Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Stepas έγραψε:Με κούρασε όσο δεν πάει το φετινό σίριαλ. Δεν το είδα με καλό μάτι από την πρώτη στιγμή, αλλά δεν σχολίασα τίποτε και ποτέ γιατί πραγματικά είχα ζαλιστεί απ'τις παλινωδίες και τα μπερδεμένα πράγματα που γράφονταν.

Τώρα που όπως φαίνεται ο Φλωρίδης αποτελεί παρελθόν, θα βγει κανείς να μας εξηγήσει τα ανεξήγητα;

Ποιός φταίει που δημοσιεύτηκε ξεκάθαρα κάποια στιγμή (κάποια Παρασκευή μετά από ευρωπαϊκό ματς αν θυμάμαι καλά) ότι ο Φλωρίδης είχε βάλει 200.000 και... "αυτό ήταν μόνο η αρχή" όπως αναπαρήγαγαν όλοι; Διότι βγαίνει τώρα ο Σαχπα και λέει ότι ο καπελάκιας δεν είχε βάλει ούτε ευρώ τόσον καιρό... Άρα μας δουλεύανε, έτσι;

Ο Σαχπα που τον έφερε και ορκιζόταν ότι τον ξέρει καλά και ότι έχει φράγκα και ότι είναι αδέρφια και δεν ξέρω γω τι άλλο, τι έχει να πει τώρα; Μόνο ότι δεν τα βρήκανε; Τώρα το κατάλαβε ότι δεν έχει διάθεση (ή και δυνατότητα) να βάλει χρήμα;

Ο Βρύζας που πολλοί λένε ότι κι αυτός εγγυήθηκε για τους νέους επενδυτές, έχει να πει κάτι;

Ο Ζαγοράκης πώς το πήρε απόφαση και τους πήγε στα αποδυτήρια και τους παρουσίασε στους παίχτες χωρίς να υπάρχει απολύτως τίποτε επίσημο ή χειροπιαστό; Γιατί εκείνο το βράδυ του ματς με τη Βαλερένγκα όλα τα ΜΜΕ γράφανε για τη "νέα σελίδα" στη διοίκηση του ΠΑΟΚ; Γιατί αφήσαμε να στηθεί όλο αυτό το πανηγύρι;

Γιατί τόσο δούλεμα ρε παιδιά;

συμφωνω.

Απορω που ολοι προσπαθουν να θυμηθουν τι ειχαν πει και αν ειχαν δικιο και δεν αναρωτιουνται τι κανουν αυτοι την στιγμη Τεο,Βρυζας και προπαντως Σαχπατζιδης.

Ωραια τα λενε τα μμε αλλα οτι εγινε ο Σαχπατζιδης τα δημιουργησε.Διαφωνει κανενας οτι ΠΡΕΠΕΙ να δωσει μια εξηγηση?Και δεν θα αρχισω για τα λεφτα που εβαζε,εβαλε και μπραβο του.Αν δεν ειχε κανει αυτο ,με αυτα που γινανε προφανως το προβλημα θα ηταν μεγαλο.Ακομα και με τα λεφτα που εβαλε οφειλει μια εξηγηση στον λαο του ΠΑΟΚ ,απο την στιγμη που και ο ιδιος ειναι ΠΑΟΚτσης.Εκτος εαν αυτο ηταν το εργο που ηθελαν να γινει απο την αρχη και δεν θελουν να το πουν.

Ας μην ανοιγεται ΚΑΝΕΝΑΣ.Ερχονται πορισματα,νεα διοικηση,ενας παπας τελειωσε,καινουργιος θα αρχισει και σε ολα αυτα οι μονοι που μιλανε ειναι οι ρεπορτερ ΠΑΟΚ,οι οποιοι δειχνουν να ειναι οπου φυσαει ο ανεμος.Ειναι τουλαχιστον τραγικο.

Απορω που ο καθενας εδω μεσα προσπαθει να δικαιωσει ή να κατηγορησει τυπους του φορουμ,συνδεσμους και οτιδηποτε αλλο για το θεμα Φλωριδη λες και οι συνδεσμοι ή εγω ή ο οπλαρχηγος αποφασιζει για το τι γινεται στον ΠΑΟΚ ενω η πραγματικα αιτια κουβεντας λογικα θα ηταν:Τι πραγματικα γινεται στον ΠΑΟΚ?Θα μας πει κανεις?Η απο τον αλλον μηνα θα φταινει οι Αραβες?

Η αληθεια λυτρωνει ή σκοτωνει.Αλλα 99% ειναι απαραιτητη.Και αν οχι ολοκληρη γιατι δεν γινεται ,τουλαχιστον το μεγαλυτερο μερος αυτης.Προς στιγμην δεν κυριαρχει το ψεμα αλλα κατι χειροτερο.Η εξαγωγη συμπερασματων μεσα απο πληρη αγνοια.
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

δηλαδη νταατ πραγματικα περιμενεις να βγει κανεις να μιλησει???το εχουν κανει ποτε??εδω δεν το εκαναν για πολυ σημαντικοτερα ζητηματα...το μονο που δεν παιρνει ο ΠΑΟΚτσης ειναι απαντησεις γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε...
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

Το απολυτο φιασκο.
Ξενερωμα ''εις το τετραγωνο''....
Πως παιζεται ρε με τα ονειρα και τις ελπιδες ενος λαου;Τι παραμυθια μας πουλουσατε τοσο καιρο ρε...
.....και καθωμασταν σαν μικρα παιδια και μαλωναμε μεταξυ μας για τα ''μουτρα''σας....μεσα σε αυτους και εγω.....
ρε ουστ απο τον ΠΑΟΚ μας.....ουστ....
....γαμω τα πουρα σας και τα καπελα σας...
Άβαταρ μέλους
eorptol

Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από eorptol »

Εδω ερχετε μαϊμού πρίγκιπας στον βαζελο το περιμενε κανείς ότι θα γινόταν αυτο ποτε στους αριστοκράτες της Αθήνας ;
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

Υπομονή μέχρι να τελειώσει όλο αυτό. Μετά κράξτε ελεύθερα όποιον θέλετε. Υπομονή.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Sera4 έγραψε:δηλαδη νταατ πραγματικα περιμενεις να βγει κανεις να μιλησει???το εχουν κανει ποτε??εδω δεν το εκαναν για πολυ σημαντικοτερα ζητηματα...το μονο που δεν παιρνει ο ΠΑΟΚτσης ειναι απαντησεις γι αυτο φτασαμε εδω που φτασαμε...
'
οχι..για αυτο κραζω..οχι πως θα με ακουσει κανενας αλλα δεν μπορω να διαβαζω αρθρα δικαιωσης απο δημοσιογραφους οταν η ιδια η παε επαιξε ρολο σε αυτο.Μου ειναι αδιανοητο.
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

Εμένα με χάσανε πια πάντως...ειλικρίνεια ήταν το μόνο που περιμένα, ειλικρίνεια και ξηγημένα πράγματα, και, δυστυχώς, μόνο δούλεμα νιώθω και βλέπω.

Άντε καλά κουράγια σε όλους μάγκες. Τα λέμε.
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

rainmaker έγραψε:Να βγεί το transfernews να μας πεί πόσο κακός είναι ο Ζαγοράκης ο ψεύτης.

Να βγούν οι Μακεδόνες να μας πουν πόσο φταίει ο Ζαγοράκης που δεν θα βάλει τελικά το μακγύ χέγι ο Φλωρίδης..

Βρε Σαλάγα τα..

+ 500.000........... (ευρω) :twisted:
zisis the end

Δημοσίευση από zisis the end »

δε φταινε ρε παιδια οι ανθρωποι της ομαδας που χαλασε η δουλεια μεταξυ τους αυτοι τα σπασανε....το θεμα ειναι οτι βιαστηκαν να τον παρουσιασουν στους παικτες.απο κει και περα δε νομιζω πως ειπε κανεις πως αμα εβαζε ο φλωριδης λεφτα σωνει και καλα να εμενε η τωρινη διοικηση αλλα χωρις να εχεις βαλει οχι ευρω αλλα ουτε σεντς να προτινεις κατι τετοιο θελει να εισαι πολυ ανεπαρκεις.απο εδω προκυπτει και η εγκρατεια στις μεταγραφες και η δηλωση του βρυζα πως ειναι λογικο αυτοι να θελουν να κανουν μεταγραφη μεγαλη για το γουστο τους....κατι θα ειχανε καταλαβει οι ανθρωποι και ηταν εν μερει προσεκτικοι και επιφυλακτικοι
Άβαταρ μέλους
DimisK
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από DimisK »

από την πρώτη στιγμή το βροντοφώναξα και εδώ μέσα ότι ο Φλωρίδης δεν μου γεμίζει το μάτι και είναι αναξιόπιστος. Πολλοί έπεσαν να με φάνε, λέγοντάς μου "περίμενε να δούμε". Τι να δούμε όμως παιδιά; Το πράγμα φαίνονταν από 100 μέτρα μακριά: ο άνθρωπος ΠΟΤΕ δεν είχε σκοπό να επενδύσει σοβαρά στον ΠΑΟΚ. Ότι έκανε το έκανε για δικούς του, αλλότριους λόγους. Δεν χρειάζονταν Πανεπιστήμιο για να τον καταλάβει κανείς. Μάλιστα, είχα διαχωρίσει το ποιόν αυτού του ανθρώπου και είχα προτρέψει τον Σάχπα να παιξει μόνος του μπάλα, χωρίς τον Φλωρίδη. όπως δείχνουν τα πράγματα προς τα εκεί οδεύουμε. Μακάρι να μην ξαναδούμε ΠΟΤΕ τον Φλωρίδη να ανακατεύεται στα διοικητικά του ΠΑΟΚ διότι εάν ανακατευθεί θα ζήσουμε εποχές Μπατατούδη και Γούμενου.
Θα το ξαναπώ όμως καθαρα:
ΦΛΩΡΙΔΗ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ ΜΑΣ. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ....

ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑς ΓΡΑΦΕΙΣ...
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Εγω αυτο που ποτε δεν καταλαβα ειναι το τι κερδος μπορει να αποκομισει καποιος απο την επιδειξη ενος ενδιαφεροντος που στο τελος αποδεικνιεται μουφα και μην μου πει κανεις για διαφημιση.Το να αποχωρεις απο το προσκηνιο με την σταμπα ειτε του λιγου στην καλητερη ειτε του απατεωνα στην χειροτερη δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να το θεωρησει διαφημιση,ισα ισα.Ο μονος στην συγκεκριμενη περιπτωση που απο την ολη υποθεση βγαινει ενισχημενος ειναι ο Σαχπατζιδης καθως καλως η κακως σε περιοδους ισχνων αγελαδων φαινεται να εβαλε στα ταμεια της παε ενα σεβαστο ποσο.
Άβαταρ μέλους
rouxlas1926

Δημοσίευση από rouxlas1926 »

δν ειναι ωρα για προσωπικες νικες του style εγω τα ελεγα(και εγω απλα περιμενα μεχρι να μπει το χρημα) αλλα για μια συσπηρωσει ανεφ προηγουμενου μια ανασυνταξη δυναμεων και ενα ντου ολοι μαζι,απλα θα ηθελα απο καποιους καιριους παραγοντες μια συγνωμη η μια εξηγηση...γτ ο σαχπα ηταν αυτος που εγγυηθηκε για τον μιστερ καπελο.

Υ.Γ Ας βγει ανακοινωση απο συνδεσμους (που κραζανε τον ζαγορακη που στο φιναλε μελος της οικογενειας ητανε{;}) να κραξει τον κυριο φλωριδη και οσους πουλησαν φυκια για μεταξωτς κορδελες και πουλησανε παπαδες και κυκλοφορουσαν ανενοχλητοι μεσα στα αποδυτηρια(σε αυτο φταει κ ο ζαγορακης κ ο βρυζας)

Υ.Γ1 ΞΕΡΩ και συγνωμη οφ τοπικ οι εφημεριδες και τα περιεργα γερμανικα τυπακια που κραζανε και σταζαν χολη θελουν το μεγαλυτερο κυνηγημα(οσοι ειχαν φιλο την γυναικα του προεδρου στο φεησ ας ψαξουν να την βρουν ηδη εκλεισε τον λογαριασμο.συγνωμη και παλι αν και ξερω οτι ειναι εκτος θεματος
kos

Δημοσίευση από kos »

ακομη δεν εχω καταλαβει ποιο ειναι το θεμα. ολοι μας δεν ξεραμε οτι ειναι παπατζης ο αχυρανθρωπος? ποια δουλεια χαλασε ρε μαγκες? πλακα μας κανετε?
αποκλειστικος υπευθυνος για την ταλαιπωρια του κοσμου, για τις ψευτικες ελπιδες, για τον εξευτελισμο της ομαδας ειναι ο σαχπατζιδης. οσα χρηματα και εαν εχει βαλει, οσα και να βαλει στο μελλον, υπευθυνος για την κοροιδια (για οσους κοροιδεψε τσπ) ειναι αυτος. και στην τελικη ρε φιλε αφου δεν μπορεις να τα δικαιολογησεις. ψαξε πρωτα την δουλεια, καθαρισε την νομικα και ελα μετα με μπροστινο τον σταθη ψαλτη αμα γουσταρεις. τι μαλακιες ειναι αυτες?

σε δευτερη φαση ευθυνες εχει ο βρυζας γιατι η παρουσια στο σχημα εδωσε μια σιγουρια σε μεριδα του κοσμου. δεν ειναι παπατζης ο ζησης, δικο μας παιδι ειναι.... για να ειναι μαζι τους τα πραγματα ειναι σοβαρα κτλ κτλ.
ας ξεκαθαρισει και αυτος λιγο τα πραγματα στο μυαλο του γιατι μαλλον εχει ψιλομπερδευτει.
εμεις τον ζηση βρυζα γουσταρουμε, οχι τον εκπροσωπο της οικογενειας απο την κατερινη.
ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4-

Δημοσίευση από ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗΣ-4- »

joshua έγραψε:Εγω αυτο που ποτε δεν καταλαβα ειναι το τι κερδος μπορει να αποκομισει καποιος απο την επιδειξη ενος ενδιαφεροντος που στο τελος αποδεικνιεται μουφα και μην μου πει κανεις για διαφημιση.Το να αποχωρεις απο το προσκηνιο με την σταμπα ειτε του λιγου στην καλητερη ειτε του απατεωνα στην χειροτερη δεν νομιζω οτι μπορει καποιος να το θεωρησει διαφημιση,ισα ισα.Ο μονος στην συγκεκριμενη περιπτωση που απο την ολη υποθεση βγαινει ενισχημενος ειναι ο Σαχπατζιδης καθως καλως η κακως σε περιοδους ισχνων αγελαδων φαινεται να εβαλε στα ταμεια της παε ενα σεβαστο ποσο.

joshua...τα παραμυθια μαζι τα λεγανε.....τα πουρα ,τα μεγαλα λογια, καιτις λεζαντες στη Μυκονο μαζι τα κανανε....
στα αποδυτιρια μαζι πηγαν και το ''παιξαν'' μπρουκληδες, λεφταδες ...χοσαδες....παναθεμα τους...
Αδελφο ελεγε ο ενας τον αλλον......αν τωρα τα σπασανε μεταξυ τους.....
για λογους που δεν θα μαθουμε ποτε εμεις οι κοινη ''θνητοι'' αυτα ειναι δικα τους προβληματα,ας τα λυσουν μονοι τους Εγω δεν θα δωσω συγχωρωχαρτι στον Σαχπα επειδη εβαλε 500χιλ η 1εκ.Και μπατατουδης εβαλε λεφτα και μετα μας εβαλε 2δακτυλα στον κ...οπως λεει και ενας αδελφος.
η υποθεση Βρωμαει ....και η Μποχα ερχεται και απο τους δυο.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ανακοίνωση Σαχπατζίδη: "Ούτε ένα ευρώ δεν έχει καταβάλει ο Φλωρίδης"

Ο Γιώργος Σαχπατζίδης απαντά στον Βασίλη Φλωρίδη επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Contra.gr για ρήξη στις σχέσεις των δύο ανδρών. "Ούτε ένα ευρώ δεν έχει καταβάλει ο Φλωρίδης", αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κατερινιώτης επιχειρηματίας.
email
ΣΑΚΗΣ ΓΚΙΝΑΣ
Τελ. ανανέωση : Σεπτέμβριος 21 2011 19:43

Με μια ουσιαστική και περιεκτική ανακοίνωση ο Γιώργος Σαχπατζίδης διαχώρισε την θέση του, πλέον, από τον Βασίλη Φλωρίδη και ξεκαθάρισε με σαφήνεια τους λόγους που τον οδήγησαν σ’ αυτή την απόφαση.

Επεσήμανε πως ο Φλωρίδης ήθελε τον διοικητικό έλεγχο της ΠΑΕ χωρίς να έχει καταθέσει «ούτε ένα ευρώ» στην αύξηση κεφαλαίου. Αποκάλυψε, δηλαδή, επισήμως, πως τα 500.000 ευρώ που μπήκαν στην αύξηση δεν ήταν χρήματα του Φλωρίδη, χωρίς για λόγους διακριτικότητας να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες στην ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση του κ. Σαχπατζίδη έχει ως εξής:

"Εξ αφορμής σημερινών σχετικών δημοσιευμάτων θεωρώ σκόπιμο να καταστήσω γνωστά τα εξής:

Ολες οι εξελίξεις στα διοικητικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

1) Το ενδεχόμενο κοινής δράσης μου με τον κ. Βασίλη Φλωρίδη σχετικά με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ ματαιώθηκε. Οι λόγοι οφείλονται αποκλειστικά στον ίδιο τον κ. Φλωρίδη και είναι οι εξής:

Πρώτον, μέχρι σήμερα ο κ. Φλωρίδης δεν έχει καταβάλει από δικά του χρήματα κανένα ποσό για τη συμμετοχή του στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της ΠΑΕ

Δεύτερον, παρά τις επανειλημμένες υπενθυμίσεις και παρόλο που αύριο (22/9) εκπνέει η προθεσμία κάλυψης του μετοχικού κεφαλαίου, δεν υπήρξε εκ μέρους του κ. Φλωρίδη καμία ουσιαστική πρόοδος στη συλλογή των στοιχείων, που θα επέτρεπαν την τεκμηρίωση της φερεγγυότητας του ενώπιον της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Τρίτον, παρ' όλο που προσωπικά δεν διακατέχομαι από τη φιλοδοξία να αποκτήσω ο ίδιος διοικητική θέση στον ΠΑΟΚ, σε καμία περίπτωση δεν ήταν δυνατό να συνηγορήσω στην αξίωση του κ. Φλωρίδη να αποκτήσει εκείνος τον διοικητικό έλεγχο της ΠΑΕ πριν καταβάλει χρήματα- έστω και ένα ευρώ- για την απόκτηση μετοχών.

2) Πάντοτε υπήρξα αρωγός στα προβλήματα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και αυτό αποτελεί την καλύτερη απόδειξη της αγάπης μου για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Το ενδιαφέρον μου για την εξομάλυνση των προβλημάτων της ΠΑΕ και η μέριμνά μου για την καλή αγωνιστική πορεία της ομάδας εξακολουθούν αμείωτα όπως και στο παρελθόν".

Δανεικά και αγύριστα τα 500.000 ευρώ

Όπως αναφέρουν έγκυρες πληροφορίες τα 500.000 ευρώ τα δάνεισαν οι δυο γιοι του Σαχπατζίδη, Δημήτρης και Γιώργος, στον Φλωρίδη, από τον ενθουσιασμό τους για την διαφαινόμενη αλλαγής σελίδας στον ΠΑΟΚ και με την προοπτική να τους τα επιστρέψει σε δυο μέρες.

Αυτό, όμως, δεν έγινε και σήμερα Τετάρτη (21/9) οι δυο γιοι του Κατερινιώτη επιχειρηματία εξασφάλισαν έγγραφο από τον Φλωρίδη με το οποίο πιστοποιείται ότι τα 500.000 ευρώ που μπήκαν στην αύξηση ήταν δικά τους χρήματα, τα οποία θα μετοχοποιήσουν. Το εάν η οικογένεια Σαχπατζίδη θα συμμετέχει και στην νέα Προσωρινή διοίκηση που θα προκύψει στις 28 Σεπτεμβρίου θα φανεί τις επόμενες μέρες.κοντρα

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ασχολιαστο......

Με ψεμματα αρχισαν οι επενδυτες....αντε να τους εμπιστευτειςς........ΑΛηθειες κ σαχπα μου...

οσο για τους αρδ...ας μην παραπονιουνται που τους βριζουμαι.......οπου φυσσαει ο ανεμος....

Hero to Zero σε καλσματα ms
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”