Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ελπιζω μεθαυριο να φοραμε τη ριγε.Μου κακοφανηκε λιγο που δεν την φορεσαμε με την ΑΕΚ. Και ας αφησουμε διαφορες π@π@ριες για γουρικες φανελες απεξω. ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ταινία προσεχώς (;)

29 Σεπ 2011 02:52
Ταινία προσεχώς (;)

Η φωτογραφία με τον Κασάνο, να προσπαθεί να ξεπεράσει δύο αντιπάλους του, που φορούν τις φανέλες του... ΠΑΟΚ είναι από παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτοί, που φορούν τις φανέλες του ΠΑΟΚ, βέβαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά η τσέχικη Βικτόρια Πλζεν, η οποία έχει κι αυτή χορηγό ιματισμού την ίδια εταιρία με τον ΠΑΟΚ κι έχει πάρει ακριβώς την ίδια εμφάνιση. Το μόνο διαφορετικό είναι η διαφήμιση στη φανέλα και τα ονόματα των παικτών στην πλάτη.

Βεβαίως και το σήμα του Τσάμπιονς Λιγκ, που στη φανέλα της Βικτόρια Πλζεν υπάρχει. Λέτε να το δούμε κάποια στιγμή και στη φανέλα του ΠΑΟΚ;

24

Δλδ ολοιδιες ρε ////////ας αλλαζανε κτ τουλ.... :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και με αρκετές ακόμη ομάδες είναι ολόιδια..
Δείτε του Χιώτη του ΑΠΟΕΛ από το ματς στο Ντονετσκ!

Η κυρία Φακου ρώτησε κάποιους ποδοσφαιριστές ελληνικών ομάδων για τη σημασία της φανέλας!
Ως εκ θαύματος, οι μόνες απαντήσεις πέρα από τα τετριμμένα και κλισέ προήλθαν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Το βάρος της φανέλας
Από Έλενα Φάκου

Το νούμερο της φανέλας για κάποιους ποδοσφαιριστές αποτελεί κάτι το ιερό για κάποιους άλλους είναι απλά ένας αριθμός. Η gazzella μίλησε με 13 παίκτες για το συγκεκριμένο θέμα.

Τί σημαίνει για τους ποδοσφαιριστές η φανέλα της ομάδας που φορούν; Παίζει ρόλο γι αυτούς μόνο το έμβλημα, ή είναι συμβολικός και ο αριθμός που επέλεξαν; Μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που είχαν έναν παραπάνω λόγο για το νούμερο που κουβαλάνε πάνω τους, εκμυστηρεύονται στη gazzella τι σημαίνει αυτό για τους ίδιους.

Γιώργος Τζαβέλλας: ΑΪΝΤΡΑΧΤ

Όταν έπαιζα στον Πανιώνιο, πριν 3 χρόνια, μου πήραν το «3», που ήταν το αγαπημένο μου για να το δώσουν σε έναν ξένο και μου έδωσαν το 31 χωρίς να με ρωτήσουν. Έπειτα με αυτό έκανα τρομερή χρονιά στον Πανιώνιο, πήρα και μεταγραφή και όπως καταλαβαίνεις, η ιστορία συνεχίζεται. Μου έφερε γούρι.

Aντελίνο Βιερίνια: ΠΑΟΚ

Για μένα δεν είναι συμβολικό το νούμερο της φανέλας, αλλά η ίδια η φανέλα. Παίζω για τον ΠΑΟΚ, για τη νίκη και για το λαό του.

Πάμπλο Γκαρσία: ΠΑΟΚ

H ουσία είναι μία. Φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ ξεχνώ τον εαυτό μου και παίζω για την ομάδα. Είναι μια μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι για το Δικέφαλο του Βορρά και να φοράς την εμφάνισή του.

Σωτήρης Νίνης: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Φοράω τη φανέλα με τον αριθμό «7» γιατί έχω ψαχτεί ιδιαίτερα γι αυτό το νούμερο και πιστεύω ότι συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά από οποιονδήποτε άλλον. Το φορούσα, τον φορώ και θα εξακολουθήσω να τον φορώ γιατί είναι ο αγαπημένος μου αριθμός και μου φέρνει τύχη.

Σάββας Γκέντσογλου: ΑΕΚ

Επέλεξα το «90» γιατί αντιπροσωπεύει το 1990, που είναι το έτος γεννήσεώς μου.

Στέφανος Σιόντης: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επέλεξα και φοράω τη φανέλα με το νούμερο «51» στον Παναιτωλικό, γιατί έχω αδυναμία στον πατέρα μου που είναι γεννημένος το 1951.

Νίκος Μπουτζίκος: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Φέτος επέλεξα τον αριθμό «4» για τη φανέλα μου, γιατί η οικογένειά μου αποτελείται από τέσσερα μέλη και ήθελα να την αφιερώσω σε αυτούς. Πήγαινα καλά ήδη από τις προπονήσεις και κατέληξα να την κρατήσω.

Σταύρος Σταθάκης: SCODA ΞΑΝΘΗ

Φοράω τον αριθμό «18» από την πρώτη χρονιά που ήρθα στην Ξάνθη. Στα 18 μου έκανα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και επειδή μου φέρνει τύχη, δεν αποχωρίζομαι αυτό τον αριθμό της φανέλας μου.

Γιώργος Κατίδης: AΡΗΣ

Τη φανέλα με το Νο «12» μου την έδωσε στο πρώτο φιλικό που αγωνίστηκα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Δεν ξέρω το λόγο που διάλεξε αυτό τον αριθμό απλά τον εκτιμώ ιδιαίτερα και θέλησα να τον κρατήσω. Δεν έχω πρόβλημα με τα νούμερα,άλλωστε εμένα με ενδιαφέρει μόνο να αγωνίζομαι.

Θανάσης Καραγκούνης: AΤΡΟΜΗΤΟΣ

O αγαπημένος μου αριθμός είναι το «21». Παρόλα αυτά, ο προπονητής μου κ. Δώνης, μου πρότεινε να πάρω φέτος έναν αριθμό από το «1» έως το «11» κι εγώ επέλεξα το «10», μια και φέτος έμεινε ελεύθερο. Ξέρω ότι είναι ένα βαρύ νούμερο, αλλά θα προσπαθήσω να το υποστηρίξω όσο καλύτερα μπορώ και πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

Tάσος Αυλωνίτης: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με το «5» ξεκίνησα, με το «5» θα συνεχίσω. Έκανα μια πολύ καλή χρονιά με αυτή τη φανέλα από το Αιγάλεω ακόμη, μου έδωσε την μεταγραφή στη Super League στην ομάδα της Καβάλας και τώρα θα συνεχίσω να το φοράω και στον Πανιώνιο. Είναι αδιαμφισβήτητα ο τυχερός μου αριθμός.

Λεωνίδας Αργυρόπουλος: AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πριν 3 χρόνια, έπαιξα με την Εθνική νέων στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, φορώντας τον αριθμό «13». Αν και θεωρείται γρουσούζικος αριθμός σε μένα έφερε πολλή τύχη και γι αυτό τον κράτησα και στον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο αγωνίζομαι σήμερα.

Χρήστος Πατσατζόγλου: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο αγαπημένος μου αριθμός ήταν ανέκαθεν το «7». Δυστυχώς όμως σε όποια ομάδα κι αν πήγαινα ήταν πιασμένο από άλλο παίκτη. Φέτος, ελευθερώθηκε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και το φόρεσα εις διπλούν. Θέλω να τονίσω ότι εγώ από την αρχή της καριέρας μου έπαιζα πάντοτε πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό μου. Αυτό συνεχίζω να κάνω και φέτος. Αν η ομάδα πάει καλά, τότε κι εγώ και όλοι μας νιώθουμε καλά.

*Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στο σημερινό ρεπορτάζ.
**Δε θα παραλείψω, να δώσω συγχαρητήρια στο Γιώργο Τζαβέλλα. Τελικά όσο πιο ψηλά στέκει ένας άνθρωπος τόσο πιο απλός είναι.
***Χρέος μου και ευχαρίστησή μου να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Κ.Κυριάκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πάντα είναι στο πλευρό μου σε ότι χρειαστώ.
****Με εξέπληξε θετικά η εξυπηρέτηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ιδιαίτερα η ευγένεια του Χρήστου Πατσατζόγλου. Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο σε μια καριέρα.
*****Πολλές ευχαριστίες και στον Παύλο Κατώνη του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ για την άμεση ανταπόκριση στο ρεπορτάζ.
******Εύχομαι σε όλα τα νέα παιδιά, να συνεχίσουν την καριέρα τους με μεγάλη επιτυχία και να ξέρουν ότι τα σύμβολα ποτέ δεν πεθαίνουν, όπως και οι ιδέες.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/article/item/228426-varos-tes-phanelas
Άβαταρ μέλους
eorptol

Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol »

Τις καλλιτερες απαντήσεις ο βιερι και ο Πάμπλο....
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Ρε παιδιά την -ωραία- ριγέ που βγάλαμε πότε θα τη βάλουμε αν όχι στα ντέρμπι? κάθε Χριστούγεννα κ Πάσχα? :roll:
Άβαταρ μέλους
eorptol

Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol »

Την άσπρη φανέλα να φοράνε φέτος ....:):) μας παει και φέρνει αποτελέσματα...:):)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol την Δευ 03 Οκτ 2011, 18:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Αχ, αυτή η μαύρη φανέλα...

Για όσους είναι προληπτικοί η μαύρη φανέλα του ΠΑΟΚ μάλλον θα μπει στο... συρτάρι. Ο λόγος; Ο, τι η ομάδα δεν έχει καθόλου καλά αποτελέσματα, όποτε αγωνίστηκε την τρέχουσα σεζόν με τη συγκεκριμένη φανέλα.

Ο ΠΑΟΚ έχει δώσει μέχρι τώρα 11 επίσημα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη. Με τις λευκές φανέλες μετράει πέντε νίκες σε έξι ματς. Ο «Δικέφαλος» επικράτησε 0-2 και 3-0 της Βαλερένγκα, 2-0 της Καρπάτι, 1-2 του Πανιωνίου, 3-0 της ΑΕΚ και έφερε 2-2 στο Καζάν με την Ρούμπιν. Δηλαδή είναι αήττητος με τη συγκεκριμένη φανέλα.

Με τη μαύρη φανέλα έχει δύο ήττες (2-1 από τον Εργοτέλη και 2-1 από τον Ολυμπιακό), μία ισοπαλία (1-1) με την Καρπάτι στο Λβιβ και μια νίκη (1-0) επί της Ξάνθης. Τέλος η 11άδα αγώνων συμπληρώνεται με τη ριγέ φανέλα, η οποία φορέθηκε στο 0-0 του ΠΑΟΚ με την Τότεναμ στην Τούμπα.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www2.paok24.com/newsitem.asp?s=12&id=12301&t=1
Άβαταρ μέλους
fofanaserres

Δημοσίευση από fofanaserres »

Αύριο ας βάλουν όποια θέλουν...Δεν με νοιάζει...Αλλά την Κυριακή....
Επιβάλλεται να φορεθεί η ριγέ....

Y.Γ. Είδε κανείς την πορτοκαλί που φορούσε το ΑΠΟΕΛ ? Την καραγούσταρα...Την φανταζόμουν αντί για άσπρες λεπτομέρειες να είχε μαύρες...και αντί για άσπρο σορτσάκι να είχε μαύρο...Αυτό μόνο...Τίποτα άλλο...
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

Σαν να πλησιάζει το... τε΄λος της πούμας! Αυτο καταλαβαίνω. Αν ήταν να ανανεωθεί η συνεργασία θα είχε ανανεωθεί, όπωβς έγινε με την κούλα και τον gay. Στα π@@@@ρια μας κι αν δεν ανανεωσουμε...
Το θέμα τώρα είναι ποια επιλογή θα γίνει, καθώς το μόνο που έδινε η γερμανική εταιρία στην ομάδα μας μέχρι τώρα σε σχέση με τις άλλες εταιρίες ήταν τα χρήματα. Τώρα και σε εποχές κρίσης δεν το βλέπω καλά το όλο θέμα.
Για αυτό πχ αν έρθει η αντιντας και σου πει σε ντύνω αλλά από "κασέρι" ξέχασε το, τι κάνεις; Το ίδιο και με την νάικ. Η πας πχ σε λοτο που σου δίνει και μετρητό εκτός από ντύσιμο της ομάδας; Τι να προτιμήσουμε; Και μην πει κανείς θα βγάλουμε τη χασούρα από τις πωλήσεις...
...last year! Με τετοια κρίση ο κοσμάκης και ειδικά ο ΠΑΟΚτσής δεν έχει 60-70 ευρώ (συν διαρκείας ευρώπη κλπ) να παρει και μια φανέλα. Για αυτό τι κάνουμε;
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Δεν ξέρω ποιός θα δώσει λεφτά ή οχι, αλλά και οι Ιταλικές Lotto, Macron, Kappa, ωραίες φανέλες βγάζουν. Η Macron ειδικά, εχει ανέβει στην εκτίμησή μου. Εγω βέβαια θα προτιμούσα Umbro. Προπέρσινες Adidas και Nike απο το πανέρι δεν θέλω.
Άβαταρ μέλους
brigate4

Δημοσίευση από brigate4 »

Αν κρίνω απ' τις νέες βλακείες για το Αφρικανικό κύπελλο... το μπούλο φέτος...

http://www.footballkitnews.com/3809/new ... kit-12-13/
Άβαταρ μέλους
GI4NNEN4

Δημοσίευση από GI4NNEN4 »

Τουλάχιστον, για πρώτη φορά, η πούμα κάθισε και σχεδίασε διαφορετική φανέλα για την κάθε ομάδα. Οι διαφορές βέβαια είναι μικρές, αλλα ακόμη κι έτσι είναι μια πρόοδος. Κανένα σχέδιο δεν μου άρεσε πάντως. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
xrictoforoc

Δημοσίευση από xrictoforoc »

Δεν ντέπεστε λίγο ρε...άκου 80 ευρώ τη φανέλα.
Πέρσυ γύρω στο Πάσχα,πήρα φανέλα της Παρτιζάν από Σερβία,55 ερώ με βγήκε ρε ΜΕ τα έξοδα αποστολής (10 ευρώ).Αυθεντικότατη,από το site της Παρτιζάν και μάλιστα πολύ όμορφη εμφάνιση.Ο Αστέρας Τρίπολης,έχει την φανέλα του 49 ευρώ.Άντε σοβαρευτείτε λίγο ρε,ζούμε κρίσιμες εποχές,ζήτημα να την πάρουν 10-15 άτομα...
Διαχειρίζεται κανένας σοβαρός άνθρωπος,τα θέματα των εσόδων;
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Νταξει ότι φανέλα και να είχαμε θα γκρινιάζαμε...
Ακόμη κι αυτή...
Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Αυτη μοιαζει λίγο με τη δικιά μας.. περσινή Νικε..
Εικόνα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”