91. Dario Krešić

Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: 91. Dario Krešić

Δημοσίευση από MANIAKOS »

"Θα περιμένω την ευκαιρία μου για την Εθνική ομάδα"
Ποδόσφαιρο, Συνεντεύξεις 06 Οκτ. 2011 14:31 - Από Χρύσανθος Δοβλέτογλου

Σίγουρος για τις δυνατότητές του και πεπεισμένος πως με "σύμμαχο" την υπομονή θα κληθεί κάποια στιγμή στην Εθνική Κροατίας παρουσιάστηκε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Ντάριο Κρέσιτς. Τι είπε για τις φιλοδοξίες του ΠΑΟΚ
Σχολιάστε

Στην κροατική ιστοσελίδα "glas-slavonije.hr" μίλησε ο Ντάριο Κρέσιτς. Ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ φάνηκε πως είναι "οπλισμένος" με υπομονή και παρουσιάστηκε σίγουρος πως κάποια στιγμή θα λάβει κλήση για την Εθνική Κροατίας. Ο πορτιέρο του "Δικεφάλου" μίλησε ακόμη για τις φιλοδοξίες που υπάρχουν στον ΠΑΟΚ, το ξεκίνημα των "ασπρόμαυρων" στην σεζόν και το παιχνίδι Ελλάδα-Κροατία που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή (7/10).

"Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλος σύλλογος στην Ελλάδα, τα τελευταία δύο με τρία χρόνια πρωταγωνιστεί και οι φιλοδοξίες ολοένα και αυξάνονται. Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, είναι ένα κλαμπ που βρίσκεται μόνιμα στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εχουμε ανεβάσει τον πήχη, πλέον μπορούμε να μιλάμε για πρωτάθλημα. Η ατμόσφαιρα είναι καλή, αλλά όταν χάνουμε υπάρχει δυσαρέσκεια, όπως άλλωστε συμβαίνει και οπουδήποτε αλλού", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

"Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα την περασμένη εβδομάδα, πρώτα είχαμε το ντέρμπι της ΑΕΚ, το οποίο κερδίσαμε 3-0, μετά παίξαμε στην έδρα της Ρουμπίν Καζάν και ακολούθησε η ήττα με 2-1 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός είχε ένα μικρό πλεονέκτημα διότι στην Ευρώπη έπαιξε μια μέρα νωρίτερα από εμάς".

Για το παιχνίδι Ελλάδα-Κροατία την Παρασκευή (7/10) σχολίασε: "Η ατμόσφαιρα φτιάχνεται σιγά-σιγά, μέσα από αυτή την συνάντηση μπορούμε να κάνουμε αποφασιστικό βήμα για την πρώτη θέση του ομίλου. Οι Έλληνες είναι αισιόδοξοι, καθώς παίζουν στο σπίτι τους και είναι βέβαιοι ότι θα κερδίσουν τους τρεις βαθμούς. Το γήπεδο θα είναι γεμάτο. Οι Έλληνες δεν σκέφτονται καθόλου την αποτυχία".

Κατέληξε μιλώντας για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Κροατίας: "Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ποιότητα που έχω. Ξέρω ότι ο λόγος που δεν έχω κληθεί είναι πως άργησαν να με γνωρίσουν. Πάντως, θα περιμένω την ευκαιρία μου".
ρολα

Οι συνεντευξεις που δινει παιζει να ναι πιο πολλες απο τις σωστες εξοδους του.. :twisted:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ακόμη και ο Etto είπε ότι ο Δαρείος αξίζει να παίξει στην Εθνική Κροατίας (όπως και ο ίδιος...)
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

No comments
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

MANIAKOS έγραψε: Κατέληξε μιλώντας για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Κροατίας: "Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ποιότητα που έχω.".
Είμαι σίγουρος ότι είσαι πεπεισμένος και για την μετριοφροσύνη και την αυτογνωσία σου.
MANIAKOS έγραψε:Ξέρω ότι ο λόγος που δεν έχω κληθεί είναι πως άργησαν να με γνωρίσουν.
(θα ρισκάρω την παρατήρηση από τον Μοϊκανό και θα σχολιάσω .... χαλάλι της)
Δηλαδή .... φταίει που κυκλοφορείς και παίζεις μεταμφιεσμένος σε Παρθενώνα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος DC την Πέμ 06 Οκτ 2011, 21:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Δημοσίευση από adamroxas »

:yellowcard: Παιξε μπαλα και μην μιλας...
Αν αξιζεις να παιζεις στην εθνικη σου, να το αποδειξεις, και να βουλωσεις και τα στοματα ολων οσων σε κραζουν...
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

DC έγραψε:
MANIAKOS έγραψε: Κατέληξε μιλώντας για το ενδεχόμενο να κληθεί στην Εθνική Κροατίας: "Είμαι απόλυτα πεπεισμένος για την ποιότητα που έχω.".
Είμαι σίγουρος ότι είσαι πεπεισμένος και για την μετριοφροσύνη και την αυτογνωσία σου.
MANIAKOS έγραψε:Ξέρω ότι ο λόγος που δεν έχω κληθεί είναι πως άργησαν να με γνωρίσουν.
(θα ρισκάρω την παρατήρηση από τον Μοϊκανό και θα σχολιάσω .... χαλάλι της)
Δηλαδή .... φταίει που κυκλοφορείς και παίζεις μεταμφιεσμένος σε Παρθενώνα;

:lol: :lol: :lol:

υγ έχει χιούμορ το παλληκάρι ...
ειδικά αναφορικά με την ... ποιότητα,που ξέρει πως έχει.ανεπάρκειες,που κοστίζουν βαθμούς στην ομάδα άραγες έχεις ρε δαρείε;;θα σου απαντήσω εγώ.έχεις.γι'αυτό άφησε τις δηλώσεις κάθε λίγο και λιγάκι και ξεσκίσου είτε να τις μειώσεις όσο το δυνατόν είτε να τις ... καμουφλάρεις με τη συνδρομή των συμπαιχτών σου (που προς το παρόν φαντάζει ζόρικο μιάς και δείχνεις παντελώς αδύναμος να τους καθοδηγήσεις εν ώρα αγώνα).άντε γιατι η πρόκληση της νοημοσύνης μας έχει και όρια.βέβαια,τους δύσκολους καιρούς,που διάγουμε,το χιούμορ-έστω κι επιπέδου σεφερλή-μόνον επωφελές μπορεί να είναι για τον απλό θνητό νεοέλληνα ...

so,dario keep making hilarious statements.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος navigator11 την Πέμ 06 Οκτ 2011, 21:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ρε μάγκες εκεί στη ΠΑΕ............τι θα γίνει με τις δηλώσεις?Λίγο μαζέψτε τους...........!
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Οντως περιεργη στιγμη για συνεντευξη! Συνηθως δινει συνεντευξη ενας παικτης μετα απο καμια φοβερη εμφανιση, καμια περιοδο φορμαρισματος σαν τον Ετο μετα απο τα 2 πολυ καλα ματς... αλλα ο αλλος που κανει το ενα λαθος μετα το αλλο πως μιλαει τοσο ανετα?
Νταριο, συγκεντρωσου φιλε και βελτιωσου γιατι εχουμε μεγαλες ελπιδες για σενα.
Άβαταρ μέλους
karl

Δημοσίευση από karl »

dj_timo έγραψε:Οντως περιεργη στιγμη για συνεντευξη! Συνηθως δινει συνεντευξη ενας παικτης μετα απο καμια φοβερη εμφανιση, καμια περιοδο φορμαρισματος σαν τον Ετο μετα απο τα 2 πολυ καλα ματς... αλλα ο αλλος που κανει το ενα λαθος μετα το αλλο πως μιλαει τοσο ανετα?
Αφού κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο - τι περιμένεις; :D

Μάλλον παίζει και λίγο ότι έχουμε παιχνίδι Ελλάδα Κροατία.
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Εικόνα
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Aν στο χθεσινο παιχνιδι της Εθνικης στη θεση της ποδοσφαιρικης ''απατης'' που λεγεται Τζορβας επαιζε ο Κρεσιτς,και εκανε τα ''εγκληματα''που εκανε ο τεως βαζελος και νυν Ιταλιανος... [τραβηξαν λαχειο οι μακαροναδες] :lol: .....
......θα τον ειχαμε σταυρωσει τον ΔΑΡΡΕΙΟ.....
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

τον μανατζερ του τζορβα πρεπει να παρει ο κρεσιτς,,,, :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
cronos

Δημοσίευση από cronos »

Γιατί δεν παίρνει και την Ελληνική υπηκοότητα,
για να παίξει στην θέση του? :twisted: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους