Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 0-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Συζήτηση για αγώνες της ομάδας που έγιναν

MVP

Χαλκιάς
23
11%
Ετο
25
12%
Μαλεζάς
83
38%
Τσιρίλο
3
1%
Λίνο
6
3%
Γκαρσία
11
5%
Φωτάκης
18
8%
Αρίας
6
3%
Ιβιτς
6
3%
Γιάννου
16
7%
Σαλπιγγίδης
13
6%
Γεωργιάδης
3
1%
Βιεϊρίνια
2
1%
Αθανασιάδης
2
1%

Σύνολο ψήφων: 217

giapas

Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ο.Φ.Η. 0-0 MVP,σχόλια και παραλειπόμενα

Δημοσίευση από giapas »

O Γκαρσία το παραδέχτηκε αυτό.
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

μια ερώτηση ως μετά Χριστόν προφήτης κάνω.

μήπως θα έπρεπε σε τέτοιους αγώνες να μπαίνουμε για να κλέψουμε τη νίκη (όπως ο αντίπαλος μπαίνει για να κλέψει τη ισοπαλία;) Εννοώ να εκβιάζουμε το λάθος του διαιτητή, να είμαστε ελαστικοί στο fair-play, να κάνουμε κατάχρηση τρίπλας όχι για να βγάλουμε φάση, αλλά για να χρεώσουμε με φάουλ (και πιθανόν κάρτα τον αντίπαλο). Φυσικά κάτι τέτοιο πρέπει να γίνει από την αρχή και όχι αφού δούμε ότι με ένα ημίχρονο κανονικού ποδοσφαίρου δε μας βγαίνει το ματς.

Το ερώτημα είναι αν μάθει η ομάδα να "κλέβει" τη νίκη, αν θα μπορεί να επιστρέψει στο κανονικό ποδόσφαιρο όταν οι συνθήκες το απαιτούν.

Ελπίζω μόνο το επίπεδο κανονικού ποδοσφαίρου της ομάδας να ανέβει τόσο φέτος που να μπορεί να ξεπερνάει τέτοιες άμυνες.

ΥΓ. Γράφετε κάποιοι για τις ευκαιρίες που χάθηκαν. Νομίζω ότι οι ευκαιρίες δεν χάθηκαν, απλώς τα έπιανε ο γκολκίπερ τους.
Άβαταρ μέλους
theoPAOK

Δημοσίευση από theoPAOK »

Papadoc έγραψε:Τελικά όλο στις δικαιλογίες είμαστε.
Εγώ πάντως νομίζω ότι απλώς δεν έχουμε ακόμη αυτό το κάτι που έχουν οι μεγάλες ομάδες.
Αυτό το κάτι το είχαμε σαν σύνολο το 2009, το χάσαμε τελείως πέρσι, και δεν είναι εύκολο να το ξανά αποκτήσει η ομάδα. Θέλει πολλά και πάνω απ' όλα θέλει να παίζεις μπαλάρα.

No money, no honey....

Τέσπα, εγώ πιστεύω πως φέτος, δεν θα πάρουμε τίποτα σαν τίτλο..Άντε κανα ημιτελικό κυπέλλου αμα φτάσουμε..
Αλλα αν μείνει ο Μπολόνι, βγούν και τα ταλέντα απ την μικρή ομάδα και σταθεροποιηθεί η ομάδα στην διοικηση, θα δούμε πολλά πράγματα του χρόνο...Αυτο γιατί? Γιατι ο δάσκαλος, θα είναι ήδη 1 χρόνο στην ομάδα, θα έχει περάσει πλήρως την φιλοσοφία του στην ομάδα, και κυρίως στα μικρά παιδιά, που θα μάθουν να παίζουν απο νεαρή ηλικία γρήγορο στρωτό ποδόσφαιρο...Γιατί, τώρα όπως και να το κάνουμε, απαιτούμε μια ομάδα που πέρυσι έπαιζε με γίομες σε κάθε αγώνα, για να δώσουν πάσα έκαναν 10 λεπτά και απο φάσεις γιόκ..Φέτος θεωρώ πως οι αλλαγές είναι τεράστιες...Παίζουμε με τριγωνάκια, γρήγορα, ΠΟΛΛΕΣ ΠΑΣΣΕΣ (Ματς με ΟΦΗ 700 πάσες...) και κάνουμε φάσεις ...
Φυσικά αν οι οικονομικές συνθήκες το επιτρέψουν..
Άβαταρ μέλους
cellophan

Δημοσίευση από cellophan »

'Οταν έγραψα τη μια αράδα για το Μάντζιο τον οποίο πίστευα και πιστεύω περίμενα πως θα ακούσω ένα σχετικό κράξιμο. Αυτό που δεν πίστευα είναι πως θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας. Όπως είχα γράψει και τότε ο Μάτζιος με τα λεφτά που ήθελε ήταν ένα υγιές στοίχημα. Το παιδί ξέρει πολύ μπάλα, είναι σε σχετικά καλή ηλικία και η σωματοδομή του θα βοηθήσει στην επαναφορά του. Μπορεί σε ένα χρόνο να φύγει από τον ΟΦΗ σαν αποτυχημένος αλλά στο κάτω κάτω δεν τον έχεις πάρει βλέποντας βιντεάκια στο youtube (βλ. Σπαντάσιο). Ξέρεις τι περιμένεις και άρα το αναμενόμενο όφελος είναι πάνω κάτω γνωστό. Όπως και η χασούρα.
Άποψη μου πως η μη απόκτηση του ήταν λάθος μια και θα μπορούσε να συμπληρώνει επάξια τον Αθανασιάδη ακόμα και σε σύστημα με δύο φορ, που θα ήταν πολύ χρήσιμο χτες για να ξεκλειδώσει την άμυνα του ΟΦΗ. Ας μη ξεχνάμε πως φορ με την ντρίπλα και το ένας εναντίον ενός του Μάντζιου, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ. Ούτε ο Σάλπι (φορ είναι όχι εξτρεμ, μη ξεχνιόμαστε) ούτε ο Αθανασιάδης μπορούν εύκολα να συγκλίνουν με παίκτη μπροστά τους. Από όσο λόγο έχω δει τον Γιάννου, ούτε αυτός.

Τέλος πάντων. Δεν τον πήραμε, μακάρι να πάει καλά το παιδί και να κόψει βαθμούς με δικά του γκολ από όλο το ΠΟΚ.
:pano:

Υ.Σ. Στο φίλο που είπε πως εμείς του δίναμε 150 αλλά δεν ήρθε γιατί ήθελε περισσότερα έχω να πω πως σίγουρα δεν παίζει στον ΟΦΗ με 200. Μη λέμε και αστεία πράγματα τώρα.....
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, αυτό το 1 με 1 που γράφεις δεν το είδα χθες.
Είδα αγκωνιά, σπρωξίδι, κράτημα μπάλας, αλλά όχι 1 με 1.
Άβαταρ μέλους
cellophan

ABOLEYTOI έγραψε:για να κάνω το συνήγορο του διαβόλου, αυτό το 1 με 1 που γράφεις δεν το είδα χθες.
Είδα αγκωνιά, σπρωξίδι, κράτημα μπάλας, αλλά όχι 1 με 1.

Έχεις δίκιο. Δεν το είδες χτες γιατί για να το παίξεις πρέπει να πάρεις καμιά πάσα στον κενό χώρο που με τη σειρά του προϋποθέτει πως υπάρχει κάποιος κάτω από τη σέντρα να στη δώσει που προυποθέτει πως υπάρχει ομάδα ΟΦΗ στο γήπεδο. Κακά τα ψέμματα ο ΟΦΗ χτες ήταν ταμπουρωμένος και ο Μάντζιος έκανε αυτό που έπρεπε και ήταν αυτό που περιγράφεις. Ο Μάντζιος που ξέρω το έχει πολύ καλά το 1 vs 1 και δυστυχώς το έχει αποδείξει και με μας παλιότερα.

Υ.Σ. Δεν είμαι ξάδερφος του Μάντζιου.... :lol:
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

cellophan έγραψε:'Οταν έγραψα τη μια αράδα για το Μάντζιο τον οποίο πίστευα και πιστεύω περίμενα πως θα ακούσω ένα σχετικό κράξιμο. Αυτό που δεν πίστευα είναι πως θα πλακωνόμαστε μεταξύ μας. Όπως είχα γράψει και τότε ο Μάτζιος με τα λεφτά που ήθελε ήταν ένα υγιές στοίχημα. Το παιδί ξέρει πολύ μπάλα, είναι σε σχετικά καλή ηλικία και η σωματοδομή του θα βοηθήσει στην επαναφορά του. Μπορεί σε ένα χρόνο να φύγει από τον ΟΦΗ σαν αποτυχημένος αλλά στο κάτω κάτω δεν τον έχεις πάρει βλέποντας βιντεάκια στο youtube (βλ. Σπαντάσιο). Ξέρεις τι περιμένεις και άρα το αναμενόμενο όφελος είναι πάνω κάτω γνωστό. Όπως και η χασούρα.
Άποψη μου πως η μη απόκτηση του ήταν λάθος μια και θα μπορούσε να συμπληρώνει επάξια τον Αθανασιάδη ακόμα και σε σύστημα με δύο φορ, που θα ήταν πολύ χρήσιμο χτες για να ξεκλειδώσει την άμυνα του ΟΦΗ. Ας μη ξεχνάμε πως φορ με την ντρίπλα και το ένας εναντίον ενός του Μάντζιου, δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή στον ΠΑΟΚ. Ούτε ο Σάλπι (φορ είναι όχι εξτρεμ, μη ξεχνιόμαστε) ούτε ο Αθανασιάδης μπορούν εύκολα να συγκλίνουν με παίκτη μπροστά τους. Από όσο λόγο έχω δει τον Γιάννου, ούτε αυτός.

Τέλος πάντων. Δεν τον πήραμε, μακάρι να πάει καλά το παιδί και να κόψει βαθμούς με δικά του γκολ από όλο το ΠΟΚ.

Υ.Σ. Στο φίλο που είπε πως εμείς του δίναμε 150 αλλά δεν ήρθε γιατί ήθελε περισσότερα έχω να πω πως σίγουρα δεν παίζει στον ΟΦΗ με 200. Μη λέμε και αστεία πράγματα τώρα.....

Φίλε ότι του δίναμε 150 και δεν ήρθε είναι πραγματικό γεγονός, ή 28 ή 29 Αυγούστου ήταν..τώρα αφού δεν ήρθε σ'εμάς, αφού δεν τα βρήκε και με τη Δρέσδη και αφού έληξε η κανονική μεταγραφική περίοδος, με πόσα πήγε στον ΟΦΗ δεν έχω ιδέα.Φαντάζομαι από 150 και κάτω.
Άβαταρ μέλους
cellophan

Φίλε Χρήστο,

δε θα διαφωνήσω μια και δε ξέρω από πρώτο χέρι τι παίχτηκε. Αφού μου λες πως ξέρεις είμαι ΟΚ. Άρα λοιπόν χάσαμε και δεύτερη ευκαιρία (όσο ευκαιρία μπορεί να είναι μια μεταγραφή Μάντζιου για τον καθένα).

Άβαταρ μέλους
Steenage

Δημοσίευση από Steenage »

απο τους βαθμους που χανονται και δεν χωνευονται με τιποτα .. φετο χασαμε ηδη 5 βαθμους με τελη και οφη που καθε χρονο τους εχουμε .. πηραμε βεβαια με νιωνιο 3 που παντα χανουμε βαθμους εκει

η ομαδα δεν ηταν ασχημη αλλα ελειψε το γκολ .. τετοιες ομαδες θελει ενα γκολ στο πρωτο τριανταλεφτο κ μετα τις κανεις πλακα

φετο για πρωτη φορα ειχαμε κανονικο τερμα .. ο ιβιτς ειναι για 20 λεφτα στο τελος ..παλι αχαστο εχασε μονος με το τερμα ... βιερινια φετο επαιξε καλα μονο με ξανθη και σε ολα τα αλλα ηταν για γελια ... παγκο και γρηγορα ..κλαους ανυπαρχτος παλι οπως σχεδον σε ολα τα ματς .ο ετο παικταρας
τσαμπα χαμενοι βαθμοι
Άβαταρ μέλους
xristos14

Δημοσίευση από xristos14 »

cellophan

Σου λέω τι ανέφεραν οι αρδ που είναι μέσα στην ΠΑΕ, Τσορμπατζόγλου και σια.
Νομίζω πως με τη στάση του επαλήθευσε αυτό που έλεγαν οι βάζελοι τόσα χρόνια, ότι είναι τεράστιο ταλέντο αλλά με έναν τεράστιο κάλλο στον εγκέφαλο και ως εκ τούτου δεν θα κάνει καριέρα ποτέ.
Τεσπα πιο πολύ δεν ήθελα να αναφερθώ στον Μάντζιο αλλά στο τύπο εδώ μέσα που δεν εκφέρει άποψη ποτέ αλλά μπαίνει πάντα εκ των υστέρων και παριστάνει τον έξυπνο ειρωνεύοντας αυτούς που εξέφεραν άποψη.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Papadoc έγραψε:Τελικά όλο στις δικαιλογίες είμαστε.
Εγώ πάντως νομίζω ότι απλώς δεν έχουμε ακόμη αυτό το κάτι που έχουν οι μεγάλες ομάδες.
Αυτό το κάτι το είχαμε σαν σύνολο το 2009, το χάσαμε τελείως πέρσι, και δεν είναι εύκολο να το ξανά αποκτήσει η ομάδα. Θέλει πολλά και πάνω απ' όλα θέλει να παίζεις μπαλάρα.

Πως γινεται ομως στην ευρωπη να το εχεις??Με την τοτεναμ αδικουμαστε στο σκορ.Με τη ρουμπιν θα μπορουσαμε και να ειχαμε νικησει και να ειχαμε χασει.Αλλα παλι μπορουσαμε.
Σκεψου και περυσι στην ευρωπη.Ατρωτοι ημασταν.

Απλα ξερεις τι δεν εχεις στην ελλαδα????

Δεν εχεις τη σφυριχτρα που θα σου δωσει 2-3 ματσακια καθαρα.Κανεις δε θα ελεγε τιποτα αμα δινοτανε χθες ενα πεναλντι.Με το γραμμα του νομου κεφαλοκλειδωμα στο βιειρινια.Πεναλντι.
Και δε θα εχανες μεσα στον τελη απο το ανυπαρκτο φαουλ που τους εδωσε.
+3 βαθμοι το λιγοτερο.

Καπως ετσι καθαριζονται τοσα χρονια πολλα ματς τα οποια μετα μπορει να ληξουνε και 4-0.Αλλα αμα δεν προηγηθεις μπορει και να το χασεις.Αμα ειχαμε προηγηθει χθες θα το παιρναμε αερα.
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Ούτε προπονητής είμαι, ούτε μπάλα έχω παίξει επαγγελματικά, ούτε κόβει το μάτι μου τόσο ώστε να καταλάβω αν οι παίχτες διαλέγουν παιχνίδια, αν έφταιγαν συγκεκριμένοι από αυτούς, αν έφταιγε ο Μπόλονι, αν έκανε λάθη τακτικής, λάθη κοουτσαρίσματος και δεν ξέρω γω τι άλλο. (για τη διοίκηση και το ότι άφησε την ομάδα με ένα σέντερ φορ που παίρνει πρώτη φορά τόσες ευθύνες και χωρίς ενίσχυση σε τομείς που πονάγαμε τα έχουμε πει εδώ και καιρό και το'χουμε πάρει απόφαση ότι τουλάχιστον μέχρι το Γενάρη θα μπορούσαμε σχετικά άνετα να πορευτούμε με αυτούς που έχουμε με δεδομένα τα χάλια των παο-αεκ και τον όχι τρομαχτικό γαύρο).

Η άποψη που διάβασα ότι ο Μπόλονι προσπάθησε - και σωστά - να ανοίξει την πολύ σφιχτή άμυνα παίζοντας απ'τα πλάγια, αλλά όταν δεν βγήκε αυτό δεν είχε εναλλακτικό σχέδιο, μου φαίνεται λογική. Όπως και το ότι δύσκολα μπορεί με το κοουτσάρισμά του στη διάρκεια του ματς να γυρίσει υπέρ μας ένα ματς που στραβώνει.

Δεν τα ξέρω όλα αυτά λοιπόν, αλλά ξέρω ότι ματσάκια σαν αυτό πρέπει να τα παίρνουμε με τον οποιονδήποτε τρόπο. Με άνεση, με ευρύ σκορ, με γκολ και θέαμα, με το ζόρι, με γκολ στο 94' , με θρίλερ, δεν με νοιάζει πώς, με νοιάζει να το παίρναμε και να το ήξερε και ο ΟΦΗ πως ό,τι και να γινόταν τελικά θα το 'χανε. Αυτό το πράγμα με τον Σάντος το κατακτήσαμε σαν νοοτροπία με πολύ κόπο (θυμάμαι ειδικά την 3η του χρονιά έβλεπα ματς στην Τούμπα να έχει πάει στο 90', να 'ναι 0-0, και να έχω την απόλυτη σιγουριά ότι κάτι θα γίνει και θα το βάλουμε). Το χάσαμε μετά την αλλοπρόσαλλη περσινή χρονιά, αλλά πρέπει να το ξανακερδίσουμε με τον Μπόλονι. Βλέπεις ρε παιδί μου τον βάζελο να έχει ένα μάτσο χάλια, αλλά έχεις μια σιγουριά ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο δεν θα χάσει βαθμούς με μικρομεσαίες ομάδες (ανεξαρτήτως αν τον βοηθά η σφυρίχτρα ή όχι, άλλο θέμα αυτό). Ε αυτό πρέπει να αποκτήσουμε κι εμείς σαν νοοτροπία και αύρα.

Με σταναχωρεί λοιπόν η εμφάνιση αυτή όπως και γενικώς η ασταθής εικόνα της ομάδας. Από πλευράς μου όμως δεν τίθεται θέμα στήριξης στον Μπόλονι. Θέλω διακαώς να του δώσει η διοίκηση το χρόνο και την προστασία που έδωσε και στον Σάντος. Μπορούν να τον κρατήσουν 3 χρόνια όσο και να γκρινιάζουμε εμείς οι οπαδοί στα στραβά αποτελέσματα; Μακάρι! Από του χρόνου θα έχω μεγάλες απαιτήσεις από αυτόν και στο τέλος της παρουσίας του στον ΠΑΟΚ θα τον κρίνω πραγματικά. Θέλω πλάνο όμως. Όπως με τον Σάντος, που με όλα τα στραβά του, ξέραμε τι κάνουμε και πού βαδίζουμε.

Ο ΠΑΟΚ του Μπόλονι μέχρι σήμερα έχει δείξει κάποια εξαιρετικά δείγματα και αυτό που είναι εντυπωσιακό είναι ότι βλέπεις νέα στοιχεία από τους ίδιους ακριβώς παίχτες που έχεις τα τελευταία τρία χρόνια και μάλιστα κατά πολύ γηραιότεροι. Βλέπεις αυτοματισμούς, πιο γρήγορη και καλύτερη κυκλοφορία μπάλας, παιχνίδι από τα πλάγια με τα μπακ να ανεβαίνουν και τα εξτρέμ να γυρνάνε, πολλές φάσεις, περισσότερα γκολ κλπ. Βλέπεις και αρνητικά αλλά κάθε πράγμα έχει ένα κόστος. Σημασία έχει το πλάνο. Ας μην το πάρουμε το πρωτάθλημα ούτε φέτος (που απ'ότι φαίνεται μάλλον δεν μπορούμε να το πάρουμε)... Άλλωστε η πρώτη χρονιά του Μπόλονι είναι, για να χτίσει ομάδα χωρίς χρήματα τον πήραμε, αν δεν κάνω λάθος...

Μην τρελαινόμαστε λοιπόν. Κι εμένα με πονάει τρελά να βλέπω την ομάδα μου που μου έδωσε ελπίδες με τις ευρωπαϊκές της εμφανίσεις να έχει κάνει ήδη τρεις γκέλες, αλλά πρέπει να βλέπουμε μπροστά. Ο Μπόλονι έχει συγκεκριμένα πλεονεκτήματα και μεινονεκτήματα. Νομίζω είναι σαφές ότι αποκτήθηκε για συγκεκριμένη μεταβατική περίοδο της ομάδας, λόγω της κάκιστης οικονομικής συγκυρίας (ένδοια είχαμε έτσι κι αλλιώς, ήρθε κι η κρίση και το πράμα έγινε απάλευτο) και των μεγάλων περιορισμών που έρχονται από ΟΥΕΦΑ μεριά. Ας πάρουμε το μεγαλύτερο ποσοστό που μπορούμε από τα θετικά του και αν μας βγει μας βγήκε.

Ειπώθηκαν ήδη, αλλά πραγματικά έχει μια αξία να τα ξαναδούμε:
- Αυτός ο Βιεϊρίνια τι ακριβώς έχει; Εξηγείται τέτοια τεράστια πτώση απόδοσης μέσα σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα; Η κούραση δεν νομίζω ότι είναι δικαιολογία με τόσες διακοπές για τις εθνικές.
- Μαλεζάς πραγματικά πολύ βελτιωμένος φέτος. Είχα την εντύπωση ότι είχε μείνει στάσιμος, αλλά ευτυχώς με διαψεύδει. Ελπίζω να συνεχίσει έτσι. Κυρίως ο τσαμπουκάς του έλειπε και μοιάζει να τον βρίσκει.
- Δηλώσεις Γκαρσία (του οποίου είμαι μεγάλος λάτρης) περί εκτός αποστολής κλπ, είναι πάρα πολύ ανησυχητικές.
- Η έξοδος Φωτάκη ίσως κλειδί στο ματς. Χάσαμε ένα παίχτη που ήταν ο μόνος που μπορούσε να απειλήσει ερχόμενος από πίσω στον άξονα, υπερφορτώνοντας την περιοχή, κάτι που δεν καταφέραμε ποτέ από την έξοδό του και μετά.
-Γιάννου καλά στοιχεία, αλλά τι να κρίνεις με λίγα μόνο λεπτά συμμετοχής;
-Αρίας και Έτο ευχάριστες εκπλήξεις εσχάτως και ελπίζω να μην είναι πυροτεχνήματα.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Δικέφαλε μου κάποτε για σένα 6 παιδιά φύγαν απτη ζωή,
τους πήρε η αγάπη τους για σένα,μα πάντα θα ναι ζωντανοί..
Αδέρφια μας εκεί ψηλά που ζείτε,παρέα μας φωνάξτε δυνατά..
Να ξέρετε εσείς μας οδηγείται από το 99'
χρηστος παοκ μονο

Δημοσίευση από χρηστος παοκ μονο »

«Είμαστε απλήρωτοι δέκα μήνες», αλλά την «ακούμε» κι όλας, λένε σε συζητήσεις τους οι παίκτες του ΠΑΟΚ.Με το δίκιο τους εκφράζουν τα παράπονα τους. Η διοίκηση τους χρωστάει μισθούς από τον Δεκέμβριο του 2010. Κάποιοι πήραν ένα μικρό ποσό τον Μάιο και τον Ιούνιο και περιμένουν πότε θα ξανά δουν το χρώμα του χρήματος. Σε επίσκεψη τους στα αποδυτήρια της Μεσήμβιριας οι Ζαγοράκης και Βρύζας τους… πλήρωσαν με υποσχέσεις. Κάτι για…Οκτώβριο είχαν αφήσει να εννοηθεί. Τελειώνει όμως ο Οκτώμβριος με τον Σαλπιγγίδη να είναι από τους παίκτες που ναι μεν πήραν λεφτά πρόσφατα (όπως σας αποκαύψαμε) αλλά είναι στα «ίδια» με τους υπόλοιπους αφού σε αυτόν υπήρχαν οι μεγαλύτερες οφειλές …ειναι αληθεια; ποιος μπορει να απαντησει;

Χρηστο βάλε την πηγή αλλίως θα διαγραφεί ως ψευδή είδηση

Moican4
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Στον μπαλαδορο το διαβάσεις ;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Σχόλια & παραλειπόμενα αγώνων”