László Bölöni
- Vonapartis
Re: László Bölöni
2 μάτια έχει που φαίνονται και άλλα 14 που παρακαολουθεί τα πάντα. Μεγάλος και πανέξυπνος προπονητής. Ο πρώτος στην ιστορία του ΠΑΟΚ που τολμά το rotation.
Εννοείται πως όχιpgetsos έγραψε:εγω πιστευω οτι θα κυνηγησει τον γαυρο και αφησε 2 παικτες- βαρομετρο εξω... στοχος του πιστευω ειναι η 2αδα (του χρονου ο 2ος κατευθειαν ομιλους δεν παει??)
Δε πιστεύω ότι με αυτούς τους 2 έξω, αποδυναμωνόμαστε ΤΟΣΟ οσο γράφεται εδώ μέσα..
Ηρεμία ρε παιδιά στη θέση του Γκαρσία θα παίξει ο Λαζάρ που και περισσότερα τρεξίματα έχει και είναι ξεκούραστος.
Μπορεί να μην έχει την ηρεμία ή τις μπαλιές του Γκαρσία αλλά έχει άλλα προσώντα που θα χρειαστούν σε αυτό τον αγώνα.
Και ο Σάλπι πιστεύω ότι θα αντικατασταθεί επάξια απο τον μικρό, είναι γρήγορος, ξεκούραστος και στις αντεπιθέσεις που θα παίξουμε μπορεί να κάνει το μπαμ, αν έχει και τις σωστές βοήθειες..
Είμαι πολυ αισιόδοξος για το ματσάκι με αυτό το σχήμα..
Και αν παίξουμε καλά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα δείξουμε ότι έχουμε βάθος στην ομάδα φέτος..
Ηρεμία ρε παιδιά στη θέση του Γκαρσία θα παίξει ο Λαζάρ που και περισσότερα τρεξίματα έχει και είναι ξεκούραστος.
Μπορεί να μην έχει την ηρεμία ή τις μπαλιές του Γκαρσία αλλά έχει άλλα προσώντα που θα χρειαστούν σε αυτό τον αγώνα.
Και ο Σάλπι πιστεύω ότι θα αντικατασταθεί επάξια απο τον μικρό, είναι γρήγορος, ξεκούραστος και στις αντεπιθέσεις που θα παίξουμε μπορεί να κάνει το μπαμ, αν έχει και τις σωστές βοήθειες..
Είμαι πολυ αισιόδοξος για το ματσάκι με αυτό το σχήμα..
Και αν παίξουμε καλά, ανεξαρτήτως αποτελέσματος, θα δείξουμε ότι έχουμε βάθος στην ομάδα φέτος..
- DimisK
- Επικοινωνία:
Καλά κάνει και τους αφήνει έξω αυτούς τους δύο. Κατά τη γνώμη μου το ματς της Κυριακής είναι πιο σημαντικό, δεδομένου ότι με νίκη θα έχει γίνει εμφανές σε όλους οτι ο ΠΑΟΚ έχει φέτος πολύ μεγάλους στόχους. Θα παραμείνουμε πρώτοι και μετά άντε πιάστε μας...
Αφού δεν μπορούμε να κλωνοποιήσουμε τον Γκαρσία, ας αρχίσουμε να μαθαίνουμε να παίζουμε και χωρίς αυτόν.
Καλα κανει και ξεκουράζει καμενους απο την περσινη σεζόν παίχτες.
Εκτός του ελιπους ρόστερ του άφησαν και κληρονομιά ποδοσφαιριστές με 50 παιχνίδια στα πόδια τους.
Εκτός του ελιπους ρόστερ του άφησαν και κληρονομιά ποδοσφαιριστές με 50 παιχνίδια στα πόδια τους.
- PARASANDALOS
- Επικοινωνία:
Συγχαρητηρια Λαζλο για το αποτελεσμα αλλα κυριως για το στησιμο της ομαδας και ακομα περισσοτερο την διαχειριση του ροστερ . .. Απο το οτι αφησες Γκαρσια , Σαλπι στην Ελλαδα για να παρουν ανασες εως και την χρησιμοποιηση του Ιβιτς την ωρα που επρεπε.
Μαζι σου δασκαλε .
Ειναι πολυ σημαντικο να πιστευεις στους παικτες που εχεις αλλα και να το δειχνεις .
Υ.Γ Τελειωνε και την Κυριακη με τον Τεννε της ισπανιας και τα μ@λακισμενα του... Αυτο εμεινε...
Μαζι σου δασκαλε .
Ειναι πολυ σημαντικο να πιστευεις στους παικτες που εχεις αλλα και να το δειχνεις .
Υ.Γ Τελειωνε και την Κυριακη με τον Τεννε της ισπανιας και τα μ@λακισμενα του... Αυτο εμεινε...
Πολυ καλο το ροτεισον σημερα, θα εχουμε ξεκουραστους δυο βασικοτατους παικτες στο τηγανι, αλλα επρεπε να μεινει και ο Βιειρινια στη Θεσσαλονικη, μια που γενναει και η γυναικα του.
Έννοια σου και θα καλοπεράσουν..shark4 έγραψε:

όλα τα έχει μελετημένα όπως πρέπει..
Η ομάδα κόουτς έδειξε τον πραγματικό της χαρακτήρα, μιας ΜΕΓΑΛΗΣ ομάδας και γι αυτό φέρεις ευθύνη εσύ....!
Γεννάει???Olorin έγραψε:Πολυ καλο το ροτεισον σημερα, θα εχουμε ξεκουραστους δυο βασικοτατους παικτες στο τηγανι, αλλα επρεπε να μεινει και ο Βιειρινια στη Θεσσαλονικη, μια που γενναει και η γυναικα του.

Τι έκανες πάλι σήμερα ρε επιστήμονα εκεί στο τέλος με το 3-5-2??
Τον έδεσες κόμπο τον κομπολογά το Ρώσσο...
Πόσα θες να μας τρελάνεις δλδ??
Πραγματικά δεν έχω λόγια...
Είσαι τεράστιος...!!

Τον έδεσες κόμπο τον κομπολογά το Ρώσσο...
Πόσα θες να μας τρελάνεις δλδ??
Πραγματικά δεν έχω λόγια...
Είσαι τεράστιος...!!

ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ!!!
Καλό θα ήταν πριν από κάθε ματς να μας λέει τι θα φέρουμε (όπως σήμερα), να παίζουμε και κανένα στοιχηματάκι
και τα κέρδη εννοείται κατάθεση στην ΠΑΕ. Να βοηθήσουμε κι άλλο αυτήν την ομαδάρα γιατί μόνο εμάς έχει.

Καλό θα ήταν πριν από κάθε ματς να μας λέει τι θα φέρουμε (όπως σήμερα), να παίζουμε και κανένα στοιχηματάκι