90.Γιώργος Κατσικάς
- PaOkArAsIrAkLiO
Re: Γιώργος Κατσικάς
Μακαρι ρε αγορι μου, στο χερι σου ειναι.Εισαι τυχερος που ηρθες στην ομαδα τωρα που εχουμε ενα αξιο προπονητη, οποτε το μπαλακι το εχεις εσυ για την εξελιξη σου.
για πρώτες δηλώσεις καλά τα πήγε. Αν δεν έρθουν αργότερα και τα "ο κόσμος του ΠΑΟΚ είναι μοναδικός" και τα παρόμοια γλυψίματα θα έχει κερδίσει στο επίπεδο των δηλώσεων.
Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, οψόμεθα.
Όσον αφορά τον ποδοσφαιριστή, οψόμεθα.
Περίεργη δήλωση! Πραγματικά δε καταλαβαίνω τι θέλει να πει.Lord_GayrosSlayer έγραψε:«Θέση στην ενδεκάδα…»
Σε ερώτηση για την παρουσία του στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΟΚ αφού είχε έρθει και σαν αντίπαλος, ανέφερε: «Έχω έρθει και σαν αντίπαλος. Πιστεύω ότι στην καριέρα μου θα συνεχίσω και σε άλλες ομάδες έτσι ώστε να ξαναέρθω στην Τούμπα». Πηγή: ΠΑΟΚ24
η ερμηνεία που δίνω είναι ότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και η δουλειά του είναι να παίζει όσο καλύτερα μπορεί σε επαγγελματικές ομάδες. Τον ΠΑΟΚ ούτε τον παντρεύτηκε, ούτε τον ονειρευόταν. Θα πληρωθεί, θα παίξει μπορεί να φύγει και να έρθει ως αντίπαλος.
Lord_GayrosSlayer έγραψε:«Θέση στην ενδεκάδα…»
Σε ερώτηση για την παρουσία του στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΟΚ αφού είχε έρθει και σαν αντίπαλος, ανέφερε: «Έχω έρθει και σαν αντίπαλος. Πιστεύω ότι στην καριέρα μου θα συνεχίσω και σε άλλες ομάδες έτσι ώστε να ξαναέρθω στην Τούμπα».
Πηγή: ΠΑΟΚ24
Aκόμα κι αν εννοείς πως θέλεις να πας σε Μπαρτσελόνα,Μίλαν κλπ...

.
Βρε χθεσινό παλικαράκι μου χθες πάτησες τα άγια χώματα της Τούμπας με τη φανέλα του ΠΑΟΚ όνειρο για χιλιάδες κ χιλιάδες παιδιά και ο νους σου είναι πως να φύγεις κάπου για περισσότερα λεφτά κ δόξα? πάρε κανά τίτλο πρώτα με τον ΠΑΟΚ φέρε καμιά διάκριση στη πιο ωραία ομάδα της Ευρώπης παίζεις.
Γιώργος Κατσικάς
Σωστός βιαζεσαι πολυ γιωργακη δωσε ότι πρέπει στον ΠΑΟΚ και πανε μετα στάς ευρωπας ...ελπίζω αυτο να μην δείχνει αλαζωνεια ...χαλάρωσε και εγω πιστεύω ότι έχεις να δώσεις αλλα εσύ κοντεψες να προβλέψεις την υπόλοιπη καριέρα σου
.........σκύψε το κεφάλι και δουλεια τα μεγάλα λόγια αστα είναι μεγάλη παγίδα..
.........σκύψε το κεφάλι και δουλεια τα μεγάλα λόγια αστα είναι μεγάλη παγίδα..
Εννοείται ότι περί αυτού ακριβώς πρόκειται - αλλα ρε με την καλημέρα να πεις κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων!ABOLEYTOI έγραψε:η ερμηνεία που δίνω είναι ότι είναι επαγγελματίας ποδοσφαιριστής και η δουλειά του είναι να παίζει όσο καλύτερα μπορεί σε επαγγελματικές ομάδες. Τον ΠΑΟΚ ούτε τον παντρεύτηκε, ούτε τον ονειρευόταν. Θα πληρωθεί, θα παίξει μπορεί να φύγει και να έρθει ως αντίπαλος.
Ενδεχομένως να έχει απόλυτη πίστη στις ικανότητες του, για να πει κάτι τέτοιο...
Δεν είναι κακό να πιστεύεις..Πίστεύει οτι θα παίξει μεγάλη μπάλα στον ΠΑΟΚ και κάποια στιγμή θα πάρει μεταγραφή..
Δεν τον κακολογώ..
Ας δουλέψει, ας βοηθήσει τον ΠΑΟΚ τα μέγιστα, και ας φέρει μια καλή πρόταση και στην ευχή της Παναγίας..
Δεν είναι κακό να πιστεύεις..Πίστεύει οτι θα παίξει μεγάλη μπάλα στον ΠΑΟΚ και κάποια στιγμή θα πάρει μεταγραφή..
Δεν τον κακολογώ..
Ας δουλέψει, ας βοηθήσει τον ΠΑΟΚ τα μέγιστα, και ας φέρει μια καλή πρόταση και στην ευχή της Παναγίας..
Δεν τον παρεξηγω, πατερας(και μανατζερ ταυτοχρονα) φολα Ηρακλης και το ιδιο και ο γιος. Δεν τον παρεξηγω που το πιστευει, απλα πιστευω οτι θα χρειαζοταν λιγο τακτ στη προκειμενη.
Τεσπα, στα @@ μου και αν κατσει και αν φυγει, αν ειναι να κανει παπαδες ενω ειναι σε εμας, ας δηλωνει οτι θελει.
Ας ερθει και ο μητρογλου και ας μου λεει οτι δεν μπορει να αποφασισει αν ειναι γαυρος ή σκουληκι.
Τεσπα, στα @@ μου και αν κατσει και αν φυγει, αν ειναι να κανει παπαδες ενω ειναι σε εμας, ας δηλωνει οτι θελει.
Ας ερθει και ο μητρογλου και ας μου λεει οτι δεν μπορει να αποφασισει αν ειναι γαυρος ή σκουληκι.
Γιώργος Κατσικάς
μα δεν τον είπαμε να δηλώσει ΠΑΟΚΤΣΗΣ απλά ήταν πολυ άστοχη η δήλωση του χωρίς λόγο αναφέρθηκε στο μετα τον ΠΑΟΚ μέλλον του....ποιος ξερει ίσως τότε να έχει ανεβεί και η γριά στην σουπερ λήγκ
για να κλείσει εκεί την καριέρα του..
για να κλείσει εκεί την καριέρα του..
-
Σε ερώτηση για την παρουσία του στην Τούμπα ως παίκτης του ΠΑΟΚ αφού είχε έρθει και σαν αντίπαλος, ανέφερε: «Έχω έρθει και σαν αντίπαλος. Πιστεύω ότι στην καριέρα μου θα συνεχίσω και σε άλλες ομάδες έτσι ώστε να ξαναέρθω στην Τούμπα».
Επειδη τωρα διαβασα τις δηλωσεις του.....
....Τι μ@λ@κια ηταν αυτη που ειπες ρε μαγκα;...
Ποια καριερα σου,και ποιες ομαδες;
....ωρε κλεφτοπουλο;.....
Μας ξενερωσες απο την πρωτη σου κουβεντα....[Παρτον και στον γαμο σου να σου πει και του χρονου].
........παντα τετοια, να λες να μας φτιαχνεις....
Υ.Γ.καλο θα ειναι να βγεις και να το διορθωσεις αυτο που ειπες.....
Επειδη τωρα διαβασα τις δηλωσεις του.....
....Τι μ@λ@κια ηταν αυτη που ειπες ρε μαγκα;...

....ωρε κλεφτοπουλο;.....
Μας ξενερωσες απο την πρωτη σου κουβεντα....[Παρτον και στον γαμο σου να σου πει και του χρονου].

Υ.Γ.καλο θα ειναι να βγεις και να το διορθωσεις αυτο που ειπες.....
Πολύ περίεργο αυτό που είπε, ελπίζω να είναι καλά στα μυαλά του το παιδί ή να μην τα είπε ακριβώς έτσι.
Παικτικά τον είχα δει πέρσι με το γάβρο και τότε που είχε ψοφόκρυο στη Τούμπα και ήταν πραγματικά σαν τη μύγα μέστο γάλα..εντυπωσιακός..σε καμία περίπτωση δεν θα φανταζόσουνα ότι ήταν 18-19
Παικτικά τον είχα δει πέρσι με το γάβρο και τότε που είχε ψοφόκρυο στη Τούμπα και ήταν πραγματικά σαν τη μύγα μέστο γάλα..εντυπωσιακός..σε καμία περίπτωση δεν θα φανταζόσουνα ότι ήταν 18-19
αστοχες δηλωσεις.....αν ελεγε για ευρωπη ενταξει....τεσπα....ας μιλησει εντος γηπεδου κι ολα καλα.....