Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Αbg και μένα μου αρέσει το φόκους αποκλειστικά στο αγωνιστικό κομμάτι ..λίγα λόγια(δηλωσεις)....πολλά έργα...κλειστά στόματα στα αποδυτήρια.....μέχρι το επόμενο ματς που πατάμε τον αντίπαλο στο λαιμό και πάμε παρακάτω.
Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι μια κοινοτητα ανοιχτή σε ιδέες που την διαμορφώνουν τα μέλη της.....οι δημοσκοπήσεις δεν είναι κακή ιδέα.
Σε καταλαβαίνω τι εννοείς...........με το παραπάνω και συμφωνώ μαζί σου γενικά.....αλλά μια δημοσκόπηση δε κάνει κακό.....ειδικα στο λαό του ΠΑΟΚ.....που είναι ο τελευταίος λαός-κίνημα που έχει απομείνει.
Το ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ είναι μια κοινοτητα ανοιχτή σε ιδέες που την διαμορφώνουν τα μέλη της.....οι δημοσκοπήσεις δεν είναι κακή ιδέα.
Σε καταλαβαίνω τι εννοείς...........με το παραπάνω και συμφωνώ μαζί σου γενικά.....αλλά μια δημοσκόπηση δε κάνει κακό.....ειδικα στο λαό του ΠΑΟΚ.....που είναι ο τελευταίος λαός-κίνημα που έχει απομείνει.
- abc_o_ karpouzas
ρε αργοναυτη τι σχεση εχει ενα δημοψηφισμα με αυτο το πραγμα;;;
αυτου του ειδους η ερευνα το μονο που θα αναδιξει ειναι ποσοι ειναι απο εδω και ποσοι απο εκει και ποσοι στην μεση
και στο τελος ο ζαγορακης θα εχει σκιες.....εκτος εαν στο ονομα του πλουραλισμου ολα επιτρεποντε.
συγνωμη αλλα αυτο ειναι η μεγαλητερη κοτσανα και εμενα δεν με εκφραζει και ειμαι υποχρεωμενος να την καταθεσω
εσυ τι νομιζεις οτι εγω ειμαι ναι σε ολα;;;
ψαξε τα γραφτα μου....τα οποια ειναι τα μονα που μενουν...και αν βρεις κατι να ειπα εναντιον καποιου που ηταν η ειναι ενεργο μελος της ομαδος και εγω θα παρω 27 καψεις
και ξερεις γιατι δεν το κανω;;;; γιατι εαν αντι τον ζαγορακη ειχαμε κανεναν με το 67 % των μετοχων του ΠΑΟΚ δεν θα μπορουσαμε να αρθρωσουμε κιχ .....ενοω κιχ με ουσια
και αντι να ειμαστε χαρουμενοι τον εχουμε ξεσκισει
γιατι ρε θοδωρακη εκλασες και γιατι ρε θοδωρακη εισαι......η ποιο μιζερη διοικηση.....
μιαλο εχουμε και μνημη
3ποντο με τον οφη 3ποντο με τους ρολσροις και 3ποντο με τον βαζελο και μετα βλεπουμε
αυτου του ειδους η ερευνα το μονο που θα αναδιξει ειναι ποσοι ειναι απο εδω και ποσοι απο εκει και ποσοι στην μεση
και στο τελος ο ζαγορακης θα εχει σκιες.....εκτος εαν στο ονομα του πλουραλισμου ολα επιτρεποντε.
συγνωμη αλλα αυτο ειναι η μεγαλητερη κοτσανα και εμενα δεν με εκφραζει και ειμαι υποχρεωμενος να την καταθεσω
εσυ τι νομιζεις οτι εγω ειμαι ναι σε ολα;;;
ψαξε τα γραφτα μου....τα οποια ειναι τα μονα που μενουν...και αν βρεις κατι να ειπα εναντιον καποιου που ηταν η ειναι ενεργο μελος της ομαδος και εγω θα παρω 27 καψεις
και ξερεις γιατι δεν το κανω;;;; γιατι εαν αντι τον ζαγορακη ειχαμε κανεναν με το 67 % των μετοχων του ΠΑΟΚ δεν θα μπορουσαμε να αρθρωσουμε κιχ .....ενοω κιχ με ουσια
γιατι ρε θοδωρακη εκλασες και γιατι ρε θοδωρακη εισαι......η ποιο μιζερη διοικηση.....
μιαλο εχουμε και μνημη
3ποντο με τον οφη 3ποντο με τους ρολσροις και 3ποντο με τον βαζελο και μετα βλεπουμε
- abc_o_ karpouzas
με τον ρουλι το 3ποντο θα ειναι το ποιο χαλαρο της 10ετιας για αυτο δεν ανεφερα τιποτα

Ούτε εγώ το κατάλαβα το πόρισμα.
Δηλαδή με μια φορά ομίλους Τσουλου κάθε 4-5 χρόνια βγαίνουμε ίσα βάρκα - ίσα πανιά και δε χρειαζόμαστε και επενδυτή;
Θα μου πει κάποιος και τι σχέση έχει αυτό με το πόρισμα και θα έχει και δίκιο, αλλά ή κάνουμε καλόπιστη κριτική ή τα βλέπουμε και δε λέμε τίποτα.
Δηλαδή με μια φορά ομίλους Τσουλου κάθε 4-5 χρόνια βγαίνουμε ίσα βάρκα - ίσα πανιά και δε χρειαζόμαστε και επενδυτή;
Θα μου πει κάποιος και τι σχέση έχει αυτό με το πόρισμα και θα έχει και δίκιο, αλλά ή κάνουμε καλόπιστη κριτική ή τα βλέπουμε και δε λέμε τίποτα.
Φαουλ και απευθειας κοκκινη η αναρτηση του poll. Θα δωσει τροφη στους αρδ να ξεκινησουν τα περι διχασμου και αμφισβητησης. 

-
dj_timo έγραψε:μακραν το πιο αντιπαθητικο τοπικ...
...και το ποιο διχαστικο.

Μοικανε....Αργοναυτη...αφου με τα οικονομικα δεν θα βγαλουμε ακρη εμεις οι κοινη θνητοι......δεν το κλεινεται καλυτερα το τοπικ, ετσι κι αλλιως ,απο μονο του σαν τιτλος και μονο μας δημειουργει προβλημα.....
υ.γ. δεν την γυρναμε την κουβεντα στο ''φλεγον'' ζητημα των ημερων

...του πανε τα γαλανολευκα ...του πουλεν;

αντε ρε παοκτσακια μου ...ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε.....αιντε ρε γκαρντασια....ΠΑΟΚ...εισαι

Ο abg12d34 έγραψε.....
γιατι εαν αντι τον ζαγορακη ειχαμε κανεναν με το 67 % των μετοχων του ΠΑΟΚ δεν θα μπορουσαμε να αρθρωσουμε κιχ .....ενοω κιχ με ουσια
μιαλο εχουμε και μνημη
Συμφωνώ απόλυτα!
γιατι εαν αντι τον ζαγορακη ειχαμε κανεναν με το 67 % των μετοχων του ΠΑΟΚ δεν θα μπορουσαμε να αρθρωσουμε κιχ .....ενοω κιχ με ουσια
μιαλο εχουμε και μνημη
Συμφωνώ απόλυτα!

Δε θα έλεγα όχι ακόμα και στη διαγραφή του εντελώς........αλλά έτσι δε προάγετε ο διάλογος και φυσικά δεν είναι στο χέρι των μοντ μόνο.Αμα βεβαια συνεχιστεί η λάσπολογία και οι απύθμενη βλακεία μερικών θα κλειδώσει μέχρι νεωτέρας.Πιστεύω απλά ότι ακόμα ο ΠΑΟΚΤΣΗΣ αλλά και γενικότερα ο Ελληνας φίλαθλος δεν έχει την παιδεία για να συζητήσει χωρίς να τα κάνει όλα π**** και να ισοπεδώσει το σύμπαν όσον αφορά τέτοια λεπτά θέματα.ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:dj_timo έγραψε:μακραν το πιο αντιπαθητικο τοπικ...
...και το ποιο διχαστικο.....
Μοικανε....Αργοναυτη...αφου με τα οικονομικα δεν θα βγαλουμε ακρη εμεις οι κοινη θνητοι......δεν το κλεινεται καλυτερα το τοπικ, ετσι κι αλλιως ,απο μονο του σαν τιτλος και μονο μας δημειουργει προβλημα.....
υ.γ. δεν την γυρναμε την κουβεντα στο ''φλεγον'' ζητημα των ημερων....
...του πανε τα γαλανολευκα ...του πουλεν;![]()
![]()
αντε ρε παοκτσακια μου ...ολοι ΠΑΟΚ ειμαστε.....αιντε ρε γκαρντασια....ΠΑΟΚ...εισαι
Συμφωνώ ότι πρέπει να σταματήσουμε να δίνουμε τροφή στον κάθε ΑΡΔ.......και όλοι ξέρετε καλά ότι πολλές φορές γραφόμενα μας εδω μέσα γίνονται πρωτοσέλιδα την επόμενη σε βρωμοφυλλάδες.
το πολ ειναι διατρητο.. εχω ψηφισει ηδη 4 φορες..
επισης, συμφωνω πως το παρων τοπικ, χρηζει αμεσα λουκετου..
μακαρι σαν λαος (γενικα) κ σαν φορουμ (ειδικοτερα) να μπορουσαμε
να λυσουμε τις διαφορές μας (ναι, αυτες τις ΧΑΩΔΕΙΣ, λες κι ο ενας
ειναι παλαιστινιος κι ο αλλος εβραιος κανουμε..) με κοσμιο τροπο,
κουβεντα, κ επιχειρηματα..
αλλα, even Ray Charles could see το οτι θα γινει της ταναςπου εδω μεσα..
επισης, συμφωνω πως το παρων τοπικ, χρηζει αμεσα λουκετου..
-
Aργοναυτη ....στο ''φλεγον'' ζητημα .....δεν μου απαντησες;
...του πανε τα γαλανολευκα ;...ναι οχι;

...του πανε τα γαλανολευκα ;...ναι οχι;

nninik,σε καμία περίπτωση..από nninik » Παρ Οκτ 07, 2011 1:01 am
το πολ ειναι διατρητο.. εχω ψηφισει ηδη 4 φορες..
πατάς να ψηφίσεις, αλλά την ψήφο δεν την μετράει στο poll...
Το έχω επιχειρήσει από 4 διαφορετικούς υπολογιστές από το πρωί..
Η ψήφος καταχωρείται κατά nickname μέλους και όχι λόγω διαφoρετικής ip..
Σου δείχνει έτσι, αλλά δεν καταχωρείται..
οποιος ψηφισε"μου ειναι απολυτως κατανοητο και μου αρκει" το πορισμα που δεν ανακοινωθηκε παρακαλειται να μοιραστει λιγη απο τη σοφια του και με μενα τον ιθαγενη
και επανερχομαι....nninik έγραψε: επισης, συμφωνω πως το παρων τοπικ, χρηζει αμεσα λουκετου..

Σου απαντω δια στοματος Μπεκιαρη ...diniko80 έγραψε:το πορισμα που δεν ανακοινωθηκε

Εγινε μία ενημέρωση των συμπερασμάτων που προέκυψε. Ηταν πολλές σελίδες και δε μπορούσε να γίνει ανάλυση μίας προς μια. Εγινε συζήτηση επί των συμπερασμάτων του ορκωτού λογιστή".
Αν θελεις, ετσι το δικαιολογησαν αυτοι που διεταξαν τον εκτακτο ελεγχο....