Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Re: Ποιον παίκτη θα θέλατε να αποκτήσει η ΠΑΟΚΑΡΑ ;
Αυτός μόνο στον ΠΑΟΚ θα (ξανά) έρθει
[youtube]hnoFDp1-dRQ[/youtube]
[youtube]hnoFDp1-dRQ[/youtube]
- ΑποστόληςΑ
Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος. Ο Δ.Σ. είναι αυτός που διοικεί. Ο Πρόεδρος προεδρεύει στα Διοικητικά Συμβούλια, αλλά όταν λείπει προεδρεύει ο Αντιπρόεδρος.obanebane έγραψε:Tωρα πηρε προαγωγη εγινε αντιπροεδρος,που θα παει θα του τη φαει τη καρεκλα του πριγκηπα.
Με λίγα λόγια αυτός θα είναι ο γενικός γα... Μιλάμε για την ατέλειωτη κατηφόρα (αν υλοποιηθεί το σχέδιο).
τον αιλτον την φορακλα απο το αποελ θελω....Φωτη ποσο κανει?
Εγώ δεν θέλω κανέναν... Άμα προσαρμοστούν Spadacio, Leonardo, Κατσικάς, είναι λύσεις ενδεκάδας.
σε βάθος χρόνου μέχρι το και καλοκαίρι στέλνεις τσιρίλο, σνάουτσερ, τσουκαλά, μπάφι, παπάζογλου, (και σαλπιγγίδη για μένα λόγω χρημάτων και συστήματος)
και φέρνεις μαρκαντώνη, κουμορτζί, εστογιανόφ και βασικό φορ (ή και νικουλάε, λόγω εμπιστοσύνης σε μπόλονι) και είμαστε κομπλέ.
έτσι κάνεις ένα καλό "λίφτινγκ" στην ομάδα και σε θέμα ηλικίας και σε θέμα αριθμού παικτών και σε ποιότητα και από τις επόμενες χρονιές θα χρειάζεσαι κανένα μπάλωμε για παίκτες που θα φύγουν και λόγω ηλικίας πχ γκαρσία, ίβιτς, λίνο κτλ..
και φέρνεις μαρκαντώνη, κουμορτζί, εστογιανόφ και βασικό φορ (ή και νικουλάε, λόγω εμπιστοσύνης σε μπόλονι) και είμαστε κομπλέ.
έτσι κάνεις ένα καλό "λίφτινγκ" στην ομάδα και σε θέμα ηλικίας και σε θέμα αριθμού παικτών και σε ποιότητα και από τις επόμενες χρονιές θα χρειάζεσαι κανένα μπάλωμε για παίκτες που θα φύγουν και λόγω ηλικίας πχ γκαρσία, ίβιτς, λίνο κτλ..
- paokmaniak
δηλαδή διώχνεις 3 έλληνες και παίρνεις ακόμα 3 ξένους? Και φτάνεις στους 17?

με ετό κ αποστολόπουλος δεξιάpaokmaniak έγραψε:Ο Σναουτσερ χρειαζεται
λίνο λεονάρντο σταφυλίδη αριστερά, δε νμζ ότι κάπου χωράει
εκτός και αν κάποιος από αυτούς φύγει
όπως το βλέπει κανείς palok, έχω πει την άποψή μου για τους έλληνες παίκτες, ότι είναι υπερεκτιμημένοι, χωρίς ποδοσφαιρική παιδεία και με 2 χρονιές μπάλας γίνονται βεντέτες.. όσο για τον αριθμό των ελλήνων που θα πρέπει να έχουμε, αυτό το ακούμε τόσα χρόνια και δεν αλλάζει τπτ.palok έγραψε:δηλαδή διώχνεις 3 έλληνες και παίρνεις ακόμα 3 ξένους? Και φτάνεις στους 17?![]()
εν τέλη, προτιμώ στο ρόστερ παναγιωτούδη, κατσικά, μωυσιάδη και σταφυλίδη, παρά παπάζογλου, μπαλάφα και τσουκαλά
Του χρόνου με καλλίτερο σχεδιασμό, δεν θέλω πλέον Τσιρίλο (ξυλοπόδαρος), Σνάουτσνερ(μεγάλος), Σπαντάσιο(τίποτα το ιδιαίτερο), Λεονάρντο(όπως ο Σπαντάσιο), Παπάζογλου(δεν θα μπορέσει ποτέ να γίνει καλλίτερος).
Να δούμε πως θα πάνε ο Τσουκαλάς και ο Μπαλάφας μέχρι το τέλος της σαιζόν και αν μείνουν, μόνο σαν αλλαγές.
Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω, οτι αυτοί οι δυο θα μπορέσουν να ανέβουν επίπεδο και εξηγούμαι , για τον ΠΑΟΚ, όπως τον φανταζόμαστε, διότι και οι δυο είναι πολύ φιλότιμοι παίχτες.
Οπωσδήποτε όμως θέλουμε ενίσχυση στο κέντρο και μάλιστα με παιχταρά(δες), αλλιώς πάλι την ίδια μιζέρια θα ζήσουμε πάλι.

Να δούμε πως θα πάνε ο Τσουκαλάς και ο Μπαλάφας μέχρι το τέλος της σαιζόν και αν μείνουν, μόνο σαν αλλαγές.
Για να είμαι ειλικρινής δεν πιστεύω, οτι αυτοί οι δυο θα μπορέσουν να ανέβουν επίπεδο και εξηγούμαι , για τον ΠΑΟΚ, όπως τον φανταζόμαστε, διότι και οι δυο είναι πολύ φιλότιμοι παίχτες.
Οπωσδήποτε όμως θέλουμε ενίσχυση στο κέντρο και μάλιστα με παιχταρά(δες), αλλιώς πάλι την ίδια μιζέρια θα ζήσουμε πάλι.
ΤΟ κακο ειναι οτι τα οικονομικα ειναι χαλια και δεν ξερουμε καταρχην αν το υπαρχον μπατζετ μπορει να το σηκωσει η ομαδα..μακαριι να σταθουμε τυχεροι μηπως πουλησουμε καναν αναλωσιμο κρεσιτς αριας...φυγουν 2 3 μετριοτητες για αρχη και να παρουμε 1 2 π καλους/..
Ξέχασα και τον Ίβιτς.
Το παλληκάρι βγάζει πλέον με το ζόρι είκοσι λεπτά και δη σαν αλλαγή.
Και θα ξεφορτωνόμουνα ή Χαλκιά ή Κρέσιτς.
Ετσι θα είχαμε μια θέση για ένα μικρό και εξελίξιμο τερματοφύλακα.
Το παλληκάρι βγάζει πλέον με το ζόρι είκοσι λεπτά και δη σαν αλλαγή.
Και θα ξεφορτωνόμουνα ή Χαλκιά ή Κρέσιτς.
Ετσι θα είχαμε μια θέση για ένα μικρό και εξελίξιμο τερματοφύλακα.
- abc_o_ karpouzas
εγω μετα που θα σταματισει ο παπλο γκαρσια θελω να φερουμε τον ΠΑΠΛΟ ΓΚΑΡΣΙΑ
ζηταω πολλα ή ειναι δυσκολο να τον φερουμε;;;
ζηταω πολλα ή ειναι δυσκολο να τον φερουμε;;;
[youtube]lLpEN1DU9DI&feature=related[/youtube]
Τον θέλω στην ΠΑΟΚάρα να τα κάνει στον Γκαρσία
Μασκότ πρέπει να γίνει αυτός

Τον θέλω στην ΠΑΟΚάρα να τα κάνει στον Γκαρσία
Μασκότ πρέπει να γίνει αυτός
επειδη νομιζω το εγραψα στο αλλο θεμα (που πρεπει να ειναι του μπασκετ)
ΜΠΕΛΙΤΣ ! τερματοφυλακαρα απο εποχη λεβαδιακου και τωρα παναιτωλικου
απλα παρακολουθειστε τον 2-3 παιχνιδια... εξοδος, ρεφλεξ, τετ-α-τετ, τιναγματα...
ΜΠΕΛΙΤΣ ! τερματοφυλακαρα απο εποχη λεβαδιακου και τωρα παναιτωλικου
-
dimitris1408
μαλλον μπλαζιτς εννοεις αδερφε, πραγματι πολυ καλος