Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Re: Οικονομικά Θέματα της ΠΑΕ
Εδω κανεις λαθος. Συγγνωμη. Τετοια παραστατικα ειχε παρουσιασει ο Αγαπουλας ως εξοδα παραστασεως ( καφεδες , ποτα , αναψυκτικα ) και ωε εξοδα για εργα στους Θρακομακεδονες ...kos έγραψε:αυτο με τα παραστατικα σταματηστε το. εαν εφερνε ο τζον γου παραστατικα οτι αγορασε 2εκ ευρω τον μεσι απο τον καμπο το ομοφωνο πορισμα του κοσμου θα ηταν οτι εδωσε 200χιλ και τα υπολοιπα παντελονι με παραστατικα.
Αποδειχτηκαν αναληθη και γι'αυτο κυνηγανε τωρα την λατρεια μου ....

Δεν μπορω να σε καταλαβω ... Πρεπει απαραιτητως να πηρε καποιος λεφτα και να εφαγε ???? Και μαλιστα σε τεοιο σημειο ωστε να κινδυνευει με αγωγες και φυλακιση ??? Εκ προοιμιου , δεχεσαι οτι καποιος " βουτηξε " ...georgedoulk έγραψε:Αρα δεν "βγηκαν" χρήματα απο το ταμείο της ΠΑΕ χωρις παραστατικά. Αρα για ολα τα εξοδα εκδόθηκαν αποδείξεις. Αρα οσοι πήραν λεφτά τα πήραν νόμιμα. Αρα κανένας δεν εκλεψε λεφτά απο το ταμείο. Αρα κανένας δεν θα πάει φυλακή.

Τεσπα , παω να φαω και θα τα πουμε το απογευμα ...

Εγω απο αυτα που καταλαβαινω ειναι οτι αν ειχε αποδειχτει απατη και οτι αλλο θελετε , θα ειχαν βγει στα κεραμιδια τωρα ολοι ...
-
απο shark4.....
''Τεσπα , παω να φαω και θα τα πουμε το απογευμα''...
Καρχαρια τι καλο φαγακι εχει σημερα το μενου;.....ψαρια;

''Τεσπα , παω να φαω και θα τα πουμε το απογευμα''...
Καρχαρια τι καλο φαγακι εχει σημερα το μενου;.....ψαρια;

"Υπεξαίρεση δεν έγινε. Χρέη υπάρχουν και έγιναν, αλλά όλα εντάξει."
χε χε χε
χε χε χε
Να θυμισω μονο οτι ο ιδιος ΑΣ εβγαζε καθε χρονο λαδι τον Τακη Πανελουδη.Δηλαδη πραγματικα περιμενατε ακομα και αν προεκυπτε κατι να το κυνηγουσε ο ΑΣ? Μια οικογενεια ειμαστε ρε παιδια,με τα καυγαδακια μας και τις αγαπες μας.Σημερα μαθαμε οτι ο Βιολιδης εχει χαρισει 700.000 στην καε,παλιοτερα τοσα και αλλα τοσα ο Αμοιριδης, αλλα και ο Γαλατσοπουλος.Τωρα πως στο διαολο η καε εχει τοσα χρεη, ενας θεος ξερει.Ζω πραγματικα για την μερα που θα αναλαβει τις τυχες της ομαδας κατα προτιμηση καποιος ξενος υπαρκτος και δυνατος επενδυτης και αν γινεται να μην ξαναδω ελληνα υπαλληλο στην ΠΑΕ,ενα μονο προσωπο κοινης αποδοχης για να αισθανεται καλα ο κοσμος,ας ειναι ο Ζαγορακης, τον οποιο οσο λιγο και αν θεωρω παραγοντικα, εξακολουθω να πιστευω στην τιμιοτητα του και την αγαπη του για την ομαδα.
edit 

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GI4NNEN4 την Πέμ 06 Οκτ 2011, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
έχει αρχίσει και ξεφεύγει η κατάσταση ...
με όλη την καλή διάθεση που έχω απέναντι σε όλους τους παοκτσήδες, το έχουμε ξεφτιλίσει ...
η ανάλυση της ανάλυσης ώ ανάλυσης ...
γαμώ τα οικονομικά μου γαμώ ...
μας τα λένε όλα και κάποιοι συνεχίζετε ... !!!
ξεκολλάτε γιατί χανόμαστε και χάνουμε την ουσία ... !!!
με βλέπω πάλι για αποχή από εδώ ... κούρασε πολύ το θέμα και δεν γουστάρω άλλο
με όλη την καλή διάθεση που έχω απέναντι σε όλους τους παοκτσήδες, το έχουμε ξεφτιλίσει ...
η ανάλυση της ανάλυσης ώ ανάλυσης ...
γαμώ τα οικονομικά μου γαμώ ...
μας τα λένε όλα και κάποιοι συνεχίζετε ... !!!
ξεκολλάτε γιατί χανόμαστε και χάνουμε την ουσία ... !!!
με βλέπω πάλι για αποχή από εδώ ... κούρασε πολύ το θέμα και δεν γουστάρω άλλο
Πραγματικά απίστευτα κουραστικό θέμα και μερικοί το κάνουν ακόμα πιο κουραστικό.
-
οτι του φανει του λολοστεφανη ειναι το τοπικ αυτο
ο Ελληνας τελικα πασχει απο ακρατητη ξερολαση
ο Ελληνας τελικα πασχει απο ακρατητη ξερολαση
Αυτα τα οικονομικά του ΠΑΟΚ μόνο φειγ βολάν δεν τα κάναμε όλες οι άλλες ΠΑΕ τηρούν μυστικοπαθεια τίποτα δεν βγαίνει έξω σε μας βγαίνουν παρα πολλα αλλα θελουμε να βγουν όλα ακόμα και πράγματα που μπορούν οι αντίπαλοι μας να τα εκμεταλλευτούν και δεν έχουν σχέση με σωστη διαχείρηση η Όχι ....
Τι να πεις ..... ντρέπομαι που κάποιοι εδώ μέσα δηλώνουν συνοπαδοί μου.
Κατάντια πραγματική να χαλιέσαι με ένα πόρισμα που λέει ότι η διοίκησή σου δεν σε κλέβει. Κατάντια.
Περαστικά τους ... και υπάρχουν και οι σόδες.
Κατάντια πραγματική να χαλιέσαι με ένα πόρισμα που λέει ότι η διοίκησή σου δεν σε κλέβει. Κατάντια.
- abc_o_ karpouzas
και το ποιο ωραιο ειναι οτι εαν ρωτισεις καποιον που θελει να τα μαθει ολα...γιατι ρε φιλε θελεις να μαθεις τι και πως;;;.... δεν θα ξερει τι να απαντηση
+1DC έγραψε:Τι να πεις ..... ντρέπομαι που κάποιοι εδώ μέσα δηλώνουν συνοπαδοί μου.
Σαφεστατη η ανακοινωση του Α.Σ. Λεει με πολυ απλα λογια πως οτι νουμερα εχει ανακοινωσει η ΠΑΕ, σε ισολογισμους η σε συνεντευξεις τυπου, ΙΣΧΥΕΙ. Οποιος δεν ικανοποιηθηκε με αυτον τον ελεγχο δεν προκειται να ικανοποιηθει ποτε και με κανεναν ελεγχο, οποιος και να τον κανει εκτος απο τον ιδιο. Προκειται πλεον ειτε περι απλης εμπαθειας και συνδρομου καταδιωξης, ειτε προσωπικου συμφεροντος.
υ.γ.1 ...οι χαρακτηρισμοι δεν αναφερονται στον Σερα4, με τον οποιο κατα τα αλλα συμφωνουμε σε πολλα. Απλα, με εκπλησει η σταση σου φιλε.
υ,γ,2 Σχετικα με τον Γιαννη 'Χαρβαρντ' Παπαδοπουλο, παντα ημουν επιφυλακτικος μαζι του, αλλα πιστευα οτι μπορει να βοηθησει σε καποιο πιθανο σχημα. Πλεον, εκτεθηκε στα ματια μου ως πολυ μικρος ανθρωπος και με τασεις μεγαλομανιας και εξουσιομανιας, χωρις να εχει την αναλογη ευφυια και ικανοτητα για να στηριξει τετοιες φιλοδοξιες. Out of his depth που λενε και οι Εγγλεζοι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Olorin την Πέμ 06 Οκτ 2011, 17:33, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
- PAPA TSIBIKOS
Έλα μου ντε DC.
Και τώρα τη γίνεται με τον Βιολίδη που ΔΕΝ έφαγε τα λεφτά των οπαδων???
Αύριο στην θέση του Βιολίδη θα έχουμε τον Ζαγόρ και τον Βρύζα???
Α ξέχασα , έχουμε εφεδρία τον μίστερ Χάρβαρτ τον Παπαδόπουλο
Και τώρα τη γίνεται με τον Βιολίδη που ΔΕΝ έφαγε τα λεφτά των οπαδων???
Αύριο στην θέση του Βιολίδη θα έχουμε τον Ζαγόρ και τον Βρύζα???
Α ξέχασα , έχουμε εφεδρία τον μίστερ Χάρβαρτ τον Παπαδόπουλο

Μα είναι ΑΠΛΌ φίλε μου αν το πόρισμα έλεγε ότι κλέβουν θα ήταν ικανοποιημένοι κάποιοι παντα για τους εμπαθης κα προκατειλημμενους μιλαω αυτο περίμεναν .....