Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
karl

Re: Μεταγραφές Ιανουαρίου 2012

Δημοσίευση από karl »

Αμανατίδης; Δε ξέρω, έχω επιφυλάξεις. Από τη μια είναι πολύ επιρρεπής σε τραυματισμους τα τελευταία χρονια. Από την άλλη θεωρείται δύσκολος χαρακτήρας λόγω της ευθύτητας με την οποια θέτει τα πράγματα στις σχέσεις του με συμπαίκτες, προπονητές, διοίκηση και τύπο.

Όσα για τα σχέδια του - να τι λέει ο ο ίδιος σε συνεύντευξη σε γερμανική εφημερίδα (τίτλος: "Το χειρότερο είναι η υποκρισία") τέλη Ιουλίου 2011.

"Υπάρχουν κάποιες προτάσεις. Μπορώ να φανταστώ να εγκαταλείψω την Γερμανία και τη Μπουντεσλίγκα μετά από 11 χρονια. Αλλα δε θα βιαστώ, έχω χρόνο μέχρι τις 31.8. θέλω να παίξω αλλα δυο με τρία χρονια. Και μετά να επιστρέψω οπωσδήποτε στη Φρανκφούρτη. Εδώ ζουν οι φίλοι μου, εδώ χτίζω ένα σπίτι που θα είναι έτοιμο το χειμώνα.Και εδώ θα ανοίξω μαζί με ... (συνεταίρος)έ να ελληνικό εστιατόριο. Επίσης έφτιαξα έναν οίκο μόδας (iam-exposure). Το να με πιάσει βαριεμαρα αποκλείεται.Αυτό είναι σίγουρο." (μετάφραση δικη μου)

http://www.faz.net/artikel/C30127/im-ge ... 70248.html
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Επιμένω ότι μας λείπει ένας καλός ανασταλτικός χαφ και ένας αριστερός εξτρέμ, γιατί ο Ρομπέρ δεν παίζει εξτρέμ (τουλάχιστον όχι από τον νυν προπονητή), ώστε να υπάρχει κάποιος να ξεκουράζει τον Βιερι, ή να του δίνει την ευκαιρία να παίζει και από δεξιά. Ο Αμανατίδης δεν μπορεί να προσφέρει σε καμιά από τις δύο θέσεις.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

Γιατί επιθετικό έχουμε;
Αθανασιάδης, ο μόνος, αν και σε ματς όπως αυτό με τον ΟΦΗ δεν μπορεί να φανεί.

Μετά;
Σάλπι παίζει δεξιά, Γιάννου πίσω από τον φορ και μας μένει Παπάζογλου.

Μια χρονιά με Ευρώπη, πρωτάθλημα και κύπελο δεν βγαίνει με Κλάους και Παπάζογλου (ο οποίος καθαρά δεν υπολογίζεται κι ίσως αποχωρήσει τα Χριστούγεννα)..
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

θελουμε σιγουρα σεντερ φορ εμπειρο. Οκ καλα ειναι Κλαους, Σακης (αφου δειχνει βελτιωση) αλλα ρε μαγκες για να συνεχισουν να βελτιωνονται πρεπει να εχουν εναν εμπειρο διπλα τους οπως ειχαμε τον Μουσλι για τον οποιο ο Κλαους ελεγε τα καλυτερα
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Θα πρεπει πριν γινει η οποιαδηποτε προσπαθεια ενισχυσης της ομαδας να αξιολογηθει το υπαρχον ροστερ ουσιαστικα και χωρις συναισθηματισμους γιατι ηδη αυτο φανταζει υπεραριθμο και δεν υπαρχει η οικονομικη πολυτελεια να συντηρειται ωντας ετσι προστεθωντας μαλιστα επιπλεον παικτες.Ενδεικτικα υπαρχουν ηδη 8 παικτες για 3 θεσεις στον αξονα και 4 για την επιθεση και ομως οι περισσοτεροι συμφωνουμε οτι χρειαζομαστε ενισχυση εκει.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

βλεποντας την ομαδα και χτες θα θελα εναν λαζαρ σε 6αρι....σκυλι μαυρο δλδ.......που να κανει και πολλα αλλα και σωστα χλμ.....φορ στυλ αμανατιδη δεν ξερω τι εχει να προσφερει..................αν θελει ο σαχπα ας φερει φορακλα και θα τον λιβανιζω ολη μερα....και για του χρονου ενα χαφ με τις δυνατοτητες στο κρατημα μπαλας σαν τον ιβιτς ή γκαρσια που να δινει ρυθμο ,να τον παγωνει και π καλο πασιγκ γκειμ....γιατι πλην των 2 ακομα και ο λαζαρ εχει τις θολουρες του μονος του

ο μπολονι μιλουσε με φατι...καλος ειναι απο αρη ο μονος που θελω....
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Δυστυχώς αυτη τη στιγμή οι περισσότερες απο τις σκέψεις ενίσχυσης συγκρούονται με την παρουσία του Σαλπιγγίδη στην ομάδα.2 απο τα μεγαλύτερα κενά της ομάδας εντοπίζονται στην θέση του δεξιού εξτρεμ και του επιθετικού και καθώς κανείς δεν θα ήθελε να καούν οι νεαροί παίκτες Όπως ο Γεωργιάδης ο Γιάννου ο κλαους ακόμα και ο Σάκης τα χέρια της τεχνικης ηγεσίας δένει η απαραίτητη παρουσία του σαλπι λόγω κασε και ονόματος στις πρώτες επιλογές της ομάδας.Πιο εύκολα μοιάζουν τα πράγματα στηνν θέση του αμυντικού χαφ όπου ναι μεν υπάρχουν παίκτες των οποίων όμως η περιθοροιοποιηση δεν θα ενοχλούσε πολλούς.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk

Δημοσίευση από georgedoulk »

Ενας ψηλός αμυντικός.
Τιποτε αλλο.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Τέτοιον πήρες και υποτίθεται ότι είναι και ο πιο ταλαντούχος απο τους νεαρούς οπότε για κεντρικό υπομονή μεχρι το καλοκαίρι που πιθανότατα θα έχουμε 2 αποχωρήσεις.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

η γνώμη μου είναι πως ήδη από τώρα θα ήταν εξαιρετικό να'χει αρχίσει το ψάξιμο κι ει δυνατόν να'χει γίνει η εξεύρεση του αντικαταστάτη του γκαρσία.και μία ακόμα λύση στη θέση του σέρβου,ανεξαρτήτως της πορείας του σπαντάτσιο.από ανγκόλα,από καμερούν,από εσθονία,από τατζικιστάν ποσώς με νοιάζει.ειδικά για τον αντιγκαρσία υπάρχει ανάγκη και κόψιμο,αν και τόσο υψηλού επιπέδου δύσκολο να βρεθεί στο βαλάντιό μας τέτοιος θησαυρός.τυλίξτε μου κι έναν αντιλίνο να βρίσκεται.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Ο βαψομαλλιάς πάντως θέλει σαν τρελός να παίξει ΠΑΟΚΑΡΑ.

Τώρα με συμβόλαια, μισθούς κλπ καθώς και πλάνα προπονητή δεν ξέρω τι παίζει, αλλά ο ίδιος κωλογουστάρει κ έχει βάλει κ ο Παυλάρας το χεράκι του για αυτό...

θα δείξει βάσει πολλών παραγόντων
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Αν δωσεις τον Σαλπι μπορει, διαφορετικα τετοιες μεταγραφες ουτε στο ονειρο μας.Εκτος του χρηματικου που θα παιζει μετα ο Σαλπιγγιδης?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Για μενα οικονομικα απο μειωση -ανανεωση κονδορα + μειωση σαλπι να γινει η μεγαλη μεταγγραφη ου λεγεται ανανανεωση βιερι....για μεταγγραφες....σιγουρα κπ πρεπει να φυγουν και οι αποφασεις πρπει να ναι σκληρες και χωρις συναισθηματισμους...Απο τωρα ψαξιμο ομως..μην καθε χρονο τα ιδια....εκμεταλλευτειτε το ονομα μπολονι...
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Με αποχωρηση Σαλπιγγιδη ανοιγει ο δρομος για Εστογιανοφ.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ΘΑ ναι μεγαλο λαθος να φυγει.....να μειωσει ομως το συμβολαιο πρπει
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”