Marcus Goree

Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Re: Marcus Goree

Δημοσίευση από desperando »

θα δωσεις μεγαλη ποιοτητα φετος στην ομαδα, ειχα χρονια να δω τετοιον παικτη στην ομαδα, δεν θα σταθω τοσο στο απιστευτα μεστο του παιχνιδι επιθετικα αλλα με μαγεψε ο τροπος που αμυνονταν.
συνέχισε ετσι και καλυτερα
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Δηλώσεις Γκόρι στο να υπάρχει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση !!!

Δηλώσεις έκανε ο Γκόρι ένας από τους καλύτερους παίκτες που απέκτησε η ομάδα μας.Ο Μάρκους Γκόρι μίλησε στα «ΣΠΟΡ» για την ήττα του ΠΑΟΚ από την Γαλατασαράι και το μέλλον της ομάδας στις υπόλοιπες υποχρεώσεις της στην τρέχουσα σεζόν. «Εχουμε καλή συνεργασία, απλά πρέπει να παίξουμε με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και να εμπιστεύεται ο ένας τον άλλον, παίζοντας απλό μπάσκετ», τόνισε αρχικά ο Αμερικανός.

Στη συνέχεια των δηλώσεών του είπε ότι «Είμαστε μόνο λίγες μέρες εγώ και ο Τζέι Αρ στην ομάδα και ακόμη μαθαίνουμε τα συστήματα και προσπαθούμε να κάνουμε άμυνα. Οι αντίπαλοί μας είχαν κάποια ελεύθερα σουτ, αλλά ο χρόνος θα βοηθήσει όλους εμάς να δεθούμε και να μάθουμε πως να παίζουμε καλύτερα στην άμυνα». Για την προσωπική του απόδοση επισήμανε ότι «νιώθω άνετα. Ο κόουτς μού ζήτησε να παίξω περισσότερο μέσα στη ρακέτα, προσπάθησα, αλλά στο δεύτερο μέρος έπαιξαν νταμπλ τιμ πάνω μου κι έδινα την μπάλα έξω στους ελεύθερους παίκτες».

Πάντως η αλήθεια είναι ότι εχθές όλους μας εξέπληξε ο Γκόρι που μέσα σε ελάχιστες μέρες έκανε εμφανισάρα.

http://paoktrela.gr/content/%CE%B4%CE%B ... F%83%CE%B7
Άβαταρ μέλους
kostasff

Δημοσίευση από kostasff »

Μας καλόμαθες με τους τούρκους όπου έκανες όργια αλλά σήμερα δεν έκανες ανάλογη εμφάνιση. Δεν πειράζει.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

Δε γινεται να μαρκάρει συνέχεια το αντίπαλο ψηλότερο αμερικανό 5αρι, δε γίνεται να παίζει 35 λεπτά. Για αυτό και δεν θα έχει (ενώ μπορεί ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ) 15 πόντους-7 rebounds σε κάθε ματσάκι..
Άβαταρ μέλους
kostasff

συμφωνώ αλλά με ποιον να μοιραστεί τον χρόνο? Το χειρότερο είναι πως δεν δείχνει ορεξάτος. Αν ξεκινούσε καλά αλλά έπεφτε αργότερα λόγω κούρασης θα έλεγα οκ. Αυτός ξεκινάει και τελειώνει μέτριος (σε σχέση πάντα μ'αυτα που μας έδειξε με τους τούρκους)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αν εβγαινε ο λιθουανιτσιους ολα καλα θα ταν με τους γκορι ντικουδη/.......απλα τωρα παιρνουν και ολο του χρονου του 5αριο μας//
Άβαταρ μέλους
kostasff

Μπορεί να μας βγει ο Καλλες....
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

:opaokara: :opaokara: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

kostasff έγραψε:συμφωνώ αλλά με ποιον να μοιραστεί τον χρόνο?
Αν πήρε με 80 (τουλάχιστον) χιλιάρικα δύο παίκτες που δεν του κάνουν (Καλλές λιθουανός και ο original), είναι δικό του θέμα. Δυστυχώς...
Άβαταρ μέλους
kostasff

Ναι, αυτό είπα κι εγώ. Ας απαλλαγούμε από αυτούς και να πάρουμε κάτι καλύτερο. Όχι πως θα είναι κάτι το τρομερό αλλά δεν θα είναι τόσο γελοίο όσο αυτοί οι δύο. Κι αν στο λιθουανό είχαν μία ελπίδα πως μπορεί κάτι να γίνει, με τον Νίκο δεν υπήρχε η παραμικρή. Αρκετά το πάλεψαν.
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

μου θυμίζεις κάποιον από παλιά αλλά ακόμα και βασανιστήρια να μου κάνετε σαν την υπολοχαγό νατάσα, το (πολυαγαπημένο μου) όνομα δεν το λέω... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μπαρλοου?

εξαιρετικος...μαζι με ντικουδη υποτιθεται πιο πολυ στο 4 θα παιζανε και λιγο 5....αλλα ας δεν υπολογιζαμε στο λιθοουανιτσιους...
ο τροπος που ποσταρει...παιχνιδι και με προσωπο στ ο καλαθι...τι αλλο να ζητησεις....σιγα σιγα θα βλεπουμε και περισσοτερες συνεργασιες με δημο...
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

πιπέρι... :opaokara:
Άβαταρ μέλους
KalamarGiannis

Δημοσίευση από KalamarGiannis »

στη φάση που γύρισε περιστροφή και πήγε στο κάρφωμα εμένα μου θύμισε κάτι από Μπάρλοου και Κλιφ...
ένα κλικ νεότερος που θα είχε κάποια περισσότερη ταχύτητα κι έκρηξη πιστεύω θα ήταν ασταμάτητος...
πάντως τέτοιο πλήρες πακέτο για μένα καλύπτει τον καλό Ντόζιερ των playoffs άριστα...
και μπορώ να πω ότι έχει στοιχεία από Μπέρυ, Κλιφ, Μπάρλοου, σε αναλογίες και συνδυασμό καταπληκτικό...ποιός Νόλαν τώρα...
για μένα πάει ο παίκτης για αγαπημένος αλλά πολύ αγαπημένος...
(πως θα ήταν ο Μουμου ένα πράγμα αν ποτέ είχαμε μυαλό να τον πάρουμε...)
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”