Φορώντας κασκόλ του ΠΑΟΚ, ο Μουσλίμοβιτς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο "Μακεδονία", προτού χαθεί στις αγκαλιές των περισσότερων από 100 οπαδών της ομάδας.
"Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα στη Θεσσαλονίκη. Ο Βρύζας μου έχει πει ότι θα συναντήσω κάτι το πρωτόγνωρο εδώ με τις εκδηλώσεις των οπαδών του ΠΑΟΚ που κάτι παρόμοιο δεν υπάρχει στον κόσμο", τόνισε αρχικά ο Βόσνιος επιθετικός για να συμπληρώσει:
"Μπορώ να υποσχεθώ μια ομάδα που θα δουλεύουμε όλοι μαζί όσο καλύτερα μπορούμε, θα φτιάξουμε μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες. Ο βασικότερος λόγος που ήρθα ήταν ο Βρύζας. Ξέρω ότι ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα".
Σε ερώτηση για το τι ξέρει για τη νέα του ομάδα, είπε: "Ημουν στην Ουντινέζε το 2000 όταν παίξαμε με τον ΠΑΟΚ στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Θυμάμαι στο πρώτο παιχνίδι στο "Φρίουλι" ότι αρκετές χιλιάδες οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν ταξιδέψει από μακριά και μου έκανε τεράστια εντύπωση ότι με την παρουσία τους και τις φωνές τους φαίνονταν περισσότεροι από τους φίλους της Ουντινέζε που είχαν γεμίσει το γήπεδο".
Ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς έφτασε με καθυστέρηση 45 λεπτών στη Θεσσαλονίκη με πτήση από το Μιλάνο. Μαζί του ήταν ο Ζήσης Βρύζας, ενώ στο αεροδρόμιο τον περίμεναν εκ μέρους της διοίκησης οι Ποικιλίδης και Μηλιωρίδης.
www.contra.gr
Λοιπόν κ έχω αποκλειστική συνομιλία Ζλάταν - Ζήση..
Ζλάταν: "Μα το σκέφτομαι ρε Ζήση...ελλάδα;;εντάξει η ΠΑΟΚάρα, αλλά θα παίζουμε με καφενεία"
Βρύζας:"δν έχει μα κ ξε μα..θα ρθεις..ΠΑΟΚείσαι"
Ζλάταν: "Εντάξειι..αλλά θέλω διαρκείας στην 4 "