Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
jpower73
Δημοσιεύσεις: 1104
Εγγραφή: Δευ 15 Μαρ 2010, 16:59

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από jpower73 »

Στον Ατρόμητο ο Οικονόμου

Παίκτης του Ατρόμητου θα είναι για την επόμενη διετία ο Βαγγέλης Οικονόμου. Ο 24χρονος αριστερός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Καβάλα και είχε στα χέρια του αρκετές προτάσεις (επίσημη από την Κέρκυρα, στείρο ενδιαφέρον από την ΑΕΚ), όμως επέλεξε τους Περιστεριώτες.


"Είμαι πολύ ευχαριστημένος που έρχομαι σε μια ομάδα με μεγάλες φιλοδοξίες και από τις καλύτερα οργανωμένες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Επέλεξα τον Ατρόμητο γιατί οι στόχοι του συμβαδίζουν με τους δικούς μου και θα μου δώσει την ευκαιρία να δείξω την αξία μου και να δικαιώσω τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Επιπλέον τον επέλεξα γιατί έχει ένα πρόεδρο τον κύριο Σπανό για τον οποίο όλη η Ελλάδα γνωρίζει πόσο καλός παράγοντας είναι αλλά και γιατί ο προπονητής κύριος Δώνης υποστηρίζει τους Έλληνες ποδοσφαιριστές. Ο Ατρόμητος είναι άλλωστε μια ομάδα με μικρό μέσο όρο ηλικίας που έχει τη φιλοσοφία να εμπιστεύεται τους νέους παίκτες και κυρίως τους Έλληνες. Μπαίνοντας στην οικογένεια του Ατρόμητου οι απαιτήσεις προς το πρόσωπό μου μεγαλώνουν. Μέσα από τις διακρίσεις της ομάδας θέλω να διακριθώ κι εγώ, να κάνω μια καλή χρονιά και να δεχθώ την κλήση από την Εθνική ομάδα μέσα από τον Ατρόμητο", τόνισε ο Οικονόμου μετά την υπογραφή του συμβολαίου του.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=315559
Άβαταρ μέλους
jpower73
Δημοσιεύσεις: 1104
Εγγραφή: Δευ 15 Μαρ 2010, 16:59

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από jpower73 »

«Καλύτερα από την ΑΕΚ»
05/10/2011, 17:43 |

Ως την καλύτερη επιλογή για την καριέρα του χαρακτήρισε την μετακίνησή του στον Παναιτωλικό ο Πίτερ Ντολεζάι. Ο Σλοβάκος αμυντικός τόνισε πως ήταν προτιμότερο για τον ίδιο να συνεχίσει στο Αγρίνιο παρά στην ΑΕΚ των πολλών οικονομικών προβλημάτων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην πατρίδα του:

«Είχα και άλλες προσφορές αλλά ήθελα να αποφασίσω γρήγορα για το μέλλον μου και κατέληξα στον Παναιτωλικό. Είναι μία ομάδα που μπορείς να δουλέψεις με ιδανικές συνθήκες. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα τόσο γρήγορα να βρω ομάδα.

Στον Βόλο έκανα μία επιτυχημένη σεζόν και αυτό με βοήθησε για να με δουν και άλλοι σύλλογοι. Υπήρξε επαφή και με την ΑΕΚ, αλλά ο σύλλογος αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, κάτι που δεν συμβαίνει στον Παναιτωλικό. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/506004?utm_medium=feed&utm_source=yahoo&utm_campaign=yahoo_rss
IKARIA_4
Δημοσιεύσεις: 953
Εγγραφή: Τετ 13 Ιαν 2010, 17:21
Τοποθεσία: ΑΙΓΑΙΟ ΠΕΛΑΓΟΣ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από IKARIA_4 »

χυλοπιττα ακομα και απο τον Ντολεζαι..?
Άβαταρ μέλους
karabill
Δημοσιεύσεις: 794
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 11:01
Τοποθεσία: Salonica / China

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από karabill »

Αν και απολαμβανω την κατασταση στην κουλα...
ας μη μηλαμε ομως εμεις γιατι υπηρξε και ο Ψωμας!
Άβαταρ μέλους
jpower73
Δημοσιεύσεις: 1104
Εγγραφή: Δευ 15 Μαρ 2010, 16:59

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από jpower73 »

Adios…
05/10/2011, 22:16

Εικόνα

Ο Μανόλο Χιμένεθ αποτελεί και τυπικά παρελθόν από την ΑΕΚ μετά από σχεδόν δώδεκα ώρες συζητήσεων και διαπραγματεύσεων με την ΠΑΕ. Με μία… συναισθηματική ανακοίνωση η διοίκηση της ΠΑΕ χαρακτηρίζει τον Ισπανό τεχνικό κομμάτι της ιστορίας της. «Συναινετικό το διαζύγιο. Θεωρώ πως είναι ώρα για μια αλλαγή προς όφελος και καλό όλων. Έτσι δεν λεω αντίο αλλά εις το επανιδείν», αναφέρει σε δήλωσή του ο 47χρονος προπονητής.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή του συλλόγου, Μανόλο Χιμένεθ. Ο Μανόλο θα αποτελεί για πάντα κομμάτι της ιστορίας της ομάδας μας και συνέδεσε το όνομά του με την κατάκτηση του Κυπέλλου μετά από πολλά χρόνια. Η ΠΑΕ ΑΕΚ του εύχεται κάθε επιτυχία σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ο Μανόλο Χιμένεθ προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «Αποχωρώ συναινετικά από την ΑΕΚ τρέφοντας τα καλύτερα και ειλικρινέστερα συναισθήματα για την ομάδα, τον κόσμο και την διοίκηση. Αποτελώ μέρος της ιστορίας της ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που θα κουβαλώ πάντα, όπως και όλοι, μέσα μου. Θεωρώ πως είναι ώρα για μια αλλαγή προς όφελος και καλό όλων. Έτσι δεν λέω αντίο αλλά εις το επανιδείν».

Πληροφορίες αναφέρουν πως στην κατ’ αρχήν συμφωνία για το διαζύγιο που είχε επιτευχθεί το βράδυ της Τρίτης, ο Μανόλο Χιμένεθ είχε δεχτεί να εισπράξει μόνο τα οφειλόμενα, ήτοι 675.000 ευρώ, συν 185.000 ευρώ για τους συνεργάτες του. Άγνωστο είναι-για την ώρα-αν θα εισπράξει ένα μέρος από τα 650.000 ευρώ που είχε λαμβάνειν για το υπόλοιπο του συμβολαίου του.

Στις μαραθώνιες συζητήσεις στα γραφεία των εγκαταστάσεων στα Σπάτα συμμετείχαν από την πλευρά της ΠΑΕ οι Αδαμίδης, Καπετανάκης, Δημητριάδης και Γκρέταρσον και από την άλλη ο Ισπανός προπονητής, ο εκπρόσωπός του Άλβαρο Τόρες, οι συνεργάτες του Χεσούς Καλντερόν και Νταβίντ Χιμένεθ, αλλά και μέλη από το νομικό και οικονομικό επιτελείο του συλλόγου.

Ο Μανόλο Χιμένεθ αναμένεται να περάσει την Πέμπτη από το προπονητικό κέντρο για να αποχαιρετήσει τους παίκτες, ενώ ο Νίκος Κωστένογλου είναι προ των πυλών. Ο παλαίμαχος αμυντικός είναι έτοιμος να πιάσει δουλειά, ενώ είναι πολύ πιθανό να γίνει και μία μεταγραφή για να βοηθηθεί το έργο του νέου προπονητή. Οι επιλογές πάντως δεν είναι πολλές και περιορίζονται στους παίκτες που προέρχονται από Ολυμπιακό Βόλου (όπως οι Λεάντρο Άλβαρες και Ξαβιέ Τομάς) και Καβάλα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.sport-fm.gr/article/506083?utm_medium=feed&utm_source=yahoo&utm_campaign=yahoo_rss
Άβαταρ μέλους
moican4
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από moican4 »

«Να πληρώσουν Κάρλος και Κάλα, αλλιώς…»

Τη δυσαρέσκειά του για την καθυστέρηση στις πληρωμές των Χοσέ Κάρλος και Χουάν Κάλα από την ΑΕΚ εξέφρασε ο μάνατζερ των δύο παικτών, Εμίλιο ντε λα Ρίβα, μιλώντας στη «SportDay». Η λύση της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ ήταν ένα ακόμη «χτύπημα» για τα δύο… παιδιά του και δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο να υπάρξουν εξελίξεις.

«Είναι γεγονός ότι και οι δύο είναι έντονα προβληματισμένοι, όχι τόσο για την αποχώρηση του Χιμένεθ, αν και ήταν εξ αρχής προφανές πως υπέγραψαν εξαιτίας του, όσο για την οικονομική κατάσταση της ομάδας. Άλλα μας είχε υποσχεθεί η διοίκηση κι άλλα βλέπουμε», τόνισε και πρόσθεσε: «Γνωρίζαμε τα προβλήματα στις καθυστερήσεις πληρωμών και γι’ αυτό είχαμε ρωτήσει αν θα υπάρχουν φέτος ανάλογα προβλήματα. Μας διαβεβαίωνε πως δεν θα υπάρχουν καθυστερήσεις και ότι οι μεγάλες περικοπές στο μπάτζετ γίνονται για να υπάρχει συνέπεια απέναντι στους παίκτες. Από όσο γνωρίζω, και στον Χιμένεθ έδιναν τις ίδιες υποσχέσεις».

Τι γίνεται από εδώ και στο εξής; «Προφανώς δεν χαίρονται που φεύγει ο Χιμένεθ, αλλά αυτό είναι θέμα της διοίκησης και του προπονητή. Στο τέλος του μήνα θα είμαι στην Αθήνα και θα επιδιώξω συνάντηση με τον πρόεδρο ή τον τεχνικό διευθυντή. Αν οι παίκτες παραμένουν απλήρωτοι μέχρι το Δεκέμβριο, θα πρέπει να αναζητήσουμε μια λύση για να φύγουν, αν καταστεί δυνατό, και τον Ιανουάριο. Δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο αυτή η κατάσταση».

http://www.sport-fm.gr/article/506127
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Τι έγινε παει κα ο εξυγειαντης κουγιας και η Παναχαϊκή ; Τποβιβαστηκε και 5 χρονια ο κουγιας εκτός ποδοσφαίρου....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Δημοσιεύσεις: 5255
Εγγραφή: Παρ 14 Νοέμ 2008, 05:15
Τοποθεσία: ΔΕΝΤΡΟΠΟΤΑΜΟΣ
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

βεγγελα ψαξου
O Μαρινάκης από τα μάτια ενός Αγγλου...


07 Οκτ 2011 12:13, Από PAOK24


Το ποδοσφαιρικό αγγλικό περιοδικό «FourFourTwo» φιλοξενεί ένα αφιέρωμα για στο Champions League και εκεί λέει διάφορα ενδιαφέρον για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη...


Το κείμενο έχει τίτλο: «Πιο πιθανό να υποκινήσει ταραχές: Βαγγέλης Μαρινάκης. Ολυμπιακός» και αναφέρει παρακάτω... «Ο πρόεδρος των Πρωταθλητών της Ελλάδας, βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο στημένων αγώνων, μαζί με 85 ακόμα ανώτερα στελέχη του ελληνικού Ποδοσφαίρου. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός διεκδίκησε τον 38ο τίτλο του - και έτσι την πρόκριση στο Champions League της επόμενης χρονιάς- ενώ ο Μαρινάκης παρακολουθούσε ένα εγχώριο ματς ως πρόεδρος της Super League, έχοντας ταυτοχρόνως προσωπικά συμφέροντα, έδωσε στους φιλάθλους ακόμα μια αφορμή για να νοιώσουν την αδικία. Να περιμένετε πυροτεχνήματα όταν η ελίτ της Ευρώπης προσγειωθεί στην Αθήνα και πιθανόν μερικά κοκτέιλ Μολότοφ και καμένες προτομές».

Το συγκεκριμένο περιοδικό αποτελεί το πιο έγκριτο στην Αγγλία για θέματα ποδοσφαίρου...
Άβαταρ μέλους
sakisxxx
Δημοσιεύσεις: 711
Εγγραφή: Τρί 11 Μαρ 2008, 02:57
Τοποθεσία: ΟΡΥΧΕΙΟ ΝΟΤΙΟΥ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από sakisxxx »

Κατασχέθηκε το πούλμαν του Ηρακλή

Η τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Καθημερινά στα γραφεία της Μίκρας εκτυλίσσονται σκηνές που δεν κολακεύουν καθόλου την ιστορική ομάδα του "Γηραιού".

Ενδεικτικό αποτελεί η κατάσχεση του λεοφωρείου με την οποία μετακινείται η ομάδα τα τελευταία χρόνια. Η διοίκηση του Ηρακλή δεν έχει φροντίσει να πληρώσει τις δόσεις που οφείλονταν με αποτέλεσμα η εταιρεία από την οποία το προμηθεύτηκε η ΠΑΕ το πούλμαν το 2007 να προχωρήσει σε κατάσχεση.

Ο Ανδρέας Παντελή, έχει ενημερωθεί για το θέμα και ανέφερε ότι θα διευθετηθεί μόλις ξεκαθαρίσει η κατάσταση στο ποδοσφαιρικό τμήμα.

http://www.sport24.gr/football/omades/I ... 00841.html
Άβαταρ μέλους
moican4
Δημοσιεύσεις: 8340
Εγγραφή: Παρ 28 Αύγ 2009, 05:46
Επικοινωνία:

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από moican4 »

Με ταξί ή μηχανάκια ή για πιο οικονομικά και με ποδήλατα μπορούν να μετακινούνται..!!
Ειδικά στα τοπικά ντέρμπι με χαλάστρα, σίνδο και περαία το θα συνδυάζουν σαν εκδρομή...!!

:D
Άβαταρ μέλους
karl
Δημοσιεύσεις: 2275
Εγγραφή: Δευ 24 Ιαν 2011, 23:32
Τοποθεσία: Αμβούργο

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από karl »

PARASANDALOS έγραψε:βεγγελα ψαξου
O Μαρινάκης από τα μάτια ενός Αγγλου...
07 Οκτ 2011 12:13, Από PAOK24

Το ποδοσφαιρικό αγγλικό περιοδικό «FourFourTwo» φιλοξενεί ένα αφιέρωμα για στο Champions League και εκεί λέει διάφορα ενδιαφέρον για τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη...

Το κείμενο έχει τίτλο: «Πιο πιθανό να υποκινήσει ταραχές: Βαγγέλης Μαρινάκης. Ολυμπιακός» και αναφέρει παρακάτω... «Να περιμένετε πυροτεχνήματα όταν η ελίτ της Ευρώπης προσγειωθεί στην Αθήνα και πιθανόν μερικά κοκτέιλ Μολότοφ και καμένες προτομές».
Όταν μιλάει για την ελίτ της ευρώπης προφανώς εννοεί τα παιχνίδια Champions League Δηλ. θα έχουμε στο επόμενο παιχνίδι με Ντόρτμουντ άγριες καταστασεις; Αυτό υπονοεί το κείμενο. Και ποιος κάθισε και τα είπε αυτά τα πράγματα στο περιοδικό; Είναι πάντως ως προς το συγκεκριμένο αυτό θέμα ένα κάπως περίεργο δημοσίευμα.

Εκτος αν με πυροτεχνήματα και κοκτέιλ Μολότοφ εννοεί τα μαγικά της Ντόρτμουντ η οποια θα ρεζίλεψε το γαύρο. Αχ με ποσο μεγάλη λαχταρα περιμένω αυτό παιχνίδι.
Άβαταρ μέλους
shark4
Δημοσιεύσεις: 4755
Εγγραφή: Δευ 24 Αύγ 2009, 10:47

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από shark4 »

Και εγω αδερφε. Ασε που περιμενω την εκτακτη εισφορα στο λόγαριασμο της ΔΕΗ ....


sakisxxx έγραψε:Η τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ηρακλής μεγαλώνει μέρα με τη μέρα. Καθημερινά στα γραφεία της Μίκρας εκτυλίσσονται σκηνές που δεν κολακεύουν καθόλου την ιστορική ομάδα του "Γηραιού".

Ενδεικτικό αποτελεί η κατάσχεση του λεοφωρείου με την οποία μετακινείται η ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Οταν εγραφα λιγο καιρο πριν, οτι στο μελλον θα κινουνται ομαδα-λαος με αστικα λεωφορεια και θα δινουν ραντεβου στο ΚΤΕΛ , δεν με πιστευατε ...
Άβαταρ μέλους
eorptol
Δημοσιεύσεις: 16928
Εγγραφή: Παρ 07 Δεκ 2007, 13:40
Τοποθεσία: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ

Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Είναι αχωνευτοι ειδικά οι αυτόνομοι π*** αλλα είναι και τραγικό πραγματική διάλυση .....αυτο θα το έλεγα και για την αχωνευτη Κοζανη αν διαλυοταν δυστυχώς ομως διαλύθηκε η ΕΟΡΔΑΙΚΑΡΑ :(:(.....
Άβαταρ μέλους
sakisxxx
Δημοσιεύσεις: 711
Εγγραφή: Τρί 11 Μαρ 2008, 02:57
Τοποθεσία: ΟΡΥΧΕΙΟ ΝΟΤΙΟΥ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από sakisxxx »

Το πως διαλυθηκε η ΕΟΡΔΑΙΚΑΡΑ μας ομως ειναι αλλου παπα ευαγγελιο και πως οδηγηθηκε σε αυτο το σημειο…. :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
paprica
Δημοσιεύσεις: 344
Εγγραφή: Τετ 11 Αύγ 2010, 13:31
Τοποθεσία: ΚΟΖΑΝΗ

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από paprica »

Δυστυχώς παιδιά και η Κοζάνη δεν είναι καλύτερα. Φέτος στη Δ' με περισσότερες πιθανότητες να πέσει παρά να ανέβει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”