Καλοκαιρινή προετοιμασία και φιλικά του μπασκετικού ΠΑΟΚ

Συζήτηση για το βασικό στάδιο της προετοιμασιας, τις καθημερινές προπονήσεις και τους τραυματισμούς των παιχτών
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Re: Καλοκαιρινή προετοιμασία και φιλικά του μπασκετικού ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από free4 »

free4 έγραψε:Αυτο το "Καλλές, 14 π." πως προκυπτει? Πως γκενεν αυτο?? :shock: :shock: :opaokara: :opaokara:

Να περιμένουμε κανένα πλάνο από το ΠΑΟΚ τιβι ή νωρίς είναι ακόμα?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

στα μαυροσκουφεια λογικα φρι

Το πρόγραμμα του τουρνουά:

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011 Γήπεδο Καλαμίτσας: Καβάλα - Ολίν Εντιρνέ (19.30) Γήπεδο ΔΑΚ Κατερίνης: Πιερικός Αρχέλαος- Στρούμιτσα (20.00)

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011 Γήπεδο PAOK Sports Arena: ΠΑΟΚ- Καβάλα (18.00) Γήπεδο ΔΑΚ Κατερίνης: Πιερικός Αρχέλαος- Στρούμιτσα (18.00)

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011 Γήπεδο PAOK Sports Arena: Στρούμιτσα - Ολίν Εντιρνέ (18.00)

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 Γήπεδο PAOK Sports Arena: ΠΑΟΚ - Ολίν Εντιρνέ (20.00). *Μετά το αγώνα του ΠΑΟΚ με την Καβάλα προγραμματίστηκε δεξίωση στο γήπεδο, στην οποία θα τιμηθεί η σύζυγος και η κόρη του Συμεών Μαυροσκούφη.

* Για την παρακολούθηση των αγώνων υπάρχει προαιρετική οικονομική ενίσχυση του ΣΔΚΘ ύψους 5 ευρώ.
κεντρικη
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Θα μας δειξει καπου αυριο?Το ΠΑΟΚΤV?
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

καλα ουτε ραδ μετάδοση δεν εχει το φιλικο?
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

μολις γυρισα απο το αδειο παλατακι......

δυστυχως ραιιτ και λιθουανος δεν παιξανε.....

ο τσακαλερης εβαλε 11 ποντους αλλα κτ ιδιαιτερο δεν εδειξε ασχετα τι λενε τα δημοσιευματα πλην μιας ερμπολ βολης..

ο καλες τζαπα ηλπιζα...στην αμυνα εφαγε παμπολλες προσπιοισεις ...τα χαμενα τετ ατε καλαθια.....ολα τα λεφταα η αντιδραση χαλβατσιωτη σε ενα απο αυτα....

ο ντικουδης μακραν ο ποιοτικοτερος μα ς παικτης....

ο καλαμποκης βαρυς στο τελευταιο 10λεπτο πηρε ομως προσπαθειες...

ο μαρκο[πουλος ακουγοταν μεχρι επανω και σε ενα ταιμ αουτ φωναζε...play some fucking basketball
Άβαταρ μέλους
palok

Δημοσίευση από palok »

χαχα. Ο Χάρης? :D τους γκαζώνει. έχουμε galata σε μία εβδομάδα λαίμαι...

PS: και ξανά τα ίδια: Ποιός έπαιξε στο 3? Ο Τσακαλέρης δοκιμάστηκε στο SF? ο Γιαννακίδης έπαιξε καθόλου στο 1? Είχαμε πρόβλημα με miss match στα ύψη? Από Καβάλα καλοί οι ξένοι? ο Taylor και o Bryant έχουν καλές συστάσεις.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

στο 3 ο καλαμποκης-καλαμπακας...ο τσακ μονο στο 4 αν θυμαμαι καλα....ο γιαννακιδης επαιξε στον ασσο μονος κυριως στο τελος που εφυγε ο νταντε με 5φαουλ/// αλλα και πιο πριν γιατι ειχε προβλημα ο νταντε τον αμερικανο τους...και οι 2 ξενοι τους ξεχωρισαν οντως...ο ψηλος ειδικα θηριο...ειχαμε προβλημα στην αμυνα στους ψηλους..ο καλλες ειδικα εφαγε απειρες προσπιοισεις,,,και στο ημιχρονο τον συμβουλευε ο καλαμποκης...μισ ματς εκμεταλλευτηκμα εμεις στο τελος με τον καλαμποκη....απεναντι στο στεφανιδη...στο 3 ειχανε καραποστολου αυτοι οποτε δεν εκανε τοσο διαφορα σε υψος...
Άβαταρ μέλους
denis

Δημοσίευση από denis »

Μόλις επέστρεψα και εγώ και είμαι απίστευτα απογοητευμένος! Ελπίζω να έφταιγαν και οι απουσίες μας. Πολύ κακό μπάσκετ και σαν να κάναν αγγαρεία ήταν μέσα στο γήπεδο(αυτό ελπίζω να είναι λόγο κούρασης)
Στο 3 ήταν ο Καλαμπόκης με Γιαννακίδη/Καλαμπάκα(μαζί με τον Στίγκερς ήταν οι κοντοί μας). Ο Τσακαλέρης σαν sf να έπαιξε ελάχιστα. Εμένα μου άρεσε αρκετά πιστεύω πως έχει να δώσει.
O Taylor πολύ αθλητικός και τρομερός στην άμυνα στην τρίπλα ακόμα έξω από τα νερά του θέλει για να δέσει με την ομάδα
Καλά ο O' Bryant πολύ καλός και δεν είχε αντίπαλο μόνο ο Ντικούδης που τον είχε για λίγο κάτι έκανε.
Στα ύψη δεν είχαμε θέμα γιατί δίναμε βοήθειες συνέχεια(το μόνο που μου άρεσε στο παιχνίδι που κ που καλή άμυνα)

Υ.Γ. Που να μην έκανες προπονήσεις το καλοκαίρι(έλλειψη μπασκετικού μυαλού/παιδείας)
Υ.Γ. 2 Ο Χάρης ίδιος ο πατέρας του αριστερό χέρι στην μύτη δεξί στα πλευρά για στηρίζει το αριστερό :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

επισης σε κπ φαση ζαλιστηκε ο καλες και ξαπλωνε στο παρκε....
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

Περνωντας καταρχας σα δεδομενο οτι δεν ειδα το ματς και αρα μονο απο την περιγραφη τη ραδιοφωνικη που ακουγα κατα διαστημα και το σκορ, ειμαι πολυ αισιοδοξος οτι την ιδια μερα μετα το ταξιδι απο την Τουρκια μολις με 1 ξενο και αυτον θεωρητικα οχι βασικο μας καταφεραμε να κερδισουμε μια ομαδα σχεδον πληρης με ολους τους ξενους της.
Απο την αλλη θεωρω απαραδεκτη την καθυστερηση που εδειξε και δειχνει η ομαδα στη στελεχωση του ροστερ υποτιθεται οτι απο τις ελληνικες ομαδες θα πρεπε να εχουμε ολοκληρωσει το ροστερ πρωτοι καθως εχουμε πρωτοι επισημο και σχεδον ολες οι ομαδες εχουν κλεισει ξενους εκτος απο εμας
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Θα κλάψουμε αν παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα και στο Βίλνιους την άλλη Παρασκευή..
Πραγματικά απορώ πως αυτή η ομάδα θα ανέβει 2 επίπεδα με 2 μόνο παίκτες έτσι ώστε να χτυπήσει τη Γαλατά!
Εχουμε μεγάλο θέμα στη θέση 3 καθώς ούτε τον Δέδα δεν κρατήσαμε κι ο Γκίττενς δε θα βγάλει ολόκληρο ματς!
Εχουμε μεγάλο πρόβλημα και στους ψηλούς με την εικόνα του Καλλέ..
Αν δεν κλείσει σύντομα ο Γκόρι θα έχουν πάρτυ οι Τούρκοι με τον Αντριτς και τον Σονκάιλα στο ζωγραφιστό!
kk74

Δημοσίευση από kk74 »

+++++ σε ολα οσα λενα παραπανω τα παιδια!!!!!
δεν ειναι δυνατον να παμε ετσι στη λιθουανια!!!!επρεπε να ειμαστε σε τελικη φαση προετοιμασιας με ολο το ροστερ....τουλαχιστον οι αμερικανοι πρεπει να ειναι εδω ..ΣΗΜΕΡΑ για να μη πω χθες!!!!
πως ειδατε τον καλαμποκη παιδια οσοι πηγατε στο ματς?γιατι εχω την αισθηση οτι ειναι πλεον λιγο βαρυς!(δεν ενοω στα κιλα) :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

κκ74 βαρυς και βραδυκινητος μου φανηκε....μονο στο τελος στο 4ο δεκαλεπτο πηρε προσπαθειες...ελπιζω να αλλαξει εικονα...γιατι τα κουκια στους ποντους ειναι συγκεκριμενα,,
Άβαταρ μέλους
paokmaniak

Δημοσίευση από paokmaniak »

O ΚΑλαμποκης και στο δευτερο μισο του πρωταθληματος περυσι εδειξε οτι δεν ειναι ο παλιος Καλαμποκης για αυτο ελεγα οτι προτιμω το Χαραλαμπιδη ελπιζω να με διαψευσει
Τρόμος
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Τρόμος »

Ρε παίδες ας ανοίξει κάποιος τόπικ για τον Μάρκους Γκορί,θα το άνοιγα εγώ αλλά ξέρω μόνο πως είναι 33χρ ούτε καν το ύψος δε ξέρω.
Εικόνα
Εικόνα
Απάντηση

Επιστροφή στο “Προετοιμασία-Προπονήσεις-Τραυματισμοί”