Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Re: Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ή αυτος που χει το κυλικειο...με τα οικονομικα καλυτερα τα παει,... 8-)
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Εγώ πάλι λυπάμαι που θα σας στεναχωρέσω ορισμένους, αλλά έχω δεί οτι τη σοβαρότερη στάση ΟΠΟΤΕ έτυχε να μιλήσουν ανεξαρτήτως θέματος απο την ΠΑΕ, την είχε ο Ποικιλίδης, ο Μηλιωρίδης και ο Γκαγκάτσης.

Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλοι, δεν ξέρω αν έχουν κάνει λάθη που δεν έχουν μαθευτεί, δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι. Ξέρω οτι όποτε τους έχω ακούσει να μιλάνε, δεν λένε ούτε μισόλογα, ούτε ήξεις αφίξεις.Μιλάνε δομημένα και απέριττα.

Αυτό πιθανώς να είναι και άσχετο με τη συνέντευξη τύπου, αλλά πιάστηκα απο τη γκρίνια που υπάρχει σχετικά με το ποιός θα μιλήσει κλπ..
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω θελω επιτελους καποιος να λογοδοτησει για ολα τα επενδυτικα φιασκα.Αν πρεπει να γινουν και μυνησεις για ψευδεις δηλωσεις.Δεν μας εφταναν τα οικονομικα προβληματα της παε, για τα οποια να δω μεχρι ποτε θα περιμενουμε ξεκαθαρες απαντησεις,εχουμε πλεον και συνεχομενα επενδυτικα σηριαλ τα οποια αυτη τη φορα σε αντιθεση με τις γραφικοτητες του παρελθοντος, που αφηναν πισω τους γελιο,πλεον αφηνουν εντονες δυσοσμιες προς πασα κατευθυνση που καποιος οφειλει να ξεβρωμισει.Ας το κανει ο Ζαγορακης σε συνδιασμο με μια σειρα απο κρισιμες αποφασεις οσον αφορα τη στελεχωση της παε και το απαραιτητο ξεκαθαρισμα και θα εχει αποκαταστησει σε μεγαλο βαθμο την οποια χαμενη αξιοπιστοια του.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Ο Ζαγορ δεν εμπλεκεται στις μτξ τους διαφωνιες ....οποτε ειναι ακυρα προς τα παρων τα σχολια για καρεκλες που δε φετγει κλπ////.....

το λαθος του Ζαγορ ειναι οτι δε μπορει να παρει ισχυρη σταση λογω οικονομικης αδυναμιας////

Και οσοι νομιζουν οτι ο Ζαγορ μπορει να τους κοψει το δρομο κανουν μεγαλο λαθος.......Ο Ζαγορ δεν ειναι τπτ σε δυναμη σε σχεση με σαχπ και τετοιους τυπους........

ΚΑΙ πραγματικα απορω με μας οταν εχουμε εναν ανθρωπο που εχει προσφερει τοσα χρονια παρα τα πολλα λαθη του και ερχεται ενας αγνωστος ή ανθρωπος με αβεβαιο παρελθον αλλα ΚΑΙ ΜΕΛΛΟΝ και λεμε ΖΑγορ δεν αφηνεις τους ανθρωπους....ΔΛΔ τι να πω.....Οτι ξεχναμε ευκολα και ειμαστε αχαριστοι το επιβεβαιωνουμε χιλιαδες φορες......
Άβαταρ μέλους
eleos

Δημοσίευση από eleos »

Οκ ρε Joshua 110 σελίδες έχει το τόπικ και άλλες πόσες το Ι και σε κάθε μία απαιτείς να λογοδοτήσει για κάτι.

Φτάνει, ακούστηκες και παρακούστηκες.

Και επίσης δε το βλέπω να ΕΙΣ-ακουστείς μιας και δεν έχει κατ εμέ τίποτα άλλο να πεί.
Όσα πρέπει τα λέει.

Πρόεδρος είναι όχι κυβερνητικός εκπρόσωπος.

:nairepaok:
kos

Δημοσίευση από kos »

rainmaker έγραψε:Ενώ ο Γκαγκάτσης ξέρεις, τρελαίνεται να βγεί μεθαύριο και να φορτωθεί αυτός όλο το βάρος που ΔΕΝ έχει σχέση και ούτε δημιούργησε αυτός. Το όνειρό του. Πάλι την ίδια βλακεία βλέπω, να χάνουμε το πρόβλημα λόγω αντιπαθειών..Λες και θα μπεί με ντου ο Γκαγκάτσης και θα κάτσει στο πάνελ.

Ας βάλει τον Ποικιλίδη καλύτερα.
αυτο τον δεν με κεφαλαια πολυ το γουσταρα. για να το τονιζεις μαλλον παιρνεις και ορκο. ποσο γρηγορα ξεχαστηκαν τα ακριβα δωρα του επαγγελματια τεχνοκρατη που τωρα προσφερει τις τεχνοκρατικες του υπηρεσιες σε ενα αλλο λιμανι. αλλα ξεχασα. δεν υπαρχει οικογενειακη ευθυνη. με το σπαθι του την πηρε την δουλεια και με τα πτυχια του.

οσο για το ντου, δεν αμφιβαλω οτι μπορει να το κανει. το εκανε αλλωστε οταν κατηγορησε τον κοσμο που ποναει την ομαδα μιλωντας για λογιστες κτλ κτλ. με υφος χιλιων καρδιναλιων μας πληροφορησε οτι θα γινει συνεντευξη τυπου και θα μας βαλει ολους στη θεση μας.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Ορκο δεν παίρνω για τίποτα. Αλλά απο τη στιγμή που δεν υπάρχει ούτε ένα στοιχείο, ούτε απτό, ούτε με βάση τη λογική, ούτε καν ως φήμη, ε θα μου επιτρέψεις να μπορώ να το ισχυριστώ, κι αν οχι, τουλάχιστον να το υποθέσω.

Επίσης, το γεγονός πως πιθανότατα πήρε τη θέση λόγω οικογενειακής γνωριμίας, μάλλον τον Ζαγοράκη μειώνει παρά τον ίδιο. Δεν απαίτησε να πάρει τη θέση. Ο Τέο τον επέλεξε για τους δικούς του λόγους. Εκτός αν ξέρεις κάτι και για εδώ και δε μας το λες.

Τρίτον, αυτό που λες για το ντου, είναι ξεκάθαρη εμπάθεια και βασικά δεν στηρίζεται σε κανένα στοιχείο λογικής. Το γεγονός οτι ο οποιοσδήποτε εργαζόμενος της ΠΑΕ μπορεί να έχει αντίθετη άποψη απο κάποιους οπαδούς, ακόμα και πολλούς στον αριθμό, και πιθανώς έχει κουραστεί να τους βαφτίζει ο καθένας κλέφτες και απατεώνες και να τους παίρνει όλους η μπάλα, ή ακόμα απλά ξέρει οτι είναι πιθανώς ψέμματα αυτά που ακούγονται, φαντάζομαι του δίνει το δικαίωμα να διαφωνεί. Άσε που, δεν είπε και τπτ που δεν ξέρουμε.. Το κάθε παρδαλό κατσίκι στην πόλη είναι επιστήμονας, φυσικός, πολιτικός, γεννημένος ηγέτης, μεγαλο συνδικαλιστής, εργατοπατέρας, αυτόνομος εθνικιστής και παικταράς στη μπάλα. Το λογιστής σε πείραξε; Προσωπικά σε κάποιον αναφέρθηκε; Το κλίμα που επικρατεί ανέφερε.

Άσε που δεν είναι και ο πρώτος που λέει οτι ξεπερνάμε τα όρια της απλής κριτικής και γινόμαστε πρήχτες, εκτός απο άσχετοι στην πλειοψηφία μας. Κι εγώ μπορεί να είμαι μεγαλοδικηγόρος. Τί σημαίνει αυτό; Οτι θα κράζω αβέρτα κουβέρτα τα όσα συμβαίνουν στο νομικό τμήμα της ΠΑΕ, χωρίς να έχω πρόσβαση στην εταιρία για να δώ τί και πώς αποφασίζεται;

Και προσωπικά νομίζω οτι δεν είπε οτι θα βάλει εμάς στη θέση μας. Το Ζαγόρα νομίζω ενοούσε. Και τα ράδια γενικά. Αλλά είπαμε. Αμα είναι να κράξουμε αυτόν που αντιπαθούμε λόγω ληξιαρχικής πράξης γεννήσεως, και με τα ράδια θα γίνουμε φίλοι, και με όλους. Αρκεί να πούμε οτι αυτός φταίει. Nice.
Άβαταρ μέλους
DC

Δημοσίευση από DC »

rainmaker έγραψε:Εγώ πάλι λυπάμαι που θα σας στεναχωρέσω ορισμένους, αλλά έχω δεί οτι τη σοβαρότερη στάση ΟΠΟΤΕ έτυχε να μιλήσουν ανεξαρτήτως θέματος απο την ΠΑΕ, την είχε ο Ποικιλίδης, ο Μηλιωρίδης και ο Γκαγκάτσης.

Δεν ξέρω αν είναι κατάλληλοι, δεν ξέρω αν έχουν κάνει λάθη που δεν έχουν μαθευτεί, δεν ξέρω αν μου διαφεύγει κάτι. Ξέρω οτι όποτε τους έχω ακούσει να μιλάνε, δεν λένε ούτε μισόλογα, ούτε ήξεις αφίξεις.Μιλάνε δομημένα και απέριττα.

Αυτό πιθανώς να είναι και άσχετο με τη συνέντευξη τύπου, αλλά πιάστηκα απο τη γκρίνια που υπάρχει σχετικά με το ποιός θα μιλήσει κλπ..
Είσαι off topic. :twisted:
joshua έγραψε:Εγω θελω επιτελους καποιος να λογοδοτησει για ολα τα επενδυτικα φιασκα.Αν πρεπει να γινουν και μυνησεις για ψευδεις δηλωσεις.Δεν μας εφταναν τα οικονομικα προβληματα της παε, για τα οποια να δω μεχρι ποτε θα περιμενουμε ξεκαθαρες απαντησεις,εχουμε πλεον και συνεχομενα επενδυτικα σηριαλ τα οποια αυτη τη φορα σε αντιθεση με τις γραφικοτητες του παρελθοντος, που αφηναν πισω τους γελιο,πλεον αφηνουν εντονες δυσοσμιες προς πασα κατευθυνση που καποιος οφειλει να ξεβρωμισει.Ας το κανει ο Ζαγορακης σε συνδιασμο με μια σειρα απο κρισιμες αποφασεις οσον αφορα τη στελεχωση της παε και το απαραιτητο ξεκαθαρισμα και θα εχει αποκαταστησει σε μεγαλο βαθμο την οποια χαμενη αξιοπιστοια του.
Η χαμένη αξιοπιστία είναι η άποψή σου.
Η δικιά μου είναι εντελώς αντίθετη.
Και σιγά μη βγει ο Ζ να σε δώσει λόγο για τις κινήσεις του κάθε Φλωρίδη. Τίποτα άλλο αρχηγέ, θες;
Άβαταρ μέλους
eorptol

Θεόδωρος Ζαγοράκης ΙΙ

Δημοσίευση από eorptol »

Και για την διαφαινομενη φούσκα φλωριδη ο ζαγορ φταίει ; Ε ρε πλάκα που έχουμε για τι άλλο θα τον κατηγορήσουμε ;
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Το μονο που μπορουμε να τον προσαψουμε στο θεμα ειναι οτι ίσως από υπερβολική σιγουριά ή από την έκσταση της στιγμής κατέβασε τον Φλωρίδη στα αποδυτήρια και τον παρουσίασε στους παίκτες δίχως να έχεις τίποτα απτό στα χέρια του!
Άβαταρ μέλους
Vonapartis

Δημοσίευση από Vonapartis »

Πάντως ο Ζαγόρ δεν έλεγε και πολλά. Ισα ίσα το είχε κλειστό το στοματάκι του, και του βγήκε σε καλό στην τελική. Αυτό με τα αποδυτήρια δεν έπρεπε να γίνει, και συνυπεύθυνος είναι και ο Βρύζας. Θα πρέπει να δωθούν οι απαραίτητες εξηγήσεις για αυτήν την προχειρότητα. Και θα πρέπει επίσης να μας πούνε τι γίνεται με τον Σαχπατζίδη.
Έχει βάλει χρήματα, Πόσα έχει βάλει, και πότε? Θα συνεχίσει να βάζει? Κρίσιμα ερωτήματα που περιμένουν απάντηση.
Άβαταρ μέλους
Lord

Δημοσίευση από Lord »

eorptol έγραψε:Και για την διαφαινομενη φούσκα φλωριδη ο ζαγορ φταίει ; Ε ρε πλάκα που έχουμε για τι άλλο θα τον κατηγορήσουμε ;
Ο Ζαγόρ για μένα φταίει που κατέβασε στα αποδυτήρια τον Φλωρίδη(μαζί με τον Ζήση βέβαια) και τον παρουσίασε ως τον νέο πρόεδρο της ομάδας.
Από κει και πέρα δεν νομίζω ότι ευθύνεται πουθενά αλλού.
Άβαταρ μέλους
_sleeper

Δημοσίευση από _sleeper »

Ο Ζαγοράκης φταίει για όλα! Φταίει που δεν έρχονται επενδυτές, φταίει που έρχονται επενδυτές, φταίει που είναι λαμόγια, φταίει που οι φανέλες έχουν χρυσή ρίγα, φταίει που ο δρόμος στο προπονητικό δεν έχει στρωθεί με άσφαλτο ακόμη, φταίει που χθες έβρεχε και αναβλήθηκε το φιλικό και για τους πιο ψαγμένους που ξέρουν τα πράγματα, ο Ζαγόρ φταίει και για την ύφεση.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Ναι ο Ζαγοράκης φταίει βασικά που ασχολήθηκε με το ΠΑΟΚ και δε τον άφησε να βολοδέρνει ανάμεσα στην 8η και 5η θέση.....!!!
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

σωστος ο Αργοναυτης...θα χε τη θεσουλα στην επο ή στην εθνικη και ολοι θα τον αγαπουσαν...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”