Φανέλα ΠΑΟΚ

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...
Άβαταρ μέλους
brigate4

Re: Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από brigate4 »

prophecyy έγραψε:re παιδια ειδα χτες τα παιχνιδια του βαζελου με τον ατρομητο κ τν κερκυρα με τν παναιτωλικο.ολοι εκτος απτο βαζελο πανω στη φανελα ειχαν αυτη τν απαισια ασπρη-μπλε γκουμουτσα που ειπε κ ενας φιλος πιο πανω.ο βαζελος γιατι δν τν εχει; ο γαυρος; στο ματς με τν τοτεναμ ουτε εμεις το ειχαμε στη ριγε.
Στα ευρωπα'ι'κά δεν μπαίνουν τέτοια σήματα -εκτός στυλ ''σκουντέτο'' Ιταλία- ούτε σε πλάτη,μανίκια κλπ. Στα άλλα έχεις δίκιο...

Γούρικη η άσπρη τελικά...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Γέφυρες με NIKE (photostory)

20 Σεπ 2011 21:34, Από Σταύρος Κόλκας
Γέφυρες με NIKE (photostory)

Τέσσερις ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ, επισκέφτηκαν ένα κατάστημα της εταιρίας αθλητικής ένδυσης ΝΙΚΕ μετά από πρόσκληση που τους έγινε.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης, ο Στέλιος Μαλεζάς, ο Σταύρος Τσουκαλάς και ο Θανάσης Παπάζογλου, επισκέφτηκαν το κατάστημα, βγήκαν φωτογραφίες με προσωπικό και πελάτες και αποχώρησαν χωρίς να πούνε τίποτα.

Η αλήθεια είναι πως ο ΠΑΟΚ δεν θα αργήσει να κάνει κουβέντα για την εταιρία που θα τον ντύσει στο μέλλον, αφού η τρέχουσα συμφωνία με την Puma λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Επί της ουσίας, ο ΠΑΟΚ ρίχνει γέφυρες πλέον ανοιχτά και περιμένει να δει την καλύτερη προσφορά.

24
sts71

Δημοσίευση από sts71 »

Δεν ΞΕΡΩ αν ρίχνει γέφυρεις ο ΠΑΟΚ όπως λέει ο Κολκας, αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι συγκεκριμένοι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με την ναικ. Μακάρι να έχει δίκιο για να φύγουμε επιτέλους απο την κ@λ@ εταιρία....
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

επειδή πήγαν στην ναικ καλεσμένοι, ο ΠΑΟΚ ρίχνει γέφυρες, λες και είμαστε μαλωμένοι...!!!
Μα δεν ντρέπονται να γράφουν αυτές τις αηδίες..?
sporos123

Δημοσίευση από sporos123 »

sts71 έγραψε:Δεν ΞΕΡΩ αν ρίχνει γέφυρεις ο ΠΑΟΚ όπως λέει ο Κολκας, αυτό που γνωρίζω είναι ότι οι συγκεκριμένοι τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν συμβόλαιο με την ναικ. Μακάρι να έχει δίκιο για να φύγουμε επιτέλους απο την κ@λ@ εταιρία....
και η ξανθη φοραει ναικ,αλλα αμα δεις τις φανελες της ειναι σαν το προπερσινο σχεδιο της μαντσεστερ.....
Άβαταρ μέλους
PARASANDALOS
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από PARASANDALOS »

μια χαρα θα ειναι ειναι οι νικε απο την πουμα 1000 φορες
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

sporos123 έγραψε:πολυ ωραια η ριγε φανελα,με τισ 5 ριγες μπροστα δινει εναν"ρετρο" χαρακτηρα και με το μαυρο πλαισιο π[ισω θυμιζει φανελα ομαδων ισπανιας κ αγγλιας.....πηγα χτες στη μπουτικ πριν το ματς....σαν ποιοτητα η φανελα ομως ηταν πολυ μετρια...επιανα το υφασμα κ μου φαινοταν πολυ λεπρο,πολυ ψευτικο...καμια σχεση με τις αλλες φανελες του ΠΑΟΚ που εχω...επισης κ η τιμη μου φανηκε λιγο τσιμπημενη...75 ευρω με τυπωμα απο πισω.....65 χωρις.....

υ.γ σε ομαδεσ του εξωτερικου υπαρχει η δυνατοτητα με ενα επιπλεον μικρο κοστος(4-6 ευρω) να βαλεις στα μανικια το σημα της σουπερλιγκ π.χ ......... θα ηταν πιο "ολοκληρωμενη" η φανελα αν ειχαμε κ στα μανικια το σημα του γιουροπα λιγκ..... ;)

To οτι η παλιες φανελες ηταν χοντρες δεν σημαινει οτι ηταν καλυτερες ποιοτικα...ισα ισα...ηταν υπερβολικα ζεστες και βαραιναν απο τον ιδρωτα..πλεον η φανελες ειναι σαν τσιγαροχαρτα...ετσι πρεπει ελαφρια και απο ειδικα υλικα :)
Άβαταρ μέλους
pirate_salonica

Δημοσίευση από pirate_salonica »

Αν τελικά βάλουμε Νike,συμφωνώ πως θα είναι 1000 φορές καλύτερες από της Puma.Αλλά ο Κόλκας είναι ο μεγαλύτερος ΑΡΔ Παοκτσής που υπάρχει,οπότε κρατάτε μικρό καλάθι αδέρφια...
kobe24

Δημοσίευση από kobe24 »

http://www.sportarena.gr/el-gr/eur/paok ... -additions Ήρθε η λευκή άντε τώρα μαύρη και ριγέ
Άβαταρ μέλους
Thanix

Δημοσίευση από Thanix »

Φωτογραφιση 1985 και η φανελα που φορεθηκε περισσοτερο εκεινη τη χρονια
Εικόνα

Φωτογραφιση 2011 και η φανελα που φοριεται περισσοτερο αυτη τη χρονια
Εικόνα

Βρε λες??????????
Άβαταρ μέλους
Emprostisghsoitrelamenoi

Δημοσίευση από Emprostisghsoitrelamenoi »

Συγνώμη ρε αδέρφια,αλλά αυτό εδώ πως το βλέπετε εσείς?
Γιατί εμένα μου γύρισε το στομάχι 6 φορές.

Εικόνα

Μόνο το σήμα μας διαφέρει δηλαδή ?? ΕΛΕΟΣ ΜΑΥΤΗΝ ΤΗΝ Puma και τα γ@μωΚing series της.

Από Γαζέλα
Άβαταρ μέλους
eorptol

Φανέλα ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από eorptol »

Thanix έγραψε:Φωτογραφιση 1985 και η φανελα που φορεθηκε περισσοτερο εκεινη τη χρονια
Εικόνα

Φωτογραφιση 2011 και η φανελα που φοριεται περισσοτερο αυτη τη χρονια
Εικόνα

Βρε λες??????????
:):):):) το πιάσαμε ο υπονοούμενο....οι οιωνοι είναι δικοί μας....:):):):)
άντε να το ξαναζησουμε 26 χρονια μετα....
Άβαταρ μέλους
PaOkArAsIrAkLiO

Δημοσίευση από PaOkArAsIrAkLiO »

Ελπιζω μεθαυριο να φοραμε τη ριγε.Μου κακοφανηκε λιγο που δεν την φορεσαμε με την ΑΕΚ. Και ας αφησουμε διαφορες π@π@ριες για γουρικες φανελες απεξω. ;)
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Ταινία προσεχώς (;)

29 Σεπ 2011 02:52
Ταινία προσεχώς (;)

Η φωτογραφία με τον Κασάνο, να προσπαθεί να ξεπεράσει δύο αντιπάλους του, που φορούν τις φανέλες του... ΠΑΟΚ είναι από παιχνίδι Τσάμπιονς Λιγκ.

Αυτοί, που φορούν τις φανέλες του ΠΑΟΚ, βέβαια, δεν είναι ο ΠΑΟΚ, αλλά η τσέχικη Βικτόρια Πλζεν, η οποία έχει κι αυτή χορηγό ιματισμού την ίδια εταιρία με τον ΠΑΟΚ κι έχει πάρει ακριβώς την ίδια εμφάνιση. Το μόνο διαφορετικό είναι η διαφήμιση στη φανέλα και τα ονόματα των παικτών στην πλάτη.

Βεβαίως και το σήμα του Τσάμπιονς Λιγκ, που στη φανέλα της Βικτόρια Πλζεν υπάρχει. Λέτε να το δούμε κάποια στιγμή και στη φανέλα του ΠΑΟΚ;

24

Δλδ ολοιδιες ρε ////////ας αλλαζανε κτ τουλ.... :redcard: :redcard:
Άβαταρ μέλους
free4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από free4 »

Και με αρκετές ακόμη ομάδες είναι ολόιδια..
Δείτε του Χιώτη του ΑΠΟΕΛ από το ματς στο Ντονετσκ!

Η κυρία Φακου ρώτησε κάποιους ποδοσφαιριστές ελληνικών ομάδων για τη σημασία της φανέλας!
Ως εκ θαύματος, οι μόνες απαντήσεις πέρα από τα τετριμμένα και κλισέ προήλθαν από τους παίκτες του ΠΑΟΚ!

Το βάρος της φανέλας
Από Έλενα Φάκου

Το νούμερο της φανέλας για κάποιους ποδοσφαιριστές αποτελεί κάτι το ιερό για κάποιους άλλους είναι απλά ένας αριθμός. Η gazzella μίλησε με 13 παίκτες για το συγκεκριμένο θέμα.

Τί σημαίνει για τους ποδοσφαιριστές η φανέλα της ομάδας που φορούν; Παίζει ρόλο γι αυτούς μόνο το έμβλημα, ή είναι συμβολικός και ο αριθμός που επέλεξαν; Μερικοί από τους ποδοσφαιριστές που είχαν έναν παραπάνω λόγο για το νούμερο που κουβαλάνε πάνω τους, εκμυστηρεύονται στη gazzella τι σημαίνει αυτό για τους ίδιους.

Γιώργος Τζαβέλλας: ΑΪΝΤΡΑΧΤ

Όταν έπαιζα στον Πανιώνιο, πριν 3 χρόνια, μου πήραν το «3», που ήταν το αγαπημένο μου για να το δώσουν σε έναν ξένο και μου έδωσαν το 31 χωρίς να με ρωτήσουν. Έπειτα με αυτό έκανα τρομερή χρονιά στον Πανιώνιο, πήρα και μεταγραφή και όπως καταλαβαίνεις, η ιστορία συνεχίζεται. Μου έφερε γούρι.

Aντελίνο Βιερίνια: ΠΑΟΚ

Για μένα δεν είναι συμβολικό το νούμερο της φανέλας, αλλά η ίδια η φανέλα. Παίζω για τον ΠΑΟΚ, για τη νίκη και για το λαό του.

Πάμπλο Γκαρσία: ΠΑΟΚ

H ουσία είναι μία. Φορώντας την φανέλα του ΠΑΟΚ ξεχνώ τον εαυτό μου και παίζω για την ομάδα. Είναι μια μεγάλη τιμή να αγωνίζεσαι για το Δικέφαλο του Βορρά και να φοράς την εμφάνισή του.

Σωτήρης Νίνης: ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Φοράω τη φανέλα με τον αριθμό «7» γιατί έχω ψαχτεί ιδιαίτερα γι αυτό το νούμερο και πιστεύω ότι συγκεντρώνει τα περισσότερα θετικά από οποιονδήποτε άλλον. Το φορούσα, τον φορώ και θα εξακολουθήσω να τον φορώ γιατί είναι ο αγαπημένος μου αριθμός και μου φέρνει τύχη.

Σάββας Γκέντσογλου: ΑΕΚ

Επέλεξα το «90» γιατί αντιπροσωπεύει το 1990, που είναι το έτος γεννήσεώς μου.

Στέφανος Σιόντης: ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Επέλεξα και φοράω τη φανέλα με το νούμερο «51» στον Παναιτωλικό, γιατί έχω αδυναμία στον πατέρα μου που είναι γεννημένος το 1951.

Νίκος Μπουτζίκος: ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ

Φέτος επέλεξα τον αριθμό «4» για τη φανέλα μου, γιατί η οικογένειά μου αποτελείται από τέσσερα μέλη και ήθελα να την αφιερώσω σε αυτούς. Πήγαινα καλά ήδη από τις προπονήσεις και κατέληξα να την κρατήσω.

Σταύρος Σταθάκης: SCODA ΞΑΝΘΗ

Φοράω τον αριθμό «18» από την πρώτη χρονιά που ήρθα στην Ξάνθη. Στα 18 μου έκανα το πρώτο μου επαγγελματικό συμβόλαιο και επειδή μου φέρνει τύχη, δεν αποχωρίζομαι αυτό τον αριθμό της φανέλας μου.

Γιώργος Κατίδης: AΡΗΣ

Τη φανέλα με το Νο «12» μου την έδωσε στο πρώτο φιλικό που αγωνίστηκα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Δεν ξέρω το λόγο που διάλεξε αυτό τον αριθμό απλά τον εκτιμώ ιδιαίτερα και θέλησα να τον κρατήσω. Δεν έχω πρόβλημα με τα νούμερα,άλλωστε εμένα με ενδιαφέρει μόνο να αγωνίζομαι.

Θανάσης Καραγκούνης: AΤΡΟΜΗΤΟΣ

O αγαπημένος μου αριθμός είναι το «21». Παρόλα αυτά, ο προπονητής μου κ. Δώνης, μου πρότεινε να πάρω φέτος έναν αριθμό από το «1» έως το «11» κι εγώ επέλεξα το «10», μια και φέτος έμεινε ελεύθερο. Ξέρω ότι είναι ένα βαρύ νούμερο, αλλά θα προσπαθήσω να το υποστηρίξω όσο καλύτερα μπορώ και πιστεύω πως θα τα καταφέρω.

Tάσος Αυλωνίτης: ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Με το «5» ξεκίνησα, με το «5» θα συνεχίσω. Έκανα μια πολύ καλή χρονιά με αυτή τη φανέλα από το Αιγάλεω ακόμη, μου έδωσε την μεταγραφή στη Super League στην ομάδα της Καβάλας και τώρα θα συνεχίσω να το φοράω και στον Πανιώνιο. Είναι αδιαμφισβήτητα ο τυχερός μου αριθμός.

Λεωνίδας Αργυρόπουλος: AΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Πριν 3 χρόνια, έπαιξα με την Εθνική νέων στον τελικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, φορώντας τον αριθμό «13». Αν και θεωρείται γρουσούζικος αριθμός σε μένα έφερε πολλή τύχη και γι αυτό τον κράτησα και στον Αστέρα Τρίπολης στον οποίο αγωνίζομαι σήμερα.

Χρήστος Πατσατζόγλου: ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Ο αγαπημένος μου αριθμός ήταν ανέκαθεν το «7». Δυστυχώς όμως σε όποια ομάδα κι αν πήγαινα ήταν πιασμένο από άλλο παίκτη. Φέτος, ελευθερώθηκε στον ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και το φόρεσα εις διπλούν. Θέλω να τονίσω ότι εγώ από την αρχή της καριέρας μου έπαιζα πάντοτε πρώτα για την ομάδα και μετά για τον εαυτό μου. Αυτό συνεχίζω να κάνω και φέτος. Αν η ομάδα πάει καλά, τότε κι εγώ και όλοι μας νιώθουμε καλά.

*Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν και συμμετείχαν στο σημερινό ρεπορτάζ.
**Δε θα παραλείψω, να δώσω συγχαρητήρια στο Γιώργο Τζαβέλλα. Τελικά όσο πιο ψηλά στέκει ένας άνθρωπος τόσο πιο απλός είναι.
***Χρέος μου και ευχαρίστησή μου να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τον Κ.Κυριάκο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ που πάντα είναι στο πλευρό μου σε ότι χρειαστώ.
****Με εξέπληξε θετικά η εξυπηρέτηση του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ και ιδιαίτερα η ευγένεια του Χρήστου Πατσατζόγλου. Τελικά τίποτε δεν είναι τυχαίο σε μια καριέρα.
*****Πολλές ευχαριστίες και στον Παύλο Κατώνη του ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ για την άμεση ανταπόκριση στο ρεπορτάζ.
******Εύχομαι σε όλα τα νέα παιδιά, να συνεχίσουν την καριέρα τους με μεγάλη επιτυχία και να ξέρουν ότι τα σύμβολα ποτέ δεν πεθαίνουν, όπως και οι ιδέες.

Κώδικας: Επιλογή όλων

http://www.gazzetta.gr/article/item/228426-varos-tes-phanelas
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”