Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?
Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο "Sport103FM" και σύμφωνα με όσα γνωρίζει το PAOK24 είναι αληθές, τα 500.000 ευρώ που έβαλε ο Φλωρίδης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δεν ήταν δικά του, αλλά του έδωσε η οικογένεια Σαχπατζίδη με την προοπτική να τα επιστρέψει. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Σαχπατζίδη, τα χρήματα αυτά θα τα διεκδικήσει από τον Φλωρίδη.
αποδικνυετε αυτο?ΑΝ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟΤΕ....
Και έλεγα που ναι αυτή η ψυχή...gergeo4 έγραψε: ακριβως αυτο..δυστηχως ζαγορακης κ σια δεν τον θελουν..ειναι γλυκια η καρεκλα φιλοι μου..
Ρε gergeo όλα καλά. Αλλά αν θυμάμαι καλά, όταν θιγόταν το θέμα περί εμπιστοσύνης στον Φλωρίδη εσύ μου έλεγες να έχω εμπιστοσύνη στον Ζαγοράκη. Ότι αυτός τους έφερε στον ΠΑΟΚ, αυτός συζητάει μαζί τους, άρα να 'μαι ήσυχος.
Αν ισχύουν όλα αυτά και ο Ζαγόρ τους κάνει πέρα, δώσε μου έναν λόγο να τον εμπιστευτώ τον κο Φλωρίδη;
Επειδή έβαλε λεφτά; Δανεικά ήταν. Επειδή τον στηρίζει ο Σαχπα που βοήθησε τον ΠΑΟΚ; Μα τα τσουγκρίσανε! Επειδή τον στηρίζει ο Ζαγόρ; Μα εσύ μας λες ότι ο Ζαγόρ τον κάνει πέρα.
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ. ΈΝΑΝ!
Αυτό ισχύει και απλά τώρα βγήκε προς τα έξω για να δειχτεί το ποιον του Φλωρίδη.Δανεισμός ήταν από τον Σαχπατζίδη.

- indian chief
ακριβως..πολυ σωστοPhotis έγραψε:Παιδιά σοβαροί να είμαστε.Τι είναι αυτά που λέτε???Ακόμη δεν τον είδαμε,γιάννη τον εβγάλαμε????Κύριοι η άυξηση είναι ανοικτή.Όταν μπει ορίζει διοίκηση ο ίδιος και βάζει τα άτομα της επιλογής του.Το να απαιτεί ΧΩΡΙΣ να έχει βάλει φράγκο είναι το λιγότερο αστείο!gergeo4 έγραψε:D.A.A.T. έγραψε:τι παραλογος.
Τολμησε και ειπε οτι θα κανει μεγαλο τον ΠΑΟΚ αλλα δε το αφησε εκει.Εχει την απαιτηση να εχει αυτος πλειοψηφεια στην διοικηση.Ρε δεν ντρεπεσαι.
Θα μας δωσεις τα λεφτα σου και θα κανουμε διοικηση εμεις.Και θα δωσεις μετα και αλλα ,αλλα θα αποφασιζουμε παλι μονοι μας.Εσυ λογο δεν θα εχεις.
Δεν ξερω τι γινεται και τι ειναι ο Φλωριδης.Αλλα αυτα που ακουγονται απο τα μεσα φερεφωνα και απο τον ΠΑΟΚ ειναι προσβλητικα για τον κοινο νου.
ακριβως αυτο..δυστηχως ζαγορακης κ σια δεν τον θελουν..ειναι γλυκια η καρεκλα φιλοι μου..
Προφανώς για να ακούγεται στον αέρα από τον ίδιο τον Βασιλόπουλο δεν είναι ψέμα.gergeo4 έγραψε:Όπως μετέδωσε πριν από λίγο ο "Sport103FM" και σύμφωνα με όσα γνωρίζει το PAOK24 είναι αληθές, τα 500.000 ευρώ που έβαλε ο Φλωρίδης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, δεν ήταν δικά του, αλλά του έδωσε η οικογένεια Σαχπατζίδη με την προοπτική να τα επιστρέψει. Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον του Σαχπατζίδη, τα χρήματα αυτά θα τα διεκδικήσει από τον Φλωρίδη.
Εξ' άλλου πρώτα ακούστηκε αυτό και μετά από ώρα που βγήκε η ανακοίνωση δεν το διαψεύδει...
ειναι φως φαναρι τον κυνηγανε απο παντου τον ανθρωπο...αστυνομιες,κατεστημενο,ζαγορακης και τωρα και ο φιλος του ο σαχης...που να προλαβει να μαζεψει τα χαρτια μετα σε λεει με τοσο κυνηγητο...
εδω ο ανθρωπος εχει το χρημα παρακαλαει τοσο καιρο να το βαλει(ή να βαλουμε χοντρο χερι οπως ειπε) και εσεις τον απαξιωνετε...δεν εχει τι να τα κανει τα λεφτα ο ανθρωπος θα αναγκαστει να τα χρησιμοποιησει για κωλοχαρτο στο τελος...
ερωτημα 1:αν αληθευει οτι ο σαχης τον εδωσε τα 500 αυτο δεν τον κανει συνενοχο σε ολη αυτη τη φαρσοκωμωδια??
ερωτημα 2:γιατι μας βγαζετε ξαφνικα αυτες τις ειδησεις και τοσο καιρο τα κρατουσατε μυστικα??θα απολογηθει κανεις στον λαο του ΠΑΟΚ που ξεφτυλιζεται??
ερωτημα 3:καλα τοσο καιρο δε μας ελεγε και ο ιδιος οτι τα βρηκανε τα συμφωνησανε αυτα και το ολο θεμα κολλουσε στο παραδακι που κολλουσε στα γραφειοκρατικα??πως ξαφνικα μας μιλαει για διαφωνια??
ερωτημα 4:αφου εκοβες το χερι σου για αυτον σαχη μου τωρα τι εγινε??μηπως ισχυει τελικα το στορυ της γλαστρας που την απομακρυνουμε ομορφα και ωραια αφου βλεπουμε οτι δε μας παιρνει??
το μονο αναπαντητο ερωτημα θα ειναι ποιος ειναι τελικα αυτος ο φλωριδης....
εδω ο ανθρωπος εχει το χρημα παρακαλαει τοσο καιρο να το βαλει(ή να βαλουμε χοντρο χερι οπως ειπε) και εσεις τον απαξιωνετε...δεν εχει τι να τα κανει τα λεφτα ο ανθρωπος θα αναγκαστει να τα χρησιμοποιησει για κωλοχαρτο στο τελος...
ερωτημα 1:αν αληθευει οτι ο σαχης τον εδωσε τα 500 αυτο δεν τον κανει συνενοχο σε ολη αυτη τη φαρσοκωμωδια??
ερωτημα 2:γιατι μας βγαζετε ξαφνικα αυτες τις ειδησεις και τοσο καιρο τα κρατουσατε μυστικα??θα απολογηθει κανεις στον λαο του ΠΑΟΚ που ξεφτυλιζεται??
ερωτημα 3:καλα τοσο καιρο δε μας ελεγε και ο ιδιος οτι τα βρηκανε τα συμφωνησανε αυτα και το ολο θεμα κολλουσε στο παραδακι που κολλουσε στα γραφειοκρατικα??πως ξαφνικα μας μιλαει για διαφωνια??
ερωτημα 4:αφου εκοβες το χερι σου για αυτον σαχη μου τωρα τι εγινε??μηπως ισχυει τελικα το στορυ της γλαστρας που την απομακρυνουμε ομορφα και ωραια αφου βλεπουμε οτι δε μας παιρνει??
το μονο αναπαντητο ερωτημα θα ειναι ποιος ειναι τελικα αυτος ο φλωριδης....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sera4 την Τετ 21 Σεπ 2011, 12:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δεν υπαρχει λογος.Ουτε εγω τον εμπιστευομαι.Και δεν με νοιαζει ο Φλωριδης.Πιθανον να μην τον ξανακουσουμε.Το θεμα ειναι τι λενε αυτοι που θα εχουμε εδω
Το θεμα ειναι τι λεει ο ΠΑΟΚ?Γιατι εμπιστευομαστε τον Σαχπατζιδη,ο οποιος προφανως ανελαβε?ο Φλωριδης μπροστινος του δεν ηταν?Ο ιδιος δεν εκοβε το χερι του?Φιλοι δεν ηταν?
Αληθεια ο Σαχπατζιδης γιατι δεν γινεται μεγαλομετοχος?
Αληθεια γιατι ο Σαχπατζιδης μιλαει για το ποιος θα ειναι διοικηση?
Απλες ερωτησεις.
Το θεμα ειναι τι λεει ο ΠΑΟΚ?Γιατι εμπιστευομαστε τον Σαχπατζιδη,ο οποιος προφανως ανελαβε?ο Φλωριδης μπροστινος του δεν ηταν?Ο ιδιος δεν εκοβε το χερι του?Φιλοι δεν ηταν?
Αληθεια ο Σαχπατζιδης γιατι δεν γινεται μεγαλομετοχος?
Αληθεια γιατι ο Σαχπατζιδης μιλαει για το ποιος θα ειναι διοικηση?
Απλες ερωτησεις.
Σ' αυτό έχεις δίκιο, ΑΛΛΑ:DAAT έγραψε:Οχι φυσικα..Αλλα υπαρχει ανθρωπος που θεωρει οτι θα βαλει ποτε ανθρωπος λεφτα και δεν θα εχει τον πρωτο λογο.Ας μας το λεγαν απο την αρχη.Δηλαδη υπηρχε ανθρωπος που πιστευε οτι ο Φλωριδης θα βαλει λεφτα και δεν θα εχει λογο??
Σοβαροι ειμαστε?
Ο Φλωρίδης ζητάει παράταση ΕΝΑΝ μήνα για να βάλει τα φράγκα!!
Το ΔΣ πρέπει να δηλωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Ρισκάρεις να βάλεις τον Φλωρίδη και όλους τους δικούς του στο ΔΣ, πριν βάλουν έστω και μία δραχμή στον ΠΑΟΚ;;;;;;
Κι αν έχει τόσα φράγκα γιατί να θέλει να μπει ως διοίκηση πρωτοδικείου;; Γιατί δεν αναλαμβάνει και τα χρέη και να έρθει εδώ όμορφος κι ωραίος;
πολλα ερωτηματα.......
Καταρχην ειναι τουλαχιστον για γελια οι αρδ....το ποσο ευκολα προδικαζουνε οτι ο φλωριδης μας τελειωσε....επειδη το λεει ο σαχπα που ο ιδιος ηταν εγγυηση γι αυτον υποτιθεται....
Για το φλωριδη τις αντιρρησεις και τις αποριες τις ειχαμε πει....αλλα πως τον κανουν μηδενικο ξαφνικα δεν μου καθεται καλα.....
ο σαχπα γιατι βγαινει και λεει οτι αυτος εδωσε τα 500.....αλλα δε μας ελεγε....? δουλεμα...δλδ ξεκαθαρα....
Μετα απο την ανακοινωση λεει οτι με το σαχπα διαφωνησε......ο Ζαγορ δεν ξερω που εμπλεκεται...εκει που λεει για μτχους μονο
...Τοσο καιρο ειχαν συμφωνησει 1000 και 1 νυχτες εεε φορες...τι ειδους μυγα τσιμπησε το φλωριδη ξαφνικα??
Για μια φορα ακομα τρωμε δουλεμα χοντρο για ενα θεμα που ναι ξεκαθαρο.......
αν βαλει οποιοσδηποτε παρα την εγκριση ΛΕΦΤΑ δε ρωταει κανενα.....
Τεσπα....ΕΩΣ οποιοσδηποτε βαλει λεφτα και παρει μτχς για μενα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
Καταρχην ειναι τουλαχιστον για γελια οι αρδ....το ποσο ευκολα προδικαζουνε οτι ο φλωριδης μας τελειωσε....επειδη το λεει ο σαχπα που ο ιδιος ηταν εγγυηση γι αυτον υποτιθεται....
Για το φλωριδη τις αντιρρησεις και τις αποριες τις ειχαμε πει....αλλα πως τον κανουν μηδενικο ξαφνικα δεν μου καθεται καλα.....
ο σαχπα γιατι βγαινει και λεει οτι αυτος εδωσε τα 500.....αλλα δε μας ελεγε....? δουλεμα...δλδ ξεκαθαρα....
Μετα απο την ανακοινωση λεει οτι με το σαχπα διαφωνησε......ο Ζαγορ δεν ξερω που εμπλεκεται...εκει που λεει για μτχους μονο
...Τοσο καιρο ειχαν συμφωνησει 1000 και 1 νυχτες εεε φορες...τι ειδους μυγα τσιμπησε το φλωριδη ξαφνικα??
Για μια φορα ακομα τρωμε δουλεμα χοντρο για ενα θεμα που ναι ξεκαθαρο.......
αν βαλει οποιοσδηποτε παρα την εγκριση ΛΕΦΤΑ δε ρωταει κανενα.....
Τεσπα....ΕΩΣ οποιοσδηποτε βαλει λεφτα και παρει μτχς για μενα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Sera4 έγραψε:ειναι φως φαναρι τον κυνηγανε απο παντου τον ανθρωπο...αστυνομιες,κατεστημενο,ζαγορακης και τωρα και ο φιλος του ο σαχης...που να προλαβει να μαζεψει τα χαρτια μετα σε λεει με τοσο κυνηγητο...
εδω ο ανθρωπος εχει το χρημα παρακαλαει τοσο καιρο να το βαλει(ή να βαλουμε χοντρο χερι οπως ειπε) και εσεις τον απαξιωνετε...δεν εχει τι να τα κανει τα λεφτα ο ανθρωπος θα αναγκαστει να τα χρησιμοοιησει για κωλοχαρτο στο τελος...
Εγώ αυτό που βλέπω είναι οτι πάλι άρχισαν τα ίδια, οι δικαιολογίες του Ιουλίου και άλλα πολλά.
Επίσης βλέπω οτι ο Σάχπα είναι ΚΑΚΟΣ επιχειρηματίας.
Λοιπόν αφήστε τις αηδίες περί γλυκιάς καρέκλας και άλλα χαζά. Ναι υπάρχουν πολλά στραβα κι απ τη διοίκηση, αλλά ΕΛΕΟΣ. Δυο μήνες βλακείες ακούμε. Τώρα το τί πόλεμος παίζεται στα ΜΜΕ κλπ με αφήνει παγερά αδιάφορο. Ας βγούν σοβαρά οι θεματοφύλακες της ομάδας να επιβάλλουν την τάξη με αλήθειες και σοβαρότητα.
1ον)δεν χαθηκα εδω ειμαι ολο αυτο τον καιροgika έγραψε:Και έλεγα που ναι αυτή η ψυχή...gergeo4 έγραψε: ακριβως αυτο..δυστηχως ζαγορακης κ σια δεν τον θελουν..ειναι γλυκια η καρεκλα φιλοι μου..![]()
Ρε gergeo όλα καλά. Αλλά αν θυμάμαι καλά, όταν θιγόταν το θέμα περί εμπιστοσύνης στον Φλωρίδη εσύ μου έλεγες να έχω εμπιστοσύνη στον Ζαγοράκη. Ότι αυτός τους έφερε στον ΠΑΟΚ, αυτός συζητάει μαζί τους, άρα να 'μαι ήσυχος.
Αν ισχύουν όλα αυτά και ο Ζαγόρ τους κάνει πέρα, δώσε μου έναν λόγο να τον εμπιστευτώ τον κο Φλωρίδη;
Επειδή έβαλε λεφτά; Δανεικά ήταν. Επειδή τον στηρίζει ο Σαχπα που βοήθησε τον ΠΑΟΚ; Μα τα τσουγκρίσανε! Επειδή τον στηρίζει ο Ζαγόρ; Μα εσύ μας λες ότι ο Ζαγόρ τον κάνει πέρα.
ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΩ. ΈΝΑΝ!![]()
![]()
2ον)δηλαδη οταν γινονται συναντησεις(αρκετες),βγαινει ανακοινωση για οτι ολα πανε καλα,και γενικα υπαρχει καλο κλιμα τι θες να συμπερανω?φυσικα και τον εμπιστευομαι το φλωριδη αφου πηρε το οκ παε κ ΑΣ..
3ον)εγω ξερω οτι αυτα που ζηταει δεν ειναι λαθος αφου προεδρος θα ειναι ο ζαγορακης αρα τιι φοβουντε?
4ο)δανεικα?περιμενε να επιβεβαιωθει..και δανεικα ν ειναι ισως υπαρχει λογος ισως κ οχι..για να τα δωσει ο σαχπατζιδης κατι σημαινει για την οικονομικη επιφανεια που εχει..που φενεται μεγαλη..αλλιως θα του εδινε 500.000?
5ο)δεν ειπα οτι τον στηριζει ο ζαγορακης αλλα οτι αφου μιλουσε κ συμφωνησε εξ αρχης μαζι του τοτε πιστευω οτι ο φλωριδης ειναι φερεγγυος
και ο σαχης ειναι υποψηφιος για να αγορασει τον ομιλο του μετροσκωληκα αλλα δεν τον κανει πολεμο ο βασιλοπιτας εεεεεεε σορρυ ο βασιλοπουλος ηθελα να γραψω...δεν ειναι η συνεντευξη το θεμα αλλα συμφεροντα παιζονται στις πλατες μας...
υγ δεν μας ειπε στην ανακοινωση τα μαζεψε τελικα τα χαρτια??εμενα απλα αδειασμα γλαστρας μου μυριζεται...
υγ δεν μας ειπε στην ανακοινωση τα μαζεψε τελικα τα χαρτια??εμενα απλα αδειασμα γλαστρας μου μυριζεται...
το 2ο μερος του ΥΓ του σερα τ λεει ολα να προσθεσω το ακομψο μονο
δηλαδη θελουμε εναν να βαλει λεφτα για να κανουμε κουμαντο και να αναλαβει και τα χρεη στο δημοσιο.
ωραια.δε το ειχα καταλαβει.
Σας ενημερωνω οτι τετοιος λακαμας δεν θα βρεθει ποτε.Κλειδωστε το.
ΥΣΤ:ολοι με σιγουρια λεγαν οτι ο Φλβριδης ηταν τσιρακι του Σαχπα.και τωρα μιλαμε για διοικηση Φλωριδη.Αρα ολοι αυτοι που σημερα πουλανε μουρη λεγανε ψεμματα.
ΥΣΤ2:Το σημαντικο ειναι να κρινουμε αυτους που εχουμε.Δεν ειμαι με τιποτα υπερασπιστης Φλωριδη ,αφου ο κυριος δεν μας εχει πει καν τι δουλεια κανει.Με ενδιαφερει ομως ποιος κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ σημερα και μαλιστα ψιλομουλοχτα.
ΥΣΤ3:Ο σαχπα ακομα δεν εδωσε συνεντευξη πουθενα.Θα κριθει αν και ο Συμβουλος της ΠΑΕ ειναι ευχαριστημενος θα πραξει αναλογα.
ΑΛΗΘΕΙΕΣ κυριε Σαχπατζιδη.Αληθειες...Αναλαβετε τις ευθυνες σας.
ωραια.δε το ειχα καταλαβει.
Σας ενημερωνω οτι τετοιος λακαμας δεν θα βρεθει ποτε.Κλειδωστε το.
ΥΣΤ:ολοι με σιγουρια λεγαν οτι ο Φλβριδης ηταν τσιρακι του Σαχπα.και τωρα μιλαμε για διοικηση Φλωριδη.Αρα ολοι αυτοι που σημερα πουλανε μουρη λεγανε ψεμματα.
ΥΣΤ2:Το σημαντικο ειναι να κρινουμε αυτους που εχουμε.Δεν ειμαι με τιποτα υπερασπιστης Φλωριδη ,αφου ο κυριος δεν μας εχει πει καν τι δουλεια κανει.Με ενδιαφερει ομως ποιος κανει κουμαντο στον ΠΑΟΚ σημερα και μαλιστα ψιλομουλοχτα.
ΥΣΤ3:Ο σαχπα ακομα δεν εδωσε συνεντευξη πουθενα.Θα κριθει αν και ο Συμβουλος της ΠΑΕ ειναι ευχαριστημενος θα πραξει αναλογα.
ΑΛΗΘΕΙΕΣ κυριε Σαχπατζιδη.Αληθειες...Αναλαβετε τις ευθυνες σας.
Παιχνίδια και συμφέροντα στη πλάτη μας παίζονται.....δυστυχώς.
Τώρα το ποιος έχει δίκιο είναι σχετικό ή το ποιος θέλει πραγματικά το καλό της ομάδας είναι μεγάλη ιστορία.
Ο καθένας απο αυτούς θέλει τους αυλικούς του και την δικιά του εφημερίδα!
Τώρα το ποιος έχει δίκιο είναι σχετικό ή το ποιος θέλει πραγματικά το καλό της ομάδας είναι μεγάλη ιστορία.
Ο καθένας απο αυτούς θέλει τους αυλικούς του και την δικιά του εφημερίδα!