Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
Odi

Re: Νέα-Άρθρα-Σχόλια για άλλες ομάδες ΙΙ

Δημοσίευση από Odi »

Βασικά πολύ θα ήθελα να βαρέσουν ολική διάλυση οι βρωμόγριες που το παίζουν και οπαδοί.Καμία κίνηση στήριξης αδερφέ.Εφ όσον δεν θέλουν να είμαστε πονόψυχοι δεν θα είμαστε.Αυτοί πάντως θα μείνουν για πάντα ανύπαρκτοι.Αν δεν έβγαζαν τόσο μίσος και κόμπλεξ για εμάς ίσως και να τους στήριζα,γιατί πράγματι είναι τεράστια αδικία.Αλλά τώρα..Στην Δ κ ακόμα παρακάτω αν υπήρχε.Καλά ξεκουμπίδια και τα λέμε σε καμιά 25 χρόνια αν επανέλθουν βέβαια.

Οταν σε ρίχνουν με το έτσι θέλω και στην ΔΕΘ οι ταρίφες είναι διπλάσιοι απ τον υποτιθέμενο λαό σου,δεν μπορείς να ελπίζεις.
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Δε θα το εκαναν φιλε
Άβαταρ μέλους
PAOK_NORTH_ARMY

Δημοσίευση από PAOK_NORTH_ARMY »

Αδερφέ πραγματικά αυτή η κίνηση μου βρωμάει μελλοντικά... Εννοείται πως δε τίθεται θέμα σύγκρισης ΠΑΟΚ με δαύτους αλλά θα έχουν και τη δικαιολογία των πεπραγμένων. Και δε λέω ότι θα έχουμε ποτέ πρόβλημα πλαστής ενημερότητας αλλά όταν ξέρω ότι από τότε που ιδρύθηκα με κυνηγάνε, όλα είναι πιθανά.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Αδερφέ αν προσπαθήσουν έστω να κάνουν κάτι παρόμοιο με εμάς θα καεί η Βόρεια Ελλάδα ολόκληρη..
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Μεγάλο είναι το ενδεχόμενο το απόγευμα να αποσταλεί στα ΜΜΕ γραπτή δήλωση του Σαουδάραβα πρίγκιπα ο οποίος φέρεται να έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για την απόκτηση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που έχει στην κατοχή της η οικογένεια Βαρδινογιάννη.

Χθες ο εκπρόσωπός του στα ΜΜΕ, Βλάσης Τσάκας είχε ενημερώσει ότι την Τρίτη θα δώσει στη δημοσιότητα αναλυτικό βιογραφικό του πρίγκιπα με λεπτομέρειες για το προφίλ του.

Πριν από λίγο ο κ.Τσάκας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε μαζί του ο NOVAΣΠΟΡ FM 94.6 ενημέρωσε ότι –όπως δεσμεύτηκε χθες- σήμερα θα δώσει στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για το προφίλ του Σαουδάραβα πρίγκιπα αλλά εκτός αυτού, στα σχετικά έγγραφα, ενδέχεται να υπάρχει και γραπτή δήλωση του υποψήφιου επενδυτή του Παναθηναϊκού.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Τα πλάνα που έχουν για την ΑΕΚ οι Ρώσοι επενδυτές αποκάλυψε ο Ζόραν Τέρζιτς.

Ο Σέρβος μάνατζερ, ο οποίος βρίσκεται στην Ελλάδα για να συναντηθεί με τον Σταύρο Αδαμίδη υποστήριξε ότι στόχος της Petit Chateau είναι να δυναμώσει η ομάδα σε Ελλάδα και Ευρώπη, ενώ υπογράμμισε ότι για να γίνουν οι διαπραγματεύσεις και να υλοποιηθεί το σχέδιό τους για την «Ένωση» απαιτείται χρόνος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην εφημερίδα “ΩΡΑ των ΣΠΟΡ”

-Έχω μάθει ότι είστε ο άνθρωπος που έχει κάνει την επαφή. Είστε μέλος της εταιρίας που ενδιαφέρεται να μπει στην ΑΕΚ;
«Ναι, όντως εγώ ξεκίνησα τις επαφές κι ενημέρωσα τους ανθρώπους της ΑΕΚ για το ενδιαφέρον… Έχω σχέση με την εταιρία που ενδιαφέρεται αν μπει στην ομάδα, την γνωρίζω πολύ καλά. Πρόκειται για μια σοβαρή εταιρία, με ανθρώπους έμπειρους από το χώρο του ποδοσφαίρου και σοβαρά σχέδια».

-Είναι μαζί σας τώρα κάποιοι άνθρωποι από την εταιρία;
«Ναι, είναι εκτός από μένα κι άλλοι τέσσερις άνθρωποι της εταιρίας…»

-Είναι Ιταλοί;
«Είναι Ρώσοι (σ.σ. στο σημείο αυτό τα μπέρδεψε λίγο και δεν προχώρησε). Είναι μία σοβαρή εταιρία επαναλαμβάνω, με έδρα την Ιταλία και μέλη από τη Ρωσία».

-Έχετε συναντηθεί με τους ανθρώπους της ΑΕΚ;
«Όχι ακόμη. Έχουμε μόλις δύο ώρες που ήρθαμε και τώρα φτιάχνουμε το πρόγραμμά μας. Ίσως έχουμε συνάντηση απόψε (σ.σ. χθες), ίσως αύριο (σ.σ. σήμερα). Σίγουρα θα είμαστε εδώ και την Τετάρτη. Θα δούμε, είναι πολύ νωρίς ακόμη».

-Που βρίσκονται αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις δηλαδή;
«Πρέπει να καταλάβετε ότι δεν μιλάμε για κάτι απλό. Είναι κάτι σοβαρό και μακροπρόθεσμο. Αυτό θέλουμε. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα, με πολύ κόσμο και θέλουμε να τη βοηθήσουμε να είναι δυνατή και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Αυτό θέλουμε».

-Η εντύπωση που υπάρχει εδώ, είναι ότι πρόκειται για μια εταιρία μάνατζερ, που θέλει να μπει στην ΑΕΚ. Πόσο ισχύει αυτό;
«Κοιτάξτε… Είμαστε άνθρωποι με εμπειρία στο ποδόσφαιρο, έχουμε γνώσεις, υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο και ξέρουμε πώς να το υποστηρίξουμε. Εγώ είμαι 25 χρόνια στο ποδόσφαιρο. Ήμουν τεχνικός διευθυντής της Τολούκα, μια από τις πιο μεγάλες ομάδες στο Μεξικό και μετά είχα ένα πολύ σημαντικό πόστο στην εθνική ομάδα της χώρας…»

-Επίσης εδώ λέγεται ότι πρόκειται άμεσα να βάλετε στην ΑΕΚ 2 εκατομμύρια ευρώ και περισσότερα στη συνέχεια…
«Δεν έχουν τόσο σημασία αυτά. Σας λέω και πάλι ότι δεν μιλάμε για ένα μήνα ή ένα χρόνο. Θέλουμε κάτι μακροπρόθεσμο, κάτι που θα κάνει καλό στην ΑΕΚ για πολλά χρόνια και θα την κάνει δυνατή στην Ευρώπη… Δεν χρειάζεται να μιλάμε για το τι θα κάνουμε αύριο ή μεθαύριο…»

-Η ΑΕΚ έχει πολύ κόσμο, όπως μου είπατε κι εσείς, αλλά δεν ξέρουν και πολλά πράγματα για την εταιρία που ενδιαφέρεται να μπει στην ομάδα τους. Θα επιμείνω σε αυτό...
«Δεν χρειάζεται να ανησυχούν για τίποτα. Μιλάμε για σοβαρούς ανθρώπους με σχέδιο, που μπορούν να κάνουν σημαντικά πράγματα για την ΑΕΚ. Ήρθαμε εδώ για να μιλήσουμε σοβαρά με ανθρώπους της ομάδας, να δούμε πως μπορούμε να βοηθήσουμε».

-Θα γίνει κάτι; Είστε αισιόδοξος ότι θα προχωρήσει αυτή η ιστορία;
«Είμαι πολύ αισιόδοξος, αλλά χρειάζεται να έχουμε λίγη υπομονή… Κοιτάξτε, δεν μπορώ αυτήν τη στιγμή να πω περισσότερα, γιατί έχουμε ανθρώπους που μας περιμένουν…»

http://www.sport-fm.gr/article/502328

Πλάκωσαν οι "επενδυτές" ...!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Μετά τον πρίγκηπα του λαγού, έρχεται τώρα και για την κούλα...
Πάντως μου φαίνονται σοβαροί και αξιοπίστοι και οι 2.. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Πολυ δουλειά θα έχει η ΕΕΑ .... :twisted:
Άβαταρ μέλους
Photis

Δημοσίευση από Photis »

Στο βάζελο τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά.Θέλει το γήπεδο ο άραβας.Άρα..με τους καρχαρίες τους άλλους δε θα προχωρίσει η δουλειά.Στη κούλα η εταιρεία αυτή μπορεί να μπει αλλά θα είναι μικρομέτοχος και όχι εμγαλομέτοχος.Αυτοί καίγονται για ρευστό.Η ΕΕΑ τίποτα δε θα κάνει.Μόνο με τον ΠΑΟΚ δείχνει ευαισθησία.
:pano:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

αμα παντως ειναι αραβες οι ενδιαφερομενοι ας ζητησουν οι ποκιτες και καμια γνωμη απο τον δικο μας τον οντει αλ σαμαρι...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

:lol: :lol: :lol: :lol:

Και για τους ρωσους απο τον Σαββιδη .... :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

και για να τους βοηθησουμε να επισπευσουν τις διαδικασιες μη χανουν χρονο οι ανθρωποι εχουμε και επιχειρηματικο πλανο ετοιμο να τους δανεισουμε...αραβικη αλληλεγγυη...

save emirates...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

παντως σε θεματα επενδυτων ολες οι αλλες ομαδες ειναι γατακια........εμεις ολων των ειδων ειχαμε αραβες ρωσους αργεντινους ελληνοσουδους με μαγιω...κωνσταντινοπολιτες....αυτο θα πει εμπειρια

οτσακας μου θυμιζει εκεινον τον πλαδαρο και τριχωτο στο μπορατ
thief

Δημοσίευση από thief »

MANIAKOS έγραψε:παντως σε θεματα επενδυτων ολες οι αλλες ομαδες ειναι γατακια........εμεις ολων των ειδων ειχαμε αραβες ρωσους αργεντινους ελληνοσουδους με μαγιω...κωνσταντινοπολιτες....
:lol: :D :lol:

είμαι πάντως περίεργος να δω με τον βάζελο τι θα παιχτεί... μακάρι να τραβήξουν σήριαλ και κοκορομαχίες σε ράδια κλπ να δούνε τι ωραία είναι... και καπάκι πρωτοδικεία, εράνους, πορείες... αν και πιστεύω ότι δεν θα τον αφήσουν έτσι...
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Na δω τους βαζελους με διοικηση πρωτοδικειου , ερανο για να κρατησουν τον Βυντρα , πορειες και τι στον κοσμο... :lol: :lol: :lol:

Α, ρε π@υστη Βιτολο , ακομα δεν το εχεις ολοκληρωσει το εργο σου στο βαζελο ... :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
pgetsos

Δημοσίευση από pgetsos »

MANIAKOS έγραψε:παντως σε θεματα επενδυτων ολες οι αλλες ομαδες ειναι γατακια........εμεις ολων των ειδων ειχαμε αραβες ρωσους αργεντινους ελληνοσουδους με μαγιω...κωνσταντινοπολιτες....αυτο θα πει εμπειρια

οτσακας μου θυμιζει εκεινον τον πλαδαρο και τριχωτο στο μπορατ
:lol: :lol: :lol: τα παντα ειχαμε !

και μενα :P αλλα φαινεται για ΜΕΓΑΛΟ λαμογιο...
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

MANIAKOS έγραψε: ο τσακας μου θυμιζει εκεινον τον πλαδαρο και τριχωτο στο μπορατ
:lol: :lol: Δίκιο έχεις.
Kap

Δημοσίευση από Kap »

Η ΕΕΑ δεν θα κάνει έλεγχο τώρα για τον Σαουδάραβα - γιαλαντζί (αν πραγματικά υπάρχει); Θυμίζω ότι ο Φλωρίδης (τάχα μου) δεν μπορεί να γίνει μεγαλομέτοχος επειδή δεν έχει ελληνικό διαβατήριο ή διαβατήριο χώρας Ε.Ε. Ελπίζω να μην διαπιστώσω, για μία ακόμα φορά, ότι οι νόμοι θα εφαρμοστούν μόνο στον ΠΑΟΚ
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”