παιδιά δηλαδή αν γκρινιάξω είμαι αχάριστος ή δεν εκτιμώ την προσφορά του..;;;
πέρυσι στον αγωνα του Αμστερνταμ που παιζόταν το Ch.League δεν τον είχα, φέτος πάλι σε κανένα Ευρωπαικό δεν έπαιξε...πέρυσι επίσης αν εξαιρέσουμε ένα σημείο του πρωταθλήματος όπου ήταν φανταστικός πάλι εκεί που τον ήθελα (Play-off) ήταν ο χειρότερος αμυντικός και ειδικά στα παιχνίδια με κουλα και βάζελο στην Αθήνα ήταν και ο καλύτερος παίχτης των αντιπάλων. Και φέτος εχει παίξει όλο και όλο 2,5 ματς όπου σε 1 ξεχώρισε και αυτό με την κούλα όπου συνολικά όμως, όλοι οι παίχτες ήταν διακριθέντες.
Κανένας δεν διαφωνεί ότι είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ παίχτης και ότι είναι απο τους κορυφαίους σε ποιότητα αμυντικούς του ΠΑΟΚ όλων των εποχών (και εννοείται όχι μόνο...) αλλά πότε θα τον δω και εγώ..;;...
Πέρυσι εκεί που τον ήθελα δεν τον είδα. Φέτος έχουμε παίξει 6 Ευρωπαικά και 4 του πρωταθληματος και μία από τα ίδια.... Δηλαδή τι να το κάνω αν παίξει 2-3 παιχνίδια εξωπραγματικά - σε ματς όμως ίσως αδιαφωρα και όχι τόσα σημαντικά- και εκεί που να τον θέλω να είναι απών και να σκέφτεται την Εθνική της χώρας του..;;...Ευχομαι να ξεπεράσει τον τραυματισμό του, να μην έχει τόσο στο μυαλό του την Εθνική Χιλής και ο Μπόλονι να τον αξιοποιησει έτσι ώστε στα ματς φωτιά που θα έχουμε στην πορεία του πρωταθλήματος αλλά και στο τέλος της σαιζόν να είναι παρών και όχι απών όπως πέρυσι.