο χαζο?
Ας παρει και ο ΠΑΟΚ οσα εχει παρει ο Φεργκιουσον και ας τρωει μονο 6αρες δεκα χρονια

Ελεος ρε παιδια.
Άβαταρ μέλους
paprica

Δημοσίευση από paprica »

Doomlord4 έγραψε:31 Αυγούστου κλαίγαμε τη μοίρα μας,15 Σεπτμβρίου με Σπαντάτσιο-Λεονάρντο πηγαίναμε για πρωτάθλημα συμφωνα με αρκετούς.Τζίζους Κράιστ....
"Πεθαμένοι" ΠΑΟ-ΑΕΚ,πολλοί νομίζουν πως είμαστε Ολλανδία ή Ιταλία,με Φέγενορντ και Γιουβέντους πεθαμένες να τελειώνουν 12η και 7η αντίστοιχα.
Ούτε καν Τουρκία δεν είμαστε,όπου το μεγαθήριο της η Γαλατα τερμάτισε κάπου στην 10η θέση.
Εδώ είναι ελλάντα.Πόσες χιλιετίες πρέπει να περάσουν για να καταλάβετε πως το ΠΟΚ κατάρχάς δεν γίνεται να λείψει από πρώτη τετράδα.
Είμαστε 26 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα,και σαν οπαδοί κάνουμε δηλώσεις φαβορί για να το πάρουμε κάααααααθε χρόνο.
Εδώ θυμάμαι φίλους το καλοκαίρι που πήραμε Τσαλουχίδη από Γαύρο,πως είναι τελειωμένο,θα το πάρουμε φέτος(τότε)
Εκείνη τη χρονιά ο Τσαλουχίδης μου άφησε σαν ενθύμιο ένα σουτ από την μεγάλη περιοχή που κατέλειξε πλάγιο....
Α...και τερματίσαμε 13οι!

Φετινοί στόχοι είναι να τερματίσουμε με 12 πόντους διαφορά και κάτω από βάζελο για να μην έχουμε διαφορά 3β. στα play-off
Κι να γίνεται να είμαστς 3-4 βαθμούς πάνω από ΑΕΚ.

Και φυσικά βάρος σε Κύπελλο και 32 του Europa

Την σημερινή ήττα λοιπόν την αντιμετωπίζω με μεγάααααλη ψυχραιμία!

Όσο για τους κολλημένους αντι-Μπολονιακούς,τα πρώτα 2 χρόνια είναι πιστεύω καλά για να μείνει στο απυρόβλητο.............

Υ.Γ Χρειαζόμαστε αρκετούς παίκτες ...........
Φίλε Doomlord δε θα μπορούσα να τα πω καλύτερα.
Armagedonas

Δημοσίευση από Armagedonas »

Τί στόχους να έχει μια ομάδα όταν

1.παρακαλάει γονατιστή τον Τσιρίλο!!!! και τον Μάντζιο,δηλαδή βετεράνους-τελειωμένους ποδοσφαιριστές

2.από 1 εκ σέντερ φορ παγκοσμίως,καταλήγει στον.....Δημήτρη Παπαδόπουλο,την τελευταία μέρα των μεταγραφών!

3.φέρνει παίκτες από DVD παγκοσμίως άγνωστους και άσημους,μηδαμινής αξίας(Αρίας)

4.ασχολείται 4 μήνες με έναν απένταρο....Ωνάση,τον οποίον και τον παρουσιάζει επίσημα στους πάικτες στα αποδυτήρια!

5.φέρνει ανέτοιμους και τραυματίες παίκτες(Λεονάρντο-Σπαντάτσιο) και μάλιστα μέτριας αξίας
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

city_boy έγραψε:
moican4 έγραψε:Να πάρει την ευθύνη που χάσαμε . ?

Ρε φιλε σορρυ κι'ολας με θεωρεις τοσο χαζο?
Ας παρει και ο ΠΑΟΚ οσα εχει παρει ο Φεργκιουσον και ας τρωει μονο 6αρες δεκα χρονια

Ελεος ρε παιδια.
Και τον Φεργιουσον να είχες , πάλι θα έκραζες..
Κάτι θα έβρισκες να πεις όχι εσύ προσωπικά αλλά όλο και κάποιος θα έβρισκε..

ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ..
Άβαταρ μέλους
city_boy

Δημοσίευση από city_boy »

Υπερβαλεις.Αν το κανεις για να νιωσεις καλυτερα παω πασο..
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

Φάγαμε 2 γκολ απ'το τοίχος μας..τοίχος νηπιαγωγείου.....και τα φάγαμε απ'την ομάδα που έφαγε 4 απο κάποια Οντένσε και 2 3άρες απ'τη Μακάμπι..4 απ'την Οντένσε!!!!Δε χωνεύεται...
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Ο Σαλπιγγίδης έφταιγε ρε παιδιά εκεί στην 4???Ο Κοντρέρας δηλαδή που κάνει την μία γιόμα πίσω απ την άλλη,κάνει το φάουλ που δεχόμαστε το γκολ και ξαναματραυματίζεται???Το τείχος που ανοίγει στο 0-3????Ο Σνάουτσνερ που έκανε όλες τις μαλακίες 4 χρόνων μαζεμένες???

Δεν λέω ότι ήταν καλός ο Σαλπιγγίδης.Κακός ήταν.Αρίας-Κοντρέρας-Φωτάκης-Παπάζογλου (ασχολίαστος)-Σνάουτσνερ ήταν χάλι μαύρο.Ενας Μαλεζάς υπήρχε.

Ο Χαλκιάς στο 0-1 δν μπορεί να το βγάλει.Το φάουλ είναι σχεδόν τέλειο.Στο 0-2 τον πουλάει όλη η άμυνα και γίνεται και κόντρα.Στο 0-3 ανοίγει το τείχος.

Δεν χάνονται όλα με μια ήττα.Μαζεύουμε τα κομμάτια μας και πάμε για νίκες.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

city_boy έγραψε:Υπερβαλεις.Αν το κανεις για να νιωσεις καλυτερα παω πασο..
Αυτό που βλέπω τόσα χρόνια λέω..
Τώρα εσύ μάλλον έχεις άλλη άποψη..
Το θέμα είναι πόσο κοντά είμαστε στην πραγματικότητα.
mpafos4

Δημοσίευση από mpafos4 »

Αυτη η υπερομαδα,λοιπον,που δεν εκανε φαση μεχρι να προηγηθει και εβαλε το δευτερο γκολ απο δωρο του Πολωνου,κερδισε τον χειροτερο ΠΑΟΚ της τελευταιας τετραετιας-μετα τι κυπελλο με την ΑΕΚ-.Κατα τη γνωμη μου,ο προπονητης μας σημερα-τον οποιο γουσταρω και θα στηριζω για τουλαχιστον αλλο ενα χρονο-δεν προστατεψε τους ποδοσφαιριστες.Επαιξε εντελως λαθος στο κεντρο οπου η απουσια του Γκαρσια σε τετοια ματς ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

Ωραια,λοιπον,φτασαμε στο 0-3,απο ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΙΑ.......και μετα?...............Τα γ@μαμε ολα?........Ειναι η δευτερη φορα οπου στην Τουμπα γιουχαρεται παικτης του ΠΑΟΚ την ωρα που κατεβαινει να κανει επιθεση!.......Αρχιζουμε να πεταμε και καπνογονα και μπουκαλια στον αντιπαλο τερματοφυλακα.......και για ολα φταινε οι αλλοι!......Αυτος ο "υπεροχος"λαος δεν φταιει ΠΟΤΕ και για τιποτα............Εβριζαν παλι και πετουσαν μπουκαλια στην 3!......Λες και αυτοι στην 3 δεν ειναι ΠΑΟΚ..............

Εχω μαθει στα 30 χρονια που πηγαινω στο γηπεδο πως οταν παιζει η ομαδα προσπαθω οσο μπορω να τη βοηθησω.Και επειδη υπηρξα και αθλητης,ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΚΑΝΩ.Οποτε εχω αποδοκιμασει-και δυστυχως,το εχω κανει πολλες φορες-ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.

Ο ΠΑΟΚ ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν χαθηκε μετα απο ασχημο αποτελεσμα.....ΧΑΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟΔΥΝΑΜΩΝΕΤΑΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΧΟΝΟΙΑ.Και δυστυχως αυτη τη διχονοια την σπερνουν αυτοι που,ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΚΛΟΥΒΙΟ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟ!

Επειδη ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ,θα υποστηριζω την ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ομαδα με ολες μου τις δυναμεις.ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ!Χωρις ΠΟΤΕ ΝΑ ΚΑΝΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΘΑ ΤΗΝ ΒΛΑΨΕΙ!

Γι'αυτο ΔΙΚΕΦΑΛΕ ΜΟΥ ΑΕΤΕ,ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΒΡΑΔΥΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ,ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΤΟ ΛΑΡΥΓΓΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΩ ΣΤΟ ΔΟΥΒΛΙΝΟ!

Μετα απο τετοια αποτελεσματα και βλεποντας την καταντια των νεοΠΑΟΚτσηδων,αισθανομαι οτι σε ΑΓΑΠΑΩ ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απο ποτε και πως θα σε στηριζω ΠΑΝΤΑ!ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΣΧΗΜΑ!

ΥΓ.Οσοι δεν αντεχετε τα ποτα,τα χαπια,τους μπαφους και την πρεζα.......καλυτερα να ασχοληθειτε με αλλο αθλημα γιατι αυτα σας χαλανε.Και μαζι με σας χαλιομαστε και μεις που ειμαστε υποχρεωμενοι να σας ανεχομαστε!

ΥΓ2.ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΔΙΩΞΕΤΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!ΕΚΕΙ,ΣΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ ΤΗΣ 4 ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

@Armagedon..

Τι στόχους μπορεί να έχει μια ομάδα που έχει το 1/5 μπάτζετ απο το ΠΟΚ..

Τι παίχτες μπορεί να έχει μια ομάδα που δεν έχει φράγκο?

Τι στόχους μπορεί να έχει μια ομάδα με 17 παίχτες και παίζει σε 3 διοργανώσεις...

Τι στόχους μπορεί να έχει μια ομάδα, όταν ξέρει οτι πρωτάθλημα δεν πρόκειτε να πάρει?

Τι στόχους μπορεί να έχει μια ομάδα οταν παίζει σε τέτοιο πρωτάθλημα..

ΑΑ..να σου πώ τι στόχους έχει..
Να βγεί πλευοφφ, να βγεί ΟΥΕΦΑ, Τσαμπιονς ξέχνα το με το ΠΟΚ...
Να επενδύσει στις ακαδιμίες (και μην μου πείς οτι δεν το κάνει..)
Και να ελπίζει σε ένα καλύτερο αύριο..

Όσο για τους άγνωστους παίχτες..
Να σε θυμήσω κάτι που ίσως το ξεχνάς..

Πόρτο..Χαλκ..2η κατηγορία Ιαπωνίας... Νταξ? :D
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”