Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
Karelias

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από Karelias »

moican4 έγραψε:
Καρέλια, μου συγκρίνεις τον Ζαγορακή και τον Βρύζα και τον Κούη και τον Φοιρό?
Γιατί εκεί παραπέμπει το παραδειγμά σου...
Μόνο αυτό αρκεί, άστο...
Α, είπαμε χαρακτηρισμοί απαγορεύονται εδώ μέσα για κανέναν...
Μην επαναληφθεί

αδερφέ, αυτό κατάλαβες; Λίγο έλεος, δείξτε, σας παρακαλώ.
Ένα απλό παράδειγμα έφερα
μια απλή αναγωγή
μπας και δούμε λίγο το νόμισμα και απο την άλλη πλευρά.

ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΕΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΚΡΙΝΩ.
Απλά ανέφερα τι θα γινόταν εδώ αν κάτι ανάλογο/αντίστοιχο γινόταν σε αυτούς.

Δηλαδή, οκ ρε παιδιά, διαβάστε και λίγο ανάμεσα απο τις γραμμές τι θέλει να πει ο αλλος.
Άβαταρ μέλους
diniko80

Δημοσίευση από diniko80 »

Σε συνέντευξη που παραχώρησε...

στον Libero ο κ. Βελλής δήλωσε ότι «ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα μετά τον Ολυμπιακό». Η δήλωση αυτή έχει αναπαραχθεί ήδη από άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς και αθλητικά sites και έχει προκαλέσει την αντίδραση πλήθους οπαδών του ΠΑΟΚ. Πολλοί είναι αυτoί που ζητούν να ασκηθούν πιέσεις προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη για να τον «παραιτήσει».

3.00min
http://dai.ly/q4aq7E
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

Όχι ρε φίλε κάτσε.
Περίμενε, μην κράζεις απο τώρα, κάτσε να δείξει λίγο έργο...
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από darklord »

Ο ενας φανελες του βαζελου στην ταβερνα του και ο αλλος θεωρει τον γαυρο μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟΚ.
Με γεια τα νεα μελη.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Παλικάρια ολοι οι "Παρατρεχάμενοι" σε μια διοίκηση (έφορος-γεν αρχηγος,κτλ) είναι για να δίνουν λύσεις σε δευτερεύοντα "προβληματα" που παρουσιάζονται καθημερινά, εγώ δεν τραβώ νταλκά εάν ειναι ο Κουρκούλης ή ο Σφακιανάκης έφορος, εκείνο όμως που θα κοιτούσα ΠΡΙΝ τοποθετήσω τον οποιοδήποτε άνθρωπο μεσα στην Διοίκηση θα ήταν, πρώτον να ΑΓΑΠΑΕΙ την ομάδα και δεύτερον να μην έχει δώσει ¨"Δικαιωμα", δυστυχώς καταλαβαίνω ότι οι επιλογές μερικές φορές δεν είναι οι σωστές.

Θέλω επίσης να πιστεύω οτι δεν γίνονται επι του πονηρού, οπως επίσης θέλω να πιστεύω οτι δεν γίνονται απο ΑΛΛΟΝ εκτος του Πρόεδρου, εάν του "έβαλαν " τον Βελή, τότε σεμνή τελετή αλληλούια και ο νοών νοήτο αδέρφια.

Εγώ σαν οπαδός -φίλαθλος ΩΦΕΙΛΩ να στηρίξω αυτές τις επιλογές για το καλό της ομάδας, ή μονη ένσταση μου ήταν για τον Ποικιλιδη γιατί οι "Υπηρεσίες" που πρόσφερε δεν μπορει να τις προσφέρει το ίδιο καλά κάποιος απο αυτούς που μπήκαν τώρα και γι αυτό ρώτησα εάν υπάρχει κάποιος λόγος που δεν είναι στην σημερινή Διοίκηση.

Τα παιδιά του συντονισμού εδω μέσα μην τα κράζετε κάνουν αυτό που ΠΡΕΠΕΙ και αυτό είναι να μας κρατούν ενωμένους για το καλό του Π.Α.Ο.Κ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

diniko80 έγραψε:Σε συνέντευξη που παραχώρησε...

στον Libero ο κ. Βελλής δήλωσε ότι «ο ΠΑΟΚ είναι η δεύτερη πιο μεγάλη ομάδα στην Ελλάδα μετά τον Ολυμπιακό». Η δήλωση αυτή έχει αναπαραχθεί ήδη από άλλους ραδιοφωνικούς σταθμούς και αθλητικά sites και έχει προκαλέσει την αντίδραση πλήθους οπαδών του ΠΑΟΚ. Πολλοί είναι αυτoί που ζητούν να ασκηθούν πιέσεις προς τον Θοδωρή Ζαγοράκη για να τον «παραιτήσει».

3.00min
http://dai.ly/q4aq7E

Μην αγχωνεσαι. Καποιοι για να δικαιολογησουν την επιλογη Ζαγορακη θα πουνε οτι ειχε κ δικιο..
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

Παλικάρια εγώ είμαι Π.Α.Ο.Κ δεν είμαι ουτε Ζαγοράκης ουτε Θεοδωράκης, είχα πει κάποια στιγμή οτι τον εκτιμώ τόσο σαν αθλητή οσο και σαν άνθρωπο, τώρα όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται, άλλωστε το εχω ξαναπεί οχι μόνο στον αθλητισμό αλλά στα πάντα είναι θέμα ΕΠΙΛΟΓΩΝ, επιλέγω να είμαι τίμιος, επιλέγω να είμαι κλέφτης, επιλέγω να είμαι νομοταγής και βάση αυτής της επιλογής δέχομαι και τις ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ, τώρα ο Πρόεδρος βιώνει αυτό το πράγμα, ας υποστεί την συνέπεια της επιλογής που έχει στο Όνομα Βελής, εμένα αυτήν την στιγμή με ενδιαφέρει ο Π.Α.Ο.Κ τα άλλα ολα είναι "δευτερεύοντα" πλην όμως(δυστυχώς) για μερικούς σημαντικά, τι να κάνουμε.
Άβαταρ μέλους
zoomgr

Δημοσίευση από zoomgr »

είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μετά τον γαύρο σε Μπάτζετ....
τι δεν καταλάβατε?
Άβαταρ μέλους
barlow4

Δημοσίευση από barlow4 »

αν ειπε οτι ο γαυρος ειναι η μεγαλυτερη ομαδα ας τον κοιταξει ψυχιατρος.
αν ειπε οτι ο ΠΑΟΚ εχει το δευτερο μεγαλυτερο μπατζετ ας τον κοιταξει γιατρος.
αν ειναι τετοιος ο βελης να τον αντικαταστησει αμεσα.
δυο πραγματα δεν καταλαβαινω ομως και οποιος μπορει ας απαντησει.
1)λενε οτι ο ζαγορακης βαζει τους δικους του.για να πετυχει τι?
2)οι τεχνοκρατες πρεπει να ειναι στη διοικηση?δεν μπορουν να ειναι υπαλλλοι?
ποιος τεχνοκρατης ειναι τοσο ΠΑΟΚ και αξιος της εμπιστοσυνης μας που θα τα αφησει ολα για να δουλεψει δωρεαν στον ΠΑΟΚ?υπαρχει?
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Ο επόμενος που θα χαρακτηρίσει, θα αποβληθεί...χωρίς προειδοποίηση.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

ΜΟΙΚΑΝΕ.....τρωμε τις σαρκες μας,σε αυτα τα 2 τοπικ, οικονομικα-διοικητικα......διχαζεται ο λαος.....κλειστε τα....
......δεν μας βγαζουν σε καλο....δεν μας ενωνουν.....υποψιες,παρερμηνιες,διχονιες,παρεξηγησεις....κλειστααα....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

όχι δεν θα το κλείσω γιατί υπάρχουν και σοβαρές απόψεις είτε αντίθετες, είτε ομόφωνες, που
εκφράζονται με κόσμιο τρόπο και αξίζει να τις διαβάσεις..
Τωρα 2-3 "ακροβατούν" εδώ μέσα σε καμία περίπτωση δεν θα τρέχω να σβήνω χαρακτηρισμούς και να βάζω προειδοποιήσεις....
Δεν θα λέμε τα ίδια...!
Τέλος το OFF TOPIC σχόλιο..
Άβαταρ μέλους
darklord
Επικοινωνία:

zoomgr έγραψε:είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μετά τον γαύρο σε Μπάτζετ....
τι δεν καταλάβατε?

Αυτο ηταν διευκρινηση φιλε.
Με την λογικη σου ειπε τοτε οτι ο ΠΑΟΚ εχει το 2ο μπατζετ στην Super League? Και οχι ο βαζελος;

Στο επόμενο ποστ που θα έχει ειρωνεία, θα αποχαιρετήσεις, το κάνεις διαρκώς..

Moican4
kos

Δημοσίευση από kos »

Argonaut4 έγραψε:
LoverBoy έγραψε:Μιλάμε οτι αυτό το ΔΣ είναι βγαλμένο απο κώμιξ και μάλιστα κάλτ. Βιβα λα ρεβολουθιον.

Πολύ ωραία.......!!!
Σκέφτεσε πριν γράψεις?.......Αυτούς που απαξιώνεις τους ξέρεις καλά?Είδες το έργο τους στο ΠΑΟΚ?
Να δούμε πρώτα και μετά να κρίνουμε.

τα ατομα που μπηκαν δεν μπορουν να κριθουν. το οτι ειναι αγνωστα και με ιδιοτητες αμφιβολου χρησιμοτητας, δεν ειναι θετικο σημαδι...

αυτος που μπορει να κριθει στην παρουσα φαση ειναι αυτος που τους επελεξε. δεν μπορει να βγει κανενα σοβαρο σκεπτικο για να δικαιολογησει την επιλογη του. ο επιλεγον δεν διαλεξε ατομα που να εχουν οποιαδηποτε ιδιοτητα χρησιμη για μια παε. οπως για παραδειγμα ειχε κανει την πρωτη φορα (μανδινος για το διοικητικο και τα γραφεια, παπαδοπουλος για τα οικονομικα, ο αλλος για τα κατασκευαστικα κτλ κτλ).

εαν ειχε κανει τετοιου ειδους επιλογες θα ειχε κερδισει, δικαιως, ενα περιθωριο για να βγει συμπερασμα για τις επιλογες του. αλλα οταν επιλεγεις ενα τραγουδιστη, εναν εστιατορα και δυο πλουσιοπαιδα.....

barlow4 έγραψε:1)λενε οτι ο ζαγορακης βαζει τους δικους του.για να πετυχει τι?

προφανως τον ελεγχο. αυτος που διεκδικει την καρεκλα ειναι πλεον εντος των τειχων....

barlow4 έγραψε:2)οι τεχνοκρατες πρεπει να ειναι στη διοικηση?δεν μπορουν να ειναι υπαλλλοι?
ποιος τεχνοκρατης ειναι τοσο ΠΑΟΚ και αξιος της εμπιστοσυνης μας που θα τα αφησει ολα για να δουλεψει δωρεαν στον ΠΑΟΚ?υπαρχει?

οι τεχνοκρατες θα μπορουσαν να ειναι υπαλληλοι, εαν υπηρχε ενα ΔΣ με στελεχη ικανα να χαραξουν την στρατηγικη, να τους κατευθυνου και να τους ελεγχουν. με την παρουσα συνθεση του ΔΣ το πιθανοτερο ειναι οι τεχνοκρατες υπαλληλοι να σπαταλανε τον χρονο τους παραδιδοντας ιδιαιτερα μαθηματα στα μελη του ΔΣ.
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

zoomgr έγραψε:είπε ότι ο ΠΑΟΚ είναι μετά τον γαύρο σε Μπάτζετ....
τι δεν καταλάβατε?

βρε zoom μην του το χαλας ειναι ολοι στημενοι πουλημενοι κλεφτες η το λιγοτερο ασχετοι.....
αν οι τεχνοκρατες οπως ειπε πολυ σωστα καποιος ειναι απλοι υπαλληλοι και οχι μελη του Δ.Σ μας χαλαει ?
οσο για το οτι εχει ταβερνα ο αλλος Ε ΦΕΡΤΕ ΤΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ ΗΡΘΕ Ο ΦΛΩΡΙΔΗΣ ΠΟΥ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΗΤΑΝ ΦΡΑΓΚΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΕΦΥΓΕ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΦΕΓΓΑΡΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΡΑΓΚΑΤΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ ? ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ ? Ε ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΠΑΧΙΑ ? darklord πες την δικη σου προταση για να αντικατασταθει η ποιο αποτυχημενη διοικηση απο θεωρια χορτασαμε ......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”