9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
Re: 9. Δημήτρης Σαλπιγγίδης
λαθος να κραζουμε ποδοσφαιριστη της ομαδας μας οταν δεν εχουμε εναλλακτικες λυσεις...
οι εμφανσεις του ειναι τρισαθλιες, ειναι αγνωριστος απο τοτε που επεστρεψε, δεν αξιζει σε καμια περιπτωση τα λεφτα που παιρνει, αλλα γι αυτο υπαρχει προπονητης και διοικηση, για να ενεργησουν αναλογα....
οι εμφανσεις του ειναι τρισαθλιες, ειναι αγνωριστος απο τοτε που επεστρεψε, δεν αξιζει σε καμια περιπτωση τα λεφτα που παιρνει, αλλα γι αυτο υπαρχει προπονητης και διοικηση, για να ενεργησουν αναλογα....
Εαν κρίνω απο τις δηλώσεις αντίπαλων (κι οχι μόνο) προπονητών, ο παίκτης μόνο κακός δεν είναι. Οπότε αυτό που συμπεραίνω, εγω ο άμπαλος, είναι το οτι απλά δεν κάνει αυτά που εμείς οι φίλαθλοι θέλουμε να δούμε.
Λετε να ξυπναει η Τουμπα; Ελπιδοφορο οτι στα τελευταια 10 λεπτα κρυβοταν να μην ακουμπησει μπαλα κ ακουσει κ αλλη γιουχα. Τωρα ομως που κατι δειχνει να γινεται δεν πρεπει να μεινουμε στα λογια. Στην βραση κολλαει το σιδερο. ο ΠΑΟΚ πρεπει να γλυτωσει οπως μπορει τα 1.2 εκατομμυρια κ να παρει 2 παικτες των 400.000 .
Ας ενωθουμε ολοι για το καλο του ΠΑΟΚ να γλυτωσουμε τα 1.2 εκ. ευρω απο την ομαδα μας.
Στην τελικη αφου ειναι ΠΑΟΚτσης ας του μεταφερθει μηπως και αυτος βοηθησει και φυγει νωριτερα. Εκαλλου προτασεις μπορει να βρει κ με περισσοτερα λεφτα, ετσι δεν μας λεγαν;
Ας ενωθουμε ολοι για το καλο του ΠΑΟΚ να γλυτωσουμε τα 1.2 εκ. ευρω απο την ομαδα μας.
Στην τελικη αφου ειναι ΠΑΟΚτσης ας του μεταφερθει μηπως και αυτος βοηθησει και φυγει νωριτερα. Εκαλλου προτασεις μπορει να βρει κ με περισσοτερα λεφτα, ετσι δεν μας λεγαν;
Σα να λέμε 2 Ρομπέρ... Άσε να μου λείπει το βύσσινο...darklord έγραψε: ο ΠΑΟΚ πρεπει να γλυτωσει οπως μπορει τα 1.2 εκατομμυρια κ να παρει 2 παικτες των 400.000
Από τους 11 που έπαιζαν σήμερα έφταιγε μόνο αυτός κι άκουγε γιούχες... ΟΚ..
Ρε δεν κοιταζόμαστε στον καθρεύτη και λίγο..??
- khaledfreepaok
Σήμερα στο Α ημίχρονο ήταν από τους καλύτερους.Έβγαινε σωστά με τον Έτο και έκαναν ζημιές.Στο Β έπεσε κατακόρυφα η απόδοση του.Δεν ήταν από τους χειρότερους.Υπήρχαν άλλοι επιεικώς τραγικοί.

Σήμερα στο Α ημίχρονο ήταν από τους καλύτερους.Έβγαινε σωστά με τον Έτο και έκαναν ζημιές.Στο Β έπεσε κατακόρυφα η απόδοση του.Δεν ήταν από τους χειρότερους.Υπήρχαν άλλοι επιεικώς τραγικοί.

- cristiano4
Εγώ απο εγωισμό χωρις να ειμαι απο αυτους που δεν τον θέλουν,θα προσπαθουσα να λυσω το συμβόλαιο με δικη μου πρωτοβουλια και να πηγαινα να παιξω οπουδηποτε αλλού,πλέον νομιζω ειναι κακο αυτο που συμβαινει και για τις 2 πλευρές
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος cristiano4 την Κυρ 30 Οκτ 2011, 22:09, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ο Ρομπερ φιλε μου ζητημα να παιρνει 100.000 ευρω. Εντελως ατυχες το παραδειγμα σου. Θελεις 2 παικτες των 400.000 ευρω. Δεν ειμαι εγω Τ.Δ. να τους διαλεξω, αλλοι ειναι, ειναι κ 2 τρομαρα τουςParolos έγραψε:Σα να λέμε 2 Ρομπέρ... Άσε να μου λείπει το βύσσινο...darklord έγραψε: ο ΠΑΟΚ πρεπει να γλυτωσει οπως μπορει τα 1.2 εκατομμυρια κ να παρει 2 παικτες των 400.000
Από τους 11 που έπαιζαν σήμερα έφταιγε μόνο αυτός κι άκουγε γιούχες... ΟΚ..
Ρε δεν κοιταζόμαστε στον καθρεύτη και λίγο..??
Αν και δεν είναι το θέμα μας αυτό, ο Ρομπέρ παίρνει 400.000 μαζί με εφορία..
Απλά τονίζω οτι 400.000 κάνουν παίχτες της σειράς, κι όχι της διαφοράς, απλά τα πράγματα..
Απλά τονίζω οτι 400.000 κάνουν παίχτες της σειράς, κι όχι της διαφοράς, απλά τα πράγματα..
Εξακολουθω να μην το πιστευω, αν ειναι αληθεια, δεν πρεπει να διαφωνουμε μεταξυ μας, αλλα να ζητησουμε αλλου τα ρεστα.
Δεν μπορω να το πιστεψω.
Δλδ φευγει απο Πανθρακικο, ομαδα β΄ εθνικης και μου λες οτι του καναμε συμβολαιο 290,000 περιποθ καθαρα;!;
Αν ειναι ετσι φιλε μου τοτε...
Δεν μπορω να το πιστεψω.
Δλδ φευγει απο Πανθρακικο, ομαδα β΄ εθνικης και μου λες οτι του καναμε συμβολαιο 290,000 περιποθ καθαρα;!;
Αν ειναι ετσι φιλε μου τοτε...
Δεν μπορει να ντριπλαρει, δεν μπορει στο 1vs1 δεν εχει παθος, δεν κανει ΤΠΤ.... Τζαμπα χαραμιζεται ο βιερινια χωρις μπακ απο πισω του...
Κοντε φυγε....
Κοντε φυγε....
"Δημητράκη" δε θα σου πω ότι θα πω επειδή φόρεσες την φανέλα του bugs bunny κάποτε και σου άρεσαν πολύ κάτι πράσινα χαρτονομίσματα,ούτε ότι θα επικαλεστώ ότι ήσουν πάντα παιχταράς!Κατά κύριο λόγο άτεχνος είσαι κι έχεις σώμα θερμοσίφωνα,όπως επίσης τις καλές σου χρονιές που παστέλωνες και γκολάκια πάντα έπαιζες σε 4-4-2,βάση στατιστικών πάντα όταν παίζεις δεξιά,σα να παίζουμε με 10.Και δε μπορώ να συμμεριστώ την άποψη πολλών προπονητών της κερκίδας που λένε παίζεις τέλεια από δεξιά και στην ουσία παίζεις και μπακ και κάνεις αθόρυβη δουλειά,αυτό μου φαίνεται τελείος κουλό όταν δεν μπορείς να δημιουργήσεις ρήγματα και να σπάσεις την μπάλα 1 μέτρο δίπλα σου!Εγώ προσωπικά είμαι άνεργος 1 χρόνο και εσύ παίρνεις του κόσμου τα λεφτά για να κλωτσάς το τόπι,έλα όμως που ούτε αυτό δε μπορείς να κάνεις κι αν έχεις μέσον που παίζεις 11άδα όπως κάποιος άλλος "κύριος" με γάντια ,τότε έχεις κι από μένα
!!!! Ααααα και θα σου πω και κάτι για να μην νιώθεις άσχημα,δεν είσαι ο μόνος ένοχος!!!

- khaledfreepaok