15. Pablo Andrés Contreras Fica

thief

Re: 15. Pablo Andrés Contreras Fica

Δημοσίευση από thief »

Karelias έγραψε:Λάθη κάνουν όλοι.
Ο Κοντρέρας μας έχει σώσει τόσες φορές, έχει δείξει ότι πονάει τη φανέλα άλλες τόσες
που όποιος έχει πρόβλημα μαζί του, είναι ύποπτος.
τι εννοείς "ύποπτος" ρε Karelia ..;;;...ότι δεν είμαι πχ ΠΑΟΚ αλλά σκουλήκι ή γαύρος..;;..ότι είμαι ΑΡΔ ή μάνατζερ ή έχω τίποτα προσωπικό μαζί του...;;..τι εννοείς...;;..ή μήπως το ποστ ενός νεαρού οπαδού σε ενα φόρουμ θα χαλάσει το κλίμα της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον γαύρο..;;...

Όπως γίνεται κριτική στον κάθε παίχτη έτσι γίνεται και στον Κοντρέρας. Δηλαδή στα Play off ήταν απών, τώρα έχουμε δώσει ήδη 10 παιχνίδια και ακόμη τον ψάχνουμε και φταίω επειδή μοιράζομαι ένα ας πούμε παράπονο που έχω..;;
giapas

Δημοσίευση από giapas »

O προβληματισμος των παιδιών ειναι βάσιμος... Οσο δε γίνεται , εχουν 100% δικιο.

Αλλά δικιο έχει κ ο Κοντρερας. Για μενα η οποιαδηποτε Εθνικη ειναι κατι σημαντικο και οι παικτες πρεπει να τιμούνε τη φανελα της όποτε ειναι δυνατο
Προανως ο κονδωρας εχει πολύ ανεπτυγμένο αυτό το συναισθημα.
Το προβλημα δεν ειναι δικο του

Το προβλημα ειναι της ομαδας. Πλεον στο συγχρονο ποδοσφαρο είναι αναμενόμενες οι απουσιες ενος παικτη λογω εθνικης. Το πακετο "Κοντρερας" , ισοδυναμει με έναν σπάνιας κλάσης αμυντικό για τα Ελληνικά δεδομένα που ομως ειναι ευπαθής στους τραυματισμούς και έχει πολλές υποχρεώσεις με την Εθνικη του..... Take it or leave it

Για μένα , και σορυ για την εκφραση , ειναι ψιλοξεφτιλα απο το ΠΑΟΚ να ζητησει/απαγορεψει απο το Κοντρερας να μη πάει έστω και σε φιλικο της Χιλης.... Το κακό που θα γίνει σε επίπεδο φήμης ειναι 1000 φορες χειροτερο απο 2-3 αρνητικά αποτελεσματα.
Επισης μ***** ειναι να τον κραξουμε εμεις οι οπαδοι αν γινει κατι τετοιο.

Εγω ευχομαι να αναρρώσει κ αν νιώθει οτι μπορει ας παει στο φιλικο του..
Εστω και μια φορα να πει ο σπικερ του φιλικου..."Ο Κοντρερας , που αγωνίζεται στην Ελλάδα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ"...... ειναι κέρδος.

Ετσι το βλεπω εγω
Άβαταρ μέλους
Billy4

Δημοσίευση από Billy4 »

Θα συμφωνήσω με τον giapas. Κι εγώ παρακαλάω να πει σταματάω από την εθνική αλλά ποτέ δε θα ήθελα να του το ζητήσουμε. Και δε νομίζω ποτέ ο Ζαγοράκης να μπει σε τέτοια διαδικασία γιατί ξέρει τι σημαίνει εθνική.
Άβαταρ μέλους
Μπαρκαρούτσος

Δημοσίευση από Μπαρκαρούτσος »

giapas έγραψε:O προβληματισμος των παιδιών ειναι βάσιμος... Οσο δε γίνεται , εχουν 100% δικιο.

Αλλά δικιο έχει κ ο Κοντρερας. Για μενα η οποιαδηποτε Εθνικη ειναι κατι σημαντικο και οι παικτες πρεπει να τιμούνε τη φανελα της όποτε ειναι δυνατο
Προανως ο κονδωρας εχει πολύ ανεπτυγμένο αυτό το συναισθημα.
Το προβλημα δεν ειναι δικο του

Το προβλημα ειναι της ομαδας. Πλεον στο συγχρονο ποδοσφαρο είναι αναμενόμενες οι απουσιες ενος παικτη λογω εθνικης. Το πακετο "Κοντρερας" , ισοδυναμει με έναν σπάνιας κλάσης αμυντικό για τα Ελληνικά δεδομένα που ομως ειναι ευπαθής στους τραυματισμούς και έχει πολλές υποχρεώσεις με την Εθνικη του..... Take it or leave it

Για μένα , και σορυ για την εκφραση , ειναι ψιλοξεφτιλα απο το ΠΑΟΚ να ζητησει/απαγορεψει απο το Κοντρερας να μη πάει έστω και σε φιλικο της Χιλης.... Το κακό που θα γίνει σε επίπεδο φήμης ειναι 1000 φορες χειροτερο απο 2-3 αρνητικά αποτελεσματα.
Επισης μ***** ειναι να τον κραξουμε εμεις οι οπαδοι αν γινει κατι τετοιο.

Εγω ευχομαι να αναρρώσει κ αν νιώθει οτι μπορει ας παει στο φιλικο του..
Εστω και μια φορα να πει ο σπικερ του φιλικου..."Ο Κοντρερας , που αγωνίζεται στην Ελλάδα με τα χρώματα του ΠΑΟΚ"...... ειναι κέρδος.

Ετσι το βλεπω εγω
+1926!
Άβαταρ μέλους
crabsody_in_blue

Δημοσίευση από crabsody_in_blue »

Θλαση δεύτερου βαθμού δεν είπανε ρε παιδία; Αυτο σημαίνει ένα μήνα εκτός. Δυστυχώς είναι η δεύτερη θλαση. Πρέπει να προσεχθεί.
Άβαταρ μέλους
Karelias

Δημοσίευση από Karelias »

thief έγραψε:
Karelias έγραψε:Λάθη κάνουν όλοι.
Ο Κοντρέρας μας έχει σώσει τόσες φορές, έχει δείξει ότι πονάει τη φανέλα άλλες τόσες
που όποιος έχει πρόβλημα μαζί του, είναι ύποπτος.
τι εννοείς "ύποπτος" ρε Karelia ..;;;...ότι δεν είμαι πχ ΠΑΟΚ αλλά σκουλήκι ή γαύρος..;;..ότι είμαι ΑΡΔ ή μάνατζερ ή έχω τίποτα προσωπικό μαζί του...;;..τι εννοείς...;;..ή μήπως το ποστ ενός νεαρού οπαδού σε ενα φόρουμ θα χαλάσει το κλίμα της ομάδας ενόψει του αγώνα με τον γαύρο..;;...

Όπως γίνεται κριτική στον κάθε παίχτη έτσι γίνεται και στον Κοντρέρας. Δηλαδή στα Play off ήταν απών, τώρα έχουμε δώσει ήδη 10 παιχνίδια και ακόμη τον ψάχνουμε και φταίω επειδή μοιράζομαι ένα ας πούμε παράπονο που έχω..;;
Δεν είπα για κριτική, είπα για πρόβλημα,
Άλλο το να άλλο το άλλο.Μάθετε να διαβάζετε τι σας λένε κι όχι ότι θέλετε εσείς.
Ο παίχτης έχει θλάση, που σημαίνει ότι δεν παίζει με τον ΠΑΟΚ και λογικά δεν μπορεί να παίξει
ούτε με την εθνική του.
Τώρα το να βγαίνουν και να λένε διάφοροι, ότι αν έπαιζε με την εθνική του, θα ταν μια χαρά
ναι, έχουν πρόβλημα με τον Κοντρέρας, κόμπλεξ δηλαδή και παραμένουν ύποπτοι.
Άβαταρ μέλους
Stepas
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Stepas »

Συμφωνώ με τη λογική του giapas.

Προσθέτω ότι είναι τεράστια αχαριστία εκ μέρους μας να λέμε ότι ο Κοντρέρας σκέφτεται περισσότερο την εθνική του παρά τον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για παίχτη κυριολεκτικά παγκόσμιας κλάσης, που θα μπορούσε άνετα να παίζει σε ομάδα επιπέδου ομίλων Τσάμπιονς Λιγκ και ο οποίος είναι ήδη 4η χρονιά στην ομάδα μας και έχει δηλώσει πολλές φορές ότι θα ήθελε να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Μιλάμε για παίχτη που ήρθε εδώ στην καλύτερη ηλικία για σέντερ μπακ (30) και παραμένει εδώ όντας στη μεγαλύτερη ωριμότητά του. Μιλάμε για παίχτη βασικό και αναντικατάστατο στη μουντιαλική Χιλή, που παίζει ασταμάτητα στον ΠΑΟΚ σε τρεις διοργανώσεις + πλέι-ωχ και δύο σερί καλοκαίρια έπαιξε στις τεράστιες διοργανώσεις που λέγονται Μουντιάλ και Κόπα Αμέρικα. Παρόλα αυτά, ήρθε φέτος το καλοκαίρι και μπήκε στην ομάδα πολύ γρηγορότερα απ'ό,τι θα περίμενε κανείς και μάλιστα κατόπιν δικής του επιθυμίας (θυμηθείτε τη συμμετοχή του στη ρεβάνς με Βαλερένγκα). Νομίζω έχει δείξει άπειρες φορές έμπρακτα ότι για τον ΠΑΟΚ θα έδινε όλες του τις δυνάμεις κι ακόμα παραπάνω. Να, ας πούμε στο Καζάν, μπήκε με ενοχλήσεις και προσπάθησε.

Καταλαβαίνω απολύτως το γιατί εκφράζουν παράπονο τα αδέρφια τύπου "μακάρι να μην είχε την εθνική". Όλοι το νιώθουμε αυτό όταν βλέπουμε τον αρχηγό μας κάθε τρεις και λίγο να κάνει υπερατλαντικά. Ωστόσο, όταν φεύγουν αυτές οι συναισθηματικές σκέψεις, πρέπει να επικρατεί η λογική που εξέφρασε ο giapas, που λέει ότι καλύτερα να'χεις μουντιαλικούς διεθνείς που είναι αναντικατάστατοι στις εθνικές τους και να τους χάνεις έτσι σε κάποια παιχνίδια, παρά τίποτα... Κνολ που είναι όλο τον καιρό εδώ αλλά δεν την παλεύουν κάστανο. Το συνολικό κέρδος για την ομάδα από την παρουσία του συνεχώς φευγάτου Κοντρέρας είναι απείρως μεγαλύτερο από τη ζημιά που κάνουν οι συχνές απουσίες του.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/21691-taxidi.html

Ο Πάμπλο Κοντρέρας τελικά δεν γλίτωσε το ταξίδι στη Χιλή παρά το ότι έχει υποστεί θλάση και δεν μπορεί να βοηθήσει.
Την Κυριακή το μεσημέρι ταξίδεψε για την πατρίδα του έτσι ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ομάδας για τα δυο επίσημα ματς που είχε να δώσει. Σαλπιγγίδης, Φωτάκης και Αθανασιάδης έμειναν στην Αθήνα από τη στιγμή που το πρωί αρχίζει η προετοιμασία της Εθνικής για τα δυο σημαντικά ματς με την Κροατία και την Γεωργία. Σήμερα αναχωρεί για την πατρίδα του ο Λαζάρ αφού έχει κληθεί για τους δυο αγώνες για τα προκριματικά του Euro.

Ποιός ο λόγος που ταξίδεψε??Δεν μπορούσαμε να στείλουμε μια μαγνητική ή κάτι τέτοιο?Αντί να κάτσει εδώ να κάνει την αποθεραπεία του..
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

H πορτο καπου διαβασα οτι απαγορευσε στον κλεμπερ να ενσωματωθει στην εθνικη βραζιλιας.
Εμεις πληρωνουμε εναν παιχτη 600 χιλιαρικα για να παιζει περισσοτερο στην εθνικη του παρα στον ΠΑΟΚ.
Ειναι καιρος να αποχαιρετησεις κονδορα δεν γινεται να ταξιδευεις με θλαση ρε μαγκα πως να το κανουμε δηλαδη?

Υ.Γ Πειτε οτι θελετε η κινηση του δειχνει οτι δεν υπολογιζει την ομαδα,εξισου μεγαλη ευθηνη εχει και η διοικηση που τον αφησε να φυγει.
Άβαταρ μέλους
lefis

Δημοσίευση από lefis »

νομιζω σε αυτες τις περιπτωσεις δεν εχει επιλογη ούτε η ομαδα ούτε ο παίχτης.είναι υποχρεωμένος να παει και να εξεταστεί από τους γιατρούς της εθνικής του.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Καθόλου υποχρεωμένος δεν είναι..Στέλνει η ομάδα της εξετάσεις και αν υπάρχει διαφωνία τότε μπορεί (αν θέλει) ο παίκτης να πάει να εξεταστεί απ τους γιατρούς της εθνικής του..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

obanebane έγραψε: Ειναι καιρος να αποχαιρετησεις κονδορα δεν γινεται να ταξιδευεις με θλαση ρε μαγκα πως να το κανουμε δηλαδη?

Υ.Γ Πειτε οτι θελετε η κινηση του δειχνει οτι δεν υπολογιζει την ομαδα.
Μιλάμε για το παίχτη που ο αδερφός του, φορούσε φανέλα του ΠΑΟΚ στην κηδεία του πατέρα τους;
Για αυτόν τον παίχτη μιλάμε έτσι;

Ναι, ρε κόνδορα, στα τσακίδια, άντε αποχαιρέτα μας να ούμε.
(Τι άλλο θα ακούσουμε).
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Φίλε δεν είπε κανείς οτι δεν αγαπάει ο Πάμπλο τον ΠΑΟΚ,αλλά μάλλον το σώμα του δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις διπλές υποχρεώσεις.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Το ''ότι δεν υπολογίζει την ομάδα''

δηλαδή σημαίνει

''το σώμα του δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις διπλές υποχρεώσεις''; :?
Άβαταρ μέλους
eorptol

Δημοσίευση από eorptol »

Ε καλα τώρα είναι μεγάλη υπερβολή να παει στην Χιλή για εξετάσεις φιλικό αγώνα θα παίξει η Χιλή έλεος ας στείλει τις εξετάσεις του....εγω πιστεύω ότι θέλει να παει έστω και για βόλτα Χιλή και με την παραμικρή ευκαιρία παει ...
Αυτο βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν είναι τεράστιος παίκτης αλλα αυτο το τωρινά ειδικά είναι αστείο αν ήθελε δεν πήγαινε και για ποιο λόγο να πει αφου είναι τραυματίας ; Δυστυχώς όλα αυτα. Τα πληρώνει η ομάδα μας γιατί κουραζετε ο κοντρερας και η κούραση τον κάνει να κάνει και παιδαριωδη λάθη που δεν θα τα έκανε ποτε αν ήταν ποιο ξεκουραστος και να τραυματιζετε πολυ ποιο εύκολα......
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Παίχτες ομάδας”