Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλ. 89-67 Σχόλια και παραλειπόμενα αγώνα
Re: Π.Α.Ο.Κ. - Ίκαρος Καλ. 89-67 Σχόλια και παραλειπόμενα αγ
για όσους δεν παρακολουθούν πολύ ευρωπαικό μπάσκετ και τσατίζονται πολλές φορές με τις βαριές ήττες μας από γαυροβάζελους, οφείλω να τους πω (για ακόμη μία φορά) οτι κάποιες ομάδες παίζουνε ΑΛΛΟ μπάσκετ, και εμείς ΑΛΛΟ μπάσκετ...palok έγραψε:θέλουμε πολλά περισσότερα για να χτυπήσουμε γαυροβάζελους...gergeo4 έγραψε:ρε παιδια που ειναι ο μαγκετι να βγαλουμε τρελα γουστα?με μαγκετι κ ενα σεντερ πιστευω τους χτυπαμε τους γαυροβαζελους..
PS: Barca-Estudiantes 97-51 τελικό (για του λόγου το αληθές

-
[youtube]4QkzbWg8K-s&feature=player_embedded[/youtube]
μεγάλη παικτική αρμονία ο poosths ο Goree. Φτού να μην τον ματιάσω. Ο Giddens (κάτι που είχα δεί και από την Prokom) είναι περίεργος παίκτης όταν σουτάρει από μακριά (5 μέτρα ή τρίποντο): δεν κάνει κάποια προσποίηση, δεν κάνει γερό πάτημα, δεν κάνει κάποιο βηματάκι προς τα πίσω, δεν ψάχνει να βρεί τέλος πάντων τον ελεύθερο χώρο από τον αντίπαλο. Σουτάρει μπροστά στα απλωμένα χέρια του άλλου και συνήθως η μπάλα καταλήγει μέσα... 

- paokmaniak
Ο Γκορι αν τον διαχειριστει σωστα ο Μαρκοπουλος (εννοωντας τις ανασες που θα πρεπει να παιρνει) ειναι πολυτελεια για τον ΠΑΟΚ δε νομιζω να υπαρχει αντιστοιχος παικτης εκτος γαυροβαζελου (ο Στεινς που θα εφερνε ο Νιονιος και ο Μαλενς ηταν πολυ καλοι αλλα ο πρωτος χαλασε κ ο2ος εφυγε)
- desperando
- Επικοινωνία:
ειμαι αρκετα χαρουμενος με την εμφανιση του γκιντενς γιατι ομολογω με τρομαξε λιγο στο παιχνιδι με την γαλατα οπου ηταν χαμενοςστο διαστημα αλλα σιγα σιγα βρίσκει τα πατηματα και τον ρολο του στην ομαδα.
για τον γκορρυ οτι και να πει κανεις ειναι λιγο η ποιοτητα του κανει μπαμ ειναιπαικτης που παιζει σε οποαδηποτε ομαδα της ευρωπης ελπιζω να μην ξενερωσει και να συνεχίσει ετσι.
το μονο κακο ειναι οτι ειμαστε και φετος ομαδα των 6-7 παικτων και απορω με τους νεαρους οπου ειναι σχεδον αταλαντοι.
α ρε φτωχια καταραμενη φανταζομε αυτη την ομαδα με μου-μου αντι ραιτ ενα 3-4αρι κοινοτικο και εναν στιλ μαγκραθ στην περιφερια, τι γλεντια θα καναμε
για τον γκορρυ οτι και να πει κανεις ειναι λιγο η ποιοτητα του κανει μπαμ ειναιπαικτης που παιζει σε οποαδηποτε ομαδα της ευρωπης ελπιζω να μην ξενερωσει και να συνεχίσει ετσι.
το μονο κακο ειναι οτι ειμαστε και φετος ομαδα των 6-7 παικτων και απορω με τους νεαρους οπου ειναι σχεδον αταλαντοι.
α ρε φτωχια καταραμενη φανταζομε αυτη την ομαδα με μου-μου αντι ραιτ ενα 3-4αρι κοινοτικο και εναν στιλ μαγκραθ στην περιφερια, τι γλεντια θα καναμε
- paokathens
μπραβο στο Δημο. Μακαρι να με βγαλει ψευτη που δε μου αρεσε η μεταγραφη του. Χαιρομαι με κατι τετοια. 

-
Να το ξαναπώ ή αρχίσαμε να το εμπεδώνουμε σιγά σιγά..? Φέτος στο ελληνικό πρωτάθλημα με τα λιμά που έχουν οι άλλες ομάδες δε θα έχουμε αντίπαλο για την 3η θέση. Δε ξέρω αν το καταλάβατε αλλά η δυναμικότητα του ελληνικού πρωταθλήματος πλέον δεν απέχει και πολύ από κάτι τσέχικα και πολωνικά.. 

δεν νομίζω οτι θα έχει μεγάλες διαφορές με πέρυσι. Πανιώνιος-Περιστέρι-Καβάλα-Koλοσσός και εμείς με τον συμπολίτη για τις θέσεις 3-8. Νομίζω οτι εμείς αυτή τη στιγμή είμαστε ένα σκαλί παραπάνω. Επαναλαμβάνω αυτή τη στιγμή.
PS: άσχετο, βλέπω βέγγο στhν ΕΤ3 τώρα και ρωτάει έναν πού πέφτει ο Λευκός Πύργος? Στη Θεσσαλονίκη απαντάει ο άλλος. Και εδώ τί είναι? του λέει ο Βέγγος νευριασμένος. Αθήνα, του λέει αυτός. Και έπρεπε να του απαντήσει ο αείμνηστος: Αθήν@ γ@μημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει...

PS: άσχετο, βλέπω βέγγο στhν ΕΤ3 τώρα και ρωτάει έναν πού πέφτει ο Λευκός Πύργος? Στη Θεσσαλονίκη απαντάει ο άλλος. Και εδώ τί είναι? του λέει ο Βέγγος νευριασμένος. Αθήνα, του λέει αυτός. Και έπρεπε να του απαντήσει ο αείμνηστος: Αθήν@ γ@μημένη ο ΠΑΟΚ δεν πεθαίνει...