Αυτό το θεωρώ δεδομένο...!Argonaut4 έγραψε:Αυτή η Αρσεναλ θα φάει 3 αρα απο την Τοτεναμ το ΣΚ που μας έρχετε!

Αυτό το θεωρώ δεδομένο...!Argonaut4 έγραψε:Αυτή η Αρσεναλ θα φάει 3 αρα απο την Τοτεναμ το ΣΚ που μας έρχετε!
Τα πρωταθλήματα τα δίνουν αυτά που λες αλλά στην Ελλάδα τα δίνει το παρασκήνιο.Αν μιλάς για άλλες χώρες έχει καλώς..Argonaut4 έγραψε:Τα πρωταθλήματα τα δίνει το βάθος του πάγκου και ο προπονητής.
Ο γάυρος έχει βάθος πάγκου και κωλοτρυπίδας.....απο προπονητή δε ξέρω.
eorptol έγραψε:Ποια δευτερα είναι καλλίτερα της τοτεναμ η της αρσεναλ ; Εγω νομίζω της τοτεναμ εινα πολυ καλλίτεροι .....geonov29 έγραψε:μην ξεχναμε οτι η αρσεναλ παιζει και με τα δευτερα της
Sorry man. Σε πήρα στον λαιμό μου.Kourdos έγραψε:Με παράσυρες και έβαλα ένα μικρό ποσόν στο winning margin:DC έγραψε: Εμένα η κάρτα μου είναι πίτα και αναγκάστηκα και πήγα προποτζήδικο: ένα δελτιάκι 1 ημίχρονο- 1 τελικό και ένα δελτιάκι στο 7+.![]()
Να βγούνε οι βενζίνες ρε αδερφέ.
Arsenal to win with 2 goals or more: 7/5
"τι λες βρε?" ...με την αεκ δεν ασχοληθηκε κανεις και εφαγε 3 ! ! ! !Photis έγραψε:Ρε χαλαρώστε..με Ρούμπιν παίζουμε αύριο...ο γάβρος μετά...μετά ξεσαλώστε όσο θέλετε...όποτε για 1 παιχνίδι αδιαφορούμε την πατάμε.
Κώδικας: Επιλογή όλων
http://hellenic-music-videos.blogspot.com/2011/09/blog-post_4417.html