91. Dario Krešić
Re: 91. Dario Krešić
Το λαθος στο 1ο γκολ εχει ευθυνη 1000% ο Κρεσιτς γιατι ειναι ανεπιτρεπτο να τρωει κεφαλια στην μικρη περιοχη ενω η μπαλα παει παραλληλα και με σχετικα μικρή ταχύτητα.Στο 2ο εχει μια μικρή ευθύνη κι αυτός γιατί μόλις μπαίνει η μπάλα στα δίχτυα ο Τσιρίλο γυρίζει και του φωνάζει,γιατι πιθανών ή του φώναξε εγώ ή δεν του φώναξε οτι έχει αντίπαλο πίσω του,αλλά έχει ευθύνη ο Μπρούνο κατα 80% γιατί έπρεπε να την διώξει χωρίς δισταγμό.Γενικά δεν εμπνέιε καμμιά εμπιστοσύνη.Ο Χαλκιάς μπορεί να τρώει χαλβατζίδηκα γκολ(με τον ΠΑΟΚ δε θυμάμαι και πολλα΄τέτοια να πω την αλήθεια) αλλά τέτοιες φάσεις και το πως κοντρολάρει την αμύνα τα έχει για πλάκα.Κι επίσης το αστείο είναι οτι λένε μερικοί τι να τον βάλει τον παππού.Φαν Ντερ Σαρ στα 40 του απλά ο κορυφαίος,στην Τότεναμ παίζουν οι Γκουντιτσίνι,38 και Φρίντελ στα 40 (ο Φρίντελ μάλιστα εχει ένα καταπληκτικό ρεκόρ με 6 χρόναι συνεχόμενων παιχνιδιών στην Πρέμιερ Λιγκ)!Τα παραδείγματα είναι πολλά ακομα αλλα θα κουράσω.Η θέση του τέρματος είναι νευραλγική και απλά πρέπει να παίζει ο πιο σταθερός και ο πιο φορμαρισμένος κι αυτή τη στιγμή ο Ντάριο δεν είναι τίποτα απο τα 2 δυστυχως.Τέλος πάντων ελπίζω να πάρει τα πάνω του και να διορθώσει τις αδυναμίες του έστω και στα 28 του...
φετος οι συμπαικτες του εχουν διωξει απο τη γραμμη 9 φορες
δηλαδη που να εχουν μυαλο να μαρκαρουν αφου παντα τρεχουν στη γραμμη
δηλαδη που να εχουν μυαλο να μαρκαρουν αφου παντα τρεχουν στη γραμμη
- PAPA TSIBIKOS
Τα πιο πολλά γκολ τα έχουμε δεκτεί μετά από σέντρες και κεφαλιές στο ύψος της μικρής περιοχής.
Η ευθύνη του είναι τεράστια.
Η ευθύνη του είναι τεράστια.
Δυστυχως δεν φαινεται να ανταποκρινεται στις υψηλες προσδοκιες...μηδενικη εξελιξη στις εξοδους(ισα ισα λογο φοβου πλεον εχει γινει χειροτερος) και απλα καλυτερος στα ποδια!
Ποτε δεν ημουν υπερ του χαλκια και εχω κοντεψει καποιες φορες να παθω με τον χαλκια αλλα...οπως και να το κανουμε αυτη τη στιγμη ειναι πιο χρησιμος γτ ειναι εμπειρος και μπορει να ηρεμησει την αμυνα του.Οι αμυντικοι μας δειχνουν να μην εχουν τη σιγουρια με τον νταριο.
Απο εκει και περα εφοσον φοραει τη φανελα του ΠΑΟΚ θα στηριζουμε σε καθε αγωνα.
Ποτε δεν ημουν υπερ του χαλκια και εχω κοντεψει καποιες φορες να παθω με τον χαλκια αλλα...οπως και να το κανουμε αυτη τη στιγμη ειναι πιο χρησιμος γτ ειναι εμπειρος και μπορει να ηρεμησει την αμυνα του.Οι αμυντικοι μας δειχνουν να μην εχουν τη σιγουρια με τον νταριο.
Απο εκει και περα εφοσον φοραει τη φανελα του ΠΑΟΚ θα στηριζουμε σε καθε αγωνα.
ντύνομαι μοϊκανός
και ορμάω

ενώ το σκορ είναι 1-1 κάνει τη γνωστή(;) απόκρουση με το 1 χέρι πάνω σε αντίπαλο. Κατά τύχη η μπάλα περνάει λίγα εκατοστά πάνω από το κεφάλι του Τζιμπούρ.

εδώ γίνεται μακρινή μπαλιά στο κέντρο της περιοχής και ο Κρέσιτς κάνει 2 βήματα πίσω φτάνοντας στο σημείο που φαίνεται στο στιγμιότυπο. Η κεφαλιά του Τσιρίλο πάει πλάγια και από τη σέντρα έρχεται το 2ο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπλόκαρε την μπάλα 2-3 φορές δίνοντας επιθέσεις και κατοχές στον ΠΑΟΚ.

ενώ το σκορ είναι 1-1 κάνει τη γνωστή(;) απόκρουση με το 1 χέρι πάνω σε αντίπαλο. Κατά τύχη η μπάλα περνάει λίγα εκατοστά πάνω από το κεφάλι του Τζιμπούρ.

εδώ γίνεται μακρινή μπαλιά στο κέντρο της περιοχής και ο Κρέσιτς κάνει 2 βήματα πίσω φτάνοντας στο σημείο που φαίνεται στο στιγμιότυπο. Η κεφαλιά του Τσιρίλο πάει πλάγια και από τη σέντρα έρχεται το 2ο γκολ.
Στο δεύτερο ημίχρονο μπλόκαρε την μπάλα 2-3 φορές δίνοντας επιθέσεις και κατοχές στον ΠΑΟΚ.
- PAOK_NORTH_ARMY
Αυτή την περίεργη απόκρουση με το 1 χέρι γιατί την κάνει?? Να εντυπωσιάσει θέλει? Αφού η μπάλα δεν έχει ανάποδα φάλτσα.
Στη πρώτη φωτο που έχεις είναι χαρακτηριστική η αμπαλοσινη του σεξι μπρουνο όπου αντί να είναι στην ίδια ευθείαα με την αμυντική μας γραμμή βολοδερνει 2-3 μέτρα πιο πίσω χωρίς λόγο. Έτσι με μια κάθετη εκτίθεται όλη η άμυνα.
Επίσης ακόμα και αν η μπάλα έβρισκε τον Τζινπουρ αυτός θα ήταν σε θέση οφσαιντ...
Επίσης ακόμα και αν η μπάλα έβρισκε τον Τζινπουρ αυτός θα ήταν σε θέση οφσαιντ...
-
++ για Τσιρίλο.
Όσο για τον Κρέσιτς έχει καταντήσει επικίνδυνος για την εστία μας. Αν δεν ευθύνεται σε ΑΥΤΑ τα 2 γκολ δεν νομίζω ότι ευθύνεται πουθενά και όλα είναι οκ
Όσο για τον Κρέσιτς έχει καταντήσει επικίνδυνος για την εστία μας. Αν δεν ευθύνεται σε ΑΥΤΑ τα 2 γκολ δεν νομίζω ότι ευθύνεται πουθενά και όλα είναι οκ
- nick_shortjohn
Έχουν εστιάσει όλοι στις εισόδους του (δεν είναι ούτε καν "μη έξοδοι", όσο πάει μπαίνει πιο μέσα) και προσπαθούν να τον δικαιολογήσουν αρκετοί σε άλλους τομείς, Πλην όμως σχεδόν σε όλους τους υπόλοιπους (εκτός από κάνα δυο π.χ. τετ-α-τετ) είναι ή το ίδιο τραγικός ή μέτριος. Η μη συνεννόηση, η ανοργανωσιά στο κέντρο της άμυνας, η αδυναμία στη διαχείριση του αγώνα και οι λάθος αποκρούσεις αλά Χαβίτο (τα πιο τρανταχτά παραδείγματα) εντάσσονται στην ίδια κατηγορία με τις εισόδους η μη εξόδους του...Olorin έγραψε:Ασχετα με τις ευθυνες των αλλων, εδω εξεταζουμε το τι κανει ο Κρεσιτς. 9/10 φασεις θα κανει λαθος, ειτε αυτο θα ειναι λαθος τοποθετηση, μη εξοδος, αποκρουση στον αντιπαλο, αποκρουση ενω θα μπορουσε να μπλοκαρει, λαθος κοντρολ, λαθος βολε, μη ελεγχο του ρυθμου του αγωνα, λαθος συνεννοηση με τους αμυντικους κλπ κλπ.
Ειναι ασχετος με τη θεση αυτη. Να παει να γινει μοντελο, αφου παιρνει πολυ ωραιες ποζες για το φακο, γεματος αυτοπεποιθηση και ποζερια.
Τώρα όσοι θέλουν να τον δικαιολογήσουν πιστεύω το κάνουν ή με δικά τους κριτήρια (υποκειμενικά και απολύτως λογικό και δεκτό) ή θυμούνται την απόκρουση στο τετ-α-τετ εντός με τη φενέρ πέρσι και τον βάπτισαν μόνιμη λύση και ο εγωισμός τους δεν επιτρέπει την αναίρεση απόφασης (κοινώς κωλοτούμπα) ή βλέπουν τον Χαλκιά και ξερνάνε ή βλέπουν τον Χαλκιά και ανακηρύσσουν αυτόματα τον Κρέσιτς καλύτερο και άρα καλύτερος ισούται με καλός οπότε είναι καλός για Α' εθνική (λέμε τώρα) η φάγανε το καλοστημένο κόλπο promotion "ο καλύτερος του europa" (γιατί αλλιώς είναι να έχεις μια γκόμενα μετριοάσχημη που την έχεις για διώξιμο κι αλλιώς είναι η ίδια μετριοάσχημη γκόμενα να έχει ψηλά τον αμανέ και να τη ζαχαρώνουν δυο-τρεις σφίχτες. Τότε την κρατας να μη σου φύγει...)
Προσωπικά κι εγώ έχω κάνει κωλοτούμπα. Τον ήξερα για μέτριο και μου βγαίνει χειρότερος. Κι επειδή μερικοί επικαλούνται τη στατιστική όποτε τους συμφέρει (εγώ την απεχθάνομαι γιατί λέει τη μισή αλήθεια και η μισή αλήθεια είναι χειρότερη απ' το ψέμα) χωρίς να ψάξω πουθενά νομίζω η στατιστική θα λέει ότι (από το 2000 και μετά) επι Χαλκιά ήμασταν γρανίτης και επι Κρέσιτς γινόταν πάρτυ... Πολύ άδικο οπότε εμπιστευόμαστε τα μάτια μας καλύτερα...
Και βεβαίως δε θα φάει όλο το κράξιμο αυτός γιατί ξέρουμε ότι η (κατά τας γραφάς και τας εφημερίδας) ομαδάρα μας που πάει για πρωτάθλημα και πορεία στην ευρώπη έχει σε κάθε ματς 3-4 βασικούς γιοτόμπαλα Ι6 και όλα από το κέντρο και πίσω...
Ποτέ δε γούσταρα Χαλκιά αλλά με αυτόν εδώ εκτός του ότι τρομάζω ξέρω ότι η ομάδα μου δεν είναι για μεγάλα πράγματα... (Ούτε ο Κοστάντζο είναι θεός αλλά αν το πάμε στα επιμέρους, Ιμπαγάσα δεν έχω...) Η μόνη λύση είναι κάποιος η μεταγραφή κάποιου αξιόλογου το καλοκαίρι έστω κι αν χρειαστεί υπέρβαση. Η για φέτος έστω κάποιου αξιόλογου να βγει η χρονιά (Γιακούποβιτς αλλά εμείς κάναμε εξυπνάδα και πήραμε Πολ Γιάννου... Δεν ασχολούμαστε με Σανκαρέδες κ.λ.π. έχουμε καλύτερους πίσω.....)
Υ.Γ. Το θέμα δεν είναι να μην έχουμε στο φόρουμ σε κάθε καλή εμφάνιση ραντεβού υποστηρικτών και σε κάθε κακή, ραντεβού αντιφρονούντων όπως συμβαίνει σε κάθε παίκτη... Το θέμα είναι να κάνουμε συζήτηση... 'Εχω βαρεθεί να βλέπω για παίκτες μετα από κακή εμφάνιση συνεχόμενες σελίδες με ευπρεπές υβρεολόγιο, ειρωνία και πληκτρολόγια έτοιμα να εκραγούν (κι εγώ μέσα) και μετά από "μεγάλη" εμφάνιση να καταφθάνουν οι μουτζαχεντίν του παίκτη και να γεμίζουν 10 σελίδες με διθυράμβους... Η όταν κερδίζει η ομάδα "πάμε για πρωτάθλημα" και όταν χάνει "ε είμαστε λίγοι, που πάμε..." και κάθε βδομάδα τα ίδια...
Έτσι δε βγάζουμε άκρη μάγκες...
To υστερογραφο σου ειναι τα παντα ολα.
Ελπιζω του χρονου να βρουμε κανα κοροιδο να σπρωξουμε τον κρεσιτς και αφου αποχαιρεταει και ο χαλκιας να μπορεσουμε να βρουμε εναν τερματοφυλακα ανταξιο της ομαδας,δεν ειναι καθολου ευκολο κατι τετοιο η θεση ειναι πολυ δυσκολη.
Ο βαζελος εχει να βρει καλο τερματα απο την εποχη του βαντσικ και ο γαυρος εδωσε ενα τσουβαλι λεφτα για εναν τερματοφυλακα που σου δινει την εντυπωση οτι τωρα μαθαινει τη θεση.
Ελπιζω του χρονου να βρουμε κανα κοροιδο να σπρωξουμε τον κρεσιτς και αφου αποχαιρεταει και ο χαλκιας να μπορεσουμε να βρουμε εναν τερματοφυλακα ανταξιο της ομαδας,δεν ειναι καθολου ευκολο κατι τετοιο η θεση ειναι πολυ δυσκολη.
Ο βαζελος εχει να βρει καλο τερματα απο την εποχη του βαντσικ και ο γαυρος εδωσε ενα τσουβαλι λεφτα για εναν τερματοφυλακα που σου δινει την εντυπωση οτι τωρα μαθαινει τη θεση.
- kataramenos5
Ναι, έχει ipod την ώρα του ματς και διαβάζει το τόπικ του, όταν γίνεται σέντρα.
- kataramenos5
για μενα δε φταιει ...δεν τα δα σε επαναληψη αλλα νομιζω δε φταιει και 2 3 φορες περιεργως εκανε και εξοδους..