ΠΑΟΚ WEB TV
ΠΑΟΚ WEB TV
Ωραία η έναρξη της χρονιάς των πιτσιρικάδων και αυτός ο κοζανιτης Δεληγιάννης Αριστος μαθητής και πηγαινοερχεται στην σαλονικα μπράβο στο κουράγιο και του παιδιού και των γονιών του όπως και το παιδι απο την κατερινη δεν θυμαμε το όνομα του....
Re: ΠΑΟΚ WEB TV
Ωραία τέτοιου είδους ρεπορτάζ και μπράβο σε όσους ασχολούνται επειδή γενικά το όλο περιεχόμενο είναι ωραίο!!!
FOOTBALL INTERVIEW
Ο Pablo Garcia σε μια μεγάλη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη μιλάει για όλους και για όλα.
Σύντομα ΜΟΝΟ στο ΠΑΟΚ WebTV
paokwebtv.com
------------------------------------------------------------------------------------------------
οχι τετριμμενες ερωτησεις... για να δωσει ρεστα ο Παμπλο, να γουσταρουμε κι εμεις που την περιμενουμε!
NO Garcia - NO Party !
Ο Pablo Garcia σε μια μεγάλη ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗ συνέντευξη μιλάει για όλους και για όλα.
Σύντομα ΜΟΝΟ στο ΠΑΟΚ WebTV
paokwebtv.com
------------------------------------------------------------------------------------------------
οχι τετριμμενες ερωτησεις... για να δωσει ρεστα ο Παμπλο, να γουσταρουμε κι εμεις που την περιμενουμε!
NO Garcia - NO Party !
Συμφωνώ.......στο μέγιστο Γκαρσια θελει τις ανάλογες ερωτήσεις για να απαντήσει με τον γνωστό τρόπο. 

Ευκαιρια σας ηταν να μεταδωσετε το παιχνιδι κυπέλλου για το μπασκετ!
Παει κι αυτή ανεκμεταλλευτη!
Παει κι αυτή ανεκμεταλλευτη!
Νομίζω να αλλάξει ο τίτλος
από "Π.Α.Ο.Κ. WEB TV - Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ."
σε "Π.Α.Ο.Κ. WEB TV - Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Π.Α.Ο.Κ."
ή "Π.Α.Ο.Κ. WEB TV - Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι των ΑΕ Π.Α.Ο.Κ."
Το πρώτο δεν καλύπτει το μπάσκετ και τα υπόλοιπα σπορ
από "Π.Α.Ο.Κ. WEB TV - Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι της ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ."
σε "Π.Α.Ο.Κ. WEB TV - Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι του Π.Α.Ο.Κ."
ή "Π.Α.Ο.Κ. WEB TV - Το επίσημο διαδικτυακό κανάλι των ΑΕ Π.Α.Ο.Κ."

Το πρώτο δεν καλύπτει το μπάσκετ και τα υπόλοιπα σπορ
Δηλαδή εμείς σαν κάτοικοι εξωτερικού το μπάσκετ θα το βλέπουμε απ'το δικό μας κανάλι???Φαντάζομαι θα είναι prepaid tv ετσι?

Αυτό που πραγματικά θα ήθελα τώρα να δω από το ΠΑΟΚ WEB TV, θα ήταν μια συνέντευξη του Ζαγοράκη, όπου θα κάνει λόγο για όλα όσα συνέβησαν τα τέσσερα χρόνια επί της προεδρίας του, καθώς και για αυτά που έρχονται. Αυτά που αυτός έχει μέσα στο μυαλό του να κάνει για τον ΠΑΟΚ. Είναι μια καλή ευκαιρία τώρα που ξεκίνησε το νέο ΔΣ να μας ενημερώσουν και μας για τα μέλη γενέσθαι.

Μακαρι να μπορεις να κανεις μια συνδρομη οπως ειναι στο εξωτερκο (Liverpool TV πχ που ειμαι συνδρομητης) με ενα νορμαλ μηνιαιο αντιτιμο και να μπορουμε να βλεπουμε τον ΠΑΟΚ αρχικα μπασκετ και πιο μετα που ξες?
Υπάρχει διαδικτυακό κανάλι ομάδας στο εξωτερικό που δείχνει live αγώνες της σε καμιά διοργάνωση???

- trel@menos
http://paokwebtv.com/
αυτην τη στιγμη live post game στις εγκαταστασεις του καναλιου παρακαλω. με λιγο λαγκ βεβαια αλλα αυτο διορθωνεται.
οσο περναει ο καιρος τοσο και εξελισεται το καναλι. ειμαι πολυ αισιοδοξος. περιμενω αυριο την ζωντανη μεταδοση του μπασκετ.
παντως μεχρι στιγμης τα δειγματα γραφης ειναι πολυ καλα.
ελπιζω με τον καιρο να εξασφαλισει και τα δικαιωματα για καποιους αγωνες και του ποοδοσφαιρου(κυπελλο πχ).
αυτην τη στιγμη live post game στις εγκαταστασεις του καναλιου παρακαλω. με λιγο λαγκ βεβαια αλλα αυτο διορθωνεται.
οσο περναει ο καιρος τοσο και εξελισεται το καναλι. ειμαι πολυ αισιοδοξος. περιμενω αυριο την ζωντανη μεταδοση του μπασκετ.
παντως μεχρι στιγμης τα δειγματα γραφης ειναι πολυ καλα.
ελπιζω με τον καιρο να εξασφαλισει και τα δικαιωματα για καποιους αγωνες και του ποοδοσφαιρου(κυπελλο πχ).
Σε 10 λεπτάκια το όνειρό μου (και πολλών άλλων φαντάζομαι)... γίνεται πραγματικότητα...
PAOK WEB TV "LIVE" ...
PAOK WEB TV "LIVE" ...