Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δεν υπαρχει λογος.Ουτε εγω τον εμπιστευομαι.Και δεν με νοιαζει ο Φλωριδης.Πιθανον να μην τον ξανακουσουμε.Το θεμα ειναι τι λενε αυτοι που θα εχουμε εδω

Το θεμα ειναι τι λεει ο ΠΑΟΚ?Γιατι εμπιστευομαστε τον Σαχπατζιδη,ο οποιος προφανως ανελαβε?ο Φλωριδης μπροστινος του δεν ηταν?Ο ιδιος δεν εκοβε το χερι του?Φιλοι δεν ηταν?

Αληθεια ο Σαχπατζιδης γιατι δεν γινεται μεγαλομετοχος?

Αληθεια γιατι ο Σαχπατζιδης μιλαει για το ποιος θα ειναι διοικηση?

Απλες ερωτησεις.
Άβαταρ μέλους
gika

Δημοσίευση από gika »

DAAT έγραψε:Οχι φυσικα..Αλλα υπαρχει ανθρωπος που θεωρει οτι θα βαλει ποτε ανθρωπος λεφτα και δεν θα εχει τον πρωτο λογο.Ας μας το λεγαν απο την αρχη.Δηλαδη υπηρχε ανθρωπος που πιστευε οτι ο Φλωριδης θα βαλει λεφτα και δεν θα εχει λογο??
Σοβαροι ειμαστε?
Σ' αυτό έχεις δίκιο, ΑΛΛΑ:

Ο Φλωρίδης ζητάει παράταση ΕΝΑΝ μήνα για να βάλει τα φράγκα!!
Το ΔΣ πρέπει να δηλωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ρισκάρεις να βάλεις τον Φλωρίδη και όλους τους δικούς του στο ΔΣ, πριν βάλουν έστω και μία δραχμή στον ΠΑΟΚ;;;;;;

Κι αν έχει τόσα φράγκα γιατί να θέλει να μπει ως διοίκηση πρωτοδικείου;; Γιατί δεν αναλαμβάνει και τα χρέη και να έρθει εδώ όμορφος κι ωραίος;
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

πολλα ερωτηματα.......

Καταρχην ειναι τουλαχιστον για γελια οι αρδ....το ποσο ευκολα προδικαζουνε οτι ο φλωριδης μας τελειωσε....επειδη το λεει ο σαχπα που ο ιδιος ηταν εγγυηση γι αυτον υποτιθεται....

Για το φλωριδη τις αντιρρησεις και τις αποριες τις ειχαμε πει....αλλα πως τον κανουν μηδενικο ξαφνικα δεν μου καθεται καλα.....

ο σαχπα γιατι βγαινει και λεει οτι αυτος εδωσε τα 500.....αλλα δε μας ελεγε....? δουλεμα...δλδ ξεκαθαρα....

Μετα απο την ανακοινωση λεει οτι με το σαχπα διαφωνησε......ο Ζαγορ δεν ξερω που εμπλεκεται...εκει που λεει για μτχους μονο

...Τοσο καιρο ειχαν συμφωνησει 1000 και 1 νυχτες εεε φορες...τι ειδους μυγα τσιμπησε το φλωριδη ξαφνικα??

Για μια φορα ακομα τρωμε δουλεμα χοντρο για ενα θεμα που ναι ξεκαθαρο.......

αν βαλει οποιοσδηποτε παρα την εγκριση ΛΕΦΤΑ δε ρωταει κανενα.....

Τεσπα....ΕΩΣ οποιοσδηποτε βαλει λεφτα και παρει μτχς για μενα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Sera4 έγραψε:ειναι φως φαναρι τον κυνηγανε απο παντου τον ανθρωπο...αστυνομιες,κατεστημενο,ζαγορακης και τωρα και ο φιλος του ο σαχης...που να προλαβει να μαζεψει τα χαρτια μετα σε λεει με τοσο κυνηγητο...

εδω ο ανθρωπος εχει το χρημα παρακαλαει τοσο καιρο να το βαλει(ή να βαλουμε χοντρο χερι οπως ειπε) και εσεις τον απαξιωνετε...δεν εχει τι να τα κανει τα λεφτα ο ανθρωπος θα αναγκαστει να τα χρησιμοοιησει για κωλοχαρτο στο τελος...

ερωτημα 1:αν αληθευει οτι ο σαχης τον εδωσε τα 500 αυτο δεν τον κανει συνενοχο σε ολη αυτη τη φαρσοκωμωδια??
ερωτημα 2:γιατι μας βγαζετε ξαφνικα αυτες τις ειδησεις και τοσο καιρο τα κρατουσατε μυστικα??θα απολογηθει κανεις στον λαο του ΠΑΟΚ που ξεφτυλιζεται??
ερωτημα 3:καλα τοσο καιρο δε μας ελεγε και ο ιδιος οτι τα βρηκανε τα συμφωνησανε αυτα και το ολο θεμα κολλουσε στο παραδακι που κολλουσε στα γραφειοκρατικα??πως ξαφνικα μας μιλαει για διαφωνια??
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι πάλι άρχισαν τα ίδια, οι δικαιολογίες του Ιουλίου και άλλα πολλά.

Επίσης βλέπω οτι ο Σάχπα είναι ΚΑΚΟΣ επιχειρηματίας.

Λοιπόν αφήστε τις αηδίες περί γλυκιάς καρέκλας και άλλα χαζά. Ναι υπάρχουν πολλά στραβα κι απ τη διοίκηση, αλλά ΕΛΕΟΣ. Δυο μήνες βλακείες ακούμε. Τώρα το τί πόλεμος παίζεται στα ΜΜΕ κλπ με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ας βγούν σοβαρά οι θεματοφύλακες της ομάδας να επιβάλλουν την τάξη με αλήθειες και σοβαρότητα.
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

gika έγραψε:
gergeo4 έγραψε: ακριβως αυτο..δυστηχως ζαγορακης κ σια δεν τον θελουν..ειναι γλυκια η καρεκλα φιλοι μου..
Και έλεγα που ναι αυτή η ψυχή... :)

Ρε gergeo όλα καλά. Αλλά αν θυμάμαι καλά, όταν θιγόταν το θέμα περί εμπιστοσύνης στον Φλωρίδη εσύ μου έλεγες να έχω εμπιστοσύνη στον Ζαγοράκη. Ότι αυτός τους έφερε στον ΠΑΟΚ, αυτός συζητάει μαζί τους, άρα να 'μαι ήσυχος.

Αν ισχύουν όλα αυτά και ο Ζαγόρ τους κάνει πέρα, δώσε μου έναν λόγο να τον εμπιστευτώ τον κο Φλωρίδη;

Επειδή έβαλε λεφτά; Δανεικά ήταν. Επειδή τον στηρίζει ο Σαχπα που βοήθησε τον ΠΑΟΚ; Μα τα τσουγκρίσανε! Επειδή τον στηρίζει ο Ζαγόρ; Μα εσύ μας λες ότι ο Ζαγόρ τον κάνει πέρα.

ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ. ΈΝΑΝ! :? :? :?
1ον)δεν χαθηκα εδω ειμαι ολο αυτο τον καιρο
2ον)δηλαδη οταν γινονται συναντησεις(αρκετες),βγαινει ανακοινωση για οτι ολα πανε καλα,και γενικα υπαρχει καλο κλιμα τι θες να συμπερανω?φυσικα και τον εμπιστευομαι το φλωριδη αφου πηρε το οκ παε κ ΑΣ..
3ον)εγω ξερω οτι αυτα που ζηταει δεν ειναι λαθος αφου προεδρος θα ειναι ο ζαγορακης αρα τιι φοβουντε?
4ο)δανεικα?περιμενε να επιβεβαιωθει..και δανεικα ν ειναι ισως υπαρχει λογος ισως κ οχι..για να τα δωσει ο σαχπατζιδης κατι σημαινει για την οικονομικη επιφανεια που εχει..που φενεται μεγαλη..αλλιως θα του εδινε 500.000?
5ο)δεν ειπα οτι τον στηριζει ο ζαγορακης αλλα οτι αφου μιλουσε κ συμφωνησε εξ αρχης μαζι του τοτε πιστευω οτι ο φλωριδης ειναι φερεγγυος
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και ο σαχης ειναι υποψηφιος για να αγορασει τον ομιλο του μετροσκωληκα αλλα δεν τον κανει πολεμο ο βασιλοπιτας εεεεεεε σορρυ ο βασιλοπουλος ηθελα να γραψω...δεν ειναι η συνεντευξη το θεμα αλλα συμφεροντα παιζονται στις πλατες μας...

υγ δεν μας ειπε στην ανακοινωση τα μαζεψε τελικα τα χαρτια??εμενα απλα αδειασμα γλαστρας μου μυριζεται...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

το 2ο μερος του ΥΓ του σερα τ λεει ολα να προσθεσω το ακομψο μονο
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

δηλαδη θελουμε εναν να βαλει λεφτα για να κανουμε κουμαντο και να αναλαβει και τα χρεη στο δημοσιο.

ωραια.δε το ειχα καταλαβει.

Σας ενημερωνω οτι τετοιος λακαμας δεν θα βρεθει ποτε.Κλειδωστε το.

ΥΣΤ:ολοι με σιγουρια λεγαν οτι ο Φλβριδης ηταν τσιρακι του Σαχπα.και τωρα μιλαμε για διοικηση Φλωριδη.Αρα ολοι αυτοι που σημερα πουλανε μουρη λεγανε ψεμματα.

ΥΣΤ2:Το σημαντικο ειναι να κρινουμε αυτους που εχουμε.Δεν ειμαι με τιποτα υπερασπιστης Φλωριδη ,αφου ο κυριος δεν μας εχει πει καν τι δουλεια κανει.Με ενδιαφερει ομως ποιος κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ σημερα και μαλιστα ψιλομουλοχτα.

ΥΣΤ3:Ο σαχπα ακομα δεν εδωσε συνεντευξη πουθενα.Θα κριθει αν και ο Συμβουλος της ΠΑΕ ειναι ευχαριστημενος θα πραξει αναλογα.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ κυριε Σαχπατζιδη.Αληθειες...Αναλαβετε τις ευθυνες σας.
Άβαταρ μέλους
Argonaut4

Δημοσίευση από Argonaut4 »

Παιχνίδια και συμφέροντα στη πλάτη μας παίζονται.....δυστυχώς.
Τώρα το ποιος έχει δίκιο είναι σχετικό ή το ποιος θέλει πραγματικά το καλό της ομάδας είναι μεγάλη ιστορία.

Ο καθένας απο αυτούς θέλει τους αυλικούς του και την δικιά του εφημερίδα!
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

- Κύριε Φλωρίδη, αν θέλει κανείς να έχει εικόνα του επιχειρηματικού προφίλ του Βασίλη Φλωρίδη, τι πρέπει να γνωρίζει;

- Είμαι ένας Κωνσταντινουπολίτης αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας, με δράση κυρίως στην Τουρκία, αλλά όχι μόνο με την εταιρία "Βόσπορος Χόλντινγκ" η οποία δραστηριοποιήθηκε από το 1992 στο χώρο της κατασκευής δημοσίων έργων στην Τουρκία με επίσημη αδειοδότηση από το τουρκικό κράτος για αναδοχή έργων 110.000.000 ευρώ ανά έργο. Ακόμη, η εταιρία δραστηριοποιήθηκε στη ναυτιλία, στην παγκόσμια αγορά του "Σκραπ", κατέχοντας κυρίαρχη θέση στον τομέα της διάλυσης πλοίων, αλλά και στην εξόρυξη χρυσού από ιδιόκτητα ορυχεία στην Κένυα.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Για μένα το σενάριο πλέον είναι απλό, και μέχρι αποδείξεως έμπρακτα του εναντίου, κανείς δε μου το βγάζει απ το μυαλό.

Στη συνάντηση που έγινε πριν κάνα μήνα μεταξύ Ζαγόρ και Σάχπα, που μετά βγάλαν ανακοίνωση ενότητας κλπ, είχαν ανοίξει τα χαρτιά τους.

Πιθανολογώ πως ο Ζαγόρ τον ενημέρωσε οτι υπάρχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και μεγάλο άνοιγμα (με βάση αυτά που μαθαίναμε όλο το καλοκαίρι μιλάω.. Δεν ξέρω τπτ συγκεκριμένο).

Ο Σάχπα τον ενημέρωσε οτι για τους χ δικούς του λόγους πέρα απ το οτι είναι ΠΑΟΚτσης, θέλει να μπεί στην ομάδα, πιθανώς χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει κάποια χρήματα, και ετσι ήθελε τον Φλωρίδη, η προέλευση του οποίου τον βόλευε, καθώς κανείς δεν τον ήξερε και αρα πιθανολόγησε οτι μπορεί να δικαιολογήσει οτι θέλει. Και επειδή μάλλον δεν θα τους καθόταν, να αναλάβει στην επόμενη διοίκηση ο Βρύζας την ομάδα με νέα διοίκηση, πιθανώς και με εκδηλώσεις στήριξης και εκτίμησης προς τις πράξεις τις απελθούσας διοίκησης, σε κλίμα ενότητας και ομόνοιας, με τον Σάχπα απο πίσω.

Και ακριβώς επειδή νομίζω οτι και ο Τέο το ήθελε αυτό καθώς έχει σαλτάρει να κάνει κάτι που και ο ίδιος ξέρει οτι δεν αντέχει άλλο, βγήκε μια συμφωνία που τους συμφέρει όλους. Γι αυτό και τα βρήκαν τόσο γρήγορα. Γι αυτό και ενώ πριν την συνάντηση αυτή, μαινόταν πόλεμος πληροφοριών και καταγγελιών και κρατητηρίων κλπ κλπ, μετά σταμάτησαν όλα.

Αυτή είναι η εκτίμηση μου και όλα τα άλλα τα βρίσκω μπούρδες, περί πολέμου δημοσιογράφων και εεα και γραφειοκρατία κλπ.Απλά νομίζω οτι δεν υπολόγισαν τη γλύκα που ένιωσε ο Φλωρίδης που δεν κάνει πίσω τώρα.
Άβαταρ μέλους
Parolos

Δημοσίευση από Parolos »

Απ'ότι βλέπω δεν πρόκειται να έρθει ποτέ επιχειρηματίας στον ΠΑΟΚ. Ίσως κάποια στιγμή θα έρθει ο "μεσσίας" εκ των Αθηνών απεσταλμένος, με τις τυμπανοκρουσίες των ΑΡΔ κι όλοι θα προσκυνάνε. Ή μήπως δεν είναι οι ίδιοι ΑΡΔ που μας είχαν κάνει τα μυαλά μαρμελάδα με Μπάτμαν-Τζον Γου...?? Πάρτε το χαμπάρι, όσο υπάρχουν αυτά τα μέσα δε θα δούμε άσπρη μέρα.. Είπε ο Κόλκας κι ο Βασιλόπουλος από την πρώτη στιγμή οτι τους φαίνεται περίεργος αυτός ο Φλωρίδης, βοουουουρρρ όλοι τον παπά.. Πείτε τους κι ένα ευχαριστώ που μας προστάτεψαν από το κακό που πήγε να μας βρει, και ας τους παρακαλέσουμε να μας βγάλουν και Τσ.Λ. του χρόνου..
Αλλά όπως είπε κι ο Γκίκα ποιο πάνω, για να το λέει ο Βασιλόπουλος δεν είναι ψέμα.. ;)
Προοοοοσχωωωμεεεεεεν..........!
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

gika έγραψε:
DAAT έγραψε:Οχι φυσικα..Αλλα υπαρχει ανθρωπος που θεωρει οτι θα βαλει ποτε ανθρωπος λεφτα και δεν θα εχει τον πρωτο λογο.Ας μας το λεγαν απο την αρχη.Δηλαδη υπηρχε ανθρωπος που πιστευε οτι ο Φλωριδης θα βαλει λεφτα και δεν θα εχει λογο??
Σοβαροι ειμαστε?
Σ' αυτό έχεις δίκιο, ΑΛΛΑ:

Ο Φλωρίδης ζητάει παράταση ΕΝΑΝ μήνα για να βάλει τα φράγκα!!
Το ΔΣ πρέπει να δηλωθεί την επόμενη εβδομάδα.

Ρισκάρεις να βάλεις τον Φλωρίδη και όλους τους δικούς του στο ΔΣ, πριν βάλουν έστω και μία δραχμή στον ΠΑΟΚ;;;;;;

Κι αν έχει τόσα φράγκα γιατί να θέλει να μπει ως διοίκηση πρωτοδικείου;; Γιατί δεν αναλαμβάνει και τα χρέη και να έρθει εδώ όμορφος κι ωραίος;
Αυτά ακριβώς!
:pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

στα λογια και ο καπετανιος γιαννουλης καμπανης ειχε στολο που τον καταπινε τον βαρδινογιαννη οπως δηλωνε αλλα οταν ηταν να δειξει χαρτια...
rainmaker έγραψε:Για μένα το σενάριο πλέον είναι απλό, και μέχρι αποδείξεως έμπρακτα του εναντίου, κανείς δε μου το βγάζει απ το μυαλό.

Στη συνάντηση που έγινε πριν κάνα μήνα μεταξύ Ζαγόρ και Σάχπα, που μετά βγάλαν ανακοίνωση ενότητας κλπ, είχαν ανοίξει τα χαρτιά τους.

Πιθανολογώ πως ο Ζαγόρ τον ενημέρωσε οτι υπάρχει τεράστιο οικονομικό πρόβλημα και μεγάλο άνοιγμα (με βάση αυτά που μαθαίναμε όλο το καλοκαίρι μιλάω.. Δεν ξέρω τπτ συγκεκριμένο).

Ο Σάχπα τον ενημέρωσε οτι για τους χ δικούς του λόγους πέρα απ το οτι είναι ΠΑΟΚτσης, θέλει να μπεί στην ομάδα, πιθανώς χωρίς να μπορεί να δικαιολογήσει κάποια χρήματα, και ετσι ήθελε τον Φλωρίδη, η προέλευση του οποίου τον βόλευε, καθώς κανείς δεν τον ήξερε και αρα πιθανολόγησε οτι μπορεί να δικαιολογήσει οτι θέλει. Και επειδή μάλλον δεν θα τους καθόταν, να αναλάβει στην επόμενη διοίκηση ο Βρύζας την ομάδα με νέα διοίκηση, πιθανώς και με εκδηλώσεις στήριξης και εκτίμησης προς τις πράξεις τις απελθούσας διοίκησης, σε κλίμα ενότητας και ομόνοιας, με τον Σάχπα απο πίσω.

Και ακριβώς επειδή νομίζω οτι και ο Τέο το ήθελε αυτό καθώς έχει σαλτάρει να κάνει κάτι που και ο ίδιος ξέρει οτι δεν αντέχει άλλο, βγήκε μια συμφωνία που τους συμφέρει όλους. Γι αυτό και τα βρήκαν τόσο γρήγορα. Γι αυτό και ενώ πριν την συνάντηση αυτή, μαινόταν πόλεμος πληροφοριών και καταγγελιών και κρατητηρίων κλπ κλπ, μετά σταμάτησαν όλα.

Αυτή είναι η εκτίμηση μου και όλα τα άλλα τα βρίσκω μπούρδες, περί πολέμου δημοσιογράφων και εεα και γραφειοκρατία κλπ.Απλά νομίζω οτι δεν υπολόγισαν τη γλύκα που ένιωσε ο Φλωρίδης που δεν κάνει πίσω τώρα.
πανω κατω στα ιδια ειμαστε
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

ο σαχπα φαινεται νε ελεγχει το παρασκηνιο...ολες οι διαρροες απο αυτον γινανε....

Εγα θα θελα να μαθω τι σκατα συμφωνησανε τοσο καιρο......΄συμφωνησανε και ξαφνικα αλλαξε ο φλωριδης? ή μας δουλευουνε τοσο καιρο?

Οποιος ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ σιγουρα πρεπει να κανει κουμαντο εννοειται...

Ο φλωριδης μπορει να κανει αυτα που λεει ή κανει ηρωικη εξοδο(σνα του κρεσιτς π.χ) ??????

Αν μπορει γιατι τετοια απαξιωση για εναν ανθρωπου που θα ταν μπροστα ηρθε να βγαλει τα γουστα του που μας λεγανε και απλα ο σαχπα θα τον συμπληρωνε?

Ο σαχπα που θα ταν απο πισω και μονο απο πισω δεν ειναι τοσ καιρο///μπορει να γινει μεγαλομετοχος ή δε μπορει λογω ελεγχου...?....Γιατι αδειαζει ετσι τον Φλωριδη μιλωντας για δανεικα τωρα? εφοσον ηταν ο εγγυητης γι αυτον?

ΠΡΟΣ ΑΡΔ

Μια φορα παραθεστε μονο γεγονοτα χωρις σχολιακα κλπ//////// Εδω και καιρο ψιθυριζανε οτι θα τελειωσει ο Φλωριδης....ΤΙ ξερανε να το πουνε....εκτος αν ο κολκας κλπ εχουν χαρισματα μεντιουμ....
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”