Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από moican4 »

...σύμφωνα με πληροφορίες,

...σύμφωνα με τα όσα έχουν ήδη κυκλοφορήσει..

:shock:
από που έχουν κυκλοφορήσει δεν λένε πάντως, μπορεί από το φτωχό τους το μυαλό..
Άντε ώρα είναι να βγει και "λίγος" και ο Σαχπα, τις μόνες μεταγραφές που κάναμε με δικό του χρήμα....

Μια χαρά . .
Συνεχίστε έτσι...!!

υπάρχουν κάποιοι που ακόμα σας πιστεύουν..
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Τον Ζήση τον χωνουμε παντού σαν Τζοκερ ρε Ζήση τι θέλεις τελικά ο Παπαδοπουλος χρησιμοποιεί το όνομα σου και διαμαρτυρεσε ο σαχπα το χρησιμοποιεί ΕΣΥ λες ότι θα συζητήσεις με ζαγορ μόνο για το αγωνιστικό τομέα με τον οποίο θα ασχοληθείς τι γίνετε τελικά .....
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Αν θέλει ο σαχπα να διοικεί κάνει πρόταση με βρυζα πρόεδρο και συνεχίζουμε εφόσον το δεχτεί ο ΑΣ δεν εχει νόημα να μέινει ο ζαγορακης απο την στιγμή που δεν θα εχει την δυνατότητα να διοικεί απλά τα πράγματα μακάρι να τα βρούνε ενωτικα γιατί και ο σαχπα την π**** του την έκανε με τον φλωριδη έβαλε βέβαια και λεφτά πρέπει τα εγω να μείνουν πίσω Ολονων.....
vlachodeutsch

Δημοσίευση από vlachodeutsch »

diniko80 έγραψε:επισης οι χαζοι Ζησης και μωρα Σαχπα θελουν ενημερωση για το πορισμα καθοτι δεν ηταν σαφες για αυτους οπως στους περισσοτερους εδω μεσα που το καταλαβαν πληρως και τους αρκει δλδ...

που το ξερεις οτι δεν τους αρκει;
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

για ο,τι παθαινουμε εμεις φταιμε.....εγω αυτο ξερω λενε 5 βλακειες οι δημοσιογραφοι και τα μπλογκ τα αναπαραγουμε και εμεις και κανουμε μια ιστορια απο το πουθενα....τιποτα δε μαθαμε απο το παρελθον μας και οχι απο το παλιο, τωρα το προσφατο παρελθον....ανεπιδεκτοι.....ζητησαν ενημερωση τα υποψηφια μελη του δ.σ?γιατι ζητησαν πως τολμανε να μην τους αρκει κατι που αρκει σε'μας πως τολμανε μετα την πανωλεθρια με το φλωριδη να εχουν απαιτησεις?πως τολμαει ο σαχπατζιδης να προτινει 7μελες και οχι 9μελες δ.σ.....και σιγα το σαχπατζιδη το λαμογιο που θελει να διοικησει ο κουμπαρος του......και ο ζαγορακης πιεζεται και δεν ξερει τι να κανει.....ΕΛΕΟΣ.....σε αυτη την ομαδα δεν ξερουμε τι ειναι υπομονη....

μονο το περασμενο καλοκαιρι ακουστηκαν οτι ο ζαγορακης ειναι κλεφτης,οτι ο βρυζας παει στον παναθηναικο,οτι ο βρυζας απειληθηκε οτι ο ζαγορακης τρωει τα λεφτα του Π.Α.Ο.Κ και τα κανει σπιτια και αυτοκινητα και ταξιδια.....

αν ειχαμε λιγη....λιγη μονο υπομονη θα καταλαβαιναμε πως η αληθεια παντα φαινεται αυτο μασ διδαξε το πορισμα....αυτο μας διδαξε και η σταση του βρυζα το καλοκαιρι....

δηλαδη ο σαχπατζιδης που εχει βαλει τοσα χρηματα δεν ειναι λογικο να εχει καποιες προτασεις να κανει....?εχετε την εντυπωση οτι πριν ο μανδρινος ο φαρλαλης ο ποικιλιδης ο βιολιδης ηταν ολοι τους σιωπηρα ερμαια του ζαγορακη?

το να υπαρχει ενημερωση γαι το πορισμα για μενα ειναι απολυτα λογικο...γιατι αν υπαρχει μια δυσκολη κατασταση την οποια δε μπορεσουν να διαχειριστουν αυριο παλι αυτους θα λεμε κλεφτες και καουργους και το δικο τουσ κεφαλι θα παιζεται...εμεις θα ειμαστε αραχτοι στον καναπε μας και θα γραφουμε τις αγωνιες μας...εκεινοι ομως θα τις ζουνε...

κανενας δεν ειναι πιο παοκτσης απο κανεναν ειναι αξια και δε μπορεις να τη μετρησεις αλλα γιατι τοση γκρινια δεν καταλαβαινω....
Άβαταρ μέλους
NikosGrobari
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από NikosGrobari »

Αυτο που εχω καταλαβει ειναι πως ο ΠΑΟΚ εχει χωριστει και υπαρχει διχόνια απο την μια ειναι μονος ο ζαγορ και απο την αλλη ο σαχπα που εμμεσα θελει να βαλει δικους του για να παρει την διοικηση... Ο σαχπα στην ουσια θελει να διοικει τον ΠΑΟΚ με 900 χιλιαρικα που εβαλε ποσο ελαχιστο μπροστα στο ποστο που θα χει, τωρα θα μου πειτε οτι ο ζαγορ δεν εβαλε τιποτα σε λεφτα, Τον ζαγορ ομως πηγαμε τον πηραμε εμεις απτο χερι του βγαλαμε το σορτσακι, του δωσαμε ενα κουστουμι και μια καρεκλα... Παρολα αυτα η ουσια ειναι πως με την συμπεριφορα ολων μας μικραινουμε τον ΠΑΟΚ... Μιλαμε για τον ΠΑΟΚ καταλαβαιτετο... Ακομα και τωρα μπορει να ερθει καποιος να βαλει 10εκατ. να μην ρωτησει κανενα και να παρει την ομαδα? ειναι λογικο τα 10εκατ να αντιστοιχουν σε αυτα τα 4 γραμματα???? για ρωτηστε τον μαριδακη ποσο αγορασε τον γαυρο? ποσο εδωσε για να παρει τις μετοχεσ και ποσα εδωσε για μεταγραφες??? ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΣΤΕ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Σαχπατζίδης: "O ΠΑΟΚ έχει ανάγκη από χρήμα"
Ο Γιώργος Σαχπατζίδης εξέφρασε μέσω του OlaPAOK.gr την ανάγκη η νέα διοίκηση που θα προκύψει στην ΠΑΕ να ψάξει για επιχειρηματίες
0 email
Τελ. ανανέωση : Οκτώβριος 08 2011 00:17
Μαθήματα Φωτοβολταϊκών
Εκπαιδεύσου στα Φωτοβολταϊκά και ξεκίνησε μία νέα, καλύτερη Καριέρα!
www.SolarEnergyCourses.com
Προβεβλημένες καταχωρίσεις

Εγώ εξέφρασα την άποψη την οποία σταθερά έχω εδώ και μήνες και δεν βάζω κανένα όρο για το σχηματισμό του νέου δ.σ. Πρωτοδικείου" απάντησε ο Γιώργος Σαχπατζίδης, μέσω του olaPAOK.gr, στη φημολογία που τον θέλει να βάζει "φρένο" στον Θόδωρο Ζαγοράκη για τη συγκρότηση εννιαμελούς σχήματος.

"Την άποψή μου την γνωρίζουν εδώ και καιρό ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Θανάσης Κατσαρής" τόνισε αρχικά, προχωρώντας στη συνέχεια στην ανάλυσή της: "Για μένα πρέπει να δημιουργηθεί μία πενταμελής διοίκηση, η οποία στη συνέχεια να αναζητήσει και ανθρώπους με κάποια οικονομική δύναμη που θα μπορούν να βοηθήσουν, κάθε φορά που χρειάζεται, το σύλλογο. Όλοι μας λέμε πώς το πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι οικονομικό.

Η ομάδα έχει ανάγκη από χρήματα και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να κινηθεί. Πιστεύω πώς υπάρχουν επιχειρηματίες που μπορούν να ενισχύσουν την ομάδα. Εγώ γνωρίζω δύο, τρεις και μπορώ να βοηθήσω στο να γίνει η προσέγγισή τους". Και πρόσθεσε: "Από 'κει και πέρα, αν η διοίκηση κρίνει πώς χρειάζεται να επανδρωθεί με εξειδικευμένα στελέχη μπορούν να δημιουργηθούν ομάδες εργασίας, κάθε μία από τις οποίες μπορεί να ασχοληθεί με ένα συγκεκριμένο τομέα, έτσι ώστε να κάνει τις προτάσεις της στη διοίκηση".

Στη συνέχεια επανέλαβε πώς:"Αυτή είναι η άποψή μου, δεν βάζω κανένα όρο. Έχω την άποψή μου, είναι σταθερή εδώ και καιρό και δεν εκμεταλλεύομαι το γεγονός ότι έχω αρκετές μετοχές της ΠΑΕ. Δεν στέκομαι στο αν κάποιος έχει μία μετοχή ή αν έχει βάλει ένα εκατομμύριο ευρώ στην ομάδα. Πολύ απλά εκφράζω μία άποψη. Ας αποφασίσουν ό,τι κρίνουν σωστό. Άλλωστε, εγώ δεν θα μπω στην διοίκηση. Τα παιδιά μου είναι μεγάλοι άνθρωποι και θα πάρουν τις αποφάσεις τους"
κοντρα
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Συνάντηση Ζαγοράκη - Σαχπατζίδη

08 Οκτ 2011 00:37, Από PAOK24
Συνάντηση Ζαγοράκη - Σαχπατζίδη

Σήμερα το μεσημέρι συναντήθηκαν στην Αθήνα ο Θόδωρος Ζαγοράκης και ο Γιώργος Σαχπατζίδης. Οι δυο τους μίλησαν τηλεφωνικά και με δεδομένο πως ήταν και οι δύο στην Αθήνα, αποφάσισαν να συναντηθούν.

Η συνάντηση έγινε στο ξενοδοχείο Χίλτον και το θέμα συζήτησης ήταν η επόμενη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Με δεδομένο ότι τον Αύγουστο έβαλε 900.000 ευρώ, ο Σαχπατζίδης θεωρεί πως η απόφαση για τη νέα διοίκηση πρέπει να είναι συλλογική.

Στη συνάντηση αυτή, ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας επέμενε πως η νέα διοίκηση του ΠΑΟΚ πρέπει να είναι πενταμελής και δεν συμφωνεί με το ενδεχόμενο να απαρτίζεται από περισσότερα μέλη.

Σύμφωνα με τον Σαχπατζίδη, στη διοίκηση πρέπει να συμμετέχουν οι δύο γιοι του, ο Ζήσης Βρύζας κι ο Θόδωρος Ζαγοράκης, ενώ ο πέμπτος θα είναι αναγκαστικά ένας εκπρόσωπος του Ερασιτέχνη. Είναι προφανές ότι σε μία τέτοια διοίκηση, ο έλεγχος θα μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανήκει ουσιαστικά στην οικογένεια Σαχπατζίδη.

Ο Ζαγοράκης από την πλευρά δεν συμφωνεί με το πενταμελές σχήμα κι επιμένει στο εννιαμελές συμβούλιο, στο οποίο θα έχει και ανθρώπους της δικής του επιλογής και εμπιστοσύνης.

Βέβαια ότι κι αν πουν οι δυο τους, η τελική απόφαση είναι του Ερασιτέχνη. Αυτός προτείνει την διοίκηση στο πρωτοδικείο κι αυτός θα έχει την ευθύνη της τελικής επιλογής.

Ακόμη και στο σενάριο, που οι δύο πλευρές (όσο κι αν θέλουν να πλασάρονται ως μία, στην πραγματικότητα είναι δύο πλευρές) δεν συμφωνήσουν και ζητούν διαφορετικά πράγματα, ο Ερασιτέχνης θα αποφασίσει για το αν ο έλεγχος της ΠΑΕ θα ανήκει στον Ζαγοράκη ή στην οικογένεια Σαχπατζίδη.
24
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ο Σαχπατζίδης παίζει βρώμικο παιχνίδι...Κάναμε την στραβή με τον Φλωρίδη αλλά όχι και να μας πάρεις το κώλο κ.Σαχπατζίδη.Με 900 χιλιάρικα ούτε την άνε ραχο΄θλα δεν διοικείς,όχι τον ΠΑΟΚ.Και μιας και είναι φανερό πως δε γουστάρεις το Ζαγοράκη πραγματικά να σε δώ τι θα κάνεις αν πάρεις την ΠΑΕ και σας πει γεια!!!Να δούμε ποιος θα πατάει στο γήπεδο...Τι σκατά πάθατε ρε πούστη μου...Η ομάδα ανεβαίνει επίπεδο..τι σκατά θέλετε...?
:pano:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Σαχπα δεν μας τα λες καλα κρίμα γιατί ακόμη πιστεύω ότι μπορείς να βοηθήσεις αν η σαπουνόφουσκα φλωριδη ήταν ένα κόλπο για να πάρεις την διοίκηση είσαι απαράδεκτος ελπίζω να μην ισχύει αυτο......ενοτητα τίποτε άλλο με τον ζαγορ μπροστα και τον Ζήση.....γλάστρα δεν θα είναι κανείς....
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Τον Σαχπα δεν μπορω να πω οτι τον θεωρω ''αθωα περιστερα'',ουτε με επεισε στην υποθεση Φλωριδη.
Η αληθεια παντως να λεγεται.Οσοι θελουν να μπουν στην διοικιση πρεπει να μπορουν να βοηθουν ΚΑΙ οικονομικα.
Δηλαδη με τον Ραπτοπουλο και τον Χατζοπουλο που ηταν στην διοικιση,και δεν εβαλαν λεφτα,τι κερδισαμε;τι προσφεραν;...Θελεις κυριε να μπεις στα κοινα;...ωραια,αλλα βαλε και το χερι στην τσεπη.Η ομαδα εχει αναγκες
τα προβληματα πολλα,οχι μονο λογια,αλλα και πραξεις ουσιας.
Μακαρι να βρει ο Ζαγορακης ατομα που να τους εμπιστευται και να εχουν και 5 φραγκα να βαλουν στην ομαδα.
Αλλιως και εγω θεωρω περριτο να μπαινουν ατομα μονο και μονο για λεμε 7μελη η 9μελη σχημα.
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Ναι αλλά εκτός από λεφτά έχουμε και ανάγκες λειτουργίας της εταιρείας.Άμαμ είναι 5άδα ποιος θα κάνει τι???Θέλουμε σχήμα που να έχει αρμοδιότητες ο καθένας σε καίρια πόστα.Όσο περισσότεροι τόσο μοιράζονται οι ρόλοι.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Aυτους, τους λεγομενους ''τεχνοκρατες'' ΔΕΝ χρειαζεται να τους εχεις στην διοικιση.Αυτους,που οντως πρεπει να τους εχεις, τους βρισκεις, τους οργανωνεις, τους καλοπληρωνεις και ετσι λειτουργεις σαν μια συγχρονη ΠΑΕ
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Με 5 πάντως ο Σαχπατζίδης διοικεί να ξέρεις...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ετσι ειναι....ελπιζω να μην τσιμπησουν κποι αν παιξει κανας ψιλοεκβιασμος οχι αλλα λεφτα κλπ αν δε γινει το δικο του....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”