shark4 έγραψε:Η οικονομική θέση της εταιρείας συμφωνεί με τις οικονομικές καταστάσεις και τις παρατηρήσεις αυτών όπως αυτές αναφέρονται στις εκθέσεις του τακτικού ορκωτού ελεγκτή της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. για τις συγκεκριμένες χρήσεις , τις οποίες επιβεβαιώνει και ο έκτακτος ορκωτός ελεγκτής του Α.Σ. Π.Α.Ο.Κ.
Ξεκιναμε απο αυτη την διαπιστωση . Τι λεει ? Οτι αυτα τα ποσα που μας ελεγε η διοικηση οτι ξοδεψε , κερδισε , δαπανησε κλπ , ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΥΤΑ γιατι και εμεις σαν ΑΣ ΠΑΟΚ τα διασταυρωσαμε .
Πιο λιανα , σημαινει οτι αν μας ειπαν απο την ΠΑΕ οτι π.χ χρωστανε 5 εκ. για εκεινη την περιοδο , το ιδιο βρηκαμε και εμεις σαν ΑΣ ΠΑΟΚ.
Αρα παραστατικα και λοιπα εγγραφα - για εκεινη την περιοδο που εψαξαν και οι μεν και οι δε- υπαρχουν και ειναι νομιμα.
Αυτό που γράφει ο shark εδώ είναι όλη η ουσία και απορώ πως ανθρώποι όπως ο Sera το ξεπερνούν έτσι ...
Τι λέει το παραπάνω για εμένα που είμαι από αυτούς που έχω ζήσει καλά τον παλιό αναξιόπιστο ΠΑΟΚ ...
Ότι τα τελευταί 3,5 χρόνια βλέπουν τα οικονομικά της ΠΑΕ λογιστές και ένα κάρο ανεξάρτητοι ορκωτοί λογιστές και από ΠΑΕ αλλά και από ερασιτέχνη και διαπιστώνουν μία χρηστή και νόμιμη διαχείριση ...
Αυτό sera είναι μεγάλη κατάκτησή μας ... και μην το απαξιώνεις (ξέρω ότι συμφωνείς σε αυτό ...)
Αν συνδυάσουμε το παραπάνω με το γεγονός ότι βάση των οικονομικών καταστάσεων η διοίκηση βγαίνει κάθε χρόνο 1-2 φορές και μας λέει τα πάντα, αυτό δεν γίνεται σε καμία ομάδα εκτός από εμάς ...
Η ανακοίνωση λέει ότι αυτά που μας έλεγε η ΠΑΕ είναι αληθινά ...
Επίσης η ανακοίνωση έχει και παρατηρήσεις για τον οικονομικό έλεγχο της ΠΑΕ ... Απόλυτα λογικό αφού η ΠΑΕ δεν έχει οικονομικό διευθυντή και δουλεύει με εξωτερικό ... όχι ότι αν είχε και δεν ήταν καλός θα γίνονταν δουλειά αλλά λέμε τώρα ... Θέλει τσάκαλο εκεί και το έχουμε πει πολλές φορές ... Δεν γίνεται ΑΕ με 30 μύρια τζίρο να μην έχει οικονομικό δυνατό.
Τέλος θα ήθελα να πω ότι για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα να πάει να γραφτεί στον ερασιτέχνη και να ζητήσει να δει τα στοιχεία από κοντά.
Ή αλλιώς να φτιάξουν μία επιτροπή παοκτσήδικη κάποιοι (σύνδεσμοι τους λένε αυτούς, paokmania το λένε αυτό δεν με νοιάζει) και να πάνε να δουν τα στοιχεία από κοντά.
Σε κάθε περίπτωση αυτή η ιστορία δεν τελειώνει πουθενά αν θέλεις να ψάχνεις και να αμφισβητείς ...
Τα λεφτά δεν κλάπηκαν ...
ξοδεύτηκαν πολλά λεφτά σε ανάγκες μίας ομάδας που θέλει να είναι άκρως ανταγωνιστική και συγχρόνως το προηγούμενο διάστημα δεν υπήρχε πουθενά.
Λάθη έγιναν αλλά δεν κλάπηκε ούτε δραχμή ...
αυτό που ξέραμε είπε και ο ερασιτέχνης ... κούρασε η ιστορία παιδιά !!!
πιο σημαντικό είναι το πως θα στελεχωθεί η νέα διοίκηση και με αυτά που ακούω εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος !!!