Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Σχόλια γιά την Διοίκηση της ΠΑΕ και όλα τα σχετικά...

Τι θα γινει στον ΠΑΟΚ διοικητικα?

Θα ερθει μεγαλος επενδυτης?
293
19%
Θα ερθει μεγαλος επενδυτης,αλλα θα βοηθα και ο κοσμος?
460
31%
Θα συνεχισουμε ετσι με τον κοσμο του ΠΑΟΚ μονο επενδυτη και θα γινουμε εταιρεια λαικης βασης?
754
50%

Σύνολο ψήφων: 1507

Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Re: Τί εξελίξεις θα δούμε στα διοικητικά του ΠΑΟΚ?

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

Ανακαταταξεις στα μμε της πολης αναλογα με το ποιος ελεγχει τι.

Ο Φλωριδης εδωσε συνεντευξη στη μετροσπορ και οχι στα σπορ του βορρα.Ο Σαλπιγγιδης εδωσε συν. στη Λολα και οχι στο 24.

Αυτα και αλλα πολλα δειχνουν εντονα την διοικητικη αλλαγη αλλα και το οτι καινουργιοι και παλιοκαινουργιοι εχουν σφαιρικο σχεδιο και καποιοι δημοσιογραφοι εσφιξαν.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

υπηρχε δημοσιευμα πριν λιγο καιρο που μιλουσε για προθεση του σαχπα να εξαγορασει το μετροπολις.....δεν ξερω αν ισχυει....αλλα σιγουρα θα δουμε πολλα παιχνιδια εχει φανει////
thief

Δημοσίευση από thief »

Παιδιά το θέμα με την είσοδο των νέων επενδυτών δεν είναι αν θα έχουν το Μετροσπορ ή τα Σπορ ή το 24 μαζί τους αλλά αν είναι αξιοπίστοι και με οικονομική επιφάνεια.

Για τον Φλωρίδη εξακολοθούμε να μην γνωρίζουμε τίποτα. Για το Σαχπατζίδη γνωρίζουμε ότι έχει κάνει το έχει κάνει επί ΠΑΣΟΚ και τίποτα άλλο. Υπάρχει σήμερα κάποιος να μας πει μία εταιρία του ή το πρωσοπικό απασχολεί..;;...ΟΚ έχει καταθέσεις...ε και ο Τσοχατζόπουλος έχει και μάλλον πολύ περισσότερες τι πάει να πει αυτό..;;... Εχει την οικονομική επιφάνεια για να σηκώσει τις πλάτες του ΠΑΟΚ ή το επόμενο βήμα του είναι ο ΑΣ και μετά το γήπεδο..;;

Εγώ ακόμη διατηρώ τις αμφιβολίες μου, ερωτήματα που είχαμε από την πρώτη μέρα κανένα δεν έχει απαντηθεί και γενικώς δεν έχω πειστεί. Το οτι αγοράζει διαρκείας δεν μου λέει τίποτα...και ο Τσοχατζόπυλος πριν 3 χρονια αγόρασε 100 διαρκείας, "μάτωσε" και αυτός...
Άβαταρ μέλους
ABALAEA2

Δημοσίευση από ABALAEA2 »

Είναι τουλάχιστον άνανδρο και ανέντιμο για έναν που αγαπάει τον ΠΑΟΚ, να αναφέρεται σε ανθρώπους που καθημερινά τα σπρώχνουν στον ΠΑΟΚ μας, σε όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ μας, χωρίς να ζητούν κάτι ανταποδοτικό για τα χρήματα που βάζουν, αποκαλώντας τους μιζαδόρους κ.λ.π. Δεν με νοιάζει πως τα' κανε ο Σαχπαζίδης, απο τη στιγμή όμως που σε τόσο δύσκολες εποχές χώνει τα λεφτάκια του στον ΠΑΟΚ μας, χωρίς να ζητά κάτι, απο εμένα τουλάχιστον έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
Άβαταρ μέλους
Realcon

Δημοσίευση από Realcon »

ABALAEA2
+ άπειρο
Άβαταρ μέλους
Sera4

Δημοσίευση από Sera4 »

ABALAEA2 έγραψε:Είναι τουλάχιστον άνανδρο και ανέντιμο για έναν που αγαπάει τον ΠΑΟΚ, να αναφέρεται σε ανθρώπους που καθημερινά τα σπρώχνουν στον ΠΑΟΚ μας, σε όλα τα αθλήματα του ΠΑΟΚ μας, χωρίς να ζητούν κάτι ανταποδοτικό για τα χρήματα που βάζουν, αποκαλώντας τους μιζαδόρους κ.λ.π. Δεν με νοιάζει πως τα' κανε ο Σαχπαζίδης, απο τη στιγμή όμως που σε τόσο δύσκολες εποχές χώνει τα λεφτάκια του στον ΠΑΟΚ μας, χωρίς να ζητά κάτι, απο εμένα τουλάχιστον έχει ένα μεγάλο ευχαριστώ.
περα απο τον ΠΑΟΚ ζουμε και σε μια κοινωνια που μας εχουν κατακλεψει με αποτελεσμα ο κοσμακης να υποφερει...μην τα θυμομαστε αυτα επιλεκτικα μονο...καλα κανει και χωνει στον ΠΑΟΚ αλλα οχι και να μη μας ενδιαφερει αν σαν πολιτες του κρατους μας εχει χωσει και κανενα δυο δαχτυλα στον ...
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

ετσι ειναι αυτα που λεμε πρεπει να χουνε ισορροπια......δε μπορουμε να λεμε τα λαμογια μας κανανε το ενα το αλλο κλπ και να μην μας ενδιαφερει ποιος ερχεται...κπς βεβαια δεν τους νοιαζει και ειναι σεβαστο.....Και αν το δουμε τελειως κυνικα για την προστασια που θελει μεσω ΠΑΟΚ αυτα που εχει βαλει ειναι ψιχουλα οσο αχαριστο και αν ακουγεται....
Άβαταρ μέλους
Demon4

Δημοσίευση από Demon4 »

Sera4 έγραψε: περα απο τον ΠΑΟΚ ζουμε και σε μια κοινωνια που μας εχουν κατακλεψει με αποτελεσμα ο κοσμακης να υποφερει...μην τα θυμομαστε αυτα επιλεκτικα μονο...καλα κανει και χωνει στον ΠΑΟΚ αλλα οχι και να μη μας ενδιαφερει αν σαν πολιτες του κρατους μας εχει χωσει και κανενα δυο δαχτυλα στον ...
Ετσι ακριβως
thief

Δημοσίευση από thief »

Καταρχήν abalaea από που και ως που προκύπτει ότι ότι χώνει μέχρι στιγμής ο Σαχπατζίδης το κάνει χωρίς ανταποδοτικό όφελος...!!!!!...από που προκύπτει..;;;... Μετοχές δεν θα πάρει..;;;...την ομπρέλα προστασίας του δεν την έχει..;;; οκ μπράβο του που βάζει λεφτά, τον ευχαριστούμε αλλά δεν θα κατεβάσουμε και τα βρακιά μας και ούτε σημαίνει ότι θα σταματήσουμε να έχουμε τα ερωτήματα μας.

Δλδ εσύ είσαι καλυμμένος με το παρελθόν του και το "παρών" του..;;;...εγώ δεν είμαι ούτε και οι εισαγγελείς άσχετα που ζούμε στην χώρα της λ@μογιάς και παραγράφτηκαν πολλά από τα σκάνδαλα που έχει εμπλακεί.

Και γιατί άναδρο ρε φίλε..;;...και άντε δεν στέκομαι στο παρελθόν του και πως έχουν προκύψει αυτά τα φράγκα. Ας πούμε "μαγκιά" του. Ποιο είναι το σημερινό του εύρος ως επιχειρηματίας έτσι ώστε να νιώθω ως οπαδός ότι δεν είναι μία "φούσκα"...;;...Ακούγεται ότι θέλει να πάρει το Μετροπολις μπράβο του. Τι άλλο έχει, αυτό ρωτάω..;;;..Τι προσωπικό απασχολεί, τι σταθερότητα εμπνέει κλπ.

Αν δεν ξέρεις εσύ ένας από την Κατερίνη να βγει να μας πει. Για την "GDS Αξιοποίηση Ακινήτων" ξέρουμε μόνο ότι 100% παραμένει σ' αυτόν η οποία έχει κύκλο εργασιών σύμφωνα με τον τελευταίο Ισολογισμό της μηδεν. Ο.

δλδ εσύ είσαι καλλυμένος..;;..εγώ όχι ρε φίλε. Και από την στιγμή που δεν είμαι και παίζει πιθανότητα να είναι όχι ο επόμενος πρόεδρος μας αλλά ο επόμενος μεγαλομέτοχος μας νιώθω την ανάγκη να μοιράζομαι τους προβληματισμούς μου.
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Και πολύ καλά κάνεις thief ..
Προβληματισμοί και απορίες υπάρχουν και πρέπει να συζητιούνται.
Κάποτε λέγαμε οι "όποιοι" επενδυτές να αφήσουν τα λόγια και να περάσουν στις πράξεις.
Τώρα που γίνονται πράξεις(διόλου ευκαταφρόνητες), είμαστε πάλι δύσπιστοι για την πηγή της προέλευσης των χρημάτων.
Από την ζητάμε μεταγραφές από την άλλη μας φταίει η @@ κοινωνία που ζούμε και κάποιοι μεγαλούργησαν εις βάρος μας.!!

Με λίγα λόγια ,ούτε εμείς ξέρουμε τι θέλουμε.
Θεωρώ πως όποιος από εμάς ήταν στην θέση του Σαχπα και του κάθε Σαχπα, αν επρόκειτο να εφωληθεί από την Χ κυβέρνηση, δεν νομίζω να σκεφτόταν αυτά τα "ηθικά" διλλήματα..
Εχω διαγράψει εντελώς το ενδεχόμενο της έλευσης "επενδυτή" που δούλεψε τίμια, καθαρά και με το σταυρό στα χέρια ειδικά στην Ελλάδα...
όποιος και να έρθει στον ΠΑΟΚ, πάντα θα αμφιβάλλουμε.
Άραβας ,Έλληνας, Τούρκος, Ρώσος,εσκιμώος,Κινέζος

Δηλ, μακριά από εμάς ο Αμπράμοβιτς και ο Μπερλουσκόνι... :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Τουμπιώτης

Δημοσίευση από Τουμπιώτης »

Εννοείται μακριά από εμάς επενδυτές τύπου μαφιόζου ολιγάρχη ή μεγιστάνα των ΑΡΔ
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

thief έγραψε:
Αν δεν ξέρεις εσύ ένας από την Κατερίνη να βγει να μας πει. Για την "GDS Αξιοποίηση Ακινήτων" ξέρουμε μόνο ότι 100% παραμένει σ' αυτόν η οποία έχει κύκλο εργασιών σύμφωνα με τον τελευταίο Ισολογισμό της μηδεν. Ο.
καλα ειναι τελειως λαθος να μιλας για μια οφ σορ και να αναφερεις ισολογισμους και κυκλους εργασιων
thief

Δημοσίευση από thief »

@desperando, δεν ξέρω αν είναι Offshore ή όχι η εταιρία εγώ βλέποντας τους ισολογισμούς της συγκεκριμένης εταιρίας τα τελευταια 3-4 χρόνια είναι για πολλά ερωτήματα. Και βάζοντας τον κύκλο εργασιών της ως μηδέν το τελευταίο χρόνο δείχνω ότι απλώς είχε μηδέν δρασηριότητες. Μακάρι να ξέραμε και καμία άλλη εταιρία του να παίρναμε καμία ιδέα με τι δραστηροποιείται.

@ Μοιcan η διαφορά Μπερλουσκόνι ή Βαρδινογιάννη είναι ότι ξέρουμε (τουλάχιστον μεγάλο μέρος) και εκτός των αθλητικών με τι δραστηροποιούνται. Εχουν εταιρίες κολοσούς, ελεγχουν media, αποσχολούν αμέτρητο προσωπικό κλπ. Ο Σαχπατζίδης ποια εταιρία εχει αυτή την στιγμή ως ναυαρχίδα του. Ο Μαρινακης πχ εχει την Capital, την Barcley εισαγμένες στο χρηματιστήριο της ΝΥ, κάνει εξαγορές πλοίων με στόλο που μάλλον ξεπερνάει τα 60 πλοία (και ίσως λίγα βάζω), ενδιαφέρθηκε για το Σκαι κλπ... Οι δικοί μας τι έχουν..;;..Δεν σου λέω ότι τα λεφτά των άλλων είναι καθαρά και τα δικά μας βρώμικα αλλά θα ήθελα να μάθω αυτοί που ενδιαφέρονται με την εξαγορά της ομάδας μας με τι ασχολούνται και αν εμπνέουν σταθερότητα ή όχι.
Άβαταρ μέλους
shark4

Δημοσίευση από shark4 »

Μια και πιασαμε την συζητηση για διοικητικα του ΠΑΟΚ και για τις εξελιξεις τους - το οποιο ειναι αντιστοιχο του αν θα βρεθει ζωη σε αλλο πλανητη , κυριως λογω της αβεβαιοτητας που υπαρχει- καλο ειναι να σκεφτομαστε και τις οικονομικες προεκτασεις αυτης της καταστασης.
Προσωπικα σαν οπαδος του ΠΑΟΚ και εχοντας βιωσει και ακομα χειροτερες καταστασεις στην ομαδα , τον ευχαριστω που σε αυτη την δυσκολη οικονομικη συγκηρια βαζει καποια ποσα διολου ευκαταφρονητα . Τοσο στο ποδοσφαιρο , οσο και στα αλλα δυο τμηματα και ελπιζω και στο πολο.
Ουτε τεραστια ειναι τα ποσα , ουτε ομως και της πλακας. Εμενα μου αρεσει που αποδεικνυει οτι την ομαδα την γουσταρει και σπρωχνει τα χρηματα του , οχι μονο τωρα αλλα απο τις πρωτες ημερες που ανελαβε η διοικηση Ζαγορακη . Για να λεμε τα πραγματα ως εχουν.
Απο εκει και περα η προελευση των χρηματων του θα μπορουσε να με απασχολησει αν ημουνα σε μια κοινωνια αγγελων και ηταν ο μοναδικος που κερδισε εκμεταλλευομενος το κρατος 'η αν στην ομαδα μου οι οπαδοι ηταν υποδειγμα ηθικης απεναντι στο κρατος .
Και εξηγουμαι : Και ο γιατρος που εχει διαρκειας στην 1 μπορει να κλεβει το κρατος , να μην δινει αποδειξεις , να ζηταει φακελλακια , ο δικηγορος να υπερασπιζεται εναντι τρελης αμοιβης εμπορους ναρκωτικων και παιδεραστες , ο μηχανικος να τα εχει βουτηξει με υλικα β' και γ' κατηγοριας , ο δασκαλος να κανει " μαυρα " μαθηματα , ο αλλος να εχει κ@λομπαρο και γυναικες απο το ανατολικο μπλοκ και παει λεγοντας . Ολοι αυτοι ειναι γυρω μας . Και μπορει να καθονται και ακριβως διπλα μας στο γηπεδο ....
Το προβλημα μας ειναι οτι αυτος που τα χωνει τα εχει κερδισει μεσα απο λαμογιες η' οτι το ονομα του ειναι γνωστο στο Πανελληνιο απο τις δοσοληψιες με το πασοκ και παει λεγοντας ?
Αν ειναι το πρωτο , τοτε πρεπει να κυνηγησουμε οποιον εχει παρανομησει με τον αλφα η τον βητα τροπο και ειναι στην ομαδα . Δεν υπαρχει εκλεψα λιγα , εκλεψες πολλα . Και οι δυο κλεφτες ειναι ...
Αν ισχυει το δευτερο , ποσως με απασχολει . Ας το καλεσουν να απολογηθει και ας του κανουν οτι κρινουν πιο σωστο . Και αν θελει να αναλαβει την ομαδα , ας τον ψαξουν ακομα περισσοτερο . Συμφωνω με τον Thief.Μαζι τους ειμαι .
Ουτε οι αρχαγγελοι της καθαρσης ειμαστε ομως, ουτε την ρομφαια του εξαγνισμου κραταμε eπειδη πηρε μερικα διαρκειας και εβαλε καποια φραγκα.
Δεν υπαρχει ανθρωπος που να εχει φτασει σε τετοια οικονομικα επιπεδα και να εγινε επειδη πουλαγε εικονες , κομποσχοινια και κερια εξω απο τις εκκλησιες .
Απλα πραγματα . Για να ερθουν ενας -δυο παιχτες και να πληρωθουν και καποια απο τα ινδαλματα πολλων στην ομαδα , επρεπε να βαλει το χερι στην τσεπη ο Σαχπα. Το ιδιο και για να παρει μια ανασα το χαντμπολ και το μπασκετ ( και ευχομαι και το πολο ) .

Υ.Γ Ουτε Αμπραμοβιτς , ουτε Σιλβιο . Και τους δυο μαζι τους θελω.. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
moican4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από moican4 »

Πάνω κάτω τα ίδια θα έγραφα..
Συμφωνώ με τον Καρχαρία...
Οσο για τον βαγγελα φιλε thief ,110 δηλωμενα εχει ...
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Διοικητικά”