Καλοκαιρινή προετοιμασία και φιλικά του μπασκετικού ΠΑΟΚ
- paokmaniak
Re: Καλοκαιρινή προετοιμασία και φιλικά του μπασκετικού ΠΑΟΚ
Ο Καλλες ειναι φανερα ενδυναμωμενος μυικα. Ο Ραιτ με τοσο μακρυ σορτσακι δε μπερδευεται?
Απο τα αποσμασματα του αγωνα που εγινε και βλεπω τωρα αυτο που ηθελα περισσοτερο να δω ειναι η κατασταση του ραιτ γιατι σε συνδυασμο με τον τραυματισμο που κουβαλαγε και το σχολιο καποιου οτι δεν ειναι σε καλη κατασταση ειχα φοβηθει.
Ο παιχτης ειναι μια χαρα εβγαλε σχεδον ολο το παιχνιδι δεν μου φανηκε καθολου βαρυς το αντιθετο θα ελεγα,τωρα οτι αφορα την υπολοιπη ομαδα δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα γιατι μας λειπουν 2 μπορει και 3 βασικοι παιχτες.
Οι εμφανισεις του ντικουδη ειναι πολυ ενθαρυντικες και οσοι πιστευαμε οτι το μονο που χρειαζεται για να παιξει συμφωνα με το βιογραφικο και την αξια του ειναι το κινητρο νομιζω οτι θα δικαιωθουμε.
Υ.Γ 1 Τελικα κατι καλο θα γινει και φετος ειμαι σιγουρος μπορει να αργησαν αλλα θα βαλουν το νερο στο αυλακι.
Ο γκορι ειναι σουπερ και τα νουμερα του δειχνουν οτι ωπου και να επαιξε ηταν σταθεροτατος.
Υ.Γ 2 Με γκορι γκετσε εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος στους ψηλους,αυτη η σιγουρια ομως για την παραμονη του σκοπιανου απο που απορεει?
Υ.Γ 3 Αυτος ο γκιντενς δεν μου εχει καθισει καλα,επειδη ομως ο πολυξεριδης τον χαρακτηρισε λαχειο θα περιμενω να μας κατσει.
Ο παιχτης ειναι μια χαρα εβγαλε σχεδον ολο το παιχνιδι δεν μου φανηκε καθολου βαρυς το αντιθετο θα ελεγα,τωρα οτι αφορα την υπολοιπη ομαδα δεν μπορουμε να βγαλουμε συμπερασματα γιατι μας λειπουν 2 μπορει και 3 βασικοι παιχτες.
Οι εμφανισεις του ντικουδη ειναι πολυ ενθαρυντικες και οσοι πιστευαμε οτι το μονο που χρειαζεται για να παιξει συμφωνα με το βιογραφικο και την αξια του ειναι το κινητρο νομιζω οτι θα δικαιωθουμε.
Υ.Γ 1 Τελικα κατι καλο θα γινει και φετος ειμαι σιγουρος μπορει να αργησαν αλλα θα βαλουν το νερο στο αυλακι.
Ο γκορι ειναι σουπερ και τα νουμερα του δειχνουν οτι ωπου και να επαιξε ηταν σταθεροτατος.
Υ.Γ 2 Με γκορι γκετσε εγω ειμαι απολυτα ικανοποιημενος στους ψηλους,αυτη η σιγουρια ομως για την παραμονη του σκοπιανου απο που απορεει?
Υ.Γ 3 Αυτος ο γκιντενς δεν μου εχει καθισει καλα,επειδη ομως ο πολυξεριδης τον χαρακτηρισε λαχειο θα περιμενω να μας κατσει.

Την Olimpija Ljubljana θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στον τρίτο και τελευταίο του αγώνα στην Τουρκία και στο πλαίσιο του διεθνούς τουρνουά Rixos Cup που διεξάγεται στην Αττάλεια.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα (19/9) και θα ξεκινήσει στις 3μ.μ.
Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του Rixos Cup, με τους αγώνες κατάταξης, είναι...
3μ.μ.: ΠΑΟΚ - Olimpija Ljubljana (για 5η θέση)
5.15μ.μ.: Turk Telekom – K.K. Zagreb (για 3η θέση)
7.30μ.μ.: Antalya BSB – Fenerbahce (για 1η θέση)
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/19472-olimpija-.html
Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Δευτέρα (19/9) και θα ξεκινήσει στις 3μ.μ.
Το πρόγραμμα της τελευταίας ημέρας του Rixos Cup, με τους αγώνες κατάταξης, είναι...
3μ.μ.: ΠΑΟΚ - Olimpija Ljubljana (για 5η θέση)
5.15μ.μ.: Turk Telekom – K.K. Zagreb (για 3η θέση)
7.30μ.μ.: Antalya BSB – Fenerbahce (για 1η θέση)
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/19472-olimpija-.html
λαυράκι, όχι λαχείο. και οτι μπορεί να αποδειχτεί λαβράκι και όχι σαρδέλα. μου αρέσουν πολυσύνθετοι power παίκτες. το ξέρεις. εντάξει θα προτιμούσα πιο αξιόπιστο σουτ απέξω και καλύτερο ball handling. αλλά αν τα χε και αυτά θα ταν ο lebron (κάποτε ήτανε...).obanebane έγραψε:Υ.Γ 3 Αυτος ο γκιντενς δεν μου εχει καθισει καλα,επειδη ομως ο πολυξεριδης τον χαρακτηρισε λαχειο θα περιμενω να μας κατσει.
PS: γιαλατζί μπασκετικός είμαι. χαμπάρι δεν πήρα οτι μας είχε χτες...

PS2: βέβαια χτες με 2 τελικούς στο basket, mutd και ΠΑΟΚ στη νέα σμύρνη, αν έβλεπα και σε επανάληψη φιλικό μας στη 1 τα μεσάνυχτα πήγαινα βουρ για χωρισμό...

Ήταν όντως ωραίο κλείσιμο μιας ωραίας ημέρας η χθεσινή μετάδοση. Κυρίως γιατί έδειξε πολύ θετικά στοιχεία η ομάδα. Αγωνιζόμενη χωρίς Καλαμπόκη για 37 λεπτά, λόγω ντισκαλιφιέ, τα δείγματα ήταν κάτι παραπάνω απο θετικά. Έχουμε και λέμε,
Ράιτ, ότι πιο ενθαρρυντικό απο χθές. Τον φοβόμουν πολύ, λόγω απραξίας και κιλών, αλλά τίποτα δεν φάνηκε. Πολύ γρήγορος (κάτι που δεν περίμενα), με αντοχές και το πιο σημαντικό για μένα, γρήγορη μεταφορά μπάλας στην άλλη ρακέτα και προσπάθεια για αιφνιδιασμό όποτε ήταν εφικτό. Συμφωνώ με κάποιον παραπάνω, ότι τέτοια στοιχεία απο play είχαμε καιρό να δούμε.
Ντικούδης, Γιαννακίδης, Λιθουανός πολύ καλά στοιχεία, με τους δύο πρώτους αρκετά πιο σίγουρους για τον εαυτό τους σε σχέση με πέρυσι.
Η ομάδα γενικά πολύ καλή άμυνα (μη σας γελάει το σκορ, οι Τούρκοι έβαλαν απίθανα τρίποντα απο μακρυά) και συνεχές pressing.
Εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα, μακάρι να μπορέσουμε να δούμε και το σημερινό ματσακι (αν ξέρει κανένας αν το δείχνει ας το σφυρίξει...)
Ράιτ, ότι πιο ενθαρρυντικό απο χθές. Τον φοβόμουν πολύ, λόγω απραξίας και κιλών, αλλά τίποτα δεν φάνηκε. Πολύ γρήγορος (κάτι που δεν περίμενα), με αντοχές και το πιο σημαντικό για μένα, γρήγορη μεταφορά μπάλας στην άλλη ρακέτα και προσπάθεια για αιφνιδιασμό όποτε ήταν εφικτό. Συμφωνώ με κάποιον παραπάνω, ότι τέτοια στοιχεία απο play είχαμε καιρό να δούμε.
Ντικούδης, Γιαννακίδης, Λιθουανός πολύ καλά στοιχεία, με τους δύο πρώτους αρκετά πιο σίγουρους για τον εαυτό τους σε σχέση με πέρυσι.
Η ομάδα γενικά πολύ καλή άμυνα (μη σας γελάει το σκορ, οι Τούρκοι έβαλαν απίθανα τρίποντα απο μακρυά) και συνεχές pressing.
Εγώ προσωπικά το ευχαριστήθηκα, μακάρι να μπορέσουμε να δούμε και το σημερινό ματσακι (αν ξέρει κανένας αν το δείχνει ας το σφυρίξει...)
o Stiggers πιο πολύ στο 2? ή στο 1 όταν δεν έπαιζε ο Wright? Ποιός έπαιζε 3?
PS: άσχετο abalea, ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια για το άρθρο σου για το γήπεδο...
PS: άσχετο abalea, ήθελα να σου δώσω συγχαρητήρια για το άρθρο σου για το γήπεδο...
Thanks μπασκετικέ genius του φόρουμ. Η αλήθεια είναι ότι Ράιτ- Στίγγερς εναλλάσσονταν στο κατέβασμα. την περισσότερη ώρα αγωνίστηκαν Ράιτ-Στίγγερς-Γιαννακίδης(στο 3). Αυτό φαντάζομαι και λόγω της απουσίας του Καλαμπόκη. Πήγαν πολύ καλά οι 3 τους όμως, αν και λόγω ώρας και νύστας δεν πρόσεξα ιδιαίτερα τους αντιπάλους τους αν έβγαιναν τα μαρκαρίσματα στη δική μας άμυνα. Με Ράιτ - Στίγγερς πάντως πιο πολύ έβλεπα το Ράιτ να κατεβάζει και όταν αναλάμβανε ο Στίγγερς, την κατέβαζε μέχρι τη Ρακέτα όπου την έπαιρνε ο ράιτ να οργανώσει. Στίγγερς, ο γνωστός. Με τα τρελά του, θετικά και αρνητικά. Γενικά θετικός αρκετά όμως, χθες τουλάχιστον. Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ο Ντικούδης που παίρνει τη μπάλα απο έξω για drive ή σουτ. Τον περίμενα πιο βαρύ να παίζει κυρίως με πλάτη και με εξέπληξε θετικά. Επίσης ο Λιθουανός, πολύ πιο δεμένο, γυμνασμένο και βαρύ κορμί απο τα videakia που είχαν παίξει εδώ μέσα, με καλό εκτόπισμα. Πολύ ομαδικός, βγαίνει συνέχεια για σκριν και παίζει πολύ το pick and roll, το μόνο που δεν είδα είναι να παίζει με πλάτη. Αυτά τα ολίγα. Ελπίζω να δούμε και σήμερα...
Υ.Γ. Αν έβγαλα ένα πρώιμο συμπέρασμα είναι ότι για αγωνιστικούς λόγους δεν θα κάνουμε αλλαγή ξένου στο play φέτος.
Υ.Γ. Αν έβγαλα ένα πρώιμο συμπέρασμα είναι ότι για αγωνιστικούς λόγους δεν θα κάνουμε αλλαγή ξένου στο play φέτος.
θα ανεβει κανα βιντεακι του αγωνα να δουμε κ μεις που δεν μπορεσαμε την ΠΑΟΚΑΡΑ;
Ειδα το μεγαλυτερο μερος του αγωνα ,πραγματικα πολυ καλη εμφανιση(δεν ειδα το τελος γιατι λυγισα!).
Ειμασταν σταθερα μπροστα στο σκορ αρκετες μπαλες σε Ντικουδη και Αντριου που βαλανε δυσκολα καλαθια ειδικα ο Ντικουδης που κερδισε και αρκετα φαουλ,ο Αντριου πηρε πολλες πασες μετα απο πικ'ν'ρολ και καρφωσε αρκετες φορες,ενω κολησε και κανα δυο απο τα πεντε μετρα
Για μενα ο Στιγγερς ηταν ο κορυφαιος οσο ειδα,εβγαλε πολυ ενεργεια και σε αμυνα και σε επιθεση και πετυχε ενα buzzer στιν τριτη περιοδο απο τα 9-10 μετρα περιπου...
Ο Ραιτ-ευτυχως-δειχνει φτεροποδαρος με πολλες μπουκες και καποια τραβηγμενα σουτακια off-balance...
Στιγγερς-Ραιτ-Γιαννακιδης παιζαν περισσοτερο μαζι...
Θετικη εικονα,ο Σουλης γκαζωνε συνεχεια και περιμενουμε να κλεισει το ροστερ γρηγορα για να κυνηγησουμε το θαυμα
Ειμασταν σταθερα μπροστα στο σκορ αρκετες μπαλες σε Ντικουδη και Αντριου που βαλανε δυσκολα καλαθια ειδικα ο Ντικουδης που κερδισε και αρκετα φαουλ,ο Αντριου πηρε πολλες πασες μετα απο πικ'ν'ρολ και καρφωσε αρκετες φορες,ενω κολησε και κανα δυο απο τα πεντε μετρα

Για μενα ο Στιγγερς ηταν ο κορυφαιος οσο ειδα,εβγαλε πολυ ενεργεια και σε αμυνα και σε επιθεση και πετυχε ενα buzzer στιν τριτη περιοδο απο τα 9-10 μετρα περιπου...
Ο Ραιτ-ευτυχως-δειχνει φτεροποδαρος με πολλες μπουκες και καποια τραβηγμενα σουτακια off-balance...
Στιγγερς-Ραιτ-Γιαννακιδης παιζαν περισσοτερο μαζι...
Θετικη εικονα,ο Σουλης γκαζωνε συνεχεια και περιμενουμε να κλεισει το ροστερ γρηγορα για να κυνηγησουμε το θαυμα

-
και φυσικα χαιλαιτ του ματς η αλευουπ πασα του ραιτ προς τον αντριου και το καρφωμα του τελευταιου που θυμησε εντονα γιασικεβιτσιους-βαλαντσιουνας.μια χαρα η ομαδα,με μπατζετ σαν του πανοραματος πριν 5 χρονια,εξακολουθουμε να ειμαστε φαβορι για 3 θεση
- paokmaniak
Οργανωση αναλαμβανε ο Ραιτ στην αμυνα ο Στιγγερς ειχε ομως το αντιπαλο πλει. 3αρι αρχικα ξεκινησε Καμαποκη που βγηκε γρηγορα. Μετα ειχε πολλα σχηματα σε καποια αυτα Γιαννακιδη (οταν ηταν μαζι με Ραιτ-Στιγγερς) μετα Αραπη,Καλαμπακα και λιγο Λιαπη με φαινεται, αλλα κανενας απο τους 3 δεν εδειξε κατι ιδιαιτεροpalok έγραψε:o Stiggers πιο πολύ στο 2? ή στο 1 όταν δεν έπαιζε ο Wright? Ποιός έπαιζε 3?
με τέτοιο Καλλέ, ποιός Goree και ποιός Gecevski Λαίμαι...

40-38 κερδίζουμε στο ημίχρονο, στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι αναπληρωματικοί. Λιθουανός με 9π και Καλλές με 8π οι πρώτοι σκόρερ. Στίγγερς 4 ασσίστ ξεχωρίζει..
http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/
http://live.tbf.org.tr/TBF/netcasting/