Ποδόσφαιρο 2011-2012
Re: Ποδόσφαιρο 2011-2012
Ξέρει κάποιος να μου πει πως μπορώ να κάνω cap από connextv?
Δηλαδη?
Moican4
Δηλαδη?
Moican4
Οπως εσύ γράφεις από nova και το ανεβάζεις, έτσι ρωτάω πως μπορώ να κάνω το ίδιο από connex
Δεν γνωρίζω, όποιος ξέρει ας σου στείλει πμ
Moican4
Δεν γνωρίζω, όποιος ξέρει ας σου στείλει πμ
Moican4
To conexx έχει εγγραφή από τη μάνα του και το βλέπεις όποτε θες........αυτο που δεν έχω βρει ακόμα είναι πως σκατά να το βγάλω να το κάνω output από τον δέκτη.
Εχει μια usb υποδοχή μπροστά αλλά δε κάνει τίποτα.
Εχει μια usb υποδοχή μπροστά αλλά δε κάνει τίποτα.
The file you are trying to access is temporarily unavailable. Please try again later.
αυτο μου βγαζει στο upload του moican....ξερει κανεις τι παιζει η απλα περιμενω και δοκιμαζω μετα;
αυτο μου βγαζει στο upload του moican....ξερει κανεις τι παιζει η απλα περιμενω και δοκιμαζω μετα;
Santana4 έγραψε:λες να γινετε να βγει ο σκληρος δισκος μεσα απτο κοννεξ;
Σίγουρα βγαίνει....ένας απλό δίσκος είναι.
+++++++++++++++++++1926 και σε filesonic να ειναι δεν με χαλαει καθολου….sporos123 έγραψε:ευχαριστουμε παρα πολυ τα παιδια που αφιερωνουν τον χρονο τους να ανεβαζουν φασεις,χαιλαιτς κ ολοκληρα τα ματς τηςομαδαρας μας.....πολλα συγχαρητηρια...μια παρακληση απο μενα,αν υπαρχει η δυνατοτητα να τα ανεβαζετε εκτος απο rapidshare k se megaupload,γιατι ειναι πιο ευκολο να το χρησιμοποιησω.....ευχαριστω πολυ παιδια....

moican4 έγραψε:4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΟΚ- αεκουλα 3-0 σε HD (MEGAUPLOAD)
Τα γκολ Βιερινια, Κλάους, Σάλπι
Καλή διασκέδαση ..
http://www.megaupload.com/?d=9WBN1LWT
Το πρωί λίγο κόλλησε λόγω αυξημένης προσελευσης αλλά μετά οκ..
ήδη έχει κατέβει 45 φορές..
Ελπιζω της Πέμπτης να κατέβει 145 ..

Μπραβο ρε μοικανε πολυ καλη δουλεια και πολυ καλη εικονα ελπιζω να συνεχισεις να ανεβαζεις παιχνιδια του ΠΑΟΚ με αυτον τον τροπο.