Ποια ληξη να περιμενουμε ρε Αποστολη, δηλαδη γιατι με στεναχωρεις τωρα??!!!!ΑποστόληςΑ έγραψε:Η άποψή μου είναι πως μπορούμε να κάνουμε μια μικρή υπομονή να ακουστεί πρώτα το σφύριγμα της λήξης, πριν ξεκινήσει το οτιδήποτε. Στο κάτω-κάτω είμαστε στο φόρουμ του ΠΑΟΚ, ΑΥΤΟΣ είναι η λατρεμένη μας ομάδα και δεν χρειαζεται να την πληρώσει κάνοντας το χατίρι των μεγαλοκαρχαριών που παραμονεύουν να μας την φέρουν...
Καποιοι πιο πανω ουσιαστικα λενε να μην υπαρχουν εντονες αντιδρασεις την Κυριακη, επειδη μπορει να μας στησουν στη γωνια ή να διακοψουν το παιχνιδι!
Αν ειναι να υποστουμε κατι (τιμωρια, διακοπη κτλπ), επειδη αντιδρουμε, τοτε ειλικρινα ας μας τιμωρησουν, δεν με αενδιαφερει καν... Εγω ΠΑΟΚ δεν εγινα για να νικησω τον βαζελο την Κυριακη (οσο κι αν θελω) και να παρω απλα 3 κωλοβαθμους... ΠΑΟΚ δεν εισαι μονο για αυτο... Η μπαλα ειναι μονο η αφορμη! Και ειδικα στην ομαδα που λεγεται ΠΑΟΚ ...απειλες, εκφοβισμοι απο κατι ανθρωπακια σαν αυτα που "διοικουν" τη χωρα ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ! Ειμαι σιγουρος οτι προλογο δε θα φαμε.. και αυριο για μια ακομη φορα φευγοντας απ`την Τουμπα θα ειμαι φουσκωμενος απο ΠΑΟΚτσηδικη υπερηφανεια!
ΠΑΟΚ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ!