Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
adamroxas

Re: 20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από adamroxas »

Ρε μαγκες, τι θελετε ολοι και θιχτικατε????

ΝΑΙ, δεν επαιξε καλα, ΝΑΙ θα του το πουμε, απο αυτον τον παιχτη περιμενουμε περισσοτερα (σαν εμφανιση)

ΑΛΛΑ, δεν θα τον κραξουμε, γιατι πολυ απλα δεν μπορουμε!

Οκ ο παιχτης διανυει περιοδο ντεφορμαρισματος, μακαρι να επανελθει στα φυσιολογικα για αυτον επιπεδα.
Η καλοπροαιρετη κριτικη δεν εβλαψε ποτε...

ΥΓ Ημουν και εγω στους 25000 που τον χειροκροτησαν και δεν τον χειροκροτησα βασει εμφανισης, αλλα βασει συνολικης προσφορας μεχρι τωρα...

ΥΓ 2 Ακομα και στην ασχημη του μερα, το γκολ το πεταει, γιατι ετσι! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Όταν συνηδειτοποιήσουμε ότι ο Βιερίνια, για πρώτη φορά από τότε που ήρθε στον ΠΑΟΚ
παίζει άμυνα και μάλιστα ουσιαστική βοηθώντας τον Λίνο και δεν στέκεται στο κέντρο γηπέδου
περιμένοντας την πάσα όπως παλιά,
τότε θα αλλάξει και η άποψη μας για το πότε είναι καλός και πότε κακός...
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Ακριβως.. δυστυχώς μάθαμε να μετράμε τα γκολ μονο και τα ζογκλερικα

Για μένα ειναι μέγιστο λάθος να πεις μετά απο τόσο μεστό παιχνίδι του Βιερίνια οτι ηταν κακος/μετριος.

Τι να λέμε...ο άνθρωπος ειναι η επιτομη του συγχρονου και ισορροπημενου ακραιου ( για τα Ελληνικά δεδομένα προς το παρόν)
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Νομίζω ότι οι απαιτήσεις μας από αυτόν έχουν ανέβει τόσο πολύ, που όταν κάνει κάνει απλά καλή εμφάνιση (και όχι εξαιρετική) λέμε ότι δεν ήταν καλός. Για μένα ήταν αρκετά καλός, μετά το πρώτο τέταρτο. Βοήθησε και ανασταλτικά, πολύ. Ο τρόπος που στοπάρει και τριπλάρει για να ελευθερωθεί προδίδει το μεγαλείο του. Εάν χθες είχε καλύτερα σουτ, τότε θα ήταν εξαιρετικός.
Άβαταρ μέλους
stathis73

Δημοσίευση από stathis73 »

giapas έγραψε:Ακριβως.. δυστυχώς μάθαμε να μετράμε τα γκολ μονο και τα ζογκλερικα

Για μένα ειναι μέγιστο λάθος να πεις μετά απο τόσο μεστό παιχνίδι του Βιερίνια οτι ηταν κακος/μετριος.

Τι να λέμε...ο άνθρωπος ειναι η επιτομη του συγχρονου και ισορροπημενου ακραιου ( για τα Ελληνικά δεδομένα προς το παρόν)
Έτσι ακριβώς έχουν τα πράγματα και να συμπληρώσω οτι ίσως είναι ο μοναδικός ακραίος παίκτης και μάλιστα τέτοιας κλάσης που χρησιμοποιεί και τα δυο πόδια του κάνοντας τον ετσι μοναδικό, δέν ξέρεις ουτε εάν κάνει προσποίηση δεξιά αλλα και ούτε αριστερά γιατί πότε σουτάρει με το αριστερό και πότε με το καλό του δεξί, κάπως έτσι έμεινε σχεδόν παγωτό και ο μαυρεας στο δεύτερο ημίχρονο όταν μετά απο πάσα του Αθανασιάδη παραλίγο θα σκοράριζε για δεύτερη φορά.

Εξαιρετικός ακραίος παίκτης και μακάρι να τον έχουμε χρόνια κοντά μας.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Εμενα μου φανηκε οτι ηθελε να βαλει και αλλο γκολ.Πηρε 2-3 φασεις και ενω θα μπορουσε να σπασει την μπαλα σε συμπαικτη την ταλαιπωρουσε λιγο παραπανω..Αυτο μονο.
Σε γενικες γραμμες πολυ καλος.
Παντως για την αμυνα που παιζει θεωρω πως το εκανε και την τελευταια χρονια του Σαντος.
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
Falegkos έγραψε:και στο ματς που δεν μου αρεσες καθολου (χθες) παλι το καρφωσεις. αυτο εχουν οιο ΜΕΓΑΛΟΙ παικτες σε σχεση με τους απλα καλους παικτες.

......δεν υπαρχει ουτε ενα σχεδον αρνητικο σχολιο σημερα σε ολα τα τοπικ των παικτων....

και μπαινεις στου Βιερινια και βλεπεις αυτα τα σχολια και λες τι γινεται ρε μαγκα;
τι παιζεται εδω; σε αλλο ματς ηταν αυτοι; τι ειναι αυτα που γραφουν;

οταν λες ρε φιλε ... ''στο ματς δεν μου αρεσες καθολου''.....
τι επρεπε να κανει για να σου αρεσει δλδ;...να βαλει 3γκολ;...να τους περασει ολους και να βαλει γκολ;
το μονο που μπορω να σου απαντησω ....γιατι αποκλειεται να ησουν στο γηπεδο....αλλιως θα εβλεπες ποσο
πολυ προσφερε σε ΑΜΥΝΑ και ΕΠΙΘΕΣΗ....
ειναι να διαβασεις τι λενε οι αντιπαλοι σου ....παικτες και οπαδοι για τον χθεσινο βιερινια....

1) ναι πρεπει να βαλει 3 γκολ
2) ναι να τους περασει ολους μονος
3) ναι ημουν στο γηπεδο
4) ναι σε αμυνα προσφερε ναι σε επιθεση προσφερε με καμια 5-10 τραγικα λαθοι για βιερινια.
5) ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΤΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.

Αδερφε μαλον εσυ ισουν σε αλλο ματς. Τωρα αν εισαι ερωτευμενος μαζι του νταξ τη να κανουμε.
Οταν καποιος δεν παιζει καλα το λεμε, δεν θα κραζουμε μονο μπαλαφες....

ΥΓ. ΟΛΕΣ οι κριτικες που λενε οτι δεν επαιξε καλα μα ΟΛΕΣ ηταν πολυ καλα γραμμένες χωρις να τον κραζει καποιος.
Άβαταρ μέλους
eorptol

20. Adelino André Vieira Freitas "Vieirinha"

Δημοσίευση από eorptol »

Καλός ήταν δεν πρέπει να κάνει μόνο τσαλιμακια αλλα να παίζει και άμυνα και χθες το έκανε
.....
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Falegkos έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
Falegkos έγραψε:και στο ματς που δεν μου αρεσες καθολου (χθες) παλι το καρφωσεις. αυτο εχουν οιο ΜΕΓΑΛΟΙ παικτες σε σχεση με τους απλα καλους παικτες.

......δεν υπαρχει ουτε ενα σχεδον αρνητικο σχολιο σημερα σε ολα τα τοπικ των παικτων....

και μπαινεις στου Βιερινια και βλεπεις αυτα τα σχολια και λες τι γινεται ρε μαγκα;
τι παιζεται εδω; σε αλλο ματς ηταν αυτοι; τι ειναι αυτα που γραφουν;

οταν λες ρε φιλε ... ''στο ματς δεν μου αρεσες καθολου''.....
τι επρεπε να κανει για να σου αρεσει δλδ;...να βαλει 3γκολ;...να τους περασει ολους και να βαλει γκολ;
το μονο που μπορω να σου απαντησω ....γιατι αποκλειεται να ησουν στο γηπεδο....αλλιως θα εβλεπες ποσο
πολυ προσφερε σε ΑΜΥΝΑ και ΕΠΙΘΕΣΗ....
ειναι να διαβασεις τι λενε οι αντιπαλοι σου ....παικτες και οπαδοι για τον χθεσινο βιερινια....

1) ναι πρεπει να βαλει 3 γκολ
2) ναι να τους περασει ολους μονος
3) ναι ημουν στο γηπεδο
4) ναι σε αμυνα προσφερε ναι σε επιθεση προσφερε με καμια 5-10 τραγικα λαθοι για βιερινια.
5) ΔΕΝ ΜΕ ΝΙΑΖΕΙ ΤΗ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ.

Αδερφε μαλον εσυ ισουν σε αλλο ματς. Τωρα αν εισαι ερωτευμενος μαζι του νταξ τη να κανουμε.
Οταν καποιος δεν παιζει καλα το λεμε, δεν θα κραζουμε μονο μπαλαφες....

ΥΓ. ΟΛΕΣ οι κριτικες που λενε οτι δεν επαιξε καλα μα ΟΛΕΣ ηταν πολυ καλα γραμμένες χωρις να τον κραζει καποιος.

Εγω μπορει να ειμαι και ερωτευμενος και καψουρης με την παρτυ του.......το αξιζει και με το παραπανω...

εσυ παντως που εξακολουθεις να επειμενεις οτι δεν επαιξε καλα.....τι να πω...με επεισαν τα επειχειρηματα σου...
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

sourmenetes έγραψε:Εμενα μου φανηκε οτι ηθελε να βαλει και αλλο γκολ.Πηρε 2-3 φασεις και ενω θα μπορουσε να σπασει την μπαλα σε συμπαικτη την ταλαιπωρουσε λιγο παραπανω..Αυτο μονο.
μόνο αυτό.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
navigator11 έγραψε:θα τολμούσα να τον χαρακτηρίσω,παρά το γκόλ,τον αδύναμο κρίκο της ομάδας χθές.με ως επί το πλείστον κακές επιλογές και μη καθαρό μυαλό.φυσικά επιτρέπονται και τέτοιες εμφανίσεις.την πέμπτη χρειαζόμαστε τον ... κανονικό αντελίνο.

...αδυναμο κρικο της ομαδας;
...με κακες επιλογες,και οχι καθαρο μυαλο;

ελεοοοοοος......ρε φιλε ελεοοος....
σε ευχαριστουμε δλδ που του ''επιτρεπεις''... τετοιες εμφανησεις....εχεις μεγαλη καρδια....

προφανως δεν ησουν στο γηπεδο....αλλα και παλι .....τοσο πια ....τι να πεις.....
...ευτυχως 25000 κοσμος ειδε αλλα πραγματα....για αυτο τον χειροκροτησε ολο το γηπεδο και φωναζε οταν βγηκε ρυθμικα το ονομα του

κι εγώ στο γήπεδο ήμουν φιλαράκι κι όταν τον έκανε αλλαγή τον χειροκρότησα.παρά ταύτα σχημάτισα διαφορετική αντίληψη από τις 25000 κόσμου.δίχως να παραβλέπω την προσφορά του στην άμυνα ούτε τίποτα.ελπίζω να μου υπογράψεις συγχωροχάρτι.forgive me father ...
kos

Δημοσίευση από kos »

πιστευω οτι τα καποια λαθη που κανει το πουλεν ειναι αποτελεσμα της φιλοσοφιας μπολονι. τους εχει δωσει ελευθερια κινησεων με αποτελεσμα να κανουν το κατι παραπανω και ορισμενες φορες να μοιαζουν επιπολαιοι.
οπως π.χ οταν τον εβγαλε μονο του ο κλαους και καθυστερησε να τελειωσει την φαση. περιμενε να τον κλεισουν, να κανει το τσαλιμακι του και να σουταρει.
δεν τον φοβαμαι σε καμια περιπτωση τον αντελινο και εχω μεγαλη εμπιστοσυνη στον μπολονι ο οποιος μοιαζει να εχει κανει μια συμφωνια με τους ακραιους επιθετικους. καντε το παιχνιδι σας οπως γουσταρετε αλλα θελω να βοηθατε τα μπακ που θα βγαινουν περισσοτερο σε σχεση με το παρελθον.

χθες ας πουμε με νευριασε περισσοτερο οτι ο ξεκουραστος γεωργιαδης δεν γυριζε να βοηθησει τον ετο (την ωρα που βιερι-κοντος γραφουν τρελα χιλιομετρα) απο τα τσαλιμακια του βιερινια.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

navigator11 έγραψε:
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- έγραψε:
navigator11 έγραψε:θα τολμούσα να τον χαρακτηρίσω,παρά το γκόλ,τον αδύναμο κρίκο της ομάδας χθές.με ως επί το πλείστον κακές επιλογές και μη καθαρό μυαλό.φυσικά επιτρέπονται και τέτοιες εμφανίσεις.την πέμπτη χρειαζόμαστε τον ... κανονικό αντελίνο.

...αδυναμο κρικο της ομαδας;
...με κακες επιλογες,και οχι καθαρο μυαλο;

ελεοοοοοος......ρε φιλε ελεοοος....
σε ευχαριστουμε δλδ που του ''επιτρεπεις''... τετοιες εμφανησεις....εχεις μεγαλη καρδια....

προφανως δεν ησουν στο γηπεδο....αλλα και παλι .....τοσο πια ....τι να πεις.....
...ευτυχως 25000 κοσμος ειδε αλλα πραγματα....για αυτο τον χειροκροτησε ολο το γηπεδο και φωναζε οταν βγηκε ρυθμικα το ονομα του

κι εγώ στο γήπεδο ήμουν φιλαράκι κι όταν τον έκανε αλλαγή τον χειροκρότησα.παρά ταύτα σχημάτισα διαφορετική αντίληψη από τις 25000 κόσμου.δίχως να παραβλέπω την προσφορά του στην άμυνα ούτε τίποτα.ελπίζω να μου υπογράψεις συγχωροχάρτι.forgive me father ...

το οτι οπως γραφεις ....''σχηματισα διαφορετικη αντιληψη απο τις 25000 κοσμου''.......τα εξηγει ολα...
....φιλαρακι ο.κ. με καλυψε πληρως η απαντηση σου.... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

o μπολονι εχει πεικατι πολυ ευστοχο, οποιος σταματαει να βελτιωνετε παιρνει την κατιούσα και πρεπει να το εχεις καλα μεσα στο μυαλο σου αυτο.ποδοσφαιριστης = αθλητης πρεπει να κανεις περισσοτερο αθλητικη ζωη
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Καλά σε λένε Αντελίνο...
:pano:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”