11. Zlatan Muslimović

Άβαταρ μέλους
Gerard04

Δημοσίευση από Gerard04 »

jimmys4 έγραψε:Κοιτα για να ειπε ο Τεο να ανεβασει το ποσο 100000 σημαινει οτι κατι υπαρχει απο πισω....δν μιλαω για ισχυρο επενδυτη απλα για εναν που βοηθαει....τωρα ποιο ειναι το συμφερον του δν ξερω το δικο μας παντως ειναι ΜΟΥΣΛΙΜΟΒΙΤΣ :) .

Ναι,φαινεται να υπαρχει...

Η συνδρομή του ΠΑΟΚτσή επιχειρηματία

Για να γίνει αυτή μεταγραφή καθοριστισκό ρόλο διαδραμάτισε ο ΠΑΟΚτσής επιχειρηματίας –που συνεχίζει να κρατά την ανωνυμία του…- που και κατά το πρόσφατο παρελθόν συνέβαλλε οικονομικά για την ενίσχυση του Δικεφάλου. Ετσι βάζοντας ένα σημαντικό έξτρα ποσό στα χρήματα που ήταν εξ αρχής διατεθειμένη να βάλει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το Μουσλίμοβιτς κατέστη δυνατή η ολοκλήρωση της συμφωνίας για την απόκτηση του Βόσνιο επιθετικού.

http://www.metrosport.gr/?p=881
Αυτος πρεπει να εδωσε τα +100.000 ...
Άβαταρ μέλους
Gerard04

Falegkos έγραψε:....τοδα και στο ονειροοοοοοοο
να γαμας το ερπετοοοοοοοο
ζλατανε μουσλιμοβιιιιιιτς
και πιιιιιιιιισω κολιτοοοοοοοοοοοοοοο :) :) :? :? :P :x :twisted: :evil: :!: :?:

Δωστο στη 4! :wink:

:P :twisted:
Άβαταρ μέλους
Yiankos
Moderator

Δημοσίευση από Yiankos »

toubaliban έγραψε:Πρέπει να μάθουμε τι ώρα έρχεται. Αν βουλιάξει το Μακεδονία θα γίνει ταυτόχρονα και η υποθαλάσσια που τόσο πολύ θέλετε όσοι ζείτε Σαλόνικα.
Λοιπόν; Ώραααααα ΤΕΟΟΟΟ Ώρα και μέρα ναουμ.
:shock:

Εμείς δεν είμαστε πρωταθλητές αεροδρομίου .. Άλλοι πάνε 7.000 στο αεροδρόμιο και έχουν 4.000 διαρκείας ..
Η μαγκιά είναι το πόσα διαρκείας θα έχεις και τι κόσμο θα μαζέψεις στο γήπεδο.
Τώρα στο αεροδρόμιο, είτε είναι 5.000, είτε 15.000 δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα μιας και θα έρθει και κατευθείαν θα μπει στο αυτοκίνητο να φύγει .. Θα ρίξει μια ματιά βέβαια, αλλά αυτό δεν κάνει την διαφορά!
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

Άβαταρ μέλους
Gerard04

Στους ρυθμούς του ΠΑΟΚ ζει από το απόγευμα της Τρίτης ο Ζλάταν Μουσλίμοβιτς. Ο Βόσνιος επιθετικός έχει “κολλήσει” στον υπολογιστή του συλλέγοντας πληροφορίες για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Μιλώντας με το Ζήση Βρύζα του εκμυστηρεύθηκε ότι παρακολουθεί βιντεάκια από παλιότερους αγώνες του ΠΑΟΚ και στιγμιότυπα από εκδηλώσεις των φιλάθλων του Δικεφάλου. Ο Βόσνιος μάλιστα δε κρύβει τον ενθουσιασμό του για τις συνθήκες που επικρατούν στη νέα του ομάδα και δηλώνει έτοιμος να φορέσει την ασπρόμαυρη φανέλα… “ Έχω τρελαθεί με όσα βλέπω στο ιντερνετ για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Θα ήθελα να είμαι τώρα εκεί και να παίζω μπάλα για τον ΠΑΟΚ. Είμαι ενθουσιασμένος με την επιλογή που έκανε. Όσοι μου τηλεφωνούν και ξέρουν από Ελλάδα και ΠΑΟΚ μου λένε ότι θα ζήσω τρομερές στιγμές στην καινούργια μου ομάδα. Ειλικρινά με το ζόρι κρατιέμαι ακόμα στην Ιταλία. Θέλω να ζήσω μαζί με τους φιλάθλους της ομάδας. Είναι τρελοί με την ομάδα τους και μόνο που το σκέφτομαι τρελαίνομαι κι εγώ.
Ο “Μούσλι” δεν πίστευε στα μάτια όταν είδε στο προσωπικό του mail στο διαδύκτιο να υπάρχουν μηνύματα οπαδών του ΠΑΟΚ που κατάφεραν να εντοπίσουν τη διεύθυνση του και να τους στείλουν συγχαρητήρια για την επιλογή του.
http://www.metrosport.gr/?p=967

Αυτος εισαι ρε Μουσλι!

Μηπως εστειλε κανενας απο σας e-mail?? :) :) :)
Άβαταρ μέλους
trel@menos

Δημοσίευση από trel@menos »

οποτε προβλεπεται σεισμος αυτριο γυρω στις τρεις στην περιοχη του αεροδρομιου. :) :) :) :) :) :) :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Gerard04

5 ριχτερ ειναι καλα???? :) :)
paok gamw tin athina

Δημοσίευση από paok gamw tin athina »

να ψοφησει και να μην λιωνει ο μ@λ@κ@ς ο καλαματιανος ο λυμπε
εμεις εχουμε ζλαταν και παμπλο

:? :?
:? :P
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

ποιος λυμπε ρε ο ατιτλος.αντε παμε για αλλα
DAMANAKIS

Δημοσίευση από DAMANAKIS »

με τον τροπο που δειχνει οτι θελει να παιξει ο σαντος,δεν χρειαζετε να εχεις παιχτη κοντρολαρισμενο(να ειναι καλος με τη μπαλα δηλαδη),οσο εναν που να εχει το χαρισμα να κινειται μεσα στην περιοχη,να εχει καλη αισθηση του χωρου για να παιζει με πλατη,και να στελνει το τοπι μεσα στο πλεματι!δεν χρειαζετε ο φορ φετος να βγαινει και να ζηταει μπαλα ,γιατι εχουμε χαφ γαματα!οι μπαλιες που ειδα με την πορτο ηταν ολες ξυραφι,αλλα δεν υπηρχε εκει ο περιοχατος ,ισα ισα να την ακουμπησει και να παει μεσα!αν ειναι καλος σε αυτο ο ζλαταν,τοτε θα εχουμε παρτυ καθε κυριακη!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

αουστε το http://www.youtube.com/watch?v=8h1C7DiIzXE
θα τρελαθει ο μουσλιμοβιτς αμα ακουσει οτι το λεμε και εμεις
Άβαταρ μέλους
Gerard04

ΚΙ ΟΛΟ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!

Να μην φτανουν οι μπατσοι για μας σημερα!!! Να καταλαβει απ'την αρχη τι ειναι Π.Α.Ο.Κ.!
Bechtsoudis

Δημοσίευση από Bechtsoudis »

Για τους δυσπιστους που επιμενουν να αναφερουν μονο τα αρνητικα στατιστικα του Ζλαταν...Εχετε υποψιν σας οτι με την εθνικη βοσνιας οπου υπαρχει και ενα καλο δεκαρι να του βγαζει πασουλες(Μισιμοβιτς),εχει σε 12 αγωνες 9 γκολακια!!!Μαυρα χαλια μιλαμε!Χασογκολης ο Ζλαταν!Παλτο λεμε!!!Βρε αντε αφηστε τις γρινιες και ολοι ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ στις 3!!!Και αν θελετε την προσωπικη μου αποψη ο Ζλαταν ειναι καλυτερος απο τον Κοβασεβιτς!!! :) :) :)
Άβαταρ μέλους
Olorin

Δημοσίευση από Olorin »

Εγω θα προτιμουσα να μην πανε πολλοι στο αεροδρομιο. 400-500 ατομα ειναι καλα για υποδοχη. Πιο πολλοι, μας κανει να δειχνουμε λιγουρηδες. Να μην νομισει ο παικτης οτι ηρθε σε λιμο και οτι θα τον εχουμε βασιλια εδω.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Συμφωνω.
Και γω ενω δεν εχω να κανω τιποτα και μπορουσα να παω δεν πιγα για αυτο.
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΣΩΠΟΛΑΤΡΕΣ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΟ ΝΑ ΠΑΝΕ 500-1000 ΑΤΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΑΙΧΤΗΣ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”