Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
- paokmaniak
Re: Γενικά νέα για το μπάσκετ και την Α1'
υπαρχει οδηγια στους διαιτητες για φαουλ οταν περναει το νοητο "κυκλο" του ο αμυνομενος τσεκαρισματα και τετοια πλεον σφυριζονται (βεβαια θα ηθελα να δω πως θα εφαρμοζεται πχ στο Μπατιστ αυτο αλλα τεσπα. Επισης θα δινονται τεχνικες ποινες ευκολοτερα
Για να μην γκρινιάζουμε μόνο, ένα μεγάλο μπράβο στην κρατική τηλεόραση που ανέλαβε την τηλεοπτική κάλυψη της Α1.
Είσαι σίγουρος πως με την δημοτικότητα του αθλήματος, θα έχει κέρδη? Δεν είδα και πολλές διαφημίσεις στο ματς ΠΑΟΚ-γαύρος ούτε και σε αυτό με την γαλατά (και αυτές που είδα ήταν από επιχειρήσεις της θεσσαλονίκης)
Αν θέλετε, σβηστε τα ποστ από το πρόγραμμα ώστε να μείνει καθαρό...
Κι εγώ συμφωνώ πως η ερτ μόνο χασούρα έχει απο τη φάση με το μπάσκετ.
Μέσα με τα τσαρούχια..
Μέσα με τα τσαρούχια..
Θα τα εσβηνα αν δεν κλειδωνα το τοπικ..kostasff έγραψε:Είσαι σίγουρος πως με την δημοτικότητα του αθλήματος, θα έχει κέρδη? Δεν είδα και πολλές διαφημίσεις στο ματς ΠΑΟΚ-γαύρος ούτε και σε αυτό με την γαλατά (και αυτές που είδα ήταν από επιχειρήσεις της θεσσαλονίκης)
Περασα ημερομηνιες, ωρες και τηλεοπτικες καλυψεις για να εχουμε μια εικονα κι οταν μαθουμε κατι περισσοτερο θα το συμπληρωσω!
συμπολίτης-κολοσσός: 66-75 ...
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... gonas.html
http://basketnet.gr/main/1/a1/articles/ ... gonas.html
Γιατί ο Αποστολίδης????
Κάνει τον Γαλιώτο να μοιάζει μπασκετμπολίστα
Κάνει τον Γαλιώτο να μοιάζει μπασκετμπολίστα
ρε rodman το Point Μου ήτανε οτι κάνει φαουλ. απλά και ξεκάθαρα ΦΑΟΥΛ. παίξε εσύ κοντό 1-1 άμυνα και όταν κάνεις προς τα πίσω βήματα δέχεσαι από τον Σαρικόπουλο τα δύο του χέρια στην μέση σου. Είναι δυνατόν να μην σταματήσεις? Λίγο-λίγο και όχι σκληρό, αλλά είναι φάουλ. ΟΛΑ τα είδανε στον ευρωμπάσκετ. Εδώ??? ...
PS: καμία σχέση με Πανιώνιο και Σαρικόπουλο το σχόλιό μου. Απλά αποτίω φόρο τιμής στον τιτανοτεράστιο αρχιδιαιτητή Χριστοδούλου...
PS: καμία σχέση με Πανιώνιο και Σαρικόπουλο το σχόλιό μου. Απλά αποτίω φόρο τιμής στον τιτανοτεράστιο αρχιδιαιτητή Χριστοδούλου...
Όταν τον βάλει μέσα θα το δω
Ο Κασελάκης καλός στο 3 φέτος που τον κατέβασε ο Φλεβαράκης
Πάντως πολλά φάουλ σκριν δίνει να το δω και στον Μπατίστ...
Ο Κασελάκης καλός στο 3 φέτος που τον κατέβασε ο Φλεβαράκης
Πάντως πολλά φάουλ σκριν δίνει να το δω και στον Μπατίστ...
O Πανιονιος δεν εχει χειροτερο υλικο απο εμας θα διεκδικησει την τριτη θεση...
Ότι δεν έχουμε μεγάλη διαφορά το δέχομαι και ότι θα είναι μετά από εμάς ο επόμενος για την τρίτη θέση.
Είναι 1,5 κλικ κάτω αν όχι 2 κάτω από εμάς
Είναι 1,5 κλικ κάτω αν όχι 2 κάτω από εμάς
από αυτά που βλέπω σήμερα θα συμφωνήσω με denis. αυτό το μπάσκετ με τον ένα ψηλό μπορεί να αποδώσει μόνο αν: παίξεις σκληρή άμυνα και δεν σε φορτώσουν με φάουλ οι διαιτητές, σου μπούν τα τρίποντα, το μοναδικό σου 4αρι σου (natzfei) βάλει 2-3 καλά μακρινά σουτ και το 5 σου (stephenson και σαρικόπουλος) να σου δίνουν 15-20 πόντους σε κάθε ματς. Νομίζω είμαστε αρκετά μπροστά. ΑΥτή τη στιγμή. αλλά θα δούμε προφανώς...